Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 23. 3. 2010 15:44

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Re: A co dál?

No Sisi na druhou stranu,kdyz to vezmu udelej si radost a na tu operaci jdi,at mas alespon s neceho radost at prijdes na jine myslenky.
Alespon vidis jaky tvuj muz byl padouch,kdyz do bytu ktery si zafinancovala ty se prestehuje tvuj manzel s milenkou.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#102 23. 3. 2010 16:12

sisina
♥♥♥♥---

eremuruss napsal(a):

No Sisi na druhou stranu,kdyz to vezmu udelej si radost a na tu operaci jdi,at mas alespon s neceho radost at prijdes na jine myslenky.
Alespon vidis jaky tvuj muz byl padouch,kdyz do bytu ktery si zafinancovala ty se prestehuje tvuj manzel s milenkou.

Zjišťuju to postupně, mám dokonce pocit, že si to plánoval už před svadbou, moje mamka říká, že si myslí, že s ní měl poměr už před tím, než jsme se vzali. A ona slečna mě to taky tak minulý rok psala, ale M to zapřel.Prej je to blbost, že ji ještě ani neznal.Ale nechápu proč jsme tedy minulý rok spolu kupovali pozemek na hypotéku, plánovali si tam stavět dům.Vůbec nevím jak se ta hypotéka bude platit? Prodat to nemůžem, strašně moc by jsme na tom nyní prodělali. A kdybych měla platit půlku, tak to nemám šanci zvládnout, nemám tak velký plat jako M.Co stím pozemkem budeme dělat? Životní pojištění a tyto jiné věci můžu pozrušovat, ale ten pozemek, to je složitá věc. Jak mě mohl takhle do toho umotat, když věděl, že chce opustit rodinu.Je to 1200000kč.Měsíční splátky 10000kč.

Není tady

#103 23. 3. 2010 16:16

sisina
♥♥♥♥---

eremuruss napsal(a):

Selima napsal(a):

sisina napsal(a):

Nemocné mám jedno dítě, to druhé s ním šlo k lékařce. Nechci tu plastiku za každou cenu, ale už jednou jsem to před rokem zrušila,protože jsme řešily právě to samé, co nyní. A je to věc po které toužím už tak 15 let. Naskládala jsem si na to za ty roky, mám to vlastně na spoření, které ruším. A můj M si klidně odešel s kartou k účtu, kde jsou naše společné úspory, dát mě z nich nic nechce, jen se mě vysmál a ani ještě nepřispěl na březen a to tu do pátku bydlel. Řekl mi, že bez nás na tom bude finančně líp.Chodili jsme spolu do fitka, jeho tělo je pěkné, moje taky. Jsem udržovaná ženská, která na sebe dbá,sportuje,vypadám mladší než ve skutečnosti jsem.Ano opečovávala jsem ho, ale to ženy z lásky dělají.Nevidím na tom nic špatného.Jen jsem si vždy přála mít jiné ženské vnady, než mi věnovala příroda. Ale obejdu se i bez nich, i tak mi to sluší. Bylo to mé velké přání, ale ne to nejdůležitější.Ale vím, že v létě budu zase mít trošku mindráček.To asi chlapi moc nepochopí.

Podaj okamžite k súdu žiadosť o výživné... wink Aby sa, chlapec, neprerátal...

Myslim si,ze kdyz ma velky prijem,ze dostanes na dite dost a po financni strance na tom budes uplne stejne jako v manzelstvi.S tou zadosti o vyzivne nevahej.

Příjem má průměrný ale dost si vydělá bokem, ale zatím platí tu hypotéku, nevím jestli to budou na ty alimenty nějak zohledňovat. Odvezl si i obě auta,teť si koupil nová hliníková kola,to vím od tchána. A já musím do práce pěšky nebo busem.Nákupy tahám v ruce. Ani nemám žádný doklad že si to koupil.Bere to úplně normálně, že do těchto věcí nemám mluvit. A to mě vyčítal, že jsem mu nechtěla vysolit alimenty a můj plat na jeho účet.

Není tady

#104 23. 3. 2010 17:55

laureene
♥♥♥♥---

Sisi,
asi to bude znít hrozně, ale nelituj toho, že tenhle pán je pryč. Člověk se možná může zamilovat a chtít spálit mosty, ale nemusí se přitom chovat jako hyena. (Nenapadá mě mírnější výraz.)
A té milenky je mi, upřímně, docela líto. Takového muže bych si nedokázala vážit, když mu není hloupé parazitovat na vlastní rodině. 
Uvidíš, že po čase Ti bude lépe než s ním.
Fakt tomu věřím, když vím to všechno, co jsi napsala tady i do SZ.
pussa

Není tady

#105 23. 3. 2010 18:59

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Sisi, a nechceš se na ty věci s hypotékou a bytem pozeptat nějakého advokáta? Někdy dají radu i zadarmo.

Není tady

#106 23. 3. 2010 20:16

sisina
♥♥♥♥---

Tercila napsal(a):

Sisi, a nechceš se na ty věci s hypotékou a bytem pozeptat nějakého advokáta? Někdy dají radu i zadarmo.

To je problém, že nemám vůbec kdy.Jsem v práci každý den do 18h.Nemůžu si vzít volno, jsem tam sama anemám za sebe náhradu,smlouvu mám jen do května, tak nechci radši provokovat s volnem, aby mi ji prodloužili.

Není tady

#107 23. 3. 2010 20:19

sisina
♥♥♥♥---

laureene napsal(a):

Sisi,
asi to bude znít hrozně, ale nelituj toho, že tenhle pán je pryč. Člověk se možná může zamilovat a chtít spálit mosty, ale nemusí se přitom chovat jako hyena. (Nenapadá mě mírnější výraz.)
A té milenky je mi, upřímně, docela líto. Takového muže bych si nedokázala vážit, když mu není hloupé parazitovat na vlastní rodině. 
Uvidíš, že po čase Ti bude lépe než s ním.
Fakt tomu věřím, když vím to všechno, co jsi napsala tady i do SZ.
pussa

Lau,jenže s ní se třeba bude chovat jinak, ona je úplně jiná než já, nenechá si určitě tohle líbit. Myslím, že to budou mít prostě jinak nastavené.
Dnes mi psal @ a chtěl abych mu něco pomohla zařídit ohledně bydlení, a když jsem mu napsala, ať si to zařídí sám, tak mi ještě vyčetl, že to se dalo ode mě čekat, že mu budu házet klacky pod nohy, že se mnou není rozumná řeč, jen mě zajímají peníze a peníze. Jsem v šoku, co si jesště dovoluje. On snad ani nechápe, co udělal?

Není tady

#108 23. 3. 2010 20:37

laureene
♥♥♥♥---

Já Ti nevím, jestli se lidi dokáží až tak změnit.
Jasně, že s ní to bude jiné, ale ten způsob, jakým řeší problémy, to je něco, podle mě, co má člověk v sobě a co se tak snadno nemění.
Beru to i podle sebe, každý vztah, který jsem měla, byl jiný, z každého jsem se něco naučila, ale že bych do každého nového vztahu vstupovala jako úplně nový člověk? smile

Tvůj muž i jeho milenka jsou dva nevyzrálí lidé, ne kvůli tomu (nebo asi nejen kvůli tomu), co předvedli před rokem a teď, ale i tím, že se tak nějak "našli".
Můj názor.

Není tady

#109 23. 3. 2010 20:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#110 23. 3. 2010 21:29

sisina
♥♥♥♥---

Selima napsal(a):

TOTO je hardcore... http://www.topky.sk/cl/11/695932/Expoli … tala-nakup

No ještě že mě nezastřelil.

Není tady

#111 23. 3. 2010 21:53

sisina
♥♥♥♥---

laureene napsal(a):

Já Ti nevím, jestli se lidi dokáží až tak změnit.
Jasně, že s ní to bude jiné, ale ten způsob, jakým řeší problémy, to je něco, podle mě, co má člověk v sobě a co se tak snadno nemění.
Beru to i podle sebe, každý vztah, který jsem měla, byl jiný, z každého jsem se něco naučila, ale že bych do každého nového vztahu vstupovala jako úplně nový člověk? smile

Tvůj muž i jeho milenka jsou dva nevyzrálí lidé, ne kvůli tomu (nebo asi nejen kvůli tomu), co předvedli před rokem a teď, ale i tím, že se tak nějak "našli".
Můj názor.

A představ si, že slečna tak asi 3 měsíce chodí tak 2x týdně kolem mě v práci a vždycky jen projde.Tak jsem si říkala, co to znamená, proč to dělá? Myslela jsem, jen že se mě připomíná, abych na ni nezapomněla. A už je mě to jasné, chtěla vědět, jestli budu na ni nějak reagovat, jestli už to asi vím, co spolu vymysleli. A já si říkala,jak jsem za vodou,že mě nerozhází, že jsem dobrá, že když ji potkám, tak už mě není zle od žaludku a nedostanu zimnici. Že už bude všechno v pořádku. Že jsme to doma zvládli. Jak jsem byla vedle.

Není tady

#112 23. 3. 2010 22:05

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Sisi, jsem asi rezolutní , ale - advokáta bych volal jako prvního, na jeho černé příjmy bych upopzornila v okamžiku po rozvodu berňák.  Nedat se.  Odmilovat se. Pokud tě vědomě oškubal o byt, o zázemí o nervy- proč ho litovat????

Není tady

#113 23. 3. 2010 23:05

Myšák
♥♥♥----
Místo: Litomyšlsko

Až budete jednou dělit majetek.. To, co jste si každý přinesli do manželství, je vaše. Co jste vydělali a koupili (i jeho auta) se dělí rovným dílem. Dědictví se do toho nepočítá, pokud jsi dědila už vdaná. Nemůže tě jen tak oškubat.

Myslím si, že byl prostě celou dobu zamilovaný. S milenkou prožil jen hezké chvíle, tak si to idealizoval. Až s ní chvíli bude a bude s ní řešit běžné starosti, vystřízliví. Ale to už tě nebude muset zajímat. Budeš mít nový prsa a lepšího chlapa..

Není tady

#114 24. 3. 2010 7:21

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Sisino,
on ten velký výdaj za plastiku vypadá ve tvé situaci jako nesmysl, zbytečné vyhazování peněz....ale já jsem pro. Zvedne ti to zase sebevědomí, uděláš konečně něco sama pro sebe a budeš se cítit líp, a ten pocit je k nezaplacení.
Jen je to potřeba brát přesně tak - že to děláš pro sebe, z výše uvedených důvodů. Ne kvůli tomu, aby ses líbila mužovi a zvítězila nad milenkou, protože tudy stejně cesta nevede. A o ty peníze, kdybys na to nešla, by ses třeba ještě musela při rozvodu dělit s manželem, takže tůůůůdle.
Dnes ti to tak nepřipadá, ale za nějaký čas budeš myslím ráda, že to tak dopadlo a odešel, zvlášt jestli ti předvede nějaké rozvodové tahanice o majetek. Nenech se zastrašit a obrat, souhlasím se Zuzi, že obrátit se teď hned na šikovného advokáta je naprosto nezbytné a měl by to být tvůj první nejbližší krok. Určitě jde sjednat nějaká schůzka tak, aby ti nenarušila pracovní dobu, třeba večer po, nebo podobně.
Já bych zkusila najít, okopírovat a notářsky ověřit všechny dokumenty k majetku, které najdeš. Třeba papíry na auta (velký techničák), kde je on jako majitel, platbu za byt z účtu, kam ti naběhlo dědictví, prostě co najdeš, a ulož to na bezpečné místo, třeba k rodičům. Drž se, nejsi bezmocná, jen to chce rady toho právníka.

Upravil(a) Daphné (24. 3. 2010 7:34)

Není tady

#115 24. 3. 2010 8:15

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Myšák: Budeš mít nový prsa a lepšího chlapa..

big_smiletummenupp godlike To je krásná věta!

Už jsem chtěla napsat, že já se svou povahou bych asi teď na tu plastiku fakt nešla, radši bych možná zaplatila dobrého advokáta, ale po přečtení Daphné se musím smát a uznat, že "to je vlastně pravda":

Daphné: A o ty peníze, kdybys na to nešla, by ses třeba ještě musela při rozvodu dělit s manželem, takže tůůůůdle. tummenupp

Víš, co je důležité? smile Abys udělala, co Ty sama opravdu CHCEŠ. Držím palce.

Není tady

#116 24. 3. 2010 10:20

sisina
♥♥♥♥---

Myšák napsal(a):

Až budete jednou dělit majetek.. To, co jste si každý přinesli do manželství, je vaše. Co jste vydělali a koupili (i jeho auta) se dělí rovným dílem. Dědictví se do toho nepočítá, pokud jsi dědila už vdaná. Nemůže tě jen tak oškubat.

Myslím si, že byl prostě celou dobu zamilovaný. S milenkou prožil jen hezké chvíle, tak si to idealizoval. Až s ní chvíli bude a bude s ní řešit běžné starosti, vystřízliví. Ale to už tě nebude muset zajímat. Budeš mít nový prsa a lepšího chlapa..

Lepší prsa možná ano, toho chlapa nevím, nevím. Teť napíšu něco, co se divím, že vůbec napíšu. Nejraděj bych byla já ten nevěrník, já se teť vznášela zamilovaná na oblázku s nějakým miláčkem a ne on. Závidím mu to, on je vlastně spokojený a já na dně. Ani si to nedovedu představit, že by mě ještě někdo očaroval a já zase opět milovala.A co když to bude stejný darebák, neumím to rozpoznat. A třeba nikdo nebude a uschnu.Chybí mi láska jako sůl, těžce se mi bez ní dýchá, chybí mi on, ale nesmím to už ani říct na hlas, po tom všem, už se na sebe zlobím, že ho stále tak mám ráda. Neumím to zastavit. A ještě včera mi psal @, a vyčítal, že mu nechci něco pomoci zařídit s bytem.Prej za to můžu, že neví jak se to vyřizuje, protože jsem se o všechno starala já nechtěla jsem ho k tomu pustit. Myslela jsem, že není normální. Nestaral se o nic, tak jsem musela já a momentálně mě to vyčte a ještě je naštvaný, když mě tak odkopl, že mu nechci pomoct. A prej mě jde jen o peníze, že to dávno ví, že se mnou není žádná řeč. A jak asi bych měla bez peněz fungovat?

Upravil(a) sisina (24. 3. 2010 10:21)

Není tady

#117 24. 3. 2010 11:19

pat
♥♥-----

"A prej mě jde jen o peníze, že to dávno ví, že se mnou není žádná řeč"  napsala Sisina

big_smile Víš Sisi nic si z toho nedělej , jak se říká - podle sebe soudím tebe. Tak kdo z vás je na peníze ???wink

Není tady

#118 24. 3. 2010 11:55

sisina
♥♥♥♥---

pat napsal(a):

"A prej mě jde jen o peníze, že to dávno ví, že se mnou není žádná řeč"  napsala Sisina

big_smile Víš Sisi nic si z toho nedělej , jak se říká - podle sebe soudím tebe. Tak kdo z vás je na peníze ???wink

Mám obavu, že to bude dost kruté dělení. Místo toho, aby cítil nějaký pocit vinny a snažil se být alespoň slušný a gentleman, tak mě ještě osočuje.A že mu nedochází, že mě do této situace navezl on a teť ty děcka musím nějak zaobstarat.
Zatím bydlí u tchýně a divím se jí, když je na mojí straně, že ho tam k sobě opět vzala. Když už je dospělý, tak proč se vrací k mamince a když už opouští svou rodinu, tak by měl jít někde jinde a ne k rodičům.

Upravil(a) sisina (24. 3. 2010 11:55)

Není tady

#119 24. 3. 2010 13:34

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

sisina napsal(a):

Lepší prsa možná ano, toho chlapa nevím, nevím. Teť napíšu něco, co se divím, že vůbec napíšu. Nejraděj bych byla já ten nevěrník, já se teť vznášela zamilovaná na oblázku s nějakým miláčkem a ne on. Závidím mu to, on je vlastně spokojený a já na dně. Ani si to nedovedu představit, že by mě ještě někdo očaroval a já zase opět milovala.A co když to bude stejný darebák, neumím to rozpoznat. A třeba nikdo nebude a uschnu.Chybí mi láska jako sůl, těžce se mi bez ní dýchá, chybí mi on, ale nesmím to už ani říct na hlas, po tom všem, už se na sebe zlobím, že ho stále tak mám ráda. Neumím to zastavit. A ještě včera mi psal @, a vyčítal, že mu nechci něco pomoci zařídit s bytem.Prej za to můžu, že neví jak se to vyřizuje, protože jsem se o všechno starala já nechtěla jsem ho k tomu pustit. Myslela jsem, že není normální. Nestaral se o nic, tak jsem musela já a momentálně mě to vyčte a ještě je naštvaný, když mě tak odkopl, že mu nechci pomoct. A prej mě jde jen o peníze, že to dávno ví, že se mnou není žádná řeč. A jak asi bych měla bez peněz fungovat?

Kľud, všetko príde - aj zamilovanosť, aj iný chlap, aj ďalší vzťah - v pravej chvíli. stolt Len vydržať a neuspěchat to... wink A prsia - ja by som to fakt radšej minula na dobrého psychológa a advokáta tongue , ale ak to minieš akýmkoľvek spôsobom, ktorý ti prinesie SPOKOJNOSŤ, budú to dobre minuté peniaze. stolt

Upravil(a) Selima (24. 3. 2010 13:37)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#120 24. 3. 2010 13:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Sisi, nerieš ho, jeho bývanie, atď. - TO UŽ SA ŤA NETÝKA. Je to jeho vec... a mame sa nečudujem, môže byť na tvojej strane, ale vlastné dieťa nevyženie na ulicu, to by si asi neurobila ani ty. (Možno mu dohovára, ale to asi v tejto chvíli zbytočne... hmm )

Brita

Není tady

#121 24. 3. 2010 14:42

sisina
♥♥♥♥---

Selima napsal(a):

sisina napsal(a):

Kľud, všetko príde - aj zamilovanosť, aj iný chlap, aj ďalší vzťah - v pravej chvíli. stolt Len vydržať a neuspěchat to... wink A prsia - ja by som to fakt radšej minula na dobrého psychológa a advokáta tongue , ale ak to minieš akýmkoľvek spôsobom, ktorý ti prinesie SPOKOJNOSŤ, budú to dobre minuté peniaze. stolt

Psychoterapii jsem si prošla minulý rok.Trochu jsem se určitě změnila,ale bohužel se ta změna vůbec nelíbila M. Byl z toho dost nesvůj, že jsem začala být více vyrovnaná a hlavně věci vždy chci řešit v klidu.Nechtěla bych umřít jako moje babička sama,ve 35ti se rozvedla a pak už byla jen sama. Ani jsme se k ní jako děti netěšili, byla taková tvrdá, teť už vím, že určitě nebyla šťastná.

Upravil(a) sisina (24. 3. 2010 14:42)

Není tady

#122 24. 3. 2010 14:47

sisina
♥♥♥♥---

Až s ní chvíli bude a bude s ní řešit běžné starosti, vystřízliví. Ale to už tě nebude muset zajímat. Budeš mít nový prsa a lepšího chlapa.....  napsal  Myšák

Slibuješ?lol

Upravil(a) sisina (24. 3. 2010 15:32)

Není tady

#123 25. 3. 2010 9:33

sisina
♥♥♥♥---

Mě je dnes tak strašně zle, tak smutno,jsem tak nešťastná, proč je ten život tak strašně těžký?

Není tady

#124 25. 3. 2010 12:36

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Bude líp!!  Te´d tomu nevěříš, ale bude.

Není tady

#125 25. 3. 2010 12:36

bellatrix
♥♥♥♥♥♥-

Sisi, drž sa. Každý deň predsa nesvieti slnko. Raz sme hore a raz dole. Ty si momentálne dole, čiže už to bude len lepšie a lepšie. Treba to proste len vydržať. Ja si myslím (z toho, čo tu píšeš), že to je to najlepšie, čo sa ti mohlo stať. Teraz je to ešte čerstvé, ale keď sa to utrasie, prídeš na to aj sama. Z tvojích slov mám dojem, že je nezrelý, bezohľadný, arogantný, alibistický manipulátor bez štipky spolupatričnosti k tebe a deťom. Ešteže si sa ho zbavila tak skoro. A že on nevie nič ohľadom vybavovania vo veci bytu, lebo si ho nikdy k tomu nepustila?? To je čo za argument?? Nad takéto výčitky sa skús povzniesť. Držím ti palce, Sisi :-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí