Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 21. 3. 2010 14:18

sisina
♥♥♥♥---

Re: A co dál?

A to mě v srpnu tvrdil, že lituje toho, že se s ní kdy zapletl, že si nemyslel že je až taková kráva. Tak fakt tomu už nerozumím.

Není tady

#52 21. 3. 2010 14:27

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

sisina napsal(a):

...  A taky mi řekl, že ji potkal náhodou a jen se pozdravili a on zjistil že mu chybí a už to bylo.

Sisi, ja myslim, ze chlapi nezjistuji, ze jim milenka chybi, podle toho, kdyz "ju nahodne potkaji"... a ze ti rekl, ze spolu nic nemeli (teda jako ted, "znova"...), to muze byt lez! Ja myslim, ze "si dali"..., a nechci te trapit, fakt ne, ale POUZE podle pohledu na zenu se chlapi fakt nerozhoduji, ze "jdou za ni jak byk na porazku"... dumbom

Není tady

#53 21. 3. 2010 14:27

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Asi to ani neřeš, co ti kdy navykládal. Těžko přijdeš na to, proč co říkal a jak to myslel. Zbytečně se tím budeš akorát týrat.
Už jsi to nedávno zažila, tak se snaž využít těch neblahých zkušeností k tomu, abys se z toho vyhrabala co nejdřív.

Není tady

#54 21. 3. 2010 14:30

sisina
♥♥♥♥---

Fanny5 napsal(a):

Asi to ani neřeš, co ti kdy navykládal. Těžko přijdeš na to, proč co říkal a jak to myslel. Zbytečně se tím budeš akorát týrat.
Už jsi to nedávno zažila, tak se snaž využít těch neblahých zkušeností k tomu, abys se z toho vyhrabala co nejdřív.

Jsem naivní koza, vždycky všemu uvěřím, beru to podle sebe. Nemohla bych mu tohle dělat. A nejhorší je, že ho miluju i přez to všechno.

Není tady

#55 21. 3. 2010 14:32

sisina
♥♥♥♥---

Dcerka mi řekla, že ji to nevadí, že tu nebude bydlet, že ho neměla poslední dobu stejně ráda. Byla jsem z toho v šoku.

Není tady

#56 21. 3. 2010 14:50

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

majkafa napsal(a):

Fanny5 napsal(a):

Sisi pussa mně se z toho tvého chlapa dělá šoufl. Ať to bylo kdykoli, jestli před rokem, nebo teď je to šmejd, když dopustí, aby ho syn viděl inflagranti s milenkou.
Kašli na něj na bídáka, když mu není ani trochu blbé udělat ti dvakrát to samé po roce s jednou a tou samou babou. dumbom Jestli mu váš vztah po návratu nevyhovoval, měl ho ukončit a ne ho zase léčit milenkou. Pro člověka jeho kvalit nemusíš dlouho smutnit. Jen si to porovnat v hlavě a bude ti líp. smile

Fanny, on ten vztah přece ukončil - teď. Možná zjistil, že tu ženu miluje.
Ale měl by se aspoň slušně rozejít.

Ukončil ho na druhýkrát - pred rokom už nechal všetkých prejsť touto fraškou.... Plus teda súložiť s milenkou pred dieťaťom je podľa mňa hardcore, to nech sa nikto nehnevá... Aj rozísť sa dá slušne - a vyžrať si dôsledky svojich rozhodnutí sám, a nie že naopak nechám ostatných niesť dôsledky mojej nerohozdnosti. dumbom

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#57 21. 3. 2010 14:52

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Ony děti totiž nejsou blbé, cití, že není něco v pořádku.

Není tady

#58 21. 3. 2010 15:44

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Sisinko, hodně sil a kuráže. Máte z čeho žít?

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#59 21. 3. 2010 16:31

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

sisina napsal(a):

Mikeš napsal(a):

sisina napsal(a):

Ptala jsem se ho, co to jako je jestli ví.A prej tatínek tetu pusinkoval všude. Jo a ještě že jí říkal , že ji miluje

To snad není ani možný... ty jsou totálně blbý oba dva... tatínek i teta... va

To jsem dopadla Mikeši, že? A jak jsem si myslela, že jsem dobrá, že jsem před rokem sice s terapijí a antidepr. zvládla, že manža už ví, co pro něho znamenáme. A mám to tu znovu. To se ani nedá pochopit. Jak mi tohhle může dělat? Všichni mě radí, ruce od něj pryč.  Ale on se stejně rozhodl, zavolal mi to na mobil i když asi 10min před tím byl doma a mohl mi to říct osobně.

osobně ? na tohle jsou většinou chlapi srabáci. mě něco podobnýho kdysi ex taky řekl po telefonu. taky nejdřív všechno ok, pak se během pár chvil všechno změnilo. něják mě to už u chlapů nepřekvapuje.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#60 21. 3. 2010 17:28

sisina
♥♥♥♥---

Nharte napsal(a):

Mám plat akorát na nájem a na školku. Zbytek nevím, jídlo a těm starším,to budu muset nějak zvládnout z alimentů z 1. manželství.No děs.

Není tady

#61 21. 3. 2010 17:31

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Doufám, Sisi, že se tentokrát na nějaké terapie a prášky vykašleš. Oni - obzvláště někteří - za to nestojí.
Bude líp, uvidíš.

Není tady

#62 21. 3. 2010 18:07

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

sisina napsal(a):

Nharte napsal(a):

Mám plat akorát na nájem a na školku. Zbytek nevím, jídlo a těm starším,to budu muset nějak zvládnout z alimentů z 1. manželství.No děs.

Tím spíš se bych v Tvé situaci vykašlal na nějakou plastiku...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#63 21. 3. 2010 19:25

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

sisina napsal(a):

Nharte napsal(a):

A alimentu z druheho manzelstvi.
Taky bych si v tehle situaci nenechavala delat zadna prsa.Pokud te vstoupi do zivota nejaky muz tak by te mel milovat takovou jaka si a ne jen pro tvoje nova prsa.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#64 21. 3. 2010 19:30

majkafa
Host

Taky bych si nelajzla prsa, když vím, že budu muset počítat každou korunu. Tři děti a sama je řádná zabíračka. Když tatínkové nejsou boháči, co by platili vysoké výživné.

#65 21. 3. 2010 19:50

werena30
♥♥♥♥---

Axi napsal(a):

Myslím, že je v pořádku říct pravdu. Pořád tě miluju, ale nemohu tě nutit, abys miloval ty mě. Bolí mě to, ale buď s ní šťastný. Pojďme se jenom nějak inteligentně dohodnout ohledně dětí. To jenom nějaké ubohé a namachrované já řekne: jsem tak skvělá ženská, že už nejspíš nebudu mít zapotřebí, vzít tě zpátky (jako by o to někdo stál).

Axíku to co píšeš je dobrý a měla by to tak říct.
Jenže Sisi teď ani nemůže mít jiné než ubohé zraněné já a ty jsi prostě necita(což s tímhle zas moc nesouvisí).
A pokud se Sisi fakt najde,tak opravdu nebude mít zapotřebí zabývat se někým,kdo pořád pendluje tam a zpátky . . . ostatně, tak to bylo myšleno.

Upravil(a) werena30 (21. 3. 2010 20:14)

Není tady

#66 21. 3. 2010 19:57

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Pokud te vstoupi do zivota nejaky muz tak by te mel milovat takovou jaka si a ne jen pro tvoje nova prsa.

Přesně tak, já si třeba neumím představit, že bych nějakou ženu kterou miluju, přestal milovat jen kvůli jejím prsům... nebo obráceně, že kdyby mě přitahovala jinak, tak bych se o ní jen kvůli prsům nedokázal zamilovat...

Upravil(a) Mikeš (21. 3. 2010 20:07)

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#67 21. 3. 2010 20:17

laureene
♥♥♥♥---

Axi, nejsi Ty robot?
Sisi, SZ. pussa

Upravil(a) laureene (21. 3. 2010 20:18)

Není tady

#68 21. 3. 2010 20:51

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Sisi, s tou plastikou bych tady radši počkala, až budeš mít jasno ve financích. Ty operace se budou provádět pořád, nic Ti neuteče.

Fanny5: Myslela jsem to tak, že se měl rozejít i přesto, že neměl znovu milenku. Prostě před tím než se k ní vrátil. Nebo myslíš, že zjistil, že mu ten vztah se sisinou nevyhovuje až v momentě, kdy se vátil k milence.

Moc takových lidí, kteří se rozvedli proto, že jim něco nevyhovovalo, neznám. Spíš vždycky tu společnou domácnost opustili, až někoho jiného měli (samozřejmě určitou dobu paralelně s manželkou - manželem, jak jinak). Nedávno mi kamarád říkal, že kdyby ho jeho milenka nepřijala do svého bytu, tak by se prostě vrátil ke své ženě, že s tou alternativou počítal, protože ji přece jen měl rád, ale protože milenka byla sama, tak byla ráda, že někoho má, kývla a on šel k ní. Že je teď té milence po pár měsících nevěrný, to už je jiná - ale rozejít se nechce, protože nová milenka (č. 2) je na rozdíl od té předchozí zadaná). Ptala jsem se ho, jak mohl uvažovat o návratu, když mu tedy jeho paní nevyhovovala - pokrčil rameny a odpověděl, že zas tak špatně se mu nežilo, že teď po té výměně vidí, že je to prašť jak uhoď - ale teď už s tou milenkou č. 1 zůstane, přece se nebude pořád stěhovat. Mně to připadlo jako silné kafe vůči všem těm ženám, ale asi tak lidi holt uvažují...
Někdy mi ty příběhy připomínají "škatulata, hejbejte se"....

Není tady

#69 21. 3. 2010 21:00

majka.r.63
♥♥♥♥---

Sisi, já bych Tě chtěla podpořit v tvém rozhodnutí na plastiku jít.
Teď ještě nejsi ve finančním průšvihu - za rok na to už třeba vůbec nebudeš mít.
Moc dobře dokážu pochopit, že to neděláš pro chlapy ale hlavně pro sebe. Jestli Tě platika zbaví jednoho trápení, běž na ní. Je to úleva, zbavit se komplexu.
A jinak přeju hodně štěstí. pussa

Není tady

#70 21. 3. 2010 23:48

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

- pokrčil rameny a odpověděl, že zas tak špatně se mu nežilo, že teď po té výměně vidí, že je to prašť jak uhoď - ale teď už s tou milenkou č. 1 zůstane, přece se nebude pořád stěhovat. Mně to připadlo jako silné kafe vůči všem těm ženám, ale asi tak lidi holt uvažují...
Někdy mi ty příběhy připomínají "škatulata, hejbejte se"....

Toto mi neco pripomelo...
Mela jsem kdysi dve kamaradky, ktere bydlely v panelaku naproti sobe. Pribeh zacal tak, ze nejdriv hodne spolu ty dve rodiny kamaradily, pak tam na chodbe byvaly oboje jejich dvere dokoran (byl to panelak, kde v kridle byly vzdy dva byty, a dvere do kridla se daly zamknout... vpodstate si ze dvou bytu udelali jeden...), potom zacli spolu na stridacku spavat (vymenovat si partnery). Jedna z nich, budu ji rikat I., se v pocatku konce vyjadrila: Uz mi ten muj leze na nervy, porad mu neni neco dobry, co si stezuje, kdyz o decka se staram, ma uklizeno, vyprano, navarino... Pak se rozvedli, dal zili s "vymenenymi" partnery...
My jsme se odstehovali, a ta druha, budu ji rikat P., za mnou chodila dal do noveho bydliste, a vykladala mi, jak je ji s manzelem I. krasne, a ze se vzali...
Po case chodila skleslejsi... a ze se jim to nejak kazi, a ze nevi, "co ten, ted uz jeji", furt vymejsli... "porad mu neni neco dobry, co si stezuje, kdyz o decka se staram, ma uklizeno, vyprano, navarino... " va

Upravil(a) ViktorkaLove (21. 3. 2010 23:52)

Není tady

#71 21. 3. 2010 23:49

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

majka.r.63 napsal(a):

Sisi, já bych Tě chtěla podpořit v tvém rozhodnutí na plastiku jít.
Teď ještě nejsi ve finančním průšvihu - za rok na to už třeba vůbec nebudeš mít.
Moc dobře dokážu pochopit, že to neděláš pro chlapy ale hlavně pro sebe. Jestli Tě platika zbaví jednoho trápení, běž na ní. Je to úleva, zbavit se komplexu.
A jinak přeju hodně štěstí. pussa

stolt tummenupp pussa

Není tady

#72 22. 3. 2010 7:56

Axi
♥♥♥♥♥♥-

werena30 napsal(a):

Axi napsal(a):

Myslím, že je v pořádku říct pravdu. Pořád tě miluju, ale nemohu tě nutit, abys miloval ty mě. Bolí mě to, ale buď s ní šťastný. Pojďme se jenom nějak inteligentně dohodnout ohledně dětí. To jenom nějaké ubohé a namachrované já řekne: jsem tak skvělá ženská, že už nejspíš nebudu mít zapotřebí, vzít tě zpátky (jako by o to někdo stál).

Jenže Sisi teď ani nemůže mít jiné než ubohé zraněné já a ty jsi prostě necita(což s tímhle zas moc nesouvisí).
A pokud se Sisi fakt najde,tak opravdu nebude mít zapotřebí zabývat se někým,kdo pořád pendluje tam a zpátky . . . ostatně, tak to bylo myšleno.

Já jsem neříkal ubohé zraněné, které má sisi; je v pořádku být v takovéhle situaci zraněný. Já jsem říkal ubohé namachrované, které mluví z tebe a které je falešné. Copak je za touhle tvojí namachrovaností, hmm?

Upravil(a) Axi (22. 3. 2010 7:57)

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#73 22. 3. 2010 8:32

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ne že bych měla po svých třech dětech prsa jak modelka- ALE být odkázána v dnešní krizové době na  přídavky, alimenty  a malou výplatu- tak si 50 litrů někde  dobře uleju na  případ, že mi poteče do bot. Myslím to skutečně- pro tři děti  koupit boty, do toho jeden lyžařský výcvik, vyhazov z práce, "opomenuté" alimenty - a budeš mít chuť si ty  nádherné kozénky uškubnout!
Až potkáš chlapa ne ozdobu , ale  kámoše pro život, bude tě mít rád i  bez prsou a bez noh. Podle toho poznáš, že to je CHLAP a ne atrapa.
A jestli se oklepeš, budeš mít nasyslíno na  úpravu své fasády  za dva roky - tak si ta prsa můžeš nechat vylepšit pak.
Na jdnu stranu - co to je dneska 50 tisíc- na druhou stranu, když ti bude chybět padesátikoruna, chleba ti na dluh moc dlouho dávat nebudou.....

Není tady

#74 22. 3. 2010 9:40

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Sisi, to je ale v.ů.l. Promiň. Ale pamatuji si, co vám loni ta jeho "nádhera" dělala. A jestli se k ní vrátil, nestojí ti za to. A to s tím malým, normálně by zasloužil pánvičkou přes hlavu.
Hezky jsi mu řekla, aby šel hned a ne tě těch 14 dní trápil. Vím že tě to muselo stát hodně sil a taky jak to potom moc bolelo....ale bylo to tak správné. Po druhé si šanci už nezaslouží. A ty můžeš být na sebe hrdá, protože jsi pro váš vztah udělala všechno cos mohla hjarta

A ráda bych se taky vyjádřila k plastice. Znám to a zvažuju nad tím už hodně dlouho. Vím co to je nejít ani na koupaliště...nebo v plavkách vcelku....protože se za svou postavu stydíš. Co to je se dívat na sebe do zrcadla a připadat si "hnusná". Takže pokud ti to pomůže, šla bych do toho. Pro sebe, pro zlepšení sebevědomí. Pokud máš ty penízky navíc...jo. Pokud zatím ne, počkala bych co a jak se bude vyvíjet a jestli zvládneš vycházet s tím příjmem co budeš mít.
A ty řeči, že je to při milování poznat....to jsou jen kecy, neboj wink

Držím ti moc palečky, aby bylo každý den líp a líp a myslím na tebe pussa pussa

Upravil(a) Kuřátko (22. 3. 2010 9:41)

Není tady

#75 22. 3. 2010 10:09

werena30
♥♥♥♥---

Axi napsal(a):

werena30 napsal(a):

Axi napsal(a):

Já jsem neříkal ubohé zraněné, které má sisi; je v pořádku být v takovéhle situaci zraněný. Já jsem říkal ubohé namachrované, které mluví z tebe a které je falešné. Copak je za touhle tvojí namachrovaností, hmm?

Mám ještě v blahé paměti,že to namachrované a zdravě nas.rané já bylo v rozhodující chvíli lepší,než to zraněné,které se v určitou chvíli projevilo dost sebedestruktivně.
Hm,teď zrovna fakt namachrovaná nejsem sjuk .

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí