Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 25. 3. 2010 12:55

sisina
♥♥♥♥---

Re: A co dál?

Děkuji za podporu, když si to přečtu, pomáhá mi to.
Před chvílí jsem byla na sociálce nahlásit, že mě opustil manžel,aby se nějak daly věci do pohybu. Byla jsem tam jednou před rokem když to udělal s touto samou slečnou a představte si, že si mě ta paní pamatovala.Jak mě dnes uviděla mezi dveřmi, tak mě povídá : " nebyla jste tady kvůli tomu samému minulý rok a pak jste to zrušila?" Byla jsem překvapená, že si mě po takové době pamatuje. Prej jsem výrazný tip.
Mám už i telefon od kamarádky na advokáta. Prej s M nemusím vůbec mluvit, klidně to může dělat za mě advokát. Ale tak mě napadá, abych ho tím nějak nenaštvala a že by se mě mohl ještě schválně mstít, myslím s tím dělením majetku. Říkal, že mě prej nechce oškubat, ale já mu nevěřím.Zatím se mě neozval, komunikuju jen s jeho rodičema. Ty jsou fajn. Ještě že je mám. Moje mamka bydlí daleko. A taky mě dnes paní na sociálce říkala že nemusím mít strach, že by M vysoudil střídavou péči u 4 letého syna.

Nemůžu spávat v ložnici, spává tam můj nejstarší syn a já jsem v pokojíčku s dětma.Včera jsem vzala do ruky M svetr, který nedávno nosil a čichla jsem si k němu a myslela jsem že steskem umřu. Ta jeho vůně. Chybí mi i když je to takový darebák.

Není tady

#127 25. 3. 2010 12:58

sisina
♥♥♥♥---

zuzi777a napsal(a):

Bude líp!!  Te´d tomu nevěříš, ale bude.

Zuzi, minulý rok jsem si říkala když mi bylo hrozně jako dnes, už aŤ to mám za sebou, odbolené, odplakané, ať už je alespoň příští rok.
A právě v březnu je to asi rok a jsem v tom znovu. Tak že by ten příští rok už mohl být ten lepší?

Není tady

#128 25. 3. 2010 13:15

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Sisi, z jeho věcí bych si udělala na dvorku ohýnek, ne že bych si k nim chodila truchlit.   On si vybral.  Tak si taky vyber! Buď život se smutnými truchlícími  obrečenými pohledy NEBO:  nový začátek. Jsi  samostatná , úžasná máma třech dětí. Máš na všechno, co si jen pomyslíš.  Nejsprávnějšího chlapa teprve potkáš- tohle byl jen další  řádky omylů....  Víš , co to je , moct si říct, že jsi volná- že MŮŽEŠ ZAČÍT ZNOVA??? Proboha,uvědom si , že žiješ, chodíš, mluvíš, děti rostou a ty tu  budeš  chtít být pro ně a pro sebe veselá spokojená ženská. K tomu nepotřebuješ kouli na noze- a to byl on. Až tohle pochopíš, BUDE ti líp!!!! pussa

Není tady

#129 25. 3. 2010 13:31

sisina
♥♥♥♥---

zuzi777a napsal(a):

Sisi, z jeho věcí bych si udělala na dvorku ohýnek, ne že bych si k nim chodila truchlit.   On si vybral.  Tak si taky vyber! Buď život se smutnými truchlícími  obrečenými pohledy NEBO:  nový začátek. Jsi  samostatná , úžasná máma třech dětí. Máš na všechno, co si jen pomyslíš.  Nejsprávnějšího chlapa teprve potkáš- tohle byl jen další  řádky omylů....  Víš , co to je , moct si říct, že jsi volná- že MŮŽEŠ ZAČÍT ZNOVA??? Proboha,uvědom si , že žiješ, chodíš, mluvíš, děti rostou a ty tu  budeš  chtít být pro ně a pro sebe veselá spokojená ženská. K tomu nepotřebuješ kouli na noze- a to byl on. Až tohle pochopíš, BUDE ti líp!!!! pussa

To by bylo pozdvižení na paneláku mezi domy dělat ohýnek z jeho věcí. Musím nabrat sílu a naházet mu to do pytle a dát rodičům aby mu to dali.Všechno nechal doma ,jen si vzal holení a asi pár triček a playstation. Jeho věci jsou na svém místě a nevím kdy si je chce vzít. V sobotu mi řekl, že mu to mám dát do pytlů.Moc se mě do toho nechce, všechno to brát do ruk a skládat.

Není tady

#130 25. 3. 2010 13:36

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

zuzi777a napsal(a):

godlike

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#131 25. 3. 2010 13:36

sisina
♥♥♥♥---

zuzi777a napsal(a):

Myslíš že po světě chodí ještě slušní a věrní muži? Já co vidím u kamarádek, tak to je nevěra za nevěrou, jedna vedle druhé jsou samy s dětma a chlapi s milenkama. Nějak si to nemaluju, tak mě přijde, že asi rodina pro chlapy v tomto světě už není na prvním místě.

Není tady

#132 25. 3. 2010 13:42

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

sisina napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

Myslíš že po světě chodí ještě slušní a věrní muži? Já co vidím u kamarádek, tak to je nevěra za nevěrou, jedna vedle druhé jsou samy s dětma a chlapi s milenkama. Nějak si to nemaluju, tak mě přijde, že asi rodina pro chlapy v tomto světě už není na prvním místě.

Slušní určitě - ...a věrní...taky jsem si to myslela. hmm 
Ale že můžou přijít na to, že věrnost se jim vyplatí (pro Axiho - opět obchodní jednání...a klidně si domysli, v jakém konttextu tongue) a své chování dokážou změnit. No a pokud bys na nějkého slušného narazila, klidně mu ještě v počátcích vašeho vztahu nastiň své hranice - co chceš, co nechceš a přes co nejede vlak....a pak už je to pouze pudová záležitost - buď to "pude", nebo to "nepude" winkbig_smile

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#133 25. 3. 2010 13:43

sisina
♥♥♥♥---

Zklamaná napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

godlike

A já myslela, že je chyba ve mě, že dělám něco špatně,že se málo snažím, že jsem prostě špatná manželka. Možná si to ještě myslím. Doufám, že to tak tedy není

Není tady

#134 25. 3. 2010 13:48

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

sisina napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

Ad vytučněné- Jsou! Jen se o nich nepíše.  Nehledej teď žádnýho.   Te´d máš co dělat.  Až přijde lovecká  a houbařká sezona,  oni nejací vylezou  ze skrýší.... wink
A ty věci?  Dej mu termín do kdy má zmizet i s nimi  a pak to vyho´d do sklepa, ať to nemáš na očích. Žádné ohledy nebrat.  Nepřebírat, netesknit. ZAČÍT ZNOVA! TO POTŘEBUJEŠ!

Není tady

#135 25. 3. 2010 13:50

sisina
♥♥♥♥---

Zklamaná napsal(a):

sisina napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

Slušní určitě - ...a věrní...taky jsem si to myslela. hmm 
Ale že můžou přijít na to, že věrnost se jim vyplatí (pro Axiho - opět obchodní jednání...a klidně si domysli, v jakém konttextu tongue) a své chování dokážou změnit. No a pokud bys na nějkého slušného narazila, klidně mu ještě v počátcích vašeho vztahu nastiň své hranice - co chceš, co nechceš a přes co nejede vlak....a pak už je to pouze pudová záležitost - buď to "pude", nebo to "nepude" winkbig_smile

Jéje, jen vědět kde jsou ty hranice. Taky jsme si s M domluvili nějaké hranice a dokonce mě řekl, že je přesvědčený že nemusí mít žádnou bokovku,když se vrátil.A teť s tou bokovkou zdrhl.

Není tady

#136 25. 3. 2010 13:53

sisina
♥♥♥♥---

zuzi777a napsal(a):

sisina napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

Ad vytučněné- Jsou! Jen se o nich nepíše.  Nehledej teď žádnýho.   Te´d máš co dělat.  Až přijde lovecká  a houbařká sezona,  oni nejací vylezou  ze skrýší.... wink
A ty věci?  Dej mu termín do kdy má zmizet i s nimi  a pak to vyho´d do sklepa, ať to nemáš na očích. Žádné ohledy nebrat.  Nepřebírat, netesknit. ZAČÍT ZNOVA! TO POTŘEBUJEŠ!

Začínám znovu už po čtvrté. Byl to můj třetí partner, se kterým jsem žila. Kolikrát ještě se dá začínat? A kde je ta chyba? Když mi to tak nevychází? Něco dělám špatně.

Upravil(a) sisina (25. 3. 2010 13:54)

Není tady

#137 25. 3. 2010 13:59

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

pOTŘETÍ, POČTVRTÉ.... Co to je proti věčnosti.... wink
Máš TEPRVE  čtvrtou zkušenost. Ta pátá může  být  ta pravá. Možná, když už budeš vědět CO určitě ne a CO chceš - tak přjde ten správňák- kámoš, spolehlivý- Ale na to je teď fakt brzy.Nedělej  skok z postele do postele To se většinou děljí největší kopance....

Není tady

#138 25. 3. 2010 14:10

sisina
♥♥♥♥---

zuzi777a napsal(a):

pOTŘETÍ, POČTVRTÉ.... Co to je proti věčnosti.... wink
Máš TEPRVE  čtvrtou zkušenost. Ta pátá může  být  ta pravá. Možná, když už budeš vědět CO určitě ne a CO chceš - tak přjde ten správňák- kámoš, spolehlivý- Ale na to je teď fakt brzy.Nedělej  skok z postele do postele To se většinou děljí největší kopance....

To si ani nedovedu představit, že bych měla něco s jiným mužem,9let jsem milovala jen tohodle a nikdy jsem mu nebyla nevěrná, ani mě to nenapadlo. Ani nevím jestli to s jiným budu umět.sad

Není tady

#139 25. 3. 2010 14:10

majkafa
Host

sisino, nehledej, kdes udělala přesně konkrétní chybu. Myslím, že na to stejně nepřijdeš, jako žádná z nás. Spíš to chce změnit něco v sobě.
Začínat budeme tolikrát, dokud něco nezměníme.

Dokud nezměníme sebe.

Pracuju na sobě přes 4 roky. Je to čím dál, tím lepší, čím dál, tím potkávám kompatibilnější partnery.
Možná bys měla znovu zkusit psychoterapii, jestli máš tu možnost. Mně velmi pomohla. A pomohla mi ezoterika. Ono to opravdu funguje.
Funguje, když se učím nelpět na ničem. Zvláště ne na věrnosti. Prostě ji vůbec neřešit. Můžu si řešit pouze svou věrnost. Ne partnerovu. To je zase jeho. Cokoliv z mých dřívějších lpění - na domě, "vzorné" rodině, věrnosti, ... pustím, najednou mi to začíná samo od sebe fungovat tak, jak jsem si kdysi mermomocí, násilně, přála. Když to nechám být, když se netrápím tím, co nemohu nijak ovlivnit - to je i věrnost partnera (i když, co to vlastně je, jak už se tady tisíckrát probíralo) , přichází to ke mně tak nějak samo, bez mých chtění.

#140 25. 3. 2010 16:48

sisina
♥♥♥♥---

bellatrix napsal(a):

Sisi, drž sa. Každý deň predsa nesvieti slnko. Raz sme hore a raz dole. Ty si momentálne dole, čiže už to bude len lepšie a lepšie. Treba to proste len vydržať. Ja si myslím (z toho, čo tu píšeš), že to je to najlepšie, čo sa ti mohlo stať. Teraz je to ešte čerstvé, ale keď sa to utrasie, prídeš na to aj sama. Z tvojích slov mám dojem, že je nezrelý, bezohľadný, arogantný, alibistický manipulátor bez štipky spolupatričnosti k tebe a deťom. Ešteže si sa ho zbavila tak skoro. A že on nevie nič ohľadom vybavovania vo veci bytu, lebo si ho nikdy k tomu nepustila?? To je čo za argument?? Nad takéto výčitky sa skús povzniesť. Držím ti palce, Sisi :-)

Prej jsem ho nepustila k placení účtů a nákupů schválně, aby neměl přehled. kolik peněz utratím za měsíc a za co. A já poctivě schovávala každou účtenku téměř 4 měsíce a dala mu to na stůl spočítané, kolik a za co a ani ho to nezajímalo. Prej by určitě hospodařil líp. A toho jsem se bála, že nebudu moct nic koupit a budu jen chodit žebrat několikrát za měsíc, aby mi dal nějaké peníze, aby bylo něco v ledničce a dětem kapesné a mě na autobus. Cítila bych se jako malé dítě. Ale jeho výplata a to co vydělal bokem, byla pro mě tabu, ani jsem nikdy neviděla jeho výplatní pásku, sice má příkazy z jeho účtu na placení naší společné hypotéky a pojistky.Ale se zbytkem si dělá co chce. I děti si odečítá všechny z výplaty on i ty moje z předchozího manželství. A když jsem chtěla abych si ty dva mohla odečítat já, a on jen svého syna, tak byl tak naštvaný, že mě jde jen o prachy, že jsem to raděj nechala tak.

Není tady

#141 25. 3. 2010 18:22

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

sisino,
řekla bych, že ty jsi moc "hodná holka".
Přebíráš na sebe automaticky maximum povinností, i ty, které patří muži, a tak mu pak zbude fůra času, aby své chlapáctví realizoval jinde....

Přemýšlej nad tím, proč to vlastně děláš? Proč chceš být ta hodná holka, která všechno sama zvládne? Tam je ta chyba, kterou děláš... Ubližuješ tak především sama sobě a to hodně.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#142 25. 3. 2010 19:26

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

sisina napsal(a):

Môj otec - ale toho ti nebudem ponúkať, ten už má 69 rokov... (hoci je skvele garážovaný a ženám sa ešte páči... stolt ale je o.i. zadaný...).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#143 25. 3. 2010 20:11

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

sisina napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

godlike

A já myslela, že je chyba ve mě, že dělám něco špatně,že se málo snažím, že jsem prostě špatná manželka. Možná si to ještě myslím. Doufám, že to tak tedy není

Prinajhoršom si bola špantá manželka PRE NEHO. Pre niekoho iného môžeš byť najlepšia ženská na svete... a on nech si nájde nejakú, ktorá bude poslušnejšia ako ty. tongue (Alebo naopak úplne neposlušná..smile

Upravil(a) Selima (25. 3. 2010 20:13)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#144 26. 3. 2010 10:10

sisina
♥♥♥♥---

Pandorraa napsal(a):

sisino,
Přebíráš na sebe automaticky maximum povinností, i ty, které patří muži, a tak mu pak zbude fůra času, aby své chlapáctví realizoval jinde....

Přemýšlej nad tím, proč to vlastně děláš? Proč chceš být ta hodná holka, která všechno sama zvládne? Tam je ta chyba, kterou děláš... Ubližuješ tak především sama sobě a to hodně.

protože kdybych to nedělala já, tak to nedělá nikdo.Byl by nepořádek v účtech,nebylo by nakoupeno, malý by nebyl vyzvednutý ze školky. Nějak ho tyto věci nezajímaly a když jsem někdy chtěla aby mě pomohl tak neměl čas. Nebo se mu nechtělo.

Není tady

#145 26. 3. 2010 12:53

Peťuli
♥♥♥♥---

sisina napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

sisino,

protože kdybych to nedělala já, tak to nedělá nikdo.Byl by nepořádek v účtech,nebylo by nakoupeno, malý by nebyl vyzvednutý ze školky. Nějak ho tyto věci nezajímaly a když jsem někdy chtěla aby mě pomohl tak neměl čas. Nebo se mu nechtělo.

A co by se stalo, kdybys skutečně nechala něco na něm? Podle mě jen to, že by se váš vztah rozpadl jen o něco dřív. Aspoň já, která byla jako ty přes kopírák, a vždycky všechno zařídila, vyřídila, vyřešila... to tak dnes vidím. Můj ex manžel i ex přítel měli přesně jak to popsala Pandorra fůru času, který investovali úplně jinam než do rodiny. A já? Byla jsem naštvaná, nešťastná, unavená a oni se jen divili. Proč? Vždyť všechno přece funguje. Takže to beru jako ponaučení, můj současný přítel se z tohoto pohledu se mnou vůbec nemá jako v bavlnce a paradoxně právě on mě nejvíc obletuje. Kdybych to nezažila na vlastní kůži, tak bych nikdy nevěřila jak jednoduše to funguje.

Není tady

#146 26. 3. 2010 13:26

majkafa
Host

Peťuli, přesně tak. Úplně stejná zkušenost.
To byla ode mě ale blbost. dumbom

#147 26. 3. 2010 13:46

sisina
♥♥♥♥---

majkafa napsal(a):

Třeba to taky někdy budu dělat jinak.Momentálně, je zase všechno na mě.
Dnes ráno jsem byla na sociálce nahlásit, že M opustil rodinu a že žádám o svěření syna do péče.Paní byla velmi příjemná a tak jsem se styděla tam jít a ubezpečila mě, že dělám dobře, že věci za včasu řeším.Doporučila mi samozřejmě abych si našla právníka, který mi pomůže s tím, jak se mají platit hypotéky a td., když ještě nejsme rozvedení a já nemám na to, abych platila přesně půlku.Nemáte tu s tím někdo zkušenost? zatím to strhávají M z účtu.

Upravil(a) sisina (26. 3. 2010 13:50)

Není tady

#148 26. 3. 2010 13:49

sisina
♥♥♥♥---

Peťuli napsal(a):

sisina napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

sisino,

A co by se stalo, kdybys skutečně nechala něco na něm? Podle mě jen to, že by se váš vztah rozpadl jen o něco dřív. Aspoň já, která byla jako ty přes kopírák, a vždycky všechno zařídila, vyřídila, vyřešila... to tak dnes vidím. Můj ex manžel i ex přítel měli přesně jak to popsala Pandorra fůru času, který investovali úplně jinam než do rodiny. A já? Byla jsem naštvaná, nešťastná, unavená a oni se jen divili. Proč? Vždyť všechno přece funguje. Takže to beru jako ponaučení, můj současný přítel se z tohoto pohledu se mnou vůbec nemá jako v bavlnce a paradoxně právě on mě nejvíc obletuje. Kdybych to nezažila na vlastní kůži, tak bych nikdy nevěřila jak jednoduše to funguje.

Doufám, že taky budu mít ještě přítele, který mě bude obletovat. To jsem vlastně nikdy nezažila. Většinnou jsem byla já ten kdo se snažil dělat druhému radost.

Není tady

#149 26. 3. 2010 14:05

Peťuli
♥♥♥♥---

To víš, že budeš. Taky jsem měla pochybnosti jestli nezůstanu do konce života sama a není to tak. Jen si to zatím pořád musím uvědomovat a vědomě se brzdit ve své aktivitě, ale jde mi to líp a líp.

Není tady

#150 26. 3. 2010 14:14

Mulz
♥♥♥----

sisina napsal(a):

majkafa napsal(a):

Třeba to taky někdy budu dělat jinak.Momentálně, je zase všechno na mě.
Dnes ráno jsem byla na sociálce nahlásit, že M opustil rodinu a že žádám o svěření syna do péče.Paní byla velmi příjemná a tak jsem se styděla tam jít a ubezpečila mě, že dělám dobře, že věci za včasu řeším.Doporučila mi samozřejmě abych si našla právníka, který mi pomůže s tím, jak se mají platit hypotéky a td., když ještě nejsme rozvedení a já nemám na to, abych platila přesně půlku.Nemáte tu s tím někdo zkušenost? zatím to strhávají M z účtu.

Sisi, i já si dovolím poradit: Jdi co nejdříve k právníkovi, který se věnuje rodinému právu!!! Tvůj M může nyní s majetkem (autem, bytem napsaném na něj, pozemkem) udělat takové věci, že nebudeš mít šanci cokoliv z něj dostat! Bývalému o tom, že jsi byla u právníka ani slovo! Zajisti si co nejvíce dokladů o majetku a všechno schovej.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí