6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
werena30 napsal(a):
Holky,hodím to do tohodle vlákna,protože sem jsem psala naposled.
Píšu po měsíci,co jsem z domu.
Řekla bych,že se mi daří dobře.Žiju teď hodně aktivně,scházím se s přáteli,už jsem sehnala i nějakou brigádu k MD,kam bych měla nastoupit v září.Manžel mi zatím platí nadstandartní alimenty.
V říjnu bych se měla vrátit zpátky do školy. Toliko věci pozitivní.
Druhá stránka věci je,že má rodina mi nijak nepomáhá (což beru- není to jejich povinnost) naopak dělají vše pro to,abych se k manželovi vrátila. Manžel mě přemlouvá,abych bydlela zpátky u něj a mě je jasné,že za půl roku mi dojde mateřská a s financemi jsem . . . no, však víte kde. Nehledě na to,že stačí,aby se manžel zasekl na tom,že nebude platit a jsem též v háji. Takže asi budu muset nechat školy a to ponesu těžce a moji rodiče to nejspíš nepřežijí .
Taky musím udat naše zvířata,protože tam,kde bydlím si je vzít nemůžu.Tohle chování jsem vždycky odsuzovala.Nějak se s tím špatně srovnávám .
Prostě mám pocit,že ze všech stan je na mě vyvíjený nějaký nátlak a já už celou situaci přestávám vidět s odstupem.
moc Ti držím palce,musí to moc bolet dát pryč zvířata...Sbírám odvahu k odchodu s vědomím,že přítel řekl,že když se rozejdeme,dítě mi v péči nenechá (10 měsíční dceru)
Není tady
werena30 napsal(a):
Řekla bych,že se mi daří dobře.Žiju teď hodně aktivně,scházím se s přáteli,už jsem sehnala i nějakou brigádu k MD,kam bych měla nastoupit v září.Manžel mi zatím platí nadstandartní alimenty.
Druhá stránka věci je,že má rodina mi nijak nepomáhá (což beru- není to jejich povinnost) naopak dělají vše pro to,abych se k manželovi vrátila. Manžel mě přemlouvá,abych bydlela zpátky u něj a mě je jasné,že za půl roku mi dojde mateřská a s financemi jsem . . . no, však víte kde. Nehledě na to,že stačí,aby se manžel zasekl na tom,že nebude platit a jsem též v háji. Takže asi budu muset nechat školy a to ponesu těžce a moji rodiče to nejspíš nepřežijí .
Taky musím udat naše zvířata,protože tam,kde bydlím si je vzít nemůžu.Tohle chování jsem vždycky odsuzovala.Nějak se s tím špatně srovnávám .
Prostě mám pocit,že ze všech stan je na mě vyvíjený nějaký nátlak a já už celou situaci přestávám vidět s odstupem.
To so zvieratami mi je ľúto... ostatné s apdoľa mňa čaosm vyrieši. Každý problém má nejaké riešenie, ide len o to nájsť ho...
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Jasně, že s vlastními pocity se každý musí prokousat sám.... Ale věta Werenina partnera je trošku posunutá obsahem k nezájmu o ni. Myslím, že to je problém.
Ano, je to problém..stále stejný a stále Werenin
Není tady
werena30 napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Já vím..tyhle porogramy se hodně těžko "vypínají" a "přeprogramovávají"...
Ale podívej se na to: máš za sebeou první dobrý skutek - manža je sebejistější. Přitom bez tebe, bez tvého rozhodnutí a bez tvého konání by prostě nebyl. Nerozseknul by to.Mám strach,že ty programy hrozně přenáším na svou dceru.V tomhle ohledu musím nejvíc napravovat.
. . .Ale za poslední dva týdny jsem zvládla najít bydlení,přestěhovat se,zřídit si vlastní účet, vlastní telefon (dřív jsem měla smlouvu na manžela),podat si přihlášku do autoškoly,sepsat životopis a dnes první pohovor a mám z toho vážně dobrý pocit.
Tak mi držte palce,ať mi ta práce vyjde!
Jsi moc šikovná holka
Není tady
werena30 napsal(a):
Tento tvůj text je plný negtivních myšlenek...Musí ti být hrozně...to, co si myslíš, to žiješ
Myslíš, že by šlo změnit úhel pohledu?
A nebo ještě lépe: zbavit se těch nepříjemných myšlenek, které ti vytvářejí samé negativní programy, podle kterých pak funguješ?
Není tady
ElinaH. napsal(a):
moc Ti držím palce,musí to moc bolet dát pryč zvířata...Sbírám odvahu k odchodu s vědomím,že přítel řekl,že když se rozejdeme,dítě mi v péči nenechá (10 měsíční dceru)
Ty zvířata mě trápí ze všeho nejvíc . Říct to sice může,ale mimino mu do péče nikdo nesvěří .
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Tento tvůj text je plný negtivních myšlenek...Musí ti být hrozně...to, co si myslíš, to žiješ
Myslíš, že by šlo změnit úhel pohledu?
A nebo ještě lépe: zbavit se těch nepříjemných myšlenek, které ti vytvářejí samé negativní programy, podle kterých pak funguješ?
Subjektivně je mi skvěle,pokud mě někdo z příbuzenstva nepodrobí důkladné duševní masáži. To je na tom snad to úplně nejtěžší.
Spíš jsem tu vypsala ty věci,ve kterých se plácám,i když řešení je nejspíš někde poblíž.
Není tady