Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#151 26. 3. 2010 14:40

sisina
♥♥♥♥---

Re: A co dál?

Mulz napsal(a):

sisina napsal(a):

majkafa napsal(a):

Peťuli, přesně tak. Úplně stejná zkušenost.
To byla ode mě ale blbost. dumbom

Třeba to taky někdy budu dělat jinak.Momentálně, je zase všechno na mě.
Dnes ráno jsem byla na sociálce nahlásit, že M opustil rodinu a že žádám o svěření syna do péče.Paní byla velmi příjemná a tak jsem se styděla tam jít a ubezpečila mě, že dělám dobře, že věci za včasu řeším.Doporučila mi samozřejmě abych si našla právníka, který mi pomůže s tím, jak se mají platit hypotéky a td., když ještě nejsme rozvedení a já nemám na to, abych platila přesně půlku.Nemáte tu s tím někdo zkušenost? zatím to strhávají M z účtu.

Sisi, i já si dovolím poradit: Jdi co nejdříve k právníkovi, který se věnuje rodinému právu!!! Tvůj M může nyní s majetkem (autem, bytem napsaném na něj, pozemkem) udělat takové věci, že nebudeš mít šanci cokoliv z něj dostat! Bývalému o tom, že jsi byla u právníka ani slovo! Zajisti si co nejvíce dokladů o majetku a všechno schovej.

Všechno mám doma u sebe, všechny doklady. O nic se moc nestaral, o tomhle mám přehled hlavně já. Jenže on si může vždycky zajít na katastr nebo kdekoliv vyžádat papíry nové.Psal že se chce domluvit, aby jsme to slušně rozdělili, ale jak konkrétně už nenapsal.

Není tady

#152 26. 3. 2010 14:46

Sofi1
♥♥♥----

Já měla pocit, že když všechno stihnu, zařídím ...., tak budu manželem obdivovaná a pochválena. Omyl, obdivoval a předváděl se jinde.Byla to samozřejmě i moje chyba. V té své horlivosti a naivitě, že mne dokáže ocenit, jsem mu nedala moc prostoru k " předvádění" jak je šikovný. Nakonec když se vše "sesypalo", tak mi řekl, že Já si určitě v životě poradím a vše zvládnu, ale ona "chudinka" ne. Takže dneska neumím zašroubovat žárovku, neunesu větší tašku s nákupem, nevím kde a jak vyřídit některá povolení .... a ono to funguje.
Sisi, když Tě "neporazilo" manželství, tak věř, že zvládneš všechno. A až to budeš nejméně čekat, tak se objeví někdo, kdo Tě bude umět pohladit nejen po tváři, ale i po dušičce. Tak to už v životě chodí.
Drž se:fuck:

Není tady

#153 26. 3. 2010 14:47

sisina
♥♥♥♥---

Peťuli napsal(a):

To víš, že budeš. Taky jsem měla pochybnosti jestli nezůstanu do konce života sama a není to tak. Jen si to zatím pořád musím uvědomovat a vědomě se brzdit ve své aktivitě, ale jde mi to líp a líp.

Dnes mi řekl syn, že prej mu spolužáci říkali, že se nemusím vůbec bát, že zůstanu sama.Prej taková kočka sama nezůstane. To mám ale hodného kluka, že?Za pár měsíců mu bude 18 let.

Není tady

#154 26. 3. 2010 15:30

sisina
♥♥♥♥---

Sofi1 napsal(a):

Já měla pocit, že když všechno stihnu, zařídím ...., tak budu manželem obdivovaná a pochválena. Omyl, obdivoval a předváděl se jinde.Byla to samozřejmě i moje chyba. V té své horlivosti a naivitě, že mne dokáže ocenit, jsem mu nedala moc prostoru k " předvádění" jak je šikovný. Nakonec když se vše "sesypalo", tak mi řekl, že Já si určitě v životě poradím a vše zvládnu, ale ona "chudinka" ne. Takže dneska neumím zašroubovat žárovku, neunesu větší tašku s nákupem, nevím kde a jak vyřídit některá povolení .... a ono to funguje.
Sisi, když Tě "neporazilo" manželství, tak věř, že zvládneš všechno. A až to budeš nejméně čekat, tak se objeví někdo, kdo Tě bude umět pohladit nejen po tváři, ale i po dušičce. Tak to už v životě chodí.
Drž se:fuck:

Tohle jsem si myslela taky,že přece musí ocenit, že nejsem ukňučené trdlo, co nic neumí.Myslela jsem, že si mě za to může vážit a ne to použít proti mně. Jsem zvyklá se o vše starat už od dětství, vyrůstali jsme se sourozenci  sami s mamkou a museli jsme si prostě poradit.Byla jsem nejstarší, tak to bylo na mě.  Myslím že ti dobří chlapi jsou už rozebraní.

Upravil(a) sisina (26. 3. 2010 15:34)

Není tady

#155 26. 3. 2010 17:50

helena
♥♥♥♥♥♥♥

když všechno stihnu, zařídím ...., tak budu manželem obdivovaná a pochválena...
že přece musí ocenit, že nejsem ukňučené trdlo, co nic neumí...

Prd a vořech, kočky - akorát, že si to každá z nás musí zažít na vlastní voči, uši, kůži a dušičku. Chyba je v tom, že zatímco oni potřebujou chválu k životu jak bůček a pivko ze sedmýho, nějak ji neradi dávaj dál - možná proto, aby jim neubylo...
Taky jsem stíháním, zařizováním a nekňučením upevnila v pánovi tvorstva pocit, že mateřská s tříletým dítkem a čerstvými dvojčaty je zcela jistě dovolená http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png  - když jsem si o každou blbost neřekla, protože on neviděl... abych se posléze dozvěděla (odjinud, samozřejmě), že se cejtí bejt nepotřebnej... no, upřímně řečeno, taky byl, protože věci střídavě nestíhal, odkládal až za bod zlomu, případně zapomínal. Tudíž kvůli svému klidnému svědomí (a taky ouřadům, termínům, penále a vůbec snaze nebejt všude za blbce), jsem stíhala, neodkládala a psala si http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png - aby se ten kruh mohl točit dál...

Upravil(a) helena (26. 3. 2010 17:51)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#156 26. 3. 2010 18:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

sisina napsal(a):

Mulz napsal(a):

sisina napsal(a):

Třeba to taky někdy budu dělat jinak.Momentálně, je zase všechno na mě.
Dnes ráno jsem byla na sociálce nahlásit, že M opustil rodinu a že žádám o svěření syna do péče.Paní byla velmi příjemná a tak jsem se styděla tam jít a ubezpečila mě, že dělám dobře, že věci za včasu řeším.Doporučila mi samozřejmě abych si našla právníka, který mi pomůže s tím, jak se mají platit hypotéky a td., když ještě nejsme rozvedení a já nemám na to, abych platila přesně půlku.Nemáte tu s tím někdo zkušenost? zatím to strhávají M z účtu.

Sisi, i já si dovolím poradit: Jdi co nejdříve k právníkovi, který se věnuje rodinému právu!!! Tvůj M může nyní s majetkem (autem, bytem napsaném na něj, pozemkem) udělat takové věci, že nebudeš mít šanci cokoliv z něj dostat! Bývalému o tom, že jsi byla u právníka ani slovo! Zajisti si co nejvíce dokladů o majetku a všechno schovej.

Všechno mám doma u sebe, všechny doklady. O nic se moc nestaral, o tomhle mám přehled hlavně já. Jenže on si může vždycky zajít na katastr nebo kdekoliv vyžádat papíry nové.Psal že se chce domluvit, aby jsme to slušně rozdělili, ale jak konkrétně už nenapsal.

Doma myslíš v tom byte, od ktorého má kľúče a kedykoľvek vojde a vezme si, čo len chce? big_smile

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#157 27. 3. 2010 9:14

sisina
♥♥♥♥---

werena30 napsal(a):

Zuzi, ženská vydrží .víc než člověk,jak říká má kamarádka big_smile .
Sisi,takový věci,že už ho jako nikdy nevezmeš zpátky neříkej . . .obzvlášť pokud tě to bolí.
Spíš si řekni, jsem tak skvělá ženská,že už nejspíš nebudu mít zapotřebí, vzít ho zpátky.
Jestli ti vadí se s ním vídat,tak se domluv,že jeden den hlídá děti on a druhý ty a každý druhý den někam vyraž.

Včera přivedl malého,nedokázala jsem se s ním potkat. Předal ho dceři mezi dveřma. Viděla jsem ho jen přez okno a celou noc a celé ráno je mi zle .Bohužel dnes musím být v práci. Dala jsem si prášek na uklidnění, protože mě pálí celé tělo,mám sevřený žaludek a stále mě tečou slzy ale nějak mě ten prášek nezabírá. Vyraziot nikam ani nechci ani se mi nechce,nemám na to sílu,myšlenky,nejradši bych usnula a spala a spala a vzbudila se v lepším životě. Jenže to nejde.Dnes se mě malý ptal, kde je tatínek,řekla jsem mu že nevím a už se neptal. Je to stejné jako ten minulý rok.Ale o to horší, že už jeho odchod je definitivní, je rozhodnutý, to už poznám, vůbec spolu ani nekomunikujem. Už když řekl, že chce žít s ní, jsem věděla, že jsem prohrála. Dcerka mě ještě včera večer říkala, maminko, proč mu nevezmeš klíče od bytu? Ty dvě starší děti ho už doma vůbec nechtějí. Nemají ho rádi, nevím proč, asi za to, jak se kvůli němu trápím.

Upravil(a) sisina (27. 3. 2010 9:30)

Není tady

#158 27. 3. 2010 9:16

sisina
♥♥♥♥---

Selima napsal(a):

sisina napsal(a):

Mulz napsal(a):

Doma myslíš v tom byte, od ktorého má kľúče a kedykoľvek vojde a vezme si, čo len chce? big_smile

Musím to dát ke kamarádce, ale tak se mě to nechce ani dávat do krabice. Jsem úplně bez energie.Brní mě ruce,bolí žaludek,jestli ještě zhubnu, tak nebudu mít sílu ani chodit.

Není tady

#159 27. 3. 2010 13:58

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Sisina: Dala jsem si prášek na uklidnění, protože mě pálí celé tělo,mám sevřený žaludek a stále mě tečou slzy

No tak, Sisi, neblázni - jak se někdo může ničit proto, že ho ten druhý nechce????? kapitulation
Neprohrála jsi - naopak. Budeš na tom líp. Co z takového?
Vážila bych si toho, že mám děti, které mě mají rády a potřebují, a kvůli takovému týpkovi bych si tělo ani duši rozhodně nehuntovala. Život nekončí. Poplač si, sněz celou čokoládu, ale zkus si hlavně odpočinout, nabrat síly a uvidíš, že jednou budeš ráda, že Ti uvolnil místo pro někoho, kdo pro život s Tebou bude daleko vhodnější. Vyřiď si finanční záležitosti, ať máš z čeho žít, a už se kvůli takovému chlapovi netýrej, nebo se na Tebe budu fakt zlobit!! winkhjarta

Není tady

#160 27. 3. 2010 14:01

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Sisina: protože kdybych to nedělala já, tak to nedělá nikdo.Byl by nepořádek v účtech,nebylo by nakoupeno, malý by nebyl vyzvednutý ze školky. Nějak ho tyto věci nezajímaly a když jsem někdy chtěla aby mě pomohl tak neměl čas. Nebo se mu nechtělo.

Navíc - tady to vidím.
A kvůli takovému, který je evidentně k ničemu, se trápíš? Ale jdi!!! smile
Co s ním? Jen ho klidně předej dál! wink Nakonec to pro Tebe bude jedině výhra!

Upravil(a) Tercila (27. 3. 2010 14:01)

Není tady

#161 27. 3. 2010 14:03

majkafa
Host

sisino, to jsou příznaky těžké deprese. Ale ty to určitě znáš. To brnění je varovným příznakem. Dej pozor, nenech to dojít do akutního stadia. Zajdi si raději  pro antidepresiva, děti tě potřebují. A zkus znovu psychoterapii. Zřejmě jsi ji ukončila příliš brzy.
Neohlížej se na ty, co říkají, že to chce optimizmus a blablabla. Už víš, že tyhle řeči při těžké depresi akorát přitíží. Je to jako by někdo člověku se zlomenou nohou říkal, že to má rozchodit. Tací lidé depresi nikdy nezažili a nemají o tom páru.
Drž se.

#162 27. 3. 2010 18:37

sisina
♥♥♥♥---

majkafa napsal(a):

sisino, to jsou příznaky těžké deprese. Ale ty to určitě znáš. To brnění je varovným příznakem. Dej pozor, nenech to dojít do akutního stadia. Zajdi si raději  pro antidepresiva, děti tě potřebují. A zkus znovu psychoterapii. Zřejmě jsi ji ukončila příliš brzy.
Neohlížej se na ty, co říkají, že to chce optimizmus a blablabla. Už víš, že tyhle řeči při těžké depresi akorát přitíží. Je to jako by někdo člověku se zlomenou nohou říkal, že to má rozchodit. Tací lidé depresi nikdy nezažili a nemají o tom páru.
Drž se.

Já vím,už se mi to rozjíždí.První 3 dny jsem to nějak zvládala, ale už to cítím že v tom jedu.Musím zavolat doktorovi,doufám, že to nebude trvat 2 měsíce než bude mít termín,jako minule.Přestala jsem užívat léky v prosinci,nemohla jsem se uvolnit z práce na recept a neměla jsem už žádné.Doma vypadalo vše OK, tak jsem si myslela že jsem za vodou a už nic nebrala. Neuběhly ani 4 měsíce a jsem na začátku.Ach jo. Představ si, že p.psycholožka, ke které jsem chodila,mě řekla, že už ji nepotřebuji, ale užívala jsem AD,a asi za měsíc jsemse dověděla, že onemocněla rakovinou a už neordinuje. Taky to chuděra nemá jednoduché.

Není tady

#163 27. 3. 2010 19:04

majkafa
Host

sisino, řekni, že je to naléhavé, jestli se cítíš nedobře. Určitě se nějaká skulinka najde. Nenajížděj na chvilkové Neuroly nebo Lexauriny, jsou silně návykové. Ale to asi víš.
Držte se, ty i děti. par

#164 27. 3. 2010 20:38

sisina
♥♥♥♥---

majkafa napsal(a):

sisino, řekni, že je to naléhavé, jestli se cítíš nedobře. Určitě se nějaká skulinka najde. Nenajížděj na chvilkové Neuroly nebo Lexauriny, jsou silně návykové. Ale to asi víš.
Držte se, ty i děti. par

Zatím mám doma ještě Xanax, Neurol neberu,chce se mě po něm spát.

Není tady

#165 27. 3. 2010 22:28

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Bože, holky, než byste si zdravě řekly, že je to deb.il, kvůli kterému nestojí za to se trápit, do sebe cpete chemii, u níž ani doktoři nevědí, co s vámi udělá za pár let... (něco o tom vím)
Sisi, opláchni se studenou vodou, kup si pro sebe krásné věci, krémíček, šperčíček, hadříky, zajdi s přáteli kamkoliv, zopakuj si, že Tvoje děcka jsou poklad a každé ráno, kdy Tě nebolí zuby a můžeš chodit, je fakt dar. (věř mi, mám za sebou bdobí, kdy jsem se sama opravdu nedoplazila ani na WC, museli mě nosit, hrůza)
Když otevřeš jakoukoliv seznamku, do druhého dne budeš mít tolik nabídek kamarádství, že - se fakt divím, že se Ti chce přemýšlet nad psychology a psychiatry.
Radši budu znát jména chlapů než názvy antidepresiv. wink
Neblázni, nebyl jediný!!!

Není tady

#166 27. 3. 2010 22:35

majkafa
Host

Krémičky, šperčíčky, hadříčky - Tercilo, muselas někdy počítat každou korunu?
Seznamka - slyšelas někdy slovo láska?
Vyjít si s přáteli, při třech dětech, o které se stará sisina sama, z toho jedno velmi malé, a v jejím duševním rozpoložení, nu, tady nemáš zase smysl pro realitu ty. Žiješ v jiném světě, šperčíčku.

#167 27. 3. 2010 22:45

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Majkafo, při podnikání jsem zažila i milionové problémy, taky jsem hodně nocí nespala starostmi. A šlo to bez prášků. Zdaleka si nežiju kontinuálně jen ve vatě.
A jsou různé levné věci, které udělají ženské radost, to mi nepovídej - taky nekupuji jen značkové zboží. Chtěla jsem Sisinu navést na jinou hladinu než tu slzičkovou. Když se chce, dá se udělat všecko možné. Rozhodně něco lepšího, než do sebe cpát prášky kvůli chlapovi, který ji neumí a nechce ocenit. Zrovna kvůli takovému bych si zdraví tedy nekazila. Lásku do toho nepleť, ta jednostranná je zrovna Sisině k ničemu.
A realitu, jak jistě víš, si tvoříme jedině my sami.

Upravil(a) Tercila (27. 3. 2010 23:05)

Není tady

#168 28. 3. 2010 11:13

sisina
♥♥♥♥---

Tercila napsal(a):

Majkafo, při podnikání jsem zažila i milionové problémy, taky jsem hodně nocí nespala starostmi. A šlo to bez prášků. Zdaleka si nežiju kontinuálně jen ve vatě.
A jsou různé levné věci, které udělají ženské radost, to mi nepovídej - taky nekupuji jen značkové zboží. Chtěla jsem Sisinu navést na jinou hladinu než tu slzičkovou. Když se chce, dá se udělat všecko možné. Rozhodně něco lepšího, než do sebe cpát prášky kvůli chlapovi, který ji neumí a nechce ocenit. Zrovna kvůli takovému bych si zdraví tedy nekazila. Lásku do toho nepleť, ta jednostranná je zrovna Sisině k ničemu.
A realitu, jak jistě víš, si tvoříme jedině my sami.

Víš Terci, nechci do sebe prát prášky kvůli němu. Musím kvůli sobě.Když se mi v životě stane nějaká pro mě velmi nečekaná a zraňující událost, netýká se to jen M, tak mě tělo začně reagovat smutkem,úzkostí,brněním, třesem,strašnou slabostí.A můžu si říkat jak jsem na tom dobře o proti jiným, co jsou na tom hůř a nepomáhá. Mě to nijak nepomáhá. Myslím na děti, na dárečky pro sebe nemám opravdu náladu, ani netuším, co by mě mělo potěšit.Vím jen, že malý nemůže už 3 týden do školky,a já s ním nemůžu zůstat doma.Sháním hlídání jak jen to jde, všichni v rodině mi pomáhají, i tchýně s tchánem.Jsou to zlatí lidé. Moje mamka bude tento týden dojíždět a z noční než příjdou ti starší domů, hlídat prcka. Nad penězi ještě moc nepřemýšlím, k tomu teprve dojde.Jsem v jednom kole a M si užívá sám s láskou a je mu to jedno. Už ani nevím, co k němu cítím, jen jsem tak prázdná a bolavá i natěle i na duši, že si nedovedu představit nějaké seznamky.To jsou snad chlapi co hledají většinou sex, ať si tam píšou co chtějí. Chybí mi opora abych na to nebyla sama, ne nějaký chlap co slintá jak by si rychle užil.A musím stejně všechno zvládnout i když se mi nechce. Ty prášky mě trošku posílí a nebudu tak smutná a unavená.Zažila jsem tu úlevu, jak je to s něma a zažila jak bez nich. Kdo netrpí deprsí, nepochopí. Majka ví, protože to zažila.

Není tady

#169 28. 3. 2010 11:19

sisina
♥♥♥♥---

majkafa napsal(a):

Vyjít si s přáteli, při třech dětech, o které se stará sisina sama, z toho jedno velmi malé, a v jejím duševním rozpoložení, nu, tady nemáš zase smysl pro realitu ty. Žiješ v jiném světě, šperčíčku.

Přesně tak. A včera jsem byla posedět s přáteli. Přemluvili mě. Ráno mě malý budil, že si mám s ním hrát, jsem nevyspaná, není mě vůbec líp a ještě jsem měla celý večer špatný pocit, že jsem měla být radši s dětma. Že bych se nějak moc bavila se říct nedá, nejsem moc zvyklá večer někam chodit, a jak se mě nechtělo česat a malovat nějaký ten obličej, a vymýšlet co si dám na sebe. ... Mě tohle prostě nezabírá. Nejsem večírkový tip.

Není tady

#170 28. 3. 2010 11:20

majkafa
Host

Ano, sisino, zažila. Rozumím ti. Tohle není chvilkový splín, který lze lehce hodit za hlavu.
Potřebuješ fungovat a být tady pro děti a časem uvidíš, že zase i pro sebe. Čas vše otupí  a zahojí, byť to někdy může znít jako fráze.
Je čas bolesti. Čas smutku. Čas prázdnoty. Je důležité, aby netrval víc, než je nezbytně nutné. V prvních chvílích je pro nás, co trpíme depresí, prášek lepším řešením než volby nicoty.Je třeba fungovat. A pak jednou až vše přebolí, přijde čas radosti, čas krásy, úsměvů. Čas lásky.
Dočkáš se.
Máš to oproti mně jistým způsobem "jednodušší", protože máš malé dítě. Já měla děti velké, nemusela jsem se jim tolik věnovat,  o to víc jsem se v depresi utápěla. Je dobře, že jsi v jednom kole, byť se to nemusí někomu zdát. Jen to nepřepísknout, abys nepadla. Antidepresiva jsou taková první berlička.  A pak, až bude líp, přijde čas změnit své myšlení, abychom se pořád nevraceli do začarovaného kruhu a pořád neopakovali stejné chyby.

#171 28. 3. 2010 11:22

majkafa
Host

sisina napsal(a):

Přesně tak. A včera jsem byla posedět s přáteli. Přemluvili mě. Ráno mě malý budil, že si mám s ním hrát, jsem nevyspaná, není mě vůbec líp a ještě jsem měla celý večer špatný pocit, že jsem měla být radši s dětma. Že bych se nějak moc bavila se říct nedá, nejsem moc zvyklá večer někam chodit, a jak se mě nechtělo česat a malovat nějaký ten obličej, a vymýšlet co si dám na sebe. ... Mě tohle prostě nezabírá. Nejsem večírkový tip.

sisino, je dobře, žes tam šla, jestli ti to šlo. Pokud to bude jen trochu možné, přesto, že se nebudeš bavit, jdi mezi lidi. Mně to tenkrát nešlo.

#172 28. 3. 2010 11:37

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Sisi, život si řídíš sama. Pochopitelně, pokud nejsi večírkový typ, na večírky nechoď, pokud se běžně neraduješ z hezké barvy očních stínů, no tak si je nekupuj - samozřejmě! Dělej to, co považuješ pro sebe za nejlepší - tak jsem to myslela. Ale nesmutni, neplač a nehubni kvůli chlapovi, který k Tobě není ani slušný, ani Ti nepomáhá, natož aby Tě měl rád... Drž se, fandím Ti.

Není tady

#173 28. 3. 2010 12:22

sisina
♥♥♥♥---

Tercila napsal(a):

Sisi, život si řídíš sama. Pochopitelně, pokud nejsi večírkový typ, na večírky nechoď, pokud se běžně neraduješ z hezké barvy očních stínů, no tak si je nekupuj - samozřejmě! Dělej to, co považuješ pro sebe za nejlepší - tak jsem to myslela. Ale nesmutni, neplač a nehubni kvůli chlapovi, který k Tobě není ani slušný, ani Ti nepomáhá, natož aby Tě měl rád... Drž se, fandím Ti.

Nechci smutnit,nechci plakat, děje se mi to samo.A už vůbec nechci hubnout, protože vypadám příšerně. Jde to mimo mě. Celé ráno se snažím fungovat,vařím,uklízím.A ten sevřený žaludek, to je hrůza. Ty těžké ruce, děcka jak mluví, všechno mě strašně vadí. Ale funguju jako stroj. Včera mě kamarád pohladil, myslel, že mě tím potěší a já dostala takový histerický záchvat pláče, že nevěděl chudák co má dělat.

Není tady

#174 28. 3. 2010 12:32

sisina
♥♥♥♥---

majkafa napsal(a):

Ano, sisino, zažila. Rozumím ti. Tohle není chvilkový splín, který lze lehce hodit za hlavu.
Potřebuješ fungovat a být tady pro děti a časem uvidíš, že zase i pro sebe. Čas vše otupí  a zahojí, byť to někdy může znít jako fráze.
Je čas bolesti. Čas smutku. Čas prázdnoty. Je důležité, aby netrval víc, než je nezbytně nutné. V prvních chvílích je pro nás, co trpíme depresí, prášek lepším řešením než volby nicoty.Je třeba fungovat. A pak jednou až vše přebolí, přijde čas radosti, čas krásy, úsměvů. Čas lásky.
Dočkáš se.
Máš to oproti mně jistým způsobem "jednodušší", protože máš malé dítě. Já měla děti velké, nemusela jsem se jim tolik věnovat,  o to víc jsem se v depresi utápěla. Je dobře, že jsi v jednom kole, byť se to nemusí někomu zdát. Jen to nepřepísknout, abys nepadla. Antidepresiva jsou taková první berlička.  A pak, až bude líp, přijde čas změnit své myšlení, abychom se pořád nevraceli do začarovaného kruhu a pořád neopakovali stejné chyby.

Někdy je to strašně těžké, že tady musím být pro děti. Ale samozřejmě že mě to nutí fungovat nějak dál. Ten momentální čas nicoty, co prožívám je nejhorší období mého života. Momentálně si přeji, aby čas utíkal rychleji.Mám pocit, že se čas zastavil v tu nejhorší chvíli.

Není tady

#175 28. 3. 2010 12:45

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

majkafa napsal(a):

Nepochopila jsi, jak to Terci myslela - ostatně, pak to dál vysvětlila pro ty, kdo to prostě nechápou - je zajímavě, že mě také krémy, šperky, hadry nic neříkají a určitě jsem neviděla v Tercilině psaní nic, co by mě donutilo napsat to, co ty. Seznamka - kdyby si dobře četla, Tercila nenapsala nic o lásce přes seznamku - ale o najití si kamarádů (kamarádek). Naopak, řekla bych, že Tercila má smysl vidět realitu v tom nejsyrovějším stavu (Víly, čarodějky, bohyně, všeobjímající láska, nereálno, a pak pád na hu*bu) Jo, na hu*bu může padnout každý, jenže ti, co vidí trealitu syrově se dokáží rychleji sebrat. Nikdo nežije v jiném světě - všichni jsme tady, na tomto světě - jenže někdo ho umí brát tak, jak přichází a někdo prostě potřebuje berličky jakéhokoliv druhu - a přesně podle toho, co nám vyhovuje lépe, podle toho vypadají naše činy, smýšlení, skutky a odměny - a někdy i v negativním smyslu.

Sisino - mě osobně v tomto rozpoložení (a taky malé dítě) pomohla paradoxně práce a koníček. Nemyslím nějaké ty keramické kurzy, pletení košíčků, tanečky .... ale práce (domácnost ani náhodou), přemýšlení, vydělávání peněz (mmch. přemýšlení je nejlépe placená práce)

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí