|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Tigger nechává pozdravovat staré gardy a pamětnice a dává ve známost, že se jí dnes brzy ráno narodil klouček Eliáš.
Tentokrát to nebyla pohoda, šlo o plánovaného CS kvůli poloze KP, což se vzhledem k váze 3970 v 38tt ukázalo jako velmi moudré rozhodnutí 
Gratuluju Tiggy, Eliho řádně zapiju a přeju vše nej vám všem 
Není tady
Tigger, gratuluji k Eliáškovi
.
Není tady

taky gratuluju k narození Eliáška a přeju vše nej a halvně zdravíčko
Není tady
také posílám velikou gratulaci, vůbec jsem nevěděla že už to zládli podruhé 

Není tady
jj a mezitím ještě jedno zamlklý v 8+něco 
POzdravy a gratulky vyřídím, určitě ji potěší, je jí prý dost zle, nějak jí museli křísit či co, mám jen útržky informací. Jo holt ten císař fakt není žádná rekreace ROH.
Není tady
Není tady
ježíš tak Tigger má druhého prcka... no tak to je mazec... Fído prosím, moc ji pozdravuj... přeju jim spoustu štěstí
když si vzpomenu jak za mnou byla ve špitále po laparce.... ať je brzo fit

Není tady
Jůůů
,my taky zdravíme a přejeme hromadu zdraví a štěstí celé rodině 

Není tady
Moc vám děkuji, dnes nás pustili domů, tedy ne domů, neboť tam je manžel s malým Šimonem, který má zase pro změnu zánět průdůšek a je infekční.
Chtěla bych opravdu z celého srdce poděkovat všem holkám, které držely Eliáškovi palce a byly s námi celou tu dobu, kdy mu šlo o život. Pevně doufám, že nikoho z vás nikdy nic podobného nepotká!

Není tady
Tigger moc gratulu a přeju moc a moc zdravíčka celé rodině ať můžete být spolu
!!!!! Vybraly jste krásný jméno
!!!!
Ani jsem nevěděla, že čekáš druhýho prďolku
!!!!!
Upravil(a) Jitulda (10. 4. 2010 11:41)
Není tady
Děkuju Jituldo
už sem vůbec nechodím, docela na rychlo jsme prodali byt, šli do podnájmu a stavíme, nemáme net a není na něj ani čas 
Už se těším, až všechno skončí, budu mít kytičky, pořádek a internet 
Není tady
Tak to držím pěsti ať stavba odsejpá a můžete se co nejdřív stěhovat a až bude baráček, internet a čas, tak se ozvi ať víme jak žijete a rostete!!!!

Taky jsem se moc těšila na kytičky

Mějte se krásně 
Upravil(a) Jitulda (10. 4. 2010 15:44)
Není tady
Teda tak ja taky moc a moc gratuluju
az bude cas, tak za nama koukni na zimnatka, vsichni te radi uvidi 

Není tady