Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#501 23. 6. 2010 21:52

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: A co dál?

helena napsal(a):

pátrám po odpovědi PROBOHA PROČ
Jen tak od boku můžu zkusit PROTOŽE
- jsi stavěl barák a dělal školu a neměl tolik času
- měla příležitost, tak si to zkusila
- líbí se jí pouhý sex s ním ("říkala, že mě miluje a přitom spala s jiným")
- po 13 letech už se s tebou nudí
ale nepátrej, protože buď se skutečný důvod nedozvíš, nebo mu stejně neuvěříš...

Znám ženu, která to má přesně takto. Svého muže miluje, milenec je "zdravotní" vložka.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#502 23. 6. 2010 21:54

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

werena30 napsal(a):

Nerada se tu připletu Jackovi do osobní havárie,ale tak jsem to doma vybalila . . .to o tom netěšení ze vztahu a proč to tak je. Dostalo se mi úsměvné odpovědi:a co s tím jako uděláš?
A věřte,že je to hnusnej pocit,když Vás má někdo na háku,tak jsem se musela alespoň někde vykecat dumbom.

Wareno, snad jsi nečekala jinou odpověď?

Není tady

#503 23. 6. 2010 22:15

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Teď jsem dočetla a měla pocit, že fakt žiju v nějakém jiném vesmíru...... va
   V okamžiku, kdy zjistím, že se mnou někdo hraje 5let !!!  betla , ho budu dál vroucně milovat a plánovat si s ním budoucnost a děti?  To bych musela hodně tvrdě upadnout  na asfalt...roll
  Jakou můžu mít perspektivu ve vztahu, který byl dosud zatížen  "jen" milencem a budováním zázemí a padnul na ústa?   
Jestli se nerozejdou, budou mít tak těžký úkol pro  vzkříšení vztahu, že jim to nepřeji. Oběma.I "polepšené "odmilované manželce bych přála jiný vztah. Natož  Jackovi. To není úlet k zapomenutí.
Už po 8 letech byl ten vztah mrtvý- pokud si paní obstaralla milence a 5 let si ho pěstovala  - tak asi hoooodně mrtvý...
Jenže podle toho jak fungují zákonitosti  "osudových " lásek, manželka se slzou v oku  hodí vinu Jackovi k nohám( koneckonců svoji použitelnost pro stavění hnízda a zaopatření budoucí rodiny už proevil), on se zastydí, vhodně vmanipulován do  pozice  viníka  ustrne v přemýšlení  a protože ji vroucně miluje ( vždyť ten barák stavěl pro ni), tak  se pokusí zapomenout.    A až se přežene  závan oživení vztahu , zklidní se atmosféra, může si v garáži dát hlavu do dlaní a přemýšlet jakou to udělal pitomost. sad

Není tady

#504 23. 6. 2010 22:17

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ElinaH. napsal(a):

můj "partner" se jinak nebaví,holky!
Mám problém,chći s ním o tóm mluvit´- pořád jsem,husa,chtěla,aby věděl,co cítím,že  se bojím rozpadu´rodiny pro malou atd...
K čemu tó vedĺo?´
Schválně mluví o ´tóm´,jaké tó budé,až bude mít jinou partnerku a že ´bude ´mít jednou další dítě,raděj ´bý´´ kluká.´
Dl´h´´´´ mě tím d´´ostával.´´

A proč myslíš, že si to k tobě dovolí?
Je jedno, jakou máš motivaci, že s ním zůstáváš, on prostě cítí, že nějakým způsobem máš pocit, že MUSÍŠ...

Upravil(a) Pandorraa (23. 6. 2010 22:19)

Není tady

#505 23. 6. 2010 22:21

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Jack Jackal napsal(a):

Druhá věc je, že ji pořád miluju, láska není rýma, ale odpustit taky nedokážu, dilema, miluju a zároveň nenávidím. 

Proč ji musím pořad tak milovat.

Laska je prvotni emoce. Nenavist je pokriveni tehle prvotni emoce.  Je to projev ega.
Z tou nenavisti se vzdy a stale skryva laska,avsak mnohdy to neni rozpoznatelny. smile

Toz tolik ode mne  big_smile

Jackal,libi se me Tvuj nick smile

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#506 24. 6. 2010 6:14

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Dostalo se mi úsměvné odpovědi:a co s tím jako uděláš?
Asi zas dostanu virtuálně po hubě http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png - ale nikdo, ani naši nejbližší, nenese odpovědnost za naše pocity.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#507 24. 6. 2010 8:32

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

helena napsal(a):

Dostalo se mi úsměvné odpovědi:a co s tím jako uděláš?
Asi zas dostanu virtuálně po hubě http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png - ale nikdo, ani naši nejbližší, nenese odpovědnost za naše pocity.

To je svatá pravda.
Ovšem   člověk, který se pasuje (dobrovolně) za mého nejbližšího  přítele, partnera , milého- ten  zas,že mě  v zájmu mém ( přece mu na mě záleží, proto je se mnou - ne kvuli majetku, dětem, náhledu okolí....) bude chtít s pocity  pomoci vypořádat.
Pokud ho moje pocity nezajímají je to jen "spolubydlící"-  ne partner. Slova: tvoje pocity z našeho vztahu jsou tvůj problém - jsou poněkud účelově použitá "pravda". stolt

Není tady

#508 24. 6. 2010 8:38

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

ElinaH. napsal(a):

Mám problém,chći s ním o tóm mluvit´- pořád jsem,husa,chtěla,aby věděl,co cítím,že  se bojím rozpadu´rodiny pro malou atd...
K čemu tó vedĺo?´
Schválně mluví o ´tóm´,jaké tó budé,až bude mít jinou partnerku a že ´bude ´mít jednou další dítě,raděj ´bý´´ kluká.´

Tak to je  maso.... To, říkal  je podle mě výsledkem tvého ustupování až za brankovou čáru. Ty si ty vlastňáky vesele dáváš sama!   Proč tohle posloucháš?
Můžu se zeptat- tyhle řeči vedl za střízliva?  Protože mi přijde absurdní, že by si k partnerce , na které mu trochu záleží  dovolil takhke mluvit bez nějakého opojení....  va

Není tady

#509 24. 6. 2010 8:41

laureene
♥♥♥♥---

Nene, Helčo, píšeš to podle mě správně. Stejně jako nemůže werenin muž  wereně pomoci s jejími pocity bolesti, nedůvěry atd., nemůže ani ona jemu pomoci s jeho pocitem viny a selhání (má-li je) jinak, než že to prostě oba budou schopni odpustit (ona jemu a on sám sobě). Pak to má podle mě budoucnost.

Ale nejen na obsahu záleží... wink

Upravil(a) laureene (24. 6. 2010 8:42)

Není tady

#510 24. 6. 2010 8:51

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jasně, že s vlastními pocity se každý musí prokousat sám....stolt Ale  věta Werenina partnera  je trošku posunutá obsahem k  nezájmu o ni. Myslím, že to je problém.
Daleko lépe se mi budou zpracovávat špatné pocity z prožitého "příkoří" pokud budu cítit podporu partnera. Pokud mi řekne : Co stím naděláš? Není to moc vstřícné ani z jeho strany prozíravé...

Není tady

#511 24. 6. 2010 9:03

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

laureene napsal(a):

Nene, Helčo, píšeš to podle mě správně. Stejně jako nemůže werenin muž  wereně pomoci s jejími pocity bolesti, nedůvěry atd., nemůže ani ona jemu pomoci s jeho pocitem viny a selhání (má-li je) jinak, než že to prostě oba budou schopni odpustit (ona jemu a on sám sobě). Pak to má podle mě budoucnost.

Ale nejen na obsahu záleží... wink

A ještě bych dodala: pokud oba u sebe drží snaha opět najít vzájemnou úctu, důvěru a lásku. Nikoliv ekonomický či jakýkoliv jiný kalkul.

Není tady

#512 24. 6. 2010 10:28

ElinaH.
♥♥♥♥---

zuzi777a napsal(a):

ElinaH. napsal(a):

K čemu tó vedĺo?´

Tak to je  maso.... To, říkal  je podle mě výsledkem tvého ustupování až za brankovou čáru. Ty si ty vlastňáky vesele dáváš sama!   Proč tohle posloucháš
Můžu se zeptat- tyhle řeči vedl za střízliva?  Protože mi přijde absurdní, že by si k partnerce , na které mu trochu záleží  dovolil takhke mluvit bez nějakého opojení....  va

Jo,někdy střízlivej,někdy přijde napitej,občas to poznám,občas ne.Já tohle píšu střízlivá,jen nám blbne počítač,tak to občas vypadá takhle.smile

Myslím,že mě použil k experimentu jaké to bude mít s někým dítě.Přece jen už mu bylo třicet.Navíc doufal,že si ho,kolouška mladšího,budu rozmazlovat.Mně to i bavilo,jen jsem tu jeho lásku nějak necítila už v těhotenství.
Nebydlí tu,jen sem chodí 1x denně.Prý kvůli malé.Ale ona často už spí.On se tu nají,lehne si,odpočine a jde zas pracovat,protože toho má tolik! Talíř si po sobě neumyje,,max něco opraví...Strašně jsem s ním chtěla být.Ale neumím žít v patriarchátu jako jeho matka,co tak skákala kolem tatínka až jí uteklo dětství vlastních dětí a myslela,že si to teď nahradí vnučkama.Nechci,aby z mé dcery vyrostla služka pro chlapa,jako je ona.
Jemu už nevěřím nic.Byla tu jeho kamarádka,říkala mi,když k nim on přijde,jak se pořád jen chlubí,co už naše dcera umí.On ji viděl jen  chvilku.Odjela,řekl: Taková zaostalá ta její malá,co? Ale já děti nikdy neporovnávám,i když se na malou lidi ptají.Třeba jejich dítě neleze a když se ptají na malou,tak já říkám:no,zkouší to - aby je to nemrzelo.
Vím,že se mám rozejít,odejít,nastavit hranice.Nemám kam a nevím jak,chci pro děti domov,ne azylový dům.
Tak tu žiju,poslouchám řeči o jeho snech o budoucí partnerce,která bude oproti mně něžná a ženská - jsem zlá,agresivní a negativní.Prý...

Není tady

#513 24. 6. 2010 12:00

zlomená
♥------

Jack Jackal napsal(a):

Přeji hezký večer, nikomu nemohu radit ale potřebuji se je vykřičet,
Já řeším problém z druhé strany mě podvedla manželka, po 13 letech manželství jsem zjistil její nevěru a to ještě tak, že se zapomněla odhlásit z emailu a když jsem k PC přišel já tak jsem se nestačil divit. Nevěra trvá ca. 5 let on je ženatý (o 8 let starší než já)má děti, my jsme bezdětný. V prvním okamžiku jsem zuřil a na manželku jen řval. Ona stále opakuje, že ho nemiluje, že chce zůstat jen se mnou, že to zprvu bylo zakázané ovoce a později nevěděla jak z toho ven. Já ji však již nemohu věřit, vždyť říkala, že mě miluje a přitom spala s jiným. Hrozně to bolí a já jí to asi nebudu schopen odpustit. A už vůbec nemohu myslet na milování vždyť je to nechutné a zvedá se mi žaludek. Mrzí mně také že jsme se poslední dobou snažili dítě. Je to prostě všechno na prd už toho mám nějak dost. Jen jsem rád, že jsem to nenapsal jeho ženě, protože jsem to chtěl udělat v návalu vzteku, ale proč dělat další bolest a co ty děti. Myslím, že na to nemám právo. Zatí pořád jen dělám jednu botu za druhou, je to vše sré 5 dnů.
PS: je to asi mazec, protože nikdo tomu nechce věřit, všichni nám záviděli to jak se k sobě chováme a jaký to máme krásný vztah.

Hrozně to uvnitř bolí opravdu moc ..

Ahoj Jacku:), jsem taky jedna podvedená manželka a já přišla na jeho nevěru že mi to právě zavolal její muž, kterému jsem pořádně vynadala když mi to říkal do telefonu a poprosila ho aby si takový telefonáty odpustil!!
Jak jsem byla najivní!! hned ten den jsem koukla manželovi do pc(nikdy jsem mu tam nekoukala) a milenka byla na světě hned jsem všechno pochopila a dala jsem si jedna ajedna dohromady.Máme dvě děti a tak jsem si to s ním ujasnila co je pro něj důležitější jestli já a jeho dvě děti nebo milenka která není mladá holka ale vdaná paní!!jsme spolu po jeho úletu už skoro rok ale nenašla jsem v sobě sílu mu věřit nevím jak mám tu důvěru obnovit nevím jak si mám poradit já jsem asi zřejmě zůstala jen pro to že nechci být sama s dvěma dětma nevím sad

Není tady

#514 24. 6. 2010 12:02

zlomená
♥------

četla jsem tu příspěvek od Zuzi777, chce se mi z toho všeho brečet jak někdo dokáže ublížit tomu kdo milluje :-(

Není tady

#515 24. 6. 2010 12:42

werena30
♥♥♥♥---

zuzi777a napsal(a):

Teď jsem dočetla a měla pocit, že fakt žiju v nějakém jiném vesmíru...... va

Nejsi v něm sama. . . taky nestačím zírat!

Není tady

#516 24. 6. 2010 12:59

werena30
♥♥♥♥---

Zuzi,to je přesný. Pánovi už dávno odtrnulo a tak se můžeme vrátit zpátky do starých kolejí.

Pan,nečekala.Mě na tom fascinuje ta má naivita, až bych skoro řekla blbost.A rozčiluje mě,že neznám odpověď.

Zklamčo, balit švestky bych musela já grater .Znamenalo by to udat zvířata,rozloučit se s barákem,na kterým jsem doteď usilovně makala,vykašlat se na školu a sehnat k pronájmu nějaký pokoj,kde by spolubydlící vydýchali mé hlučné dítě . . . to vše není neřešitelný problém, až budu definitivně přesvědčená,že takhle už dál žít nechci.

Upravil(a) werena30 (24. 6. 2010 13:09)

Není tady

#517 24. 6. 2010 13:11

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

werena30 napsal(a):

Zuzi,to je přesný. Pánovi už dávno odtrnulo a tak se můžeme vrátit zpátky do starých kolejí.

Pan,nečekala.Mě na tom fascinuje ta má naivita, až bych skoro řekla blbost.

Zklamčo, balit švestky bych musela já grater .Znamenalo by to udat zvířata,rozloučit se s barákem,na kterým jsem doteď usilovně makala,vykašlat se na školu a sehnat k pronájmu nějaký pokoj,kde by spolubydlící vydýchali mé hlučné dítě . . . to vše není neřešitelný problém, až budu definitivně přesvědčená,že takhle už dál žít nechci.

..AŽ BUDU DEFINITIVNĚ PŘESVĚDČENÁ, ŽE TAKHLE ŽÍT NECHCI.....
Tam je podle mne ten tvůj zakopaný pes.
Já si tvoje příspěvky dobře pamatuji, protože jejich beznaděj a bezradnost byla dost silná.
Nemyslím, že jsi naivní, myslím, že jsi pasivní a stále v očekávání, že tvoji pohodu je povinene zařídit někdo druhý. Jenže problém je, že tenhle život ti nepřipravil tvůj partner, ten si připravuješ ty sama. A to tím, že OD NĚJ očekáváš nějaké vysvobození. Ty jsi rezignovala sama na svůj vlastní potenciál..a to je na rozdíl od jeho nevěry, ta skutečná tragedie.
Jde vždycky jen a jen o to, jak to, co se ti stane, ty sama uchopíš. Buď za všechno může hlavně ten hajzl, kterému už otrnulo a nebo si za to můžeš i ty sama, která ne že nevěříš jemu, ale nevěříš sobě.
To je celé.

Není tady

#518 24. 6. 2010 13:29

helena
♥♥♥♥♥♥♥

až budu definitivně přesvědčená,že takhle už dál žít nechci
Dělá to na mě dojem, že "takhle" žít nechceš a drží tě v tom všechno to, co jsi vyjmenovala - s výjimkou manžela. Spíš, než na jeho změnu, čekáš (podle mého pohledu) na to, až doděláš školu, dítko povyroste a ztiší se...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#519 24. 6. 2010 15:34

Charlota
♥♥♥♥---
Místo: Jihlava

sisina napsal(a):

Jsem tu po delší době a zakládám toto téma a nevím co dál?
Měla jsem tu minulý rok vlákno Jak znovu získat lásku.
Tak vše u nás dopadlo tak, že od srpna 2009 jsme žili pěkně, myslela jsem, že už bude dobře, manža s milenkou nadobro ukončil vztah.Doma se snažil, dodržovali jsme si dané dohody a já měla pocit že vše klape.Přestala jsem podezírat, neměla jsem důvod, začínala jsem být šťastná a nemyslet na to, co bylo. V prosinci jsem začala pracovat,mít trochu méně času, který jsem trávila s manželem. Asi od ledna se začal chovat trochu jinak, tak jsem začínala mít pocit že to spadá do dřívějších kolejí, tak jsem se snažila ještě víc.Trápila se tím, proč se mnou málo mluví, nemá najednou čas, nebere telefon, když náhodou volám, přestal mě dokonce i oslovovat jménem. A včera mě telefonicky sdělil, že je zamilovaný, že ho tahne srdce jinam, že chce do konce měsíce dobydlet a od 1.4. jde do podnájmu.Mě nechá s 3ma dětma samotnou.A bude bydlet s milenkou, kterou prej už dávno opustil a tvrdil mě o ní, že lituje toho, že ji kdy potkal. Takže jsem na tom tak jak před rokem a nevím co dál.

Pošli jej definitivně k vodě , ničeho nelituj ,  byl takový a bude takový, poslouchá jen svůj chtíč , je nezodpovědný , jen ať jde kam jej srdce táhne , však on pozná  až bude muset s milenkou řešit stejné povinnosti a problémy , jako má dnes většina v běžném partnerském životě.
Pak možná uzná , že nic není jiné , lepší a růžovější.
Moc dobře vím jaké je zklamat se v muži , přebolí to , věř jednou si řekneš: „ nestál mi za to , teď mám to co jsem již dávno měla mít“ ….. budeš mít klid , pohodu , možná i nového partnera.
Chvíli si na tenhle pohodový život budeš muset ještě počkat  , čeká Tě trnitá cesta , ale pak to bude stát za to.

Nepozná sladké, kdo neokusil hořké.
OMNIA VINCIT AMOR-Vše přemáhá láska

Není tady

#520 24. 6. 2010 22:56

werena30
♥♥♥♥---

Pandorraa napsal(a):

Já si tvoje příspěvky dobře pamatuji, protože jejich beznaděj a bezradnost byla dost silná.
Nemyslím, že jsi naivní, myslím, že jsi pasivní a stále v očekávání, že tvoji pohodu je povinene zařídit někdo druhý. Jenže problém je, že tenhle život ti nepřipravil tvůj partner, ten si připravuješ ty sama. A to tím, že OD NĚJ očekáváš nějaké vysvobození. Ty jsi rezignovala sama na svůj vlastní potenciál..a to je na rozdíl od jeho nevěry, ta skutečná tragedie.
Jde vždycky jen a jen o to, jak to, co se ti stane, ty sama uchopíš. Buď za všechno může hlavně ten hajzl, kterému už otrnulo a nebo si za to můžeš i ty sama, která ne že nevěříš jemu, ale nevěříš sobě.
To je celé.

To je pravda,jen jedinou věc bych upřesnila a to,že si v té pasivitě nelebedím,ale ta nemožnost cokoliv udělat a kamkoliv se hnout teď hned a ne v horizontu let, mě ničí.
Také je nutno dodat,že spoustu chyb udělaných v minulosti,nemohu napravit ze dne na den.

Není tady

#521 24. 6. 2010 23:28

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

werena30 napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

To je celé.

To je pravda,jen jedinou věc bych upřesnila a to,že si v té pasivitě nelebedím,ale ta nemožnost cokoliv udělat a kamkoliv se hnout teď hned a ne v horizontu let, mě ničí.
Také je nutno dodat,že spoustu chyb udělaných v minulosti,nemohu napravit ze dne na den.

Ani náhodou mne nenapadlo, že si v tom lebedíš. Jen mám pocit, že do toho víc a víc zabředáváš... ještě jsi nepřetěla všechny "nitky", které tě pojí k muži, neumíš vaše soužití vzít jako čistě účelové, pokud ho za takové TY SAMA považuješ...nejspíš ti chybí sdílení... láska.
No a hledáš to pořád tam, kde to není...a nebo třeba i je, ale ty to nevidíš a tak místo dostředivě, působíš na muže odstředivě.... Blbá situace.
Ono rozhodnutí se bych nepodceňovala. Z vlastní zkušenosti vím, jak moc je to důležité a že po TOM, tedy ONOM ROZHODNUTÍ SE, se začnou dít věci přímo zázračné.

Nakonec jsem v podobné situaci právě teď, vím co to se mnou zase dělá: žiju si v pohodě a klídku, dělám jen to, co mne baví a jen tehdy, když se mi chce a zvažuji, zda svůj spokojený a pestrý život vyměnit za manažersku nudu a stes, které ale přinesou spoustu peněz, které na svůj nejnovější projetk právě potřebuji. Došla jsem momentálně k tomu, že NEJDŮLEŽITĚJŠÍ je to SPRÁVNĚ zadat: co chci získat, co pro to udělám, co jsem ochotna obětovat a hlavně jak dlouho jsem ochotna ty oběti přinášet. Protože pokud po zadané době nepříjde uspokojení nejen ze zisků, ale hlavně z vykonávané práce, končím se "znásilňováním sebe sama". Naštěstí jsem se už naučila rozpoznávat, kdy něco skutečně tvořím a kdy jen živím své ego a plýtvám silami smile A taky jsem se naučila proměňopvat prohry ve výhry.
Že to jde, o tom nejlépe vypovídá naše současná povolební politická situace, že wink

Není tady

#522 25. 6. 2010 9:01

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

werena30 napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

To je celé.

Já jsem si dlouhým obdobím čekání na zázrak, pasivním deptáním sebe sama  prošla v minulém vztahu. Nestydatě dlouho.   Většinou člověka nakopne nějaká  banální , zdánlivě nesmyslná pobídka. U mě to bylo tehdy to, že jsem viděla v autě před sebou  jet šťastnou rodinku, která měla vejce za zadním sklem- v takových těch proložkách. Dvě děti, které se mydlily plyšáky , pes slintal z okýnka.... A když jsem je předjížděla ti dva se ve předu smáli jak cvoci( táta s mámou)....  Zatímc já jela sama, děti  mi hlídala  babička,  v hlavě jsem měla nepříjemnou jehlu toho, do čeho se domů vracím- můj BP většinou mou nepřítomnost využíval k parádní opici s důsledky pro vše živé...usch A já tolik chtěla žít jinak a pořád bylo nějaké proč nemůžu....
No a v ten moment jsem se rozhodla- druhý  den jsem vzala práci z nejbližšího inzerátu( do té doby jsem se domnívala , že absolutně pod mé vzdělání a ambice)- byly z toho nesmírně krásné 3 roky v parádní partě ( samých chlapů stolt), narovnání vlastního sebevědomí,   během půl roku jsem definitivně vykopla svého  "partnera". Na konci  těch tří let  jsem se pak seznámila se svým současným manžou ( ne v práci). Dodnes si myslím, že ta rodinka ve škodovčičce mi byla "poslaná" abych si uvědomila co chci a proč mám důvod měnit svoje dosavadní  žití...

Není tady

#523 25. 6. 2010 9:32

vera
♥♥♥♥♥♥-

čekání na zázrak.....pasivní deptání sebe sama........ano, taky znám....a je dobré si to čas od času připomenout......hned mně to bouchlo do hlavy..........dík za to

Není tady

#524 5. 7. 2010 15:34

werena30
♥♥♥♥---

Už jsem odešla. . .mám trochu strach,co bude,ale jinak je mi dobře.

Není tady

#525 5. 7. 2010 16:21

ElinaH.
♥♥♥♥---

godlike´tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí