Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 22. 3. 2010 10:18

sisina
♥♥♥♥---

Re: A co dál?

Myslím že jsem se nezachovala nijak špatně. Večer mi zavolal,že se od 1.4. odstěhuje do podnájmu, že mě má moc rád, ale že miluje jinou.Že se s ní zase schází, ale prej to byla náhoda, když se potkali. A volal mi to, z auta, po cestě do práce. Ráno přijel a šel spát. Já jsem vstala a šla do práce a jak jsem se vrázila domů. Tak jsem jen klidným hlasem jesště jednou dala otázku: "myslel jsi to vážně, co jsi mi včera večer volal?" A on že ano. Tak jsem chtěla ještě vědět proč je nespokojený, proč se tedy vracel. A prej že si představoval, že to bude jiné, že já budu jiná, že když odejde, že na tom bude líp i finančně. Takže to má už i spočítané.
Tak na tohle jsem mu jen v klidu odpověděla už se slzami v očích, že bych byla ráda, kdyby odešel hned, že mě nemůže ještě 14 dnů trápit svou přítomností, že to nebudu zvládat. Aby mě to nedělal tak těžké. A on jen na to, že klidně, ale že ode mě čekal něco víc. Prej že čekal, že mu řeknu, aby to nedělal, že ho miluji atd... Já na to,že tohle mu v této situaci neřeknu, že to stejně nemá smysl. A od té chvíle jsem ho neviděla a ani neslyšela. Nenapsal, nezavolal, odešel.

Není tady

#77 22. 3. 2010 10:20

sisina
♥♥♥♥---

A ještě jsem mu řekla, že doufám, že aspoň když už se kvůli ní rozcházíme, budou oni dva šťastní.
To, že ho miluji, to on dobře ví, proč jinak bych se snažila poslední týdny dělat vše pro to, aby si mě všímal a to ani nechci moc rozebírat.

A ještě mi stačil říct, že už jí to řekl, že jsme o ní mluvili a že od nás odchází.Prej z toho neměla dobrý pocit.Je rozhodnutý, to na něm poznám, a nemám sílu už i kdyby to bylo jakkoliv ho celý život řešit. Čím dřív se naučím bez něho žít, tím lepší to bude. Ale je to nečekané, podraz,jak mohl, znovu, už to mohlo být před rokem vyřešeno, přeboleno, ale zase mě do toho zatahl.Nechal mě znovu uvěřit, že mám manžela, který žije pro mě, pro děti a on asi jen čekal, až si najdu práci a našetří nějaké peníze, aby mohl odejít.

Upravil(a) sisina (22. 3. 2010 10:26)

Není tady

#78 22. 3. 2010 10:30

sisina
♥♥♥♥---

Kuřátko napsal(a):

Sisi, to je ale v.ů.l. Promiň. Ale pamatuji si, co vám loni ta jeho "nádhera" dělala. A jestli se k ní vrátil, nestojí ti za to. A to s tím malým, normálně by zasloužil pánvičkou přes hlavu.
Hezky jsi mu řekla, aby šel hned a ne tě těch 14 dní trápil. Vím že tě to muselo stát hodně sil a taky jak to potom moc bolelo....ale bylo to tak správné. Po druhé si šanci už nezaslouží. A ty můžeš být na sebe hrdá, protože jsi pro váš vztah udělala všechno cos mohla hjarta

A ráda bych se taky vyjádřila k plastice. Znám to a zvažuju nad tím už hodně dlouho. Vím co to je nejít ani na koupaliště...nebo v plavkách vcelku....protože se za svou postavu stydíš. Co to je se dívat na sebe do zrcadla a připadat si "hnusná". Takže pokud ti to pomůže, šla bych do toho. Pro sebe, pro zlepšení sebevědomí. Pokud máš ty penízky navíc...jo. Pokud zatím ne, počkala bych co a jak se bude vyvíjet a jestli zvládneš vycházet s tím příjmem co budeš mít.
A ty řeči, že je to při milování poznat....to jsou jen kecy, neboj wink

Držím ti moc palečky, aby bylo každý den líp a líp a myslím na tebe pussa pussa

To sebevědomí to bych si chtěla zvednout, ale o ty peníze ani nejde, ale byla jsem z toho tak nadšená, že jsem se konečně rozhodla s tím něco udělat,že se mu budu i víc líbit,(nikdy neřekl,že se mu nelíbím),ale pro můj pocit že třeba jako by omládnu nebo já už nevím jak to vysvětlit.A teť mám pocit, že už je i jedno,jak budu vypadat,on tu nebude,já budu už jen půlka,on byl ta druhá.Moc jsem ho vždy milovala a miluju.

Upravil(a) sisina (22. 3. 2010 10:31)

Není tady

#79 22. 3. 2010 10:58

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

sisina napsal(a):

...Tak na tohle jsem mu jen v klidu odpověděla už se slzami v očích, že bych byla ráda, kdyby odešel hned, že mě nemůže ještě 14 dnů trápit svou přítomností, že to nebudu zvládat. Aby mě to nedělal tak těžké. A on jen na to, že klidně, ale že ode mě čekal něco víc. Prej že čekal, že mu řeknu, aby to nedělal, že ho miluji atd... Já na to,že tohle mu v této situaci neřeknu, že to stejně nemá smysl. A od té chvíle jsem ho neviděla a ani neslyšela. Nenapsal, nezavolal, odešel.

Poklona! godlike Vse je na dobre ceste...
Jsi sikovan holka - zvladnes to! tummenupp stolt par

Není tady

#80 22. 3. 2010 11:14

sisina
♥♥♥♥---

ViktorkaLove napsal(a):

sisina napsal(a):

...Tak na tohle jsem mu jen v klidu odpověděla už se slzami v očích, že bych byla ráda, kdyby odešel hned, že mě nemůže ještě 14 dnů trápit svou přítomností, že to nebudu zvládat. Aby mě to nedělal tak těžké. A on jen na to, že klidně, ale že ode mě čekal něco víc. Prej že čekal, že mu řeknu, aby to nedělal, že ho miluji atd... Já na to,že tohle mu v této situaci neřeknu, že to stejně nemá smysl. A od té chvíle jsem ho neviděla a ani neslyšela. Nenapsal, nezavolal, odešel.

Poklona! godlike Vse je na dobre ceste...
Jsi sikovan holka - zvladnes to! tummenupp stolt par

Zvládnu,protože musím.Celý víkend byl ten nejmladší v horečkách a strašně kašlal. Já jsem v práci jen pár měsíců,bojím si vzít volno abych mohla s dítětem k lékařce. Tak nešel ten nejstarší do školy a byl s prckem u doktorky, zánět průdušek. Už jsem povolala mého bratra, ještě nemá práci, tak bude u mě týden bydlet a opatrovat mi dítě. Jinak nevím, co bych dělala. Nejhorší je, že mě malý vidí pořád brečet a ptá se proč jsem smutná, řeknu mu vždycky že nevím. A ptá se, kde je táta, taky mu řeknu že nevím. Je z toho chudáček zdrcený, chodí stále za mnou jako ocásek a už třetí noc spí se mnou v posteli.Nechce spát sám.

Upravil(a) sisina (22. 3. 2010 11:15)

Není tady

#81 22. 3. 2010 11:51

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Sisi, je to těžké, ale kvůli malému se zvedni, i kvuli starším dětem. Děti tě budou potřebovat. Zkoušela bych se na tvém místě odmilovat ( odzávislit) . Ten tvůj zázrak nestojí za slzičku. Nech mu ať si tu hubu se slečnou nabije. A tu "šťastnou cestu" bych mu popřála dostatečně jedovatě. Jestli je slečna taková nula, že ti byla schopná psát blbé smsky- tak ho čeká skutečně "štěstí" v natáčkách a s domovnickou zástěrou..... 
Postav se na nohy- je jaro, máš práci, tři krásné děti, jsi mladá šikovná baba-KDO má na víc???  Nějaký trouba,  který má spočítáno, jak mu bude dobře bez vás? Nebo čeká na tvé škemrání o jeho přízeň ? Do háje ho pošli!

Není tady

#82 22. 3. 2010 12:07

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Zuzi ! godlike pussa

Není tady

#83 22. 3. 2010 12:43

sisina
♥♥♥♥---

Ani mu to moc nepřeju aby si nabil hubu.Nějak je mě ho líto. Představte si, že včera byla u mě tchýně a prej mu zkusí domluvit, aby neblbnul. A já ji na to, že jak domluvit? Že nechci aby někdo za mě u něj orodoval, že už nechci aby tohle pokračovalo.Že je to strašně těžké, ale musí to už jednou skončit. Tak jen seděla a mlčela.

Není tady

#84 22. 3. 2010 12:54

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

sisina napsal(a):

Kuřátko napsal(a):

Sisi, to je ale v.ů.l. Promiň. Ale pamatuji si, co vám loni ta jeho "nádhera" dělala. A jestli se k ní vrátil, nestojí ti za to. A to s tím malým, normálně by zasloužil pánvičkou přes hlavu.
Hezky jsi mu řekla, aby šel hned a ne tě těch 14 dní trápil. Vím že tě to muselo stát hodně sil a taky jak to potom moc bolelo....ale bylo to tak správné. Po druhé si šanci už nezaslouží. A ty můžeš být na sebe hrdá, protože jsi pro váš vztah udělala všechno cos mohla hjarta

A ráda bych se taky vyjádřila k plastice. Znám to a zvažuju nad tím už hodně dlouho. Vím co to je nejít ani na koupaliště...nebo v plavkách vcelku....protože se za svou postavu stydíš. Co to je se dívat na sebe do zrcadla a připadat si "hnusná". Takže pokud ti to pomůže, šla bych do toho. Pro sebe, pro zlepšení sebevědomí. Pokud máš ty penízky navíc...jo. Pokud zatím ne, počkala bych co a jak se bude vyvíjet a jestli zvládneš vycházet s tím příjmem co budeš mít.

To sebevědomí to bych si chtěla zvednout, ale o ty peníze ani nejde, ale byla jsem z toho tak nadšená, že jsem se konečně rozhodla s tím něco udělat,že se mu budu i víc líbit,(nikdy neřekl,že se mu nelíbím),ale pro můj pocit že třeba jako by omládnu nebo já už nevím jak to vysvětlit.A teť mám pocit, že už je i jedno,jak budu vypadat,on tu nebude,já budu už jen půlka,on byl ta druhá.Moc jsem ho vždy milovala a miluju.

Sisino, líbí se mi tvůj postoj. Tak nějak plastiku, aby jsi se mu líbila to chceš i za cenu, že by na chleba nebylo. Přitom všem máš doma dvě nemocná děcka, ale místo, aby jsi mu připomněla povinnosti k nim, nikolik k tobě, tak to pustíš a rveš se sama. Víš mám dojem, že tys vlastně celou dobu pečovala o něj, aby jeho tělo bylo pružné a svižné a sama jsi se utopila a teď to chceš dohnat plastikou. Víš kdyby jsi mu dala pocítit i této odpovědnosti tak tvé tělo (prsa) by byly v lepším stavu a on by si tě víc vážil. Teď, teď holka už to bude jen okamžik kdy jej od sebe i přes dvacet plastik odeženeš.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#85 22. 3. 2010 13:13

sisina
♥♥♥♥---

Nemocné mám jedno dítě, to druhé s ním šlo k lékařce. Nechci tu plastiku za každou cenu, ale už jednou jsem to před rokem zrušila,protože jsme řešily právě to samé, co nyní. A je to věc po které toužím už tak 15 let. Naskládala jsem si na to za ty roky, mám to vlastně na spoření, které ruším. A můj M si klidně odešel s kartou k účtu, kde jsou naše společné úspory, dát mě z nich nic nechce, jen se mě vysmál a ani ještě nepřispěl na březen a to tu do pátku bydlel. Řekl mi, že bez nás na tom bude finančně líp.Chodili jsme spolu do fitka, jeho tělo je pěkné, moje taky. Jsem udržovaná ženská, která na sebe dbá,sportuje,vypadám mladší než ve skutečnosti jsem.Ano opečovávala jsem ho, ale to ženy z lásky dělají.Nevidím na tom nic špatného.Jen jsem si vždy přála mít jiné ženské vnady, než mi věnovala příroda. Ale obejdu se i bez nich, i tak mi to sluší. Bylo to mé velké přání, ale ne to nejdůležitější.Ale vím, že v létě budu zase mít trošku mindráček.To asi chlapi moc nepochopí.

Upravil(a) sisina (22. 3. 2010 13:21)

Není tady

#86 22. 3. 2010 13:28

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

sisina napsal(a):

Nemocné mám jedno dítě, to druhé s ním šlo k lékařce. Nechci tu plastiku za každou cenu, ale už jednou jsem to před rokem zrušila,protože jsme řešily právě to samé, co nyní. A je to věc po které toužím už tak 15 let. Naskládala jsem si na to za ty roky, mám to vlastně na spoření, které ruším. A můj M si klidně odešel s kartou k účtu, kde jsou naše společné úspory, dát mě z nich nic nechce, jen se mě vysmál a ani ještě nepřispěl na březen a to tu do pátku bydlel. Řekl mi, že bez nás na tom bude finančně líp.Chodili jsme spolu do fitka, jeho tělo je pěkné, moje taky. Jsem udržovaná ženská, která na sebe dbá,sportuje,vypadám mladší než ve skutečnosti jsem.Ano opečovávala jsem ho, ale to ženy z lásky dělají.Nevidím na tom nic špatného.Jen jsem si vždy přála mít jiné ženské vnady, než mi věnovala příroda. Ale obejdu se i bez nich, i tak mi to sluší. Bylo to mé velké přání, ale ne to nejdůležitější.Ale vím, že v létě budu zase mít trošku mindráček.To asi chlapi moc nepochopí.

Sisi chápu tvůj mindrák, přesto, že jsem chlap. Právě proto, že on si tohle tedy péči o děcka nepřipustil a tys podlehla iluzi, že jen krásná ženská po těle udrží chlapa se on "směje".

Není tady

#87 22. 3. 2010 13:36

sisina
♥♥♥♥---

Pisatel napsal(a):

sisina napsal(a):

Sisi chápu tvůj mindrák, přesto, že jsem chlap. Právě proto, že on si tohle tedy péči o děcka nepřipustil a tys podlehla iluzi, že jen krásná ženská po těle udrží chlapa se on "směje".

Asi máš pravdu.Když jsem tu jeho milenku minulý rok viděla, tak je to krásná slečna,chtěla jsem vypadat taky líp.Ale starala jsem se i o děti, o něho,o domácnost a strašně mě to vyčerpávalo.A on jen sportoval a chodil kam chtěl a je to prostě sobec.Malý ho zajímal jen když jsem naléhala,sem tam se mu i věnoval. Ale myslím že ne jak by měl.Mě se něvěnoval vlastně nijak,nikam se mnou kromě fitka nechtěl jít, ani na kafe. Doma s ničím nepomáhal a já byla ráda, že tam aspoň JE.Nechtěl na žádný výlet, na procházku. Sem tam jsem to s ním chtěla řešit, ale jen mě odbyl, že nechápe co po něm pořád chci, že je unavený.

Není tady

#88 22. 3. 2010 14:04

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

sisina napsal(a):

Sisino nebudes mit mindracek,uz tvoje velke plus je,ze mas vypracovanou postavu a existujou podprsenky ktere te ty prsa zvetsi.Ja jsem ta co ma velke prsa a co bych za to dala,kdybych mela roztomile dvojky.
A verim,ze i bez prsou sama dlouho nezustanes.On odesel a nechal te ve vsem placat samotnou,tenhle chlap za slzy nestoji to me ver.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#89 22. 3. 2010 14:07

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

sisina napsal(a):

Ani mu to moc nepřeju aby si nabil hubu.Nějak je mě ho líto. Představte si, že včera byla u mě tchýně a prej mu zkusí domluvit, aby neblbnul. A já ji na to, že jak domluvit? Že nechci aby někdo za mě u něj orodoval, že už nechci aby tohle pokračovalo.Že je to strašně těžké, ale musí to už jednou skončit. Tak jen seděla a mlčela.

Sisino mas stejne pocity co ja jsem mela po nevere a rozpadu sveho manzelstvi taky me bylo lito sveho BM s kym bude zit......a jak bude zit....pak,kdyz jsem ho videla jak byl vyhubly s mastnyma vlasama,ktery si ,kdyz jsme spolu zili myl kazdy den....

Upravil(a) eremuruss (22. 3. 2010 14:12)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#90 22. 3. 2010 14:29

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

sisina napsal(a):

Pisatel napsal(a):

sisina napsal(a):

Asi máš pravdu.Když jsem tu jeho milenku minulý rok viděla, tak je to krásná slečna,chtěla jsem vypadat taky líp.Ale starala jsem se i o děti, o něho,o domácnost a strašně mě to vyčerpávalo.A on jen sportoval a chodil kam chtěl a je to prostě sobec.Malý ho zajímal jen když jsem naléhala,sem tam se mu i věnoval. Ale myslím že ne jak by měl.Mě se něvěnoval vlastně nijak,nikam se mnou kromě fitka nechtěl jít, ani na kafe. Doma s ničím nepomáhal a já byla ráda, že tam aspoň JE.Nechtěl na žádný výlet, na procházku. Sem tam jsem to s ním chtěla řešit, ale jen mě odbyl, že nechápe co po něm pořád chci, že je unavený.

No pak a hlavně jako chlap bych ti poradil asi jedno a to urovnat sebe, své JÁ a ukázat, že ne plastikou, ale svou energií v sobě a přístupem k sobě máš lepšího partnera, než byl on, kterej aby si dokázal své egouštví a chlapství v kahotech s mladou. Doufám, že mě chápeš jak to myslím.
P.S. ty prachy si vytáhni přímo na pobočce a ne přes kartu, když si jí vzal.

Není tady

#91 22. 3. 2010 15:07

sisina
♥♥♥♥---

Pisatel napsal(a):

sisina napsal(a):

Pisatel napsal(a):

No pak a hlavně jako chlap bych ti poradil asi jedno a to urovnat sebe, své JÁ a ukázat, že ne plastikou, ale svou energií v sobě a přístupem k sobě máš lepšího partnera, než byl on, kterej aby si dokázal své egouštví a chlapství v kahotech s mladou. Doufám, že mě chápeš jak to myslím.

Bohužel nemám přístup k jeho účtu. A to po mě ještě chtěl, aby alimenty co mám na děti z 1. manželství a má výplata chodily na jeho účet, ke kterému nemám přístup a on by s tím nakládal dle svého uvážení. Takže by rozhodoval co můžu dětem koupit a zaplatit a td. na to jsem nechtěla přistoupit, že se mě to nelíbí,že on mě taky nedává celou výplatu a já mu nedávám jen kapesné, kolik uznám za vhodné. Tak prej myslím jen na prachy a už se mnou za těchto okolností žít nebude. Ale jak ho znám, tak by mi nechtěl dát nic, protože se mu zdály koníčky dětí drahé a prej jemusí dotovat. To nebyla pravda, mají dost vysoké alimenty, aby pokryly jejich náklady.

Není tady

#92 22. 3. 2010 15:11

sisina
♥♥♥♥---

eremuruss napsal(a):

sisina napsal(a):

Sisino mas stejne pocity co ja jsem mela po nevere a rozpadu sveho manzelstvi taky me bylo lito sveho BM s kym bude zit......a jak bude zit....pak,kdyz jsem ho videla jak byl vyhubly s mastnyma vlasama,ktery si ,kdyz jsme spolu zili myl kazdy den....

No nevím, můj M je pěkný chlap s vypracovanou postavou, má se velmi rád. Myslím si, že radši si zase najde jinou, než by pohubl a přestal se umývat. Je to takový frajírek, po kterém slečny letí. Má v sobě něco, co ženy přitahuje a mě to něco k němu taky velmi tahne. Mám kamaráda, který mě včera říkal, že neví, co ten můj chlap vlastně chce, prej od takové ženy jako jsem já se neodchází. Musela jsem se i pousmát i když jsem plakala.

Není tady

#93 22. 3. 2010 15:18

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

sisina napsal(a):

Pisatel napsal(a):

sisina napsal(a):

Bohužel nemám přístup k jeho účtu. A to po mě ještě chtěl, aby alimenty co mám na děti z 1. manželství a má výplata chodily na jeho účet, ke kterému nemám přístup a on by s tím nakládal dle svého uvážení. Takže by rozhodoval co můžu dětem koupit a zaplatit a td. na to jsem nechtěla přistoupit, že se mě to nelíbí,že on mě taky nedává celou výplatu a já mu nedávám jen kapesné, kolik uznám za vhodné. Tak prej myslím jen na prachy a už se mnou za těchto okolností žít nebude. Ale jak ho znám, tak by mi nechtěl dát nic, protože se mu zdály koníčky dětí drahé a prej jemusí dotovat. To nebyla pravda, mají dost vysoké alimenty, aby pokryly jejich náklady.

Sisi teď nerozumím jak mto u vás vlastně funguje. Ale změnit toky finací lze z hodiny na hodinu založením vlastního účtu a vkládáním financí na něj.
Sisi, ten chlap za platiku nestojí. Je duchovně prázdným mužem. Nesmut za ním.

Není tady

#94 22. 3. 2010 15:26

sisina
♥♥♥♥---

Funguje to tak,Jeho výplata na jeho účet,platí z ní hypotéku,věci co se týkají auta,životní pojištění moje i jeho.A na domácnost mi dával 5000kč na měsíc. Zbytek mu zůstal a mohl  si s ním dělat co chtěl, nemohla jsem to stejně jinak ani ovlivnit.Na můj účet jde moje výplata,alimenty.Z toho Já platím nájem 4900kč, dětem- střední školu,karate,taneční školu,obědy,fitko,oblečení,obutí,výlety,dárky,školku.A to dárky i babičkám a rodičům.Jídlo,vlastně vše co k bydlení a životu patří.Mám na to můj plat(teprve 3 měsíce, jinak mateřská),alimenty, těch 5000kč a příspěvek na bydlení.Plat mám 1/4 co můj manžel. A zdálo se mu, že špatně hospodařím a moc si s dětma dopřáváme na jeho úkor.
Na jeho účtě jsou ještě peníze z dvou posledních let co nám vraceli na dani a co jsme dostali peníze od rodičů. Prej to je rezerva, kdyby se něco stalo, nechtěl za to nic nikdy koupit a teť už vím proč.

Upravil(a) sisina (22. 3. 2010 15:30)

Není tady

#95 22. 3. 2010 15:45

sisina
♥♥♥♥---

Pisateli,
Nechci za ním smutit, ale smutím. Vím že bych měla myslet na budoucnost, na děti a ne utápět se ve smutku, ale když jsem tak smutná. A on je zase v pohodě. Jak to ti chlapi dělají, že mají tak lehký nezodpovědný a nebolestivý přístup k životu?

Není tady

#96 22. 3. 2010 16:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

sisina napsal(a):

Kuřátko napsal(a):

Nie je to jedno, ako budeš vyzerať - ale hlavne to nie je jedno KVOLI TEBE - TY budeš s tými prsiami žiť... On si môže vybrať(aj každý iný chlap). Ale ako ťa čítam, tie peniaze by asi padli na úrodnejšiu pôdu, keby si ich dala na psychoterapiu alebo na nejaké iné "silikóny sebavedomia", lebo sa ľahko môže stať, že ani nové prsia tvojmu sebavedomiu nepomôžu... ak nepochopíš, že tvoja ľudská - ani ženská - hodnota nezáleží na centimetroch  a kilogramoch. wink A ani na mienke jedného jediného chlapa(a zdráham sa nazvať ho CHLAPOM - je to libovej frajer...  hmm podľa tvojich príspevkov a hlavne podľa prístupu k rodine...)

Upravil(a) Selima (22. 3. 2010 17:33)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#97 22. 3. 2010 17:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

sisina napsal(a):

Podaj okamžite k súdu žiadosť o výživné... wink Aby sa, chlapec, neprerátal...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#98 22. 3. 2010 17:49

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

sisina napsal(a):

Podaj okamžite k súdu žiadosť o výživné... wink Aby sa, chlapec, neprerátal...

Myslim si,ze kdyz ma velky prijem,ze dostanes na dite dost a po financni strance na tom budes uplne stejne jako v manzelstvi.S tou zadosti o vyzivne nevahej.

Není tady

#99 23. 3. 2010 12:03

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Naprosto souhlasím se Selimou. .. "silikony sebevědomí" jsou opět naprosto výstižný "selimský" termín (stejně jako pro mě nezapomenutelná "koexistence" s vlastním psem..big_smile )
Je strašně důležité to dělat kvůli sobě. ne kvůli někomu, na jehož názoru a chování by závisela moje spokojenost.

Není tady

#100 23. 3. 2010 14:44

sisina
♥♥♥♥---

Wiki napsal(a):

Naprosto souhlasím se Selimou. .. "silikony sebevědomí" jsou opět naprosto výstižný "selimský" termín (stejně jako pro mě nezapomenutelná "koexistence" s vlastním psem..big_smile )
Je strašně důležité to dělat kvůli sobě. ne kvůli někomu, na jehož názoru a chování by závisela moje spokojenost.

Chtěla jsem to udělat kvůli sobě, ale samozřejmě že jsem myslela i na to, že bych se M mohla i víc líbit. To je logické. Jsem teť postavena do situace, kdy mám zaplacenou nevratnou zálohu, v práci vyřízený záskok, jdu spolu ještě s jednou kamarádkou, dodaly jsme si odvahu společně. Ta je sama a nemá muže, ale prostě po té operaci touží. Těšila jsem se, že něco pro sebe udělám, myslím na to 15 let. Sestra a kámošky mě v tom podporovaly a najednou změna, a mám pocit, že jsem sobecká, když to udělám, že možná jako že okradu děti, nevím, co s tím. Vím že jsem to už jednou odložila a pak mě to mrzelo. Manža místo aby měl radost, tak mi tu operaci vyčetl, nechápala jsem to. Tak teť už vím, když chtěl odejít, že by raděj abych tyhle peníze dala na splátku na hypotéku.Ale myslím si, že po tom všem, co už jsem za těch pár posledních let zažila by mohla být i řada na mě, že si taky zasloužím udělat něco pro sebe. A kdy jindy, než teť?Také si nezrušil Penzijní spoření a nedal to na hypotéku a já bych měla? Koupil si druhé auto a ani se mě neptal,prej si na něho vydělal bokem a to mě nemusí zajímat.Jsou to prej jeho peníze a že je vydělal mu nedokážu, kdyýž je má na černo.Dnes se mě ozval a jen proto, že po mě něco chtěl, abych zařídila, aby mohl bydlet v bytě, který jsme spolu koupili před svatbou a máme v něm nájemníky.Myslela jsem si, že tam s ní půjde.A největší legrace, že jsem ten byt platila z60ti procent já z dědictví po tátovi a zbytek se půjčil. Byt je psaný na manžu, protože jsem právě byla na matřské a bral se na něho úvěr.A on je vlastně majitel.Pěkně jsem si naběhla.

Upravil(a) sisina (23. 3. 2010 14:55)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí