Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 20. 3. 2010 11:36

sisina
♥♥♥♥---

A co dál?

Jsem tu po delší době a zakládám toto téma a nevím co dál?
Měla jsem tu minulý rok vlákno Jak znovu získat lásku.
Tak vše u nás dopadlo tak, že od srpna 2009 jsme žili pěkně, myslela jsem, že už bude dobře, manža s milenkou nadobro ukončil vztah.Doma se snažil, dodržovali jsme si dané dohody a já měla pocit že vše klape.Přestala jsem podezírat, neměla jsem důvod, začínala jsem být šťastná a nemyslet na to, co bylo. V prosinci jsem začala pracovat,mít trochu méně času, který jsem trávila s manželem. Asi od ledna se začal chovat trochu jinak, tak jsem začínala mít pocit že to spadá do dřívějších kolejí, tak jsem se snažila ještě víc.Trápila se tím, proč se mnou málo mluví, nemá najednou čas, nebere telefon, když náhodou volám, přestal mě dokonce i oslovovat jménem. A včera mě telefonicky sdělil, že je zamilovaný, že ho tahne srdce jinam, že chce do konce měsíce dobydlet a od 1.4. jde do podnájmu.Mě nechá s 3ma dětma samotnou.A bude bydlet s milenkou, kterou prej už dávno opustil a tvrdil mě o ní, že lituje toho, že ji kdy potkal. Takže jsem na tom tak jak před rokem a nevím co dál.

Není tady

#2 20. 3. 2010 11:48

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: A co dál?

Sisi- pust ho. Ze života, z hlavy.  Pomalu ale jistě .
Budeš to mít těžké s třemi dětmi, ale  tvůj muž  si vybral zjevně jiný život.   Rozveď se, odstěhuje -li se, ať ti pomůže sehnat ubytování, které s dětmi utáhneš. Musíš jít dál, nedá se nic jiného dělat než se osamostatnit.... Můžeš  si říct, že jsi udělala vše, na čem jste se s mužem dohodli? Pokud ano, nehledej vinu  ale přemýšlej co dál. Hodně štěstí.....

Není tady

#3 20. 3. 2010 11:56

sisina
♥♥♥♥---

zuzi, ale jak to mohlo takto dopadnout, proč mě před rokem tak přemlouval, abych ho vzala spátky? Jak může tak lhát? A já to nepoznala. Nemůžu se stím smířit. Prej chce ještě do konce měsíce bydlet v našem bytě a pak půjde. To mám ty dny dělat, že nic se neděje? To nezvládnu, nevydržím. Tohle si nezasloužím. Kdyby mě nepřemluvil, už bych možná dnes uměla žít bez něho. A jsem zase na dně.

Upravil(a) sisina (20. 3. 2010 12:04)

Není tady

#4 20. 3. 2010 12:06

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Podobně na dně jsem si připadala , když můj bývalý "končil" s alkoholem.... Ale nic jiného než skončit s ním jako  s chlapem nešlo....  Vím, že si připadáš děsně. Ale ono to časem odejde...   Seber se. Ženská vydrží víc než kůň, jen to teďka zatím netušíš....
Jeho sliby zahoď společně se svým smutkem. Je to prostě tak jak to je.  Nevracej se tam, kde tě to bolí ani v myšlenkách. Jestli máš kámošky, rodinu- ty živé, ne virtuální -popros o pomoc.  Je to hodně ran v krátké době. Pokud  sama necítíš dost silná , potřebuješ pomoc.

Není tady

#5 20. 3. 2010 12:11

sisina
♥♥♥♥---

TeŤ sedím v práci ale za chvilku mám jít domů.Bude tam a mě jen ta myšlenka že ho uvidím ničí. Moc ho miluji a nevím jak se od něho odpoutat. Jsme spolu 9 let a mě to přijde jako týden. Všichni mě raDÍ ABYCH POSLALA PRYČ, ALE TO JÁ NEMUSÍM DĚLAT. oN JDE SÁM A CHCE TO, NEVYMLOUVÁM MU TO. jEN JSEM MU ŘEKLA, ŽE UŽ NIKDY HO NEVEZMU ZPÁTKY A I KDYŽ MĚ TO HODNĚ BOLÍ, vím že to už nesmím udělat. Nebo by mě utrápil.

Není tady

#6 20. 3. 2010 14:45

werena30
♥♥♥♥---

Zuzi, ženská vydrží .víc než člověk,jak říká má kamarádka big_smile .
Sisi,takový věci,že už ho jako nikdy nevezmeš zpátky neříkej . . .obzvlášť pokud tě to bolí.
Spíš si řekni, jsem tak skvělá ženská,že už nejspíš nebudu mít zapotřebí, vzít ho zpátky.
Jestli ti vadí se s ním vídat,tak se domluv,že jeden den hlídá děti on a druhý ty a každý druhý den někam vyraž.

Není tady

#7 20. 3. 2010 14:50

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Asi bych se ho při jeho oznámení o odstěhování zeptala: a děti s jejich oblečením a školními taškami si bereš taky, jo? hmm
Sisi, držím Ti palce, abys to všecko dobře zvládla, a říkej si, že asi to tak má být - protože PAK se budeš mít prostě líp. Uvidíš, že to nakonec po čase bude dobré pro Tebe.

Není tady

#8 20. 3. 2010 15:11

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Myslím, že je v pořádku říct pravdu. Pořád tě miluju, ale nemohu tě nutit, abys miloval ty mě. Bolí mě to, ale buď s ní šťastný. Pojďme se jenom nějak inteligentně dohodnout ohledně dětí. To jenom nějaké ubohé a namachrované já řekne: jsem tak skvělá ženská, že už nejspíš nebudu mít zapotřebí, vzít tě zpátky (jako by o to někdo stál).

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#9 20. 3. 2010 15:23

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Klidně bych pro okamžik jeho odchodu vytáhla svoje "hloupé namachrované já"...
Umím si totiž představit, jak jí v tom okamžiku  s třema dětma v závěsu a  odcházejícím partnerem bude vevnitř v duši.

Je vidno, že Axi v těch dveřích  sotvakdy stál. A pokud ano , tak se držel futer a taky používal to "namachrované já"
V barvách vidím, jak  radostně chystá Axi kufry manželce a  přitom si ani koutkem duše nepřipustí, že namístě Sisiny ztratil čas lepením něčeho o co ta manželka nestála a  jen hrála komedii... Zajisté by jen kultivovaně  poodhrnul koutek úst a ucedil  : měj se hezky, někdy vzpomeń na mě  a naše tři děti....   A vůůůůbec by mu nebylo do breku... usch

Není tady

#10 20. 3. 2010 15:28

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Sisi tak to je od nej pekny podraz.Tady plati pravidlo ze udela jednou,udela i podruhy.Uz proto bych neveru nikdy neodpustila.Drzim te palce v dalsim zivote,protoze sama se 3 detma to bude zahul.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#11 20. 3. 2010 15:30

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Axi: nejspíš nebudu mít zapotřebí, vzít tě zpátky (jako by o to někdo stál).

Axi, ale jak vidíš, před rokem o to stál a nikde není vytesáno, že za pár měsíců bude zas.... wink

Není tady

#12 20. 3. 2010 15:44

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Tercila[b napsal(a):

]Asi bych se ho při jeho oznámení o odstěhování zeptala: a děti s jejich oblečením a školními taškami si bereš taky, jo?[/b] hmm
Sisi, držím Ti palce, abys to všecko dobře zvládla, a říkej si, že asi to tak má být - protože PAK se budeš mít prostě líp. Uvidíš, že to nakonec po čase bude dobré pro Tebe.

Já bych se ASI neptala - já bych to rovnou konstatovala  - tento týden ti dám na zabydlení u milenky, ale příští týden odjíždím na celý týden pryč, takže ti děti v tolik a tolik nachystám a jelikož jsem "pro neuzurpování dětí" můžeš se rozhodnout, zda děti budou ve střídavé péči nás obou v termínu týden/týden, nebo 14 dní/14 dní a nebo dokonce měsíc/měsíc. Potřebuji to vědět, abych si podle toho mohla zorganizovat vlastní žití.

Upravil(a) Zklamaná (20. 3. 2010 15:45)

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#13 20. 3. 2010 17:24

sisina
♥♥♥♥---

Dvě starší děti nejsou jeho, jen je vyženil se mnou, jeho je ten nejmenší, má 4 roky. Moc se o něj nestaral doposud a nechci ani domyslet, jak by se k němu chovala slečna, která je o tolik mladší a nemá vlastní dítě. Nemohla bych riskovat, aby mě malého trápila nebo byla na něj zlá. Před synkem např. líbala jeho tatínka. To si myslím, že není dobře pro takové malé dítě. Jak by se cítil, v takovém prostředí?
Manža mi tuto věc, že se stěhuje za hlasem svého srdce dokonce neřekl ani do očí, jen přes telefon, takový je to hrdina. Přišel ráno a já se ho jen v klidu zeptala jestli to myslel vážně a on že ano. Tak to bych mu měla po tom všem, (co mě minulý rok prosil, abych mu nevěru s touto slečnou odpustila a že začneme žít znovu) měla říkat, že ho miluji. Tak to už neudělám, takhle jsem mu plakala a vyznávala lásku a odpouštěla minulý rok. A mám tady výsledek. Jen suše dnes odpoledne poznamenal, že si to představoval jinak, a že to s tím návratem myslel vážně. Že ji dlouho neviděl a náhodou se potkali a on cítil, že ji miluje. A teď budou ŽÍT SPOLU.

Není tady

#14 20. 3. 2010 17:29

sisina
♥♥♥♥---

Axi napsal(a):

Myslím, že je v pořádku říct pravdu. Pořád tě miluju, ale nemohu tě nutit, abys miloval ty mě. Bolí mě to, ale buď s ní šťastný. Pojďme se jenom nějak inteligentně dohodnout ohledně dětí. To jenom nějaké ubohé a namachrované já řekne: jsem tak skvělá ženská, že už nejspíš nebudu mít zapotřebí, vzít tě zpátky (jako by o to někdo stál).

Řekla jsem to jinak. Řekla jsem, že když už mě oznámil, že odejde a jde za svým srdcem, tak ať jde hned a ne za 14 dnů.Že mě to usouží ho tu potkávat a dělat že se nic neděje. Že si přeji aby mi to neprodlužoval a odešel hned.A už je na čase když se tak rozhodl naše manželství ukončit.Že už nechci aby když zjistí už po několikáté, že mu bylo doma líp, aby mě přemlouval, sliboval hory doly. Že už se od něj nenechám nikdy víc trápit. Nevěděla jsem že s e s ní zase schází, prostě mi to zničeho nic zavolal.Že mě opouští.

Není tady

#15 20. 3. 2010 17:43

sisina
♥♥♥♥---

Tercila napsal(a):

Asi bych se ho při jeho oznámení o odstěhování zeptala: a děti s jejich oblečením a školními taškami si bereš taky, jo? hmm

Já už ani nevím co je pro mě dobré.Jsem tak smutná a prázdná, pláču a nejím, zvracím.Všechno jako před rokem a já ještě před týdnem vymýšlela, co udělat, aby měl lepší náladu, snažila jsem se ho i svádět, když mě odmítal i intimně. Říkal, že je unavený. Prostě musel mít ze mě úplnou srandu, jak jsem se snažila, protože mě bylo divné jeho chování.A takhle jsem dopadla.Odkopnutá, zneužitá.To ani není možné, když si přečtu ty jeho sms, co mi psal, abych mu tu nevěru odpustila a že už ví, kde je jeho místo, že lituje, že ji kdy poznal. A teť za ní odchází už po druhé.

Není tady

#16 20. 3. 2010 18:05

majkafa
Host

sisino, to je mi líto.
Netýrej se teď zbytečně. Smaž ty sms, když jsi je nesmazala už dávno. Bolí to určitě dost i bez toho, aby ses ještě takhle týrala.
Teď jsi bolavá a ublížená. Se třemi dětmi to není lehké, ale za ten rok jsi už jinde, než před rokem. Zvládlas to minule, zvládneš to i teď. Určitě.

Až se zklidníš, pak už budeš vědět, že tohle:
Nemohla bych riskovat, aby mě malého trápila nebo byla na něj zlá. Před synkem např. líbala jeho tatínka. To si myslím, že není dobře pro takové malé dítě. Jak by se cítil, v takovém prostředí?

bys už nenapsala. Tebe taky líbal tvůj nynější manžel před tvými dětmi z minulého manželství. Na tom není nic špatného.

#17 20. 3. 2010 18:09

sisina
♥♥♥♥---

Ano máš pravdu,líbal. Ale když ona mě psala výsměšné sms, jak vyměnil stáří za mládí, jak jsem stará a hnusná a nikdo mě nemá rád, že si mě manžel neváží.....
A tahle má být náhradní matkou v době, kdy tam nebudu? To mě bolí taky.

Není tady

#18 20. 3. 2010 18:11

sisina
♥♥♥♥---

A ještě mě tak před dvěma týdny malý říkal :" maminko tatínek se miloval s tetou, já jsem je viděl." A manža se tomu smál, že to si plete, že to viděl asi někde ve filmu. Takže si ho bral s sebou když byl s ní.

Není tady

#19 20. 3. 2010 18:18

majkafa
Host

sisina napsal(a):

A ještě mě tak před dvěma týdny malý říkal :" maminko tatínek se miloval s tetou, já jsem je viděl." A manža se tomu smál, že to si plete, že to viděl asi někde ve filmu. Takže si ho bral s sebou když byl s ní.

Sisi, nevytvářej konstrukce. 4-letý syn ví, co je to - milovat se? Použil přesně takové spojení? Netýrej se.

#20 20. 3. 2010 18:41

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

sisina napsal(a):

A ještě mě tak před dvěma týdny malý říkal :" maminko tatínek se miloval s tetou, já jsem je viděl."

Tak to je nářez, teda... neutral

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#21 20. 3. 2010 18:47

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

Tercila[b napsal(a):

]Asi bych se ho při jeho oznámení o odstěhování zeptala: a děti s jejich oblečením a školními taškami si bereš taky, jo?[/b] hmm

Já bych se ASI neptala - já bych to rovnou konstatovala  - tento týden ti dám na zabydlení u milenky, ale příští týden odjíždím na celý týden pryč, takže ti děti v tolik a tolik nachystám a jelikož jsem "pro neuzurpování dětí" můžeš se rozhodnout, zda děti budou ve střídavé péči nás obou v termínu týden/týden, nebo 14 dní/14 dní a nebo dokonce měsíc/měsíc. Potřebuji to vědět, abych si podle toho mohla zorganizovat vlastní žití.

Zklamčo tys nám vyměkla. Já bych to viděl na tady máš k tomu stěhování ještě děti a nezapomeň krmí se 3x denně a denně převlíkat, jinak na tebe pošlu sociálku a pro ohrožování mravní výchovy pujdeš na Pankrác lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#22 20. 3. 2010 18:53

sisina
♥♥♥♥---

majkafa napsal(a):

sisina napsal(a):

Sisi, nevytvářej konstrukce. 4-letý syn ví, co je to - milovat se? Použil přesně takové spojení? Netýrej se.

Ptala jsem se ho, co to jako je jestli ví.A prej tatínek tetu pusinkoval všude. Jo a ještě že jí říkal , že ji miluje

Upravil(a) sisina (20. 3. 2010 18:53)

Není tady

#23 20. 3. 2010 19:16

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Sis, to není chlap, kvůli němuž bys měla zvracet a plakat. Jsi určitě silná, zvládneš to. On si Tě nezaslouží. Máš svoje tři poklady a on? Jen se neboj, na všecky jednou dojde - jak se říká. Tak se drž. Opláchni slzy, namaž se krémem (přece si kvůli takovýmu zbytečně nevysušíš pleť) smile, udělej si dobrý čaj nebo kafe a zkus si říct, že on není na světě " jediný.

Není tady

#24 20. 3. 2010 19:51

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

sisina napsal(a):

Tobe to podezrele neprislo,kdyz te to maly rikal?

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#25 20. 3. 2010 21:17

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Pisatel napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Tercila[b napsal(a):

Zklamčo tys nám vyměkla. Já bych to viděl na tady máš k tomu stěhování ještě děti a nezapomeň krmí se 3x denně a denně převlíkat, jinak na tebe pošlu sociálku a pro ohrožování mravní výchovy pujdeš na Pankrác lol

Vyměkla? Z čeho soudíš? Domněnkuješ se, že když dokážu být potvora na chlapa, že budu stejná na své děti? To bych jim neudělala - ale jemu s radostí ano, když už to dítě se mnou má, necht se hezky spravedlivě stará...a kde vezme pak čas na vše kolem sebe, to  mi je pak celkem šumák. A jelikož můj partner je super otec, tak vím, že bych nemusela mít jakoukoliv obavu tu střídavou péči požadovat.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí