Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#276 8. 4. 2010 20:30

Blackly
♥------

Re: A co dál?

Sissi,
před časem jsem tu taky hledala pomoc. Se svým příběhem jsem se přidala do vlákna od Lea07 Jak zvládnout manželovu nevěru? A pomoc jsem skutečně našla. I díky "babám z babinetu" je mi mnohem lépe.
Vím, že to teď máš strašně těžké. Věř, že bude to čím dál lepší. Jsi schopná a krásná ženská, život máš před sebou. Moc se mi líbí ta rada "bradu vzhůru!". To určitě použij. Moc držím palce, ať to všechno brzy přebolí!

Závěrem jedna prosba:  Tvůj nejmladší synáček za nic nemůže, zkus mu to nějak vysvětlit. Svým dětem jsem to vysvětlila tak, že máme s tatínkem problém, který se jich netýká a za který oni nemůžou. Že je mi moc líto, co se děje, ale že to se mezi dospělými někdy stává a že to v žádném případě nemá vliv na jejich vztah se mnou nebo s tatínkem. Myslím, že to docela pochopily...

Není tady

#277 9. 4. 2010 5:55

helena
♥♥♥♥♥♥♥

všechno co máme jsem zaplatila já, on neměl ani korunu, všechno si investoval do sebe a já z dědictví jen pořizovala a kupovala. Bohužel na to nemám nikde důkazy a všechno je oficiálně na půl
Šikovnýmu advokátovi by měl stačit doklad, že jsi dědila - prostým sčítáním příjmů a odečtením výdajů by asi bylo možné odhadnout, kolik kdo investoval. Mimo to jako důkaz lze přijmout i svědeckou výpověď. Jo - a jestli to náhodou nevíš, tak do toho "napůl" dědictví nespadá. Tak koukej začít přemejšlet o právním zástupci... a hlavně mu řekni úplně všechno - každá prkotina se může hodit.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#278 9. 4. 2010 14:41

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Sisi, když tak popisuješ svého muže, dost se divím, že sis prostě jen neoddechla, že šel...
Nic tvým dětem nekupoval - vše jsi jim platila sama...to je pro mě úplně nepochopitelné. .. My jsme vzali děti (oba si vzájemně) jako "naše". Dělím je všechny stejným dílem, i on. A to ačkoliv s námi jeho děti trvale nebydlí. Jinak si to ani nedovedu představit, jinak bych neuměla.
A manipulace s financemi - to je taky dost podstatné - v negativním smyslu myslím.

A podle popsaného typu muže bych řekla,  že po chvíli milenku odloží a bude se chtít vrátit. Zvládneš to?

Není tady

#279 9. 4. 2010 15:09

sisina
♥♥♥♥---

Wiki napsal(a):

Sisi, když tak popisuješ svého muže, dost se divím, že sis prostě jen neoddechla, že šel...
Nic tvým dětem nekupoval - vše jsi jim platila sama...to je pro mě úplně nepochopitelné. .. My jsme vzali děti (oba si vzájemně) jako "naše". Dělím je všechny stejným dílem, i on. A to ačkoliv s námi jeho děti trvale nebydlí. Jinak si to ani nedovedu představit, jinak bych neuměla.
A manipulace s financemi - to je taky dost podstatné - v negativním smyslu myslím.

A podle popsaného typu muže bych řekla,  že po chvíli milenku odloží a bude se chtít vrátit. Zvládneš to?

Tohle že se vrátil od milenky po krátkém čase udělal co jsme spolu už 2x, po třetí to nedovolím. Já si nemyslím, že milenku odloží, podle toho co o ní vím, i ze své vlastní zkušenosti, ty její sms, emaily atd..,když někdo někoho odloží, tak to bude ona jeho. Můj M je dosti ješitný a má se moc rád a myslím si, že by už po tolikáté a po takovém to odchodu za mnou nepřišel, už jen z hrdosti. Mám ho moc ráda a chybí mi, ale vím s odstupem času každý den za dnem, že tak jak se choval ke mě a dětem, tak to už nemůžu dopustit. Nejde jen o můj život ale i o život těch dvou, co nejsou jeho a ti jsou rádi, že je pryč. Se mnou si děti velmi rozumí, máme moc moc pěkný vztah. Myslím si, že tohle nemůže každý rodič napsát o pubertálních dětech. A až teť si uvědomuji, že ten život byl pro mě stresující a byla jsem v neustálém napětí, musela jsem se moc snažit, aby byl ke mě laskavý a to vidím např. u své sestry.Její partner ji má tak rád, že to každý pozná jen z oslovení, pohybů, to, jak o ní mluví, jak věci spolu plánují. Takhle bych chtěla žít.- Ne to co jsem měla doma, poslední dobu. Už mě nepřemluví, už na něj ani nemyslím každý den. Ale věřím tomu, že za čas bude chtít být jako kamarád. Ale to moc předbíhám.  Zatím se připravuji vnitřně, že bude chtít hlavně vše dobré pro sebe a po mě potopa. Nemá se na mě proč zlobit, nikdy jsem mu vědomě nechtěla škodit ani nyní to nedělám. Ale určitě potřebuje partnerku, která se o něj bude starat, ale na druhou stranu bude dominantní. Tak možná takovou našel.

Upravil(a) sisina (9. 4. 2010 16:00)

Není tady

#280 11. 4. 2010 8:51

ElinaH.
♥♥♥♥---

Ahoj, Sisino,

seděla jsem včera bezmála do půlnoci u počítače a četla tuhle diskusi. Tvůj příběh je MOOC podobný mému. Jen - za mnou přítel ještě chodí domů, ještě tu jednou denně jí, hraje si s malinkou a tváří se, že spolu jsme. Od přátel mě oddělil už dávno - máme půlroční holčičku, chtěl, aby se sem na ni jeli podívat, já jednou řekla, že ne, že se na to ještě necítím, on odvolal všechny návštěvy a nechce mě k nim vzít...Jeho milá je totiž z okruhu jeho kamarádů...Dávná láska prý. Někdy říká, že je zamilovanej, někdy, že si vymýšlím, někdy, že má sexu tolik, že bych se divila, někdy, že je věrný a že si jen já vymýšlím.
Byla jsem u kartářky, řekla mi, že má jinou a že s ním na konci roku už stejně nebudu.Bála jsem se a bojím se to ukončit - má výhružné řeči, že když s ním skončím po zlém, tak mě podporovat nebude - stejně nebude, malé ztratil kousátkko, ani nekoupil nové, čeká až to udělám já. Platí tu ( snad) nájem, jinak nakupuju já.Jeho rodiče a prý i kamarádi tvrdí, jak on je hodnej kluk.Nevím, na mě není, mně tady řekl, jak bude domácnost fungovat a já se musela p´řizpůsobit. On je o pět let mladší, chtěl mé 14 leté dceři dělat tatínka, diktovat, co může a co ne. Je jiná než já, nedala se.
Od návštěvy kartářky 27.1. jsem jen brečela a brečela, každá naše diskuse tak končila mým brekem. On bydlí u rodičů, mě tu jen navštěvuje, prý jsem ho svým chováním vyhnala,ale je to spíš proto, aby mohl říkat, že se mnou už není a užívat si všeho.Taky jsem od kartářky pořádně nespala, po nocích se budím a přemýšlím.
AŽ VČERÁ!!!
Lehla jsem si o půlnoci, po čtení Tvého příběhu a ... vzbudila se až ráno!!! Ono to půjde, snad to zvládnu i bez něj nakonec.Fakt je dobré vědět, že v tom člověk není sám a ŽE JÁ JSEM TU CHYBU NEUDĚLALA, CELOU DOBU ON TOTIŽ MILUJE NĚKOHO JINÝHO.Já se tu trápila nad fotkama z porodnice, kde jsme se radovali z miminka před půl rokem....
DRŽÍM TÍ MOC PALCE A DOUFÁM, ŽE ZASE NAPÍŠEŠ, JAK TI JE A JAK ZVLÁDÁŠ!hjarta

Není tady

#281 11. 4. 2010 17:54

sisina
♥♥♥♥---

ElinaH. napsal(a):

Ahoj, Sisino,

seděla jsem včera bezmála do půlnoci u počítače a četla tuhle diskusi. Tvůj příběh je MOOC podobný mému. Jen - za mnou přítel ještě chodí domů, ještě tu jednou denně jí, hraje si s malinkou a tváří se, že spolu jsme. Od přátel mě oddělil už dávno - máme půlroční holčičku, chtěl, aby se sem na ni jeli podívat, já jednou řekla, že ne, že se na to ještě necítím, on odvolal všechny návštěvy a nechce mě k nim vzít...Jeho milá je totiž z okruhu jeho kamarádů...Dávná láska prý. Někdy říká, že je zamilovanej, někdy, že si vymýšlím, někdy, že má sexu tolik, že bych se divila, někdy, že je věrný a že si jen já vymýšlím.
Byla jsem u kartářky, řekla mi, že má jinou a že s ním na konci roku už stejně nebudu.Bála jsem se a bojím se to ukončit - má výhružné řeči, že když s ním skončím po zlém, tak mě podporovat nebude - stejně nebude, malé ztratil kousátkko, ani nekoupil nové, čeká až to udělám já. Platí tu ( snad) nájem, jinak nakupuju já.Jeho rodiče a prý i kamarádi tvrdí, jak on je hodnej kluk.Nevím, na mě není, mně tady řekl, jak bude domácnost fungovat a já se musela p´řizpůsobit. On je o pět let mladší, chtěl mé 14 leté dceři dělat tatínka, diktovat, co může a co ne. Je jiná než já, nedala se.
Od návštěvy kartářky 27.1. jsem jen brečela a brečela, každá naše diskuse tak končila mým brekem. On bydlí u rodičů, mě tu jen navštěvuje, prý jsem ho svým chováním vyhnala,ale je to spíš proto, aby mohl říkat, že se mnou už není a užívat si všeho.Taky jsem od kartářky pořádně nespala, po nocích se budím a přemýšlím.
AŽ VČERÁ!!!
Lehla jsem si o půlnoci, po čtení Tvého příběhu a ... vzbudila se až ráno!!! Ono to půjde, snad to zvládnu i bez něj nakonec.Fakt je dobré vědět, že v tom člověk není sám a ŽE JÁ JSEM TU CHYBU NEUDĚLALA, CELOU DOBU ON TOTIŽ MILUJE NĚKOHO JINÝHO.Já se tu trápila nad fotkama z porodnice, kde jsme se radovali z miminka před půl rokem....
DRŽÍM TÍ MOC PALCE A DOUFÁM, ŽE ZASE NAPÍŠEŠ, JAK TI JE A JAK ZVLÁDÁŠ!hjarta

Milá Eli, věřím, že se ti po přečtení mého příběhu trošku ulevilo. Také když jsem našla tyto diskuse, tak jsem myslela, že tak jak se cítím a co prožívám, jak se chová můj muž, jak se trápím že to je jen u nás doma. O těchto věcech se nedovíš na procházce s miminem nebo někde při nákupu. Připadala jsem si v tomto trápení sama, nešťastná, jakto že u nás doma se tohle děje a ostatní si žijou harmonicky, jak to dělají.A proč to já neumím? Styděla jsem se za to. Na těchto stránkaách na které jsem narazila úplnou náhodou, jsem zjistila že stejné trápení prožívá spousta žen a nejsem v tom sama.A jejich rady a někdy i nakopnutí mi velmi pomáhalo a doposud pomáhá. Zjišťuji každým dnem, že můj život M ovládal i když jsem si to nemyslela a jistě jsem nebyla šťastná po jeho boku, tak jak bych si přála ,možná i zasloužila být. Ale myslela jsem si, že šťastná jsem. Dnes jsem byla s prckem na bazénu s kamarádkou a bylo nám moc dobře. Když za tebou takhle každý den chodí, tak je to těžké se s ním rozloučit.To vím, minulý rok tak za mnou také M chodil každý den i když bydlel u rodičů, snažil se moc a prostě jsem mu uvěřila, že to myslí vážně a miluje nás. No a vidíš, jak jsem letos dopadla. Proto už jsem i ráda že nás odstřihl úplně a dělá, že neexistujem,nevím už ani kde bydlí, u rodičů byl jen pár dnů.Ale asi je teť šťastný, když mu nechybí ani syn. Také jsem byla u kartářky, nějak na podzim a před tím také. Řekla mi, že muž mě nevěrný už nebude a já prej si najdu milence a zamiluji se. Tak jsem tomu že mě nebude nevěrný věřila jako malé dítě a byla šťastná, toho mého milence jsem nepotkala a manža zdrhl ze dne na den s bývalou milenkou.Tak taková moje skušenost s kartářkou.  My holky to musíme zvládnout. Ale včera mě zase uteklo pár slziček, prostě to ještě není přeboleno jak bych si přála.

Upravil(a) sisina (11. 4. 2010 17:55)

Není tady

#282 11. 4. 2010 18:05

majkafa
Host

sisino, ráda tě čtu, jsem ráda, že se držíš. A že si taky trošku užíváš života.
Chtěla jsem říct, jen jednou jsem byla u kartářky. Vypadala důvěryhodně. Řekla mi samé dobré věci a jednu špatnou. Nevyplnilo se z toho vůbec nic. Dnes to vidím jako škoda peněz. Víckrát už k žádné kartářce nepůjdu.

#283 11. 4. 2010 19:39

ElinaH.
♥♥♥♥---

Majkafo,

taky už tam nikdy nepůjdu!!!dumbom Ta mi dala! Za dvě stovky mi řekla takový věci, že jsem je z hlavy nedostala už nikdy, po nocích nemůžu spát a tím kazím vztahy všude, i s kámoškama....První, čím začala, bylo: "Nejste dítě štěstěny, vy si ani sportku nesázejte!" 15 minut to trvalo a mně se otočil svět z toho, jak jsem jen trochu pochybovala o štěstí - miminko bylo splněný sen, mockrát jsem říkala, že bych ještě jedno brala a už ho asi mít nebudu - byla jsem dlouho bez partnera.Pak se mi to najednou splnilo - domov, partner, rodina, zázemí...

Tady jsem ,bohužel ,zjistila, že jsem pro toho mého byla jen PŘEVOZNICE, s tou se těžko vychovává miminko a dělá rodina...I když - hlavně kvůli své pověsti se snažil.
Na malou se těší až vyroste, že s ní bude provádět vše, co teď dělá sám a s kamarády/ kamarádkami...Pořád něco plánuje.
Ale už mi taky řekl,že jeho vztah k ní komplikuje to, že ji má se mnou.
Sisina si umí představit, jak tohle bolí.

No, Sisi, já se snažím být nad věcí, veselá, někdy trochu rýpu, jsem protivná...
Drž se, jsem ráda, že je Ti líp, já to uvolnění s kamarádkama znám - akorát jsem se přestěhovala a jim se sem nechce často jezdit.A já s kočárem do autobusu...
Bojím se za NÍM JÍT, PODAT RUKU A ŘÍCT - POJĎ, SKONČEME TO.Přitom pro něj to skončené je, jen nás navštěvuje.Doufala jsem, že když to udělám, bude se chtít dohodnout.Ale on nebude chtít nic, žádné kompromisy, jen to, aby ho to vyšlo co nejlevněji...

Ach jo, držím palce a půjdu to sem zkouknout, jestli se ze života už raduješ...hjarta

Není tady

#284 11. 4. 2010 19:54

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Ale už mi taky řekl,že jeho vztah k ní komplikuje to, že ji má se mnou.

A jéje, to vypadá na zbytečně upřímného "citlivého" týpka, jen co je pravda.
Eli, soustřeď se na ta svoje malá zlatíčka a jeho pusť z hlavy. Jednou potkáš prima chlápka, který si bude vážit toho, že může být s Tebou, tomu věř. Vyřeš si teď hlavně ty finanční záležitosti, ať se Ti líp dýchá, a pak už bude dobře.

Není tady

#285 11. 4. 2010 20:13

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Holky,vyprdněte se na kartářky. Byla jsem jednou,jedinkrát a vůbec jsem o to nestála.Jenomže moje mamka to měla objednané a dokonce i z minulé návštěvy zaplacené,takže nechtěla,aby to propadlo,protože ona tehdy nemohla. Řekla mi,že nebudu mít druhé dítě,že už nebudu mít nikdy žádné dítě,ale že to s manželem ustojíme a nikdy se nerozvedeme. Za dva měsíce jsem otěhotněla a za 2 roky rozvedla. Od té doby se usmívám,když slyším jak se lidé podle kartářek zařizují.Ale nikomu nic nevymlouvám,to je každého věc.

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#286 11. 4. 2010 20:22

helena
♥♥♥♥♥♥♥

jeho vztah k ní komplikuje to, že ji má se mnou
Jestli on tou komplikací nemyslí, jak píšeš vedle, že neděláš to, co se ti snaží natlouct do hlavy - "že po ničem nemám pátrat, že nemám chodit na soud o alimenty, že přijdu o bydlení... že bych měla začít něco dělat, nechodit si na sociálku pro podpory..." To chápu, že matka, která chce pro dítě výživné a střechu nad hlavou a nedokáže si vydělat sama je sakra komplikace - zvlášť pro některé takytatínky.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#287 12. 4. 2010 7:37

ElinaH.
♥♥♥♥---

Ahoj, mám novinku.

Včera jsem po něm chtěla 100,- kč na dnešek, abych měla na chleba a malá na jízdné za mým tátou, protože jsem si od něj chtěla půjčit peníze.

Začal mi tvrdit, že na to nemá!

Diskuse se vyvinula v to, že on chce, abych mu na nájem tohoto bytu přispívala 1500,- kč.Dostávám jen rodičovský příspěvek, ani mě neodveze na nákup,natož kam bych chtěla, ale v diskusích pořád omílá benzín co stojí. Má v sousední vesnici koně - s kamarády nějak napůl nebo co. Jezdí tam každou chvíli, na koně nakupuje, žrádlo kupuje...jA já jsem na něj drahá.

Nájem se tu platí 2000,- naštěstí mám okopírovaný doklad, on mi jinak účty neukazuje.Že prý sem dá 6000,- měsíčně. No, to jsem byla trošku v šoku, tak mi řekl, že on počítá i ten nábytek, co nakoupil, protože ho užíváme!

Neuvěřitelné, co si dovolí!

Prý mi pomůže sehnat byt, kde chci a trochu ho zařídit. Za to chce malou vidět každý den!

Není tady

#288 12. 4. 2010 9:44

sisina
♥♥♥♥---

ElinaH. napsal(a):

Ahoj, mám novinku.

Včera jsem po něm chtěla 100,- kč na dnešek, abych měla na chleba a malá na jízdné za mým tátou, protože jsem si od něj chtěla půjčit peníze.

Začal mi tvrdit, že na to nemá!

Diskuse se vyvinula v to, že on chce, abych mu na nájem tohoto bytu přispívala 1500,- kč.Dostávám jen rodičovský příspěvek, ani mě neodveze na nákup,natož kam bych chtěla, ale v diskusích pořád omílá benzín co stojí. Má v sousední vesnici koně - s kamarády nějak napůl nebo co. Jezdí tam každou chvíli, na koně nakupuje, žrádlo kupuje...jA já jsem na něj drahá.

Nájem se tu platí 2000,- naštěstí mám okopírovaný doklad, on mi jinak účty neukazuje.Že prý sem dá 6000,- měsíčně. No, to jsem byla trošku v šoku, tak mi řekl, že on počítá i ten nábytek, co nakoupil, protože ho užíváme!

Neuvěřitelné, co si dovolí!

Prý mi pomůže sehnat byt, kde chci a trochu ho zařídit. Za to chce malou vidět každý den!

Tak mě to příjde,že máš něco stejného jako já. Mě M řekl, že bez nás se bude mít finančně na tom líp.A že chce střídavou péči o syna. Byl to asi poslední rozhovor co jsme spolu vedli než odešel. Tak jsem z toho pochopila, že jsem asi pro něj moc drahá manželka, milenka bude levnější a že syna tak miluje, že si nedovede bez něj představit život. Je pryč od nás asi měsíc, ozval se ohledně syna jen jednou na Velikonoce a to ho za 3 h vrátil. Tuto sobotu mi ve 12h napsal, že si ho na pár hodin vezme ve 14h. To jsme  ale byli s malým na výletě a jeli jsme s kamarádkou ještě na bazén.Takže jsem mu napsala že bohužel nemůže. Takže téměř za celý měsíc, co je pryč si vzpomněl na dítě 2x a to ho chtěl jen na pár hodin. A to měl plnou pusu vyhrožování, jak trvá na střídavé péči.Mám pocit, že se mu až tak moc syn do nového života nehodí.Jen mě tím chtěl zranit,když odcházel.Myslela jsem, že ten zájem o něho má opravdu. A peníze? Ty ještě žádné neposlal ani určitě nepošle,já se připomínat nebudu, je jasné, že ví, že by měl, ale nechce. takže bych se jen zbytečně unavovala. Doufám, že to nějak spětně soud vyměří.Mám sepsanou žádost na sociálce.Tak to třeba stačí. A také doufám, že platí hypotéku,jinak by byl průšvih.Ještě jsem mu tak po týdnu,co zmizel psala, že by mohl každý den vyzvednout synka ze školky a do 18ti h s ním být, než příjdu z práce, že malý by byl šťastný a tak by s ním trávil více času, než když jsme spolu bydleli. Prej jestli si myslím, že mu stačí vidět dítě 2h denně, tak jsem se teda spletla. A nyní ho viděl jednou za měsíc a nějak mu to nevadí. Co s tím chlapem je? Nechápu. Ale jedinné štěstí, že ho nemusím potkávat,nevím kde bydlí, ale jak budu mít jiné pracoviště, tak už ho určitě ani tu jeho nebudu mít možnost potkat.Zjištuji každý den za dnem, že ho určitě už nemiluji, začínám se dívat na něho střízlivýma očima,už mě po něm není smutno. Nechybí mi konkrétně on jako osoba, ale život úplné rodiny s fungujícím partnerem. Zjistila jsem, že je vše stejné jako dřív, když se mnou žil, takže teť mi dochází, že vlastně do našeho manželství asi svou osobou a přítomností nijak moc nepřispíval.Vše funguje stejně, žádné změny, jen trochu míň peněz.Spíš není doma napětí a ještě jedna věc, dokonce jsem zjistila, že je i větší pořádek. Ale samozřejmě že mě jako ženě muž chybí, ale není to zatím tak strašné. Většinnou jsem musela pro něžnosti stejně chodit já za ním. Naopak to bylo vyjímečně.

Není tady

#289 12. 4. 2010 9:52

sisina
♥♥♥♥---

majkafa napsal(a):

Chtěla jsem říct, jen jednou jsem byla u kartářky. Vypadala důvěryhodně. Řekla mi samé dobré věci a jednu špatnou. Nevyplnilo se z toho vůbec nic. Dnes to vidím jako škoda peněz. Víckrát už k žádné kartářce nepůjdu.

Podle kartářek a to jsem byla u  třech během našeho soužití jsem měla žít s M do konce života, tolerovat mu úlety se slečnama, ale žili by jsme spolu spokojeně.To mě řekly dvě. A ta třetí poslední, že si najdu milence, manža to nerozdýchá a podá žádost o rozvod. Ale on prej už nevěrný nikdy nebude. Tohle byla poslední předpověď. No a všichni si tu čtete, jak to dopadlo. Já milence nemám a M si žije s jinou. Ach jo, aspoň kdyby mě ten můj milenec vyšel, ve dvou se to lépe táhne.big_smile

Upravil(a) sisina (12. 4. 2010 9:53)

Není tady

#290 12. 4. 2010 10:57

ElinaH.
♥♥♥♥---

Sisino,

souhlasím - ve dvou se to lépe táhne. A i s tím souhlasím, že máme obě něco podobného. Já včera s ním o rozchodu mluvila, jemu zas nebude stačit vidět malou jednou za 14 dní, co si představuje, že mu určí soud. Jeho představy? Chtěl by ji vidět každý den. A taky by chtěl střídavou péči. Malé je půl roku.
TAky mi chybí spíš ten pocit, že k někomu patřím, taky VÍM, že je sobec, co ani nekoupil Nutrilon, když jsem napsala, že došel, jestli by ho koupil, kdepak, já jsem musela vzít penízky a lékárnu stihnout....Taky vím, že se mu nevyplatím....Chce 1500,- přispět měsíčně na domácnost, kde se čistý nájem platí 2 tisíce + nějaká voda, elektrika, plyn...Prý to celkově i s plenama pro něj znamená výdaj 6 tisíc.

Lže, mlží, každému vykládá něco jiného. Jenže - já jsem po kartářce sklapla paty a začala být hodná, snažit se a jen jsem brečela a brečela, že spolu nebudem. Včera zas vyhrožoval, jestli s ním budu po rozchodu bojovat, že si to mám rozmyslet, jinak bude dělat zle on mě - " když se lidi dohodnou rozumně, dá se zaplatit vic než alimenty, na ledacos přispět a tak...." kecy, aby mě obalamutil. Nedal by jedinou korunu navíc, když nemusí - natolik jsem ho poznala.
Jo, podobný si jsou taky v tom, že ten můj je mladší.

U Tebe já vidím velký poklad v těch starších dětech.Mně ještě holka tu mladší ohlídat několik hodin třeba nemůže - víš, aby byla nějaká jistota, kdybych chtěla někam do práce...

Včera jsem debatu ukončila tím, že jsem se urazila, ptal se, jestli budu o tom přemýšlet, jestli půjdu jinam bydlet nebo jestli mu přispěju na nájem - stejně na to nemám, on to moc dobře ví, i když kecal, že nezná mé příjmy, já mu to vždycky řekla, on to své vždy tajil....Drž se, užívej si doma pohodu, pomazli malinkého, žádný den se nebude opakovat dvakrát.Ale to Ty víš líp než já, jak rychlé to je a děti jsou z miminek málem dospělí...pussa

Není tady

#291 12. 4. 2010 11:10

sisina
♥♥♥♥---

ElinaH. napsal(a):

Sisino,

souhlasím - ve dvou se to lépe táhne. A i s tím souhlasím, že máme obě něco podobného. Já včera s ním o rozchodu mluvila, jemu zas nebude stačit vidět malou jednou za 14 dní, co si představuje, že mu určí soud. Jeho představy? Chtěl by ji vidět každý den. A taky by chtěl střídavou péči. Malé je půl roku.
TAky mi chybí spíš ten pocit, že k někomu patřím, taky VÍM, že je sobec, co ani nekoupil Nutrilon, když jsem napsala, že došel, jestli by ho koupil, kdepak, já jsem musela vzít penízky a lékárnu stihnout....Taky vím, že se mu nevyplatím....Chce 1500,- přispět měsíčně na domácnost, kde se čistý nájem platí 2 tisíce + nějaká voda, elektrika, plyn...Prý to celkově i s plenama pro něj znamená výdaj 6 tisíc.

Lže, mlží, každému vykládá něco jiného. Jenže - já jsem po kartářce sklapla paty a začala být hodná, snažit se a jen jsem brečela a brečela, že spolu nebudem. Včera zas vyhrožoval, jestli s ním budu po rozchodu bojovat, že si to mám rozmyslet, jinak bude dělat zle on mě - " když se lidi dohodnou rozumně, dá se zaplatit vic než alimenty, na ledacos přispět a tak...." kecy, aby mě obalamutil. Nedal by jedinou korunu navíc, když nemusí - natolik jsem ho poznala.
Jo, podobný si jsou taky v tom, že ten můj je mladší.

U Tebe já vidím velký poklad v těch starších dětech.Mně ještě holka tu mladší ohlídat několik hodin třeba nemůže - víš, aby byla nějaká jistota, kdybych chtěla někam do práce...

Včera jsem debatu ukončila tím, že jsem se urazila, ptal se, jestli budu o tom přemýšlet, jestli půjdu jinam bydlet nebo jestli mu přispěju na nájem - stejně na to nemám, on to moc dobře ví, i když kecal, že nezná mé příjmy, já mu to vždycky řekla, on to své vždy tajil....Drž se, užívej si doma pohodu, pomazli malinkého, žádný den se nebude opakovat dvakrát.Ale to Ty víš líp než já, jak rychlé to je a děti jsou z miminek málem dospělí...pussa

Můj M minulý rok nechtěl rozvod a taky vyhrožoval, že bude boj, když požádám a nebudu to chtít urovnat.Sice mě tím trochu vylekal, ale zjistil, že vyhrožováním mě nepřemluví, abych mu odpustila a tak se začal moc mco snažit a už jsem byla zase jako beránek a šťastná, že mě manža miluje. Když jsem byla teť na sociálce nahlásit, že nás opustil a nenechal mě peníze, nedomluvil se na ničem, jaen už prostě není, tak jsem měla strach, že se bude zlobit, když mu příjde papír z úřadu, bála jsem se něco špatného o něm říct. Paní úřednice mě téměř zprdly, že naštvaná bych měla být já a ne on, a za své činy by měl nést následky.A plnit si povinnosti vůči rodině. Že mám přestat přemýšlet o tom, co on na to, ale co je dobře pro mě a pro děti. Tak jsem si uvědomila, jak stále beru ohledy na někoho, kdo na nás ohledy žádné nebere. Ale advokáta jsem ještě nekontaktovala, nevím kolik tak stojí a co bych mu měla říct, když ještě není určeno výživné. Na sociálku bys měla jít se poradit,a taky mi tam řekli, že neexistuje aby dovolil nějaký soudce u tak malých dětí střídavou péči. A u miminek taky by těžko pochodil kdyby chtěl dítě přez noc.

Není tady

#292 12. 4. 2010 12:28

ElinaH.
♥♥♥♥---

Sisi,

máme to fakt stejně!wink

Jenže u mně to ani není snad ten ohled na něj - na jednu stranu - občas mi ho bývá líto, nejsem svatá a příjemná jsem na něj v těhotenství taky moc nebyla, i když se snažil, to uznávám. Byla jsem pro něj ale jen PŘEVOZNICE, jak tady píšou - z jednoh vztahu do druhýho...
Teď se nás chce lacino zbavit. Připouští zodpovědnost jen za tu menší, pořád mlel, jak má rád mě i tu starší holku, ale jsou to řeči, ona ho nesnáší už co ho prvně viděla...

Ve středu se snad na ty úřady dostanu, jdu do nějaké poradny, kde mají i psycholožku...

Není tady

#293 12. 4. 2010 13:11

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

sisina napsal(a):

majkafa napsal(a):

Podle kartářek a to jsem byla u  třech během našeho soužití jsem měla žít s M do konce života, tolerovat mu úlety se slečnama, ale žili by jsme spolu spokojeně.To mě řekly dvě. A ta třetí poslední, že si najdu milence, manža to nerozdýchá a podá žádost o rozvod. Ale on prej už nevěrný nikdy nebude. Tohle byla poslední předpověď. No a všichni si tu čtete, jak to dopadlo. Já milence nemám a M si žije s jinou. Ach jo, aspoň kdyby mě ten můj milenec vyšel, ve dvou se to lépe táhne.big_smile

Kartarka te predpovi maximalne na 4 roky a ne vzdy se ve vsem trefi,taky jsem jeden cas navstevovala kartarku podle ktere to vse vychazelo,predpovedela me i soucasneho pritele i jeho povahu.
Kdyz jsem u ni byla naposledy bylo to v dobe,kdy meli u nas v podniku propoustet ona me rekla,ze zmenu zamestnani nevidi,ze zustanu tam kde jsem.Nastala doba propousteni ja byla v klidu,vzdyd prece jsem se nemela ceho bat.Byla jsem propustena skoro mezi prvnima od te doby jsem k te kartarce nikdy nesla.Ta pani na nikom nevydelavala brala si nez 100 kc.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#294 12. 4. 2010 13:41

sisina
♥♥♥♥---

eremuruss napsal(a):

sisina napsal(a):

majkafa napsal(a):

Kartarka te predpovi maximalne na 4 roky a ne vzdy se ve vsem trefi,taky jsem jeden cas navstevovala kartarku podle ktere to vse vychazelo,predpovedela me i soucasneho pritele i jeho povahu.
Kdyz jsem u ni byla naposledy bylo to v dobe,kdy meli u nas v podniku propoustet ona me rekla,ze zmenu zamestnani nevidi,ze zustanu tam kde jsem.Nastala doba propousteni ja byla v klidu,vzdyd prece jsem se nemela ceho bat.Byla jsem propustena skoro mezi prvnima od te doby jsem k te kartarce nikdy nesla.Ta pani na nikom nevydelavala brala si nez 100 kc.

Tak já jsem zaplatila té první 300kč, druhé 700kč a poslední 250kč. měla jsem radši něco koupit dětem:)

Není tady

#295 12. 4. 2010 14:05

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

sisina napsal(a):

eremuruss napsal(a):

sisina napsal(a):

Tak já jsem zaplatila té první 300kč, druhé 700kč a poslední 250kč. měla jsem radši něco koupit dětem:)

To si mela,kdyz je clovek nestastny tak hleda pozitivni pomoc u kartarek,nebyla jsem jina.Byla jsem nestastne zamilovana a chtela jsem slyset neco co bude v muj prospech tak jsem vystridala taky celkem tri. Ta jedna u nas dokonce mela kramek s esoterikou(nevim jak se to pise) a tak vykladala karty brala si za pul hodiny 250 kc,byla jsem u ni 2x byla spis moje psycholozka nez kartarka.
Pred 15 lety me hadala v hospode jedna pani z ruky me,memu manzelovi a nasi zname.Brala jsem to spise jako vtip co nam rekla.Me rekla,ze budu hodne zamilovana a taky zklamana to,uz mam za sebou.Memu manzelovi rekla,ze bude cestovat tenkrat jsem se tomu strasne smala.Zili jsme od vyplaty k vyplate tak kde by vzal na cestovani dnes zije v zahranici .Nasi zname rekla,ze zemre mlada a,ze,uz ji moc zivota nezbyva ona tenkrat strasne brecela.Na cely ten vyklad jsem casem zapomnela a,az kdyz zemrela ta nase znama na vse jsem si vzpomnela cely ten vyklad se splnil,az po 11 letech od vykladu.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#296 12. 4. 2010 14:18

sisina
♥♥♥♥---

eremuruss napsal(a):

sisina napsal(a):

eremuruss napsal(a):

To si mela,kdyz je clovek nestastny tak hleda pozitivni pomoc u kartarek,nebyla jsem jina.Byla jsem nestastne zamilovana a chtela jsem slyset neco co bude v muj prospech tak jsem vystridala taky celkem tri. Ta jedna u nas dokonce mela kramek s esoterikou(nevim jak se to pise) a tak vykladala karty brala si za pul hodiny 250 kc,byla jsem u ni 2x byla spis moje psycholozka nez kartarka.
Pred 15 lety me hadala v hospode jedna pani z ruky me,memu manzelovi a nasi zname.Brala jsem to spise jako vtip co nam rekla.Me rekla,ze budu hodne zamilovana a taky zklamana to,uz mam za sebou.Memu manzelovi rekla,ze bude cestovat tenkrat jsem se tomu strasne smala.Zili jsme od vyplaty k vyplate tak kde by vzal na cestovani dnes zije v zahranici .Nasi zname rekla,ze zemre mlada a,ze,uz ji moc zivota nezbyva ona tenkrat strasne brecela.Na cely ten vyklad jsem casem zapomnela a,az kdyz zemrela ta nase znama na vse jsem si vzpomnela cely ten vyklad se splnil,az po 11 letech od vykladu.

Také mě řekly spoustu věcí, co se staly,ale i nestaly.  Všechny dobře odhadly mého muže,byla jsem z toho dost překvapená, ale ta poslední to řekla jako první větu, co jsem od ní slyšela:" Váš manžel má zodpovědnost 0."Zůstala jsem jako opařená. A ta první u té jsem byla před 7mi lety, tak mě řekla, že s ním budu stále nahoře a dole. A záleží to jen na mě, jestli to jeho chování ustojím. A opravdu ty roky jsem s ním takhle byla.Až mě dostal na dno, tak mi zase z něho pomáhal vstát. Chvíli jsem byla v pohodě a zase kvůli němu na dně. Ale to může být jen náhoda, ta předpověď.Taky jsme měly postavit dům a ten se nekonal. Ale stěhování odhadla, moji práci taky. Ale to je už stejně jedno.

Není tady

#297 12. 4. 2010 14:20

sisina
♥♥♥♥---

Jo a ještě k těm kartářkám jsem šla vždy s nějakou kamarádkou, pokaždé s jinou, taky jí říkala předpověď a holkám se z toho nic nenaplnilo.

Není tady

#298 12. 4. 2010 14:34

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

sisina napsal(a):

Jo a ještě k těm kartářkám jsem šla vždy s nějakou kamarádkou, pokaždé s jinou, taky jí říkala předpověď a holkám se z toho nic nenaplnilo.

To jste byli vsechny v jedne misnosti dohromady?va

Není tady

#299 12. 4. 2010 15:28

sisina
♥♥♥♥---

eremuruss napsal(a):

sisina napsal(a):

To jste byli vsechny v jedne misnosti dohromady?va

nee,já byla v místnosti s kartářkou sama. Kamarádka potom taky sama. Nebo také jsem tam byla já jeden den a kámoška čekala venku a druhý den šla ke kartářce kámoška a já na ni čekala venku. Tak jsem to myslela.

Není tady

#300 12. 4. 2010 16:23

ElinaH.
♥♥♥♥---

Holky, " moje" kartářka měla za 15 minut vyděláno 200,-. Když jsem úplně hotová psalá kámoškám o své budoucnosti - a tam fakt NIC  pozitivního nebylo, kdepak psycholožka, rozložila mně. Můj se mnou nebude, jedno dítě se mnou žít nebude, další partner se mnou bude jen měsíc - pak mi koukla do ruky, řekla, že mám v dlani samé trojúhelníky - tj. partnerské trojúhelníky v životě, umřu stejně sama - to už podle čáry v dlani...
No, vylezla jsem, kámoška na mě čekala s kočárem venku. Malá řvala jako tygr celou dobu, co kartářka začala s výkladem - chtěla jsem ji u ní nakojit, malá se vůbec nenechala.Kámoška se bála, že si něco udělám, proklínala nápad mě ke kartářce vzít, v slzách, že jsem nemohla mluvit jsem volala tomu mému, jestli pro mě přijede, myslel, že se malé něco stalo.V hysterickém záchvatu mě odvezl domů a já brečela a brečela...No, možná po nocích i měsíc v kuse.gratergrater

Byla jsem v knihovně, těšila jsem se, že si udělám kafčo a sednu si s knížkou. Přišla mi konečně mateřská, malé jsem z radosti koupila nové kousátko - i když tatínek ztratil lepší - líp se drželo...A jak jsem odsud " vykoukaná", tak se na knížku nemůžu soustředit. Mám na ni jen 14 dní je o ni děsnej zájem a já nestíhala si ji vyzvednout.
Jmenuje se RADIKÁLNÍ ODPUŠTĚNÍ  - četl jste to někdo? Doporučuju, já jsem od kámošky dostala stručný výtah mailem, ale teď budu muset do lesa, aby si oči odpočaly a já se mohla soustředit.smile

Zatím ahoj, budu to tady stejně sledovat, i kdybych měla mít oči jak angorský králík.tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí