|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
sisino, neprožíváš to poprvé. Vezmi si z minulých prožívání to lepší, že to vždy přešlo, žes to přežila. Že ti život dává další šanci změnit, co neděláš dobře. I když tě nakopává takhe tvrdě. Pan už ti to napsala. Až bude líp, až bude za tebou to nejhorší, tohohle se chytni a změň to. Nedělej muži matku, chůvu a pečovatelku. Buď partnerkouk. Nauč se nelpět na ničem. Ani na věrnosti. Čeho se bojíme, na čem lpíme, to nás samo prozkouší. Přivoláváme to k sobě. Myšlenka má obrovskou sílu.
Až to změníš, pak určitě potkáš toho správného muže pro tebe.
Zklamaná napsal(a):
majkafa napsal(a):
Krémičky, šperčíčky, hadříčky - Tercilo, muselas někdy počítat každou korunu?
Seznamka - slyšelas někdy slovo láska?
Vyjít si s přáteli, při třech dětech, o které se stará sisina sama, z toho jedno velmi malé, a v jejím duševním rozpoložení, nu, tady nemáš zase smysl pro realitu ty. Žiješ v jiném světě, šperčíčku.Nepochopila jsi, jak to Terci myslela - ostatně, pak to dál vysvětlila pro ty, kdo to prostě nechápou - je zajímavě, že mě také krémy, šperky, hadry nic neříkají a určitě jsem neviděla v Tercilině psaní nic, co by mě donutilo napsat to, co ty. Seznamka - kdyby si dobře četla, Tercila nenapsala nic o lásce přes seznamku - ale o najití si kamarádů (kamarádek). Naopak, řekla bych, že Tercila má smysl vidět realitu v tom nejsyrovějším stavu (Víly, čarodějky, bohyně, všeobjímající láska, nereálno, a pak pád na hu*bu) Jo, na hu*bu může padnout každý, jenže ti, co vidí trealitu syrově se dokáží rychleji sebrat. Nikdo nežije v jiném světě - všichni jsme tady, na tomto světě - jenže někdo ho umí brát tak, jak přichází a někdo prostě potřebuje berličky jakéhokoliv druhu - a přesně podle toho, co nám vyhovuje lépe, podle toho vypadají naše činy, smýšlení, skutky a odměny - a někdy i v negativním smyslu.
Sisino - mě osobně v tomto rozpoložení (a taky malé dítě) pomohla paradoxně práce a koníček. Nemyslím nějaké ty keramické kurzy, pletení košíčků, tanečky .... ale práce (domácnost ani náhodou), přemýšlení, vydělávání peněz (mmch. přemýšlení je nejlépe placená práce)
Koníček jsme měli společný, nemůžu tam chodit cvičit, je tam každý den a i kdybych ho tam nepotkala tak mě to připomíná jen to místo naše společné chvíle. Z práce chodím každý den v 18h večer, víc už bych ani pracovat myslím nemohla. Ale vím, že to časem přejde, tak se snažím vydržet.
Není tady
Děkuji moc za příspěvky, hodně mi to pomáhá. Kamarádky mám kolem sebe,každý den jsem s něma i v práci.Téměř všechny jsou samy s dětma,podobné osudy. Snažíme se povzbuzovat jedna druhou. A je mě z toho smutno, jak vidím, že jim i ty další vztahy zase nevyšly. Nějak si to do budoucna nemaluju.
Není tady

Ahoj Sisino,už včera jsem si přečetla tvůj "příběh". Chtěla jsem zareagovat hned,ale bylo mi z toho docela smutno a nevěděla jsem jak začít a jak pak pokračovat.Dostala jsi tu spoustu dobře myšlených rad i povzbuzení,ale nakonec si tím vším stejně musíš projít sama.Držet nad vodou tě budou tvé děti a třeba i vědomí,že tohle ( více méně stejné) si prožila většina tady z nás. Jestli jsem dobře pochopila,tak ty si zažíváš třetí rozpad partnerství. Co měli ti muži společného? Nad tím se zamysli při dalším výběru partnera. Teď se ale soustřeď na sebe.Vyřvi se,vybreč,vynadávej ze svých pocitů,ze svého zklamání,ale nedovol zabřednout do depresí.Každý jsme jinak silný a jinak reagujeme na zátěžové situace.Nevidím nic špatného na tom,když ke zvládnutí svého stavu si vezmeš na pomoc antidepresiva předepsané psychiatrem. Když mi zemřel taťka,také jsem se s tím neuměla sama vyrovnat.Bojovala jsem sama se sebou,se svými pocity tak dlouho až se mi rozjely šílené úzkosti. Nakonec jsem to konzultovala s psychologem a ten mi doporučil psychiatra. Styděla jsem se za svou slabost,ale poslechla jsem.Bylo to rozumné řešení a správné,během půl roku jsem se dostala opět tam,kde jsem byla.Když si s tím neumíš poprat sama,tak si řekni o pomoc. Nestraň se lidí,neuzavírej se do sebe,nenech se tou bolestí sžírat. Dělej to co je ti příjemné a co ti pomáhá.Nebuď masochistická,nevyvolávej si vzpomínky objímáním jeho triček,všechny jeho věci z bytu odstraň. Dívej se do budoucnosti,nevracej se zpět.....moc ti držím palce. 
Není tady
sisina napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
sisino,
řekla bych, že ty jsi moc "hodná holka".
Přebíráš na sebe automaticky maximum povinností, i ty, které patří muži, a tak mu pak zbude fůra času, aby své chlapáctví realizoval jinde....
Přemýšlej nad tím, proč to vlastně děláš? Proč chceš být ta hodná holka, která všechno sama zvládne? Tam je ta chyba, kterou děláš... Ubližuješ tak především sama sobě a to hodně.protože kdybych to nedělala já, tak to nedělá nikdo.Byl by nepořádek v účtech,nebylo by nakoupeno, malý by nebyl vyzvednutý ze školky. Nějak ho tyto věci nezajímaly a když jsem někdy chtěla aby mě pomohl tak neměl čas. Nebo se mu nechtělo.
Pokud je to skutečně tak, tak si ale PODVĚDOMĚ vybíráš přesně takové muže, kteří nedělají NIC, abys ty musela/mohla dělat VŠECHNO.
Proč to děláš?
Tohle nemůžeš vydržet donekonečna, už teď se z toho skládáš a není divu, to by nevydržel nikdo. Já ti věřím, že bez prášků to zatím nejde.
Jsi ve velmi těžké situaci, protože ten, kdo ti nejvíc "škodí", jsi ty sama - tvoje vlastní "nastavení". Jsi na sebe příliš tvrdá a nakládáš si na sebe víc, než vůbec můžeš zvládnout. Nikdo by to nezvládl. Tohle přece nemusíš dělat.
Sisino, stačí se jen rozhodnout: už toho mám dost, jdu si najít pomoc sama pro SEBE. Protože když ty "padneš", s tebou půjde k zemi všechno, na čem ti tolik záleží a pro co to všechno vlastně děláš. To první, co "padlo" je zatím tvůj vztah s manželem. Přece už to nemusí pokračovat...
Není tady
Já jsem se rok a půl nedívala na žádné fotky. Žádné oblečení jsem doma naštěstí neměla, odstěhoval si ho. Snažila jsem se vyhýbat všemu v souvislosti s BM, co by mi ubližovalo. Fotky, předměty, které byly vzpomínkami, ... Pomohl mi až prodej domu a přestěhování se do bytu, kde můj BM nikdy nebyl. Ale takovou možnost nemá každý.
sisino, zakaž si týrat se víc, než je nezbytně nutné. Snaž se moc nepřemýšlet, co bylo špatně a co mělo být jinak. Stejně nic nevymyslíš.
majkafa napsal(a):
Já jsem se rok a půl nedívala na žádné fotky. Žádné oblečení jsem doma naštěstí neměla, odstěhoval si ho. Snažila jsem se vyhýbat všemu v souvislosti s BM, co by mi ubližovalo. Fotky, předměty, které byly vzpomínkami, ... Pomohl mi až prodej domu a přestěhování se do bytu, kde můj BM nikdy nebyl. Ale takovou možnost nemá každý.
sisino, zakaž si týrat se víc, než je nezbytně nutné. Snaž se moc nepřemýšlet, co bylo špatně a co mělo být jinak. Stejně nic nevymyslíš.
Nechal tu vsechno, jen se vyparil a nekomunikuje.já to taky nezkouším, mluvím jen s tchyní, co se týká syna a ona je můj prostředník.Měla bych mu ty věci všechny vzít a někde sbalit, ale nemůžu se jich dotýkat, snažím se je přehlížet, do obyv.pokoje,vůbec nechodím, v ložnici nespím, je tam nejstarší syn a já jsem s dětmi v pokojíku. Celý byt je plný jeho věcí, žili jsme tu spolu 9let. Malý mě říkal, že prej mu tatínek řekl, že tu už nebude bydlet a že on bude bydlet s ním,.mě někdy prej zavolají na návštěvu.Myslela jsem, že mi to srdce utrhne. A já přemýšlela jak to nenápedně a šetrně synkovi řeknu, že táta už tu nebude.A on to na něj takhle vybalil a ještě mu říká, jak budou spolu.
Upravil(a) sisina (28. 3. 2010 21:24)
Není tady
rejka napsal(a):
Ahoj Sisino,už včera jsem si přečetla tvůj "příběh". Chtěla jsem zareagovat hned,ale bylo mi z toho docela smutno a nevěděla jsem jak začít a jak pak pokračovat.Dostala jsi tu spoustu dobře myšlených rad i povzbuzení,ale nakonec si tím vším stejně musíš projít sama.Držet nad vodou tě budou tvé děti a třeba i vědomí,že tohle ( více méně stejné) si prožila většina tady z nás. Jestli jsem dobře pochopila,tak ty si zažíváš třetí rozpad partnerství. Co měli ti muži společného? Nad tím se zamysli při dalším výběru partnera. Teď se ale soustřeď na sebe.Vyřvi se,vybreč,vynadávej ze svých pocitů,ze svého zklamání,ale nedovol zabřednout do depresí.Každý jsme jinak silný a jinak reagujeme na zátěžové situace.Nevidím nic špatného na tom,když ke zvládnutí svého stavu si vezmeš na pomoc antidepresiva předepsané psychiatrem. Když mi zemřel taťka,také jsem se s tím neuměla sama vyrovnat.Bojovala jsem sama se sebou,se svými pocity tak dlouho až se mi rozjely šílené úzkosti. Nakonec jsem to konzultovala s psychologem a ten mi doporučil psychiatra. Styděla jsem se za svou slabost,ale poslechla jsem.Bylo to rozumné řešení a správné,během půl roku jsem se dostala opět tam,kde jsem byla.Když si s tím neumíš poprat sama,tak si řekni o pomoc. Nestraň se lidí,neuzavírej se do sebe,nenech se tou bolestí sžírat. Dělej to co je ti příjemné a co ti pomáhá.Nebuď masochistická,nevyvolávej si vzpomínky objímáním jeho triček,všechny jeho věci z bytu odstraň. Dívej se do budoucnosti,nevracej se zpět.....moc ti držím palce.
Abych pravdu řekla, tak jsem si ani jednoho partnera nevybrala já sama. Ten první často flámoval, často se opíjel, odstěhoval se semnou daleko od města k jeho rodičům,nechtěně jsem otěhotněla. Nemohla jsem si tam zvyknout, stále jsem byla sama a jen čekala kdy přijde.Když se opil, byl hrubý, žárlil.Bylo mě 19.Toho druhého jsem velmi milovala i po našem rozchodu.Pracovitý,milý, trochu chladný,rodina byla pro něho dost důležitá, ale zase jsme bydleli v domě jeho rodičů.Byl tam i větší majetek, jeho matka vládla pevnou rukou.Poslouchal ji na slovo, neměla mě vůbec ráda.Nemohla jsem tam už vydržet,šikanovala mě a on se na to jen díval.Nikdy nebyl na mé straně.Já jsem mlčela, nemělo cenu se jí vzpouzet, pak jsem jen v klidu odešla a čekala jsem, jestli mu to dojde a odstěhuje se od mámy. Je tam s ní dodnes. A tohodle M jsem nechtěla, zdál se mi frajírek, moc divoký a mladý. Ale půl roku za mnou chodil a dvořil se až mě udolal.Trvalo mě tak rok, než jsem zjistila,že ho miluji.Mezi tím mě prokládal milenkama, prej nechápe, proč nemůže mít kamarádky a já to nechtěla vědět, když jsem něco zjistila a to vždy náhodou, tak mě uměl přesvědčit a ukecat. Prostě mě úplně ovládal. a já mu ráda věřila, že mě miluje, protože jsem ho taky milovala a ještě miluju.
Upravil(a) sisina (29. 3. 2010 11:03)
Není tady
Dnes ráno jsem se obědnala na zítřek k lékaři pro AD.Myslím, že mě i vynadá, že jsem v prosinci sama ukončila léčbu bez porady s ním, ale už mi bylo dobře. Ráno přijela ke mě domů mamka, hlídá prcka.Tak jsme spolu jen chvilku než jsem šla do práce mluvily,ani se mě nechtělo to s ní rozebírat.Myslím že se kvůli mě natrápila už i tak dost.Ale mám prej začít jednat a konečně počítat, abych nevyšla z manželství bez koruny.Nechce se mi do toho, protože to je jedna z věcí, kterou mě stále M vyčítal, že jen myslím na peníze. A tak s tím nechci prostě přijít první, abych to zase od něj neslyšela.Zatím se mě nijak neozval. Ráno mě napsal kamarád sms, tak mě moc potěšil.Včera jsem byla se sestrou na velký nákup,volala mě, jestli mají přijet když nemám auto, že mě to odvezou. Mám kolem sebe tolik lidí, kteří mě mají rádi, že mě to dojímá až k slzám.Asi nebudu tak strašná ženská, jak mě M chtěl namluvit.Kamarádka už včera plánovala, jak pojedeme spolu na dovolenou,ukazovala mě na netu nějaké fotky, ale tak do předu se mi nechce přemýšlet ani plánovat.Je sama s holčičkou už 5 let. A na pořádného chlapa nemůže narazit.
Není tady

Sisi...drž se. Máš kolem sebe spoustu lidí, kteří tě mají rádi a pro které jsi důležitá. Na M se z vysoka vybodni....jako by nebyl. Nepřemýšlej nad tím co bude říkat, co ti bude vyčítat, jak se bude tvářit. To je jeho problém a ne tvůj 
Posílám spoustu síly, pohlazení a jeden usměv v dnešním sluníčkovém dnu.
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Sisi...drž se. Máš kolem sebe spoustu lidí, kteří tě mají rádi a pro které jsi důležitá. Na M se z vysoka vybodni....jako by nebyl. Nepřemýšlej nad tím co bude říkat, co ti bude vyčítat, jak se bude tvářit. To je jeho problém a ne tvůj
Posílám spoustu síly, pohlazení a jeden usměv v dnešním sluníčkovém dnu.
Moc děkuji. Snažím se vůbec na něj nemyslet, docela mě to jde. Je to o hodně lepší než minulý rok. Ale každý se mě na něj ptá, žijem na malém městě a všichni nás znají. To je dost těžké se pak udržet. I proto se radši lidem trochu vyhýbám. Oni to ještě neví, vědí to jen ti nejbližší.
Není tady
Sisina: A tak s tím nechci prostě přijít první, abych to zase od něj neslyšela
A proč Ti na tom záleží, co "takový" řekne? Jemu na Tobě záleží?
Není tady

sisina napsal(a):
Ale mám prej začít jednat a konečně počítat, abych nevyšla z manželství bez koruny.Nechce se mi do toho, protože to je jedna z věcí, kterou mě stále M vyčítal, že jen myslím na peníze. A tak s tím nechci prostě přijít první, abych to zase od něj neslyšela.
Takhle se mu pěkně daří v tobě vyvolat pocit, že jsi špatná, když myslíš na peníze. Pěkně si tě uzemní, abys po něm nic nechtěla. A má tě tam, kde tě (ohledně majetku a peněz) chtěl mít. A ty mu to baštíš. Kašli na to, co ti navykládal o tobě samé. Vždyť ty sama dobře víš, jaká jsi.
Není tady
Fanny5 napsal(a):
sisina napsal(a):
Ale mám prej začít jednat a konečně počítat, abych nevyšla z manželství bez koruny.Nechce se mi do toho, protože to je jedna z věcí, kterou mě stále M vyčítal, že jen myslím na peníze. A tak s tím nechci prostě přijít první, abych to zase od něj neslyšela.
Takhle se mu pěkně daří v tobě vyvolat pocit, že jsi špatná, když myslíš na peníze. Pěkně si tě uzemní, abys po něm nic nechtěla. A má tě tam, kde tě (ohledně majetku a peněz) chtěl mít. A ty mu to baštíš. Kašli na to, co ti navykládal o tobě samé. Vždyť ty sama dobře víš, jaká jsi.
Asi máš pravdu,pořád na něj beru nějaké ohledy. Dnes jsem nějaká unavená,chce se mi spát, ale v noci se moc nevyspím, stále se budím. Už mám napsané AD, tak to snad bude lepší.Kdyby aspoň nebyly ty Velikonoce,nevím ani co mám o těch svátcích dělat.Pan doktor psychiatr mě dnes řekl, že by bylo dobré, aby se M něco podobného v životě taky stalo,aby zažil na vlastní kůži, jaká je to bolest, když někdo tak s druhým zachází. Byla jsem dost překvapená, tohle slyšet od profíka.
Upravil(a) sisina (30. 3. 2010 10:19)
Není tady
sisino, netrap se tím, co ti tvůj muž říká, neužírej se tím. Prožila jsem si to taky. Jeden den jsem byla nejúžasnější manželka na světě a za pár dní jsem byla tím nejhorším člověkem, jaký existuje. Muži si často nepřiznají svůj podíl na rozpadu vztahu, nechtějí vidět své lhani a přetvářku a mají potřebu se sami před sebou ospravedlnit. Někteří takovým zrůdným způsobem, že všechno hodí na partnerku, aby sami sobě dokázali, že to oni nic, že ona je tak nemožná a k ničemu, takže oni jsou takoví chudáci a tolik trpěli.
Málo mužů dovede rovně říct, kde vidí problém, snažit se o řešení, nebo rovně říct, že prostě milují jinou ženu a pak odejít a uzavřít bývalý vztah čestně a slušně bez házení špíny na partnerku.
To je jeho, to on si tím omlouvá své chování, když tě uráží a ubíjí. Nenech se ponížit. Ty víš, jak to je. Nemáš zatemněnou mysl.
Sisi, a nemáš možnost vypadnout s dětmi z bytu a jet někam na výlet a domů se vracet jen přespat? Nebo ke kamarádce na chatu? Změnit prostředí, užít si přírodu a tak. Doma na tebe zřejmě všechno padá....
Není tady
Daphné napsal(a):
Sisi, a nemáš možnost vypadnout s dětmi z bytu a jet někam na výlet a domů se vracet jen přespat? Nebo ke kamarádce na chatu? Změnit prostředí, užít si přírodu a tak. Doma na tebe zřejmě všechno padá....
Z práce přijedu v týdnu večer v 18h, udělám večeři a oběd pro děcka na druhý den. V sobotu příjdu z práce ve 13h. Volno mám vlastně jen neděli. To tak dodělám, co v týdnu nestihnu. Nemám auto, kámošku s chatou taky ne.A abych pravdu řekla, nikam se mi jezdit vlakem nebo busem nechce. Pochodím s malým po hřišti, tam je spokojený. Jen nemusím být v bytě,když není doma ten nejstarší. Když mám doma jen prcka, je to nejhorší. S těma většíma dětma už to líp zvládám, necítím se tak opuštěná.
Upravil(a) sisina (30. 3. 2010 16:14)
Není tady
sisina napsal(a):
werena30 napsal(a):
Zuzi, ženská vydrží .víc než člověk,jak říká má kamarádka
.
Sisi,takový věci,že už ho jako nikdy nevezmeš zpátky neříkej . . .obzvlášť pokud tě to bolí.
Spíš si řekni, jsem tak skvělá ženská,že už nejspíš nebudu mít zapotřebí, vzít ho zpátky.
Jestli ti vadí se s ním vídat,tak se domluv,že jeden den hlídá děti on a druhý ty a každý druhý den někam vyraž.Včera přivedl malého,nedokázala jsem se s ním potkat. Předal ho dceři mezi dveřma. Viděla jsem ho jen přez okno a celou noc a celé ráno je mi zle .Bohužel dnes musím být v práci. Dala jsem si prášek na uklidnění, protože mě pálí celé tělo,mám sevřený žaludek a stále mě tečou slzy ale nějak mě ten prášek nezabírá. Vyraziot nikam ani nechci ani se mi nechce,nemám na to sílu,myšlenky,nejradši bych usnula a spala a spala a vzbudila se v lepším životě. Jenže to nejde.Dnes se mě malý ptal, kde je tatínek,řekla jsem mu že nevím a už se neptal. Je to stejné jako ten minulý rok.Ale o to horší, že už jeho odchod je definitivní, je rozhodnutý, to už poznám, vůbec spolu ani nekomunikujem. Už když řekl, že chce žít s ní, jsem věděla, že jsem prohrála. Dcerka mě ještě včera večer říkala, maminko, proč mu nevezmeš klíče od bytu? Ty dvě starší děti ho už doma vůbec nechtějí. Nemají ho rádi, nevím proč, asi za to, jak se kvůli němu trápím.
prohrála?!
Není tady
Mně paradoxně pomohlo, v podobné situaci, že mi někdo řekl, abych se přestala litovat.
A přestože mě to nadzvedlo,( mě chudinku opuštěnou nevěrníkem- tedy darebákem, já která měla být politována?!), tak mně to strasně moc pomohlo a vždycky při každé vlně smutku jsem si řekla - že lituju jen sebe - vlastně nic jiného to není.
Vím, že to bolí, člověk se na tuto situaci nijak nepřipravil..
Není tady

Tercila napsal(a):
Majkafo, při podnikání jsem zažila i milionové problémy, taky jsem hodně nocí nespala starostmi. A šlo to bez prášků. Zdaleka si nežiju kontinuálně jen ve vatě.
A jsou různé levné věci, které udělají ženské radost, to mi nepovídej - taky nekupuji jen značkové zboží. Chtěla jsem Sisinu navést na jinou hladinu než tu slzičkovou. Když se chce, dá se udělat všecko možné. Rozhodně něco lepšího, než do sebe cpát prášky kvůli chlapovi, který ji neumí a nechce ocenit. Zrovna kvůli takovému bych si zdraví tedy nekazila. Lásku do toho nepleť, ta jednostranná je zrovna Sisině k ničemu.
A realitu, jak jistě víš, si tvoříme jedině my sami.
Ja som proti ZBYTOČNÉMU pchaniu sa práškami, ale v živote sú situácie, keď to inak už asi veľmi nejde - a predpokladám, že na zapálený slepák by si tiež neordinovala krémy a šperčíčky...? Keď má niekto regulérnu depresiu, tak má proste diagnózu a mal by ju liečiť. Nie nutne až doživotne, ale môže to byť beh na dlhú trať.
Není tady

sisina napsal(a):
Kuřátko napsal(a):
Posílám spoustu síly, pohlazení a jeden usměv v dnešním sluníčkovém dnu.Moc děkuji. Snažím se vůbec na něj nemyslet, docela mě to jde. Je to o hodně lepší než minulý rok. Ale každý se mě na něj ptá, žijem na malém městě a všichni nás znají. To je dost těžké se pak udržet. I proto se radši lidem trochu vyhýbám. Oni to ještě neví, vědí to jen ti nejbližší.
Ľudia si zvyknú... Ja som teda zmenila dosť koníčky a aj známych po rozchode s bývalým(boli sme z jednej partie a mali sme veľa spoločných známych), ale bola to zároveň šanca vyskúšať nové veci a zoznámiť sa s novými ľuďmi - proste začať nový život. Neviem, či lepší alebo horší ako ten predtým, ale skrátka INÝ.
Není tady
Selima napsal(a):
sisina napsal(a):
Kuřátko napsal(a):
Posílám spoustu síly, pohlazení a jeden usměv v dnešním sluníčkovém dnu.Moc děkuji. Snažím se vůbec na něj nemyslet, docela mě to jde. Je to o hodně lepší než minulý rok. Ale každý se mě na něj ptá, žijem na malém městě a všichni nás znají. To je dost těžké se pak udržet. I proto se radši lidem trochu vyhýbám. Oni to ještě neví, vědí to jen ti nejbližší.
Ľudia si zvyknú... Ja som teda zmenila dosť koníčky a aj známych po rozchode s bývalým(boli sme z jednej partie a mali sme veľa spoločných známych), ale bola to zároveň šanca vyskúšať nové veci a zoznámiť sa s novými ľuďmi - proste začať nový život. Neviem, či lepší alebo horší ako ten predtým, ale skrátka INÝ.
Taky jsem přestala chodit tam,kde jsme chodili spolu cvičit,on tam chodí dál.Včera mě kluci z fitka řekli, že M viděli s tou jeho jak si nakupovali v hypermarketu,jako by byli manželé několik let.Už s ní chodí tak veřejně i na nákupy,a chová se jako bych já a děti vůbec nebyli.
Nechce se mi chodit cvičit jinde,nechce se mi chodit nikde,nebaví mě momentálně nic, jen funguju jak stroj.Ráno vstát, obstarat děti, do práce, potom domů,před tím něco nakoupit,jezdím autobusem sem a tam.Jediné co se mě ozval za tu dobu, je že mě napsal sms, že jsem mu pokazila auto. Přitom je to i moje auto.A od jeho odchodu jsem ho ani neviděla. Jen žasnu, jak se po jejím boku mění. Je to 10dnů, co jsme byli spolu a normálně se bavili a žili v jednom bytě a ze dne na den se chová jako by mě nenáviděl. Je mi z toho smutno.Chtěla bych to pochopit.
Upravil(a) sisina (1. 4. 2010 10:52)
Není tady
majkafa napsal(a):
sisino, netrap se tím, co ti tvůj muž říká, neužírej se tím. Prožila jsem si to taky. Jeden den jsem byla nejúžasnější manželka na světě a za pár dní jsem byla tím nejhorším člověkem, jaký existuje. Muži si často nepřiznají svůj podíl na rozpadu vztahu, nechtějí vidět své lhani a přetvářku a mají potřebu se sami před sebou ospravedlnit. Někteří takovým zrůdným způsobem, že všechno hodí na partnerku, aby sami sobě dokázali, že to oni nic, že ona je tak nemožná a k ničemu, takže oni jsou takoví chudáci a tolik trpěli.
Málo mužů dovede rovně říct, kde vidí problém, snažit se o řešení, nebo rovně říct, že prostě milují jinou ženu a pak odejít a uzavřít bývalý vztah čestně a slušně bez házení špíny na partnerku.
To je jeho, to on si tím omlouvá své chování, když tě uráží a ubíjí. Nenech se ponížit. Ty víš, jak to je. Nemáš zatemněnou mysl.
Ale přesto mám vždy pocit, že má v něčem pravdu.Kdybych dělala to a ono jinak, nebo řekla jinak, nebo přistoupila víc na jeho požadavky,třeba by to nedopadlo takhle. Nevím, co bylo špatně, možná jsem se snažila málo nebo neumím žít s mužem. Tolik otázek a žádná odpověď. Jen mě vrtá hlavou, proč mě řekl, že jsi představoval, že se budu k němu chovat jinak, líp? Vždyť jsem mu nic nevyčítala, nevzpomínala že byl něvěrný. A když se ke mě před rokem vracel, tak mě tvrdil, jak si mě bude hýčkat a já nevím co všechno... a zatím se choval jako kdybych mohla za to, že měl jinou. Snažila jsem se to ustát aby to mezi námi nebylo. Všechno k ničemu.
Upravil(a) sisina (1. 4. 2010 11:01)
Není tady
Kdybych dělala to a ono jinak, nebo řekla jinak, nebo přistoupila víc na jeho požadavky,třeba by to nedopadlo takhle.... Jen mě vrtá hlavou, proč mě řekl, že jsi představoval, že se budu k němu chovat jinak, líp?
Kdybys dělal to a ono jinak, zas by to bylo špatně. Všimni si, že on ti konkrétně neřekne, co se mu nelíbí - pod "jinak a líp" může myslet cokoliv.
a zatím se choval jako kdybych mohla za to, že měl jinou
No jistě - byla jsi svědkem jeho selhání - to se nodpouští.
Není tady
Sisina: Kdybych dělala to a ono jinak, nebo řekla jinak, nebo přistoupila víc na jeho požadavky,třeba by to nedopadlo takhle.
Ale jdi, Sisi, a co kdyby ses před ním rovnou třeba plazila... 
Dopadlo by to samozřejmě jinak: měla bys odřené břicho, nic víc. 
Není tady