|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
dusička napsal(a):
Evajsku - díky
ale je pravda, že Azur mi sedne, hezky se mi z ní dělá, asi máme stejný vkus, protože u jiných design. mám někdy problém
Leni - zkus - nastavení - poznámky -
Duši, tam mám právě nastaveno:
Poznámky-zobrazit
Umístění-vloženo pod příspěvěk (pod tím je - vnořený formulář komentáře nelze používat, pokud jsou stránky příspěvků zakázány), ale když mám poznámky zobrazit, tak by to mělo fungovat, ne? Nebo Stránky příspěvků se nastavují jinde? ....... já to nikde nenašla.
Není tady

Holky to já asi taky ještě budu předělávat 
, jdu do hajan, papa a dobrou noc 

Není tady
Lenka_35 napsal(a):
dusička napsal(a):
Evajsku - díky
ale je pravda, že Azur mi sedne, hezky se mi z ní dělá, asi máme stejný vkus, protože u jiných design. mám někdy problém
Leni - zkus - nastavení - poznámky -Duši, tam mám právě nastaveno:
Poznámky-zobrazit
Umístění-vloženo pod příspěvěk (pod tím je - vnořený formulář komentáře nelze používat, pokud jsou stránky příspěvků zakázány), ale když mám poznámky zobrazit, tak by to mělo fungovat, ne? Nebo Stránky příspěvků se nastavují jinde? ....... já to nikde nenašla.
Leni, já mám nastavení - poznámky
kdo může přidát komen? - kdokoliv
umístění formuláře - kdokoliv
a to je vše 
dílka jsou parádní
chválím hromadně

Není tady
Tak vyskakovací okno pro komentáře funguje - to je zajímavý.
Já to teda zatím nechám vyskakovací a pak to nějak pořeším.
Holky ty blikačky já jsem cca před 3 lety několikrát dělala, ale nemůžu si vzpomenout v kterým programu, ale bylo to tam jednoduchý jak facka.
Jo, a taky se vás chci zeptat kdo máte a používáte tablet? Já už o něm dlouho přemýšlím, a manža si minulý čtvtrtek vykoledovat 2500,- pokutu
, tak přemýšlím, že bych si na oplátku udělala radost a konečně si ho koupila.
Není tady
Gabi, umístění formuláře - kdokoliv????
Tam jsou volby Celá stránka-Vyskakovací okno-Vloženo pod příspěvek (Vnořený formulář komentáře nelze používat, pokud jsou stránky příspěvků zakázány)
Není tady
Gabi, koukala jsem, Ty máš taky vyskakovací okno pro komentáře.
Já to taky zatím nechám, ale chtěla bych pak vnořené. Někdo ty vyskakovací okna může mít zakázané.
Není tady
Děvčata, prosím o kritiku! je to oznámení pro holčinu, kterou mám moc ráda. Její tatínek i ona byli moji žáci a tatínek jí umřel a tak se dost upla se na mě. a poprosila, ať jí oznámení udělám.
TAk mrkněte, jestli by se Vám to líbilo
]
Kredit: papír Meliedesigns collabscraptaboutic, Marzena Happy day, Lily Vintage White
Upravil(a) Floranka (19. 3. 2010 23:58)
Není tady
Floranko je to moc pěkný, takový decentní.
Jen se tam ještě často dává .....oznamují, že dne ........
Ale tys to asi nedala úmyslně, ne?
a tečku za hod.
Upravil(a) Lenka_35 (20. 3. 2010 0:03)
Není tady
Floranko, hezký 
Mě by se to líbilo i bez těch bílých ozdob, jen s těmi zlatými prstýnky a dala bych je místo té růžové kytičky i na to pozvání. Ale i takhle je to moc pěkné. Ty svatební věci ti prostě jdou 

Není tady
Vkládám jedno noční......
(Addon mysterious garden od Melancolie)
Není tady

zdravíííím, krásné ránko,
Matýsek dneska vstával už o půl 6, hrůůůza
Floranko krásné oznámení, ale souhlasila bych s Ani, že bych ty prstýnky dala na pozvánku místo tý kytičky
Holky, myslíte, že si můžu dát na blog odkaz na ty stránky čelenky jak tam má ty knížky? Musím se ptát na souhlas?
Upravil(a) kindle (20. 3. 2010 8:23)
Není tady
Přeji krásné ráno, chystám se dneska vařit plněné knedlíky s uzeným a zelí a je ráno, a už si nadávám, co jsem si to zas vymyslela 
Lenko 35, já používám tablet.
Floranko, teda už i svatební oznámení? Ty jooo
Jen tak na první pohled...já bych dala pryč ty bílé ozdoby, nějak mi tam nesedí, moc jakoby lítají v prostoru a zvětšila bych ty krásné prstýnky, ať vyniknou. A dala je i na to "ke stolu". 
Není tady
ahojky holky, přeji hezký den 

Není tady
Kindle, Čelenka bude jen a jen ráda, potřebuje co největší naší pomoc, takže souhlas mít nemusíš, to vím, mluvila jsem s ní 
Není tady
Ty jooo, Topi, to je boží ločko 

Není tady

Andrejko díky, vložím ho tam odpoledne, teď pojedeme na Kladno koupit Matýskovi knihovnu na knížky, má jich už tolik, že toje hrozný 
a asi ho nechám v poledne spinkat u babičky
Holky už kupujete dítkám jarní botičky?
Topi to je boží, co je to za kit? Je nádhernej, takový krásný pastelový barvičky
Není tady
kindle napsal(a):
Andrejko díky, vložím ho tam odpoledne, teď pojedeme na Kladno koupit Matýskovi knihovnu na knížky, má jich už tolik, že toje hrozný
a asi ho nechám v poledne spinkat u babičky
Holky už kupujete dítkám jarní botičky?
Topi to je boží, co je to za kit? Je nádhernej, takový krásný pastelový barvičky
Není tady
Přeji krásné ráno, chválím všechna dílka a děkuji moc za připomínky. To víte, že kolem půlnoci už to člověku ta hlava moc nebere. Dám na Vás. Ještě jsem se teď ráno na to ani kritickým okem nedívala . A taky doufám, že to mám uložené i v xcf a nebudu to muset dělat znova. I to se mi občas stává.
A obvykle , si blbě na závěr posunu háček, který musím v tomto písmu dělat zvlášť. To dělám až naposled v picase, protože v gimpu psát neumím. Tož mi držte pěsti.
Jo a myslíte , že tam nedávat ani ten příbor na to pozvání ke stolu?
Já jsem hrozná, že?
Upravil(a) Floranka (20. 3. 2010 8:47)
Není tady

Tak jsem to tam dala hned, já bych pak určo zase zapomněla 
Floranko držííím
Není tady

Hezké ranko!
Andrej mňám to jsi dobře vymyslela 
Floranko moc pěkný,přikláním se k názoru holek,bez ozdob a prstýnky zvětšit:)
a držím palce ať se ti to povede:D
Kindle já jarní botky ještě né až příští měsíc,až bude fakt jaro.
Není tady

Já jsem si právě říkala, abych to neuspěchala. Vůbec nevím jaký mu mám koupit, jestli botasky nebo nějaký vyšší zavazovací. No nechám si asi poradit, kupuju je u žirafy.
Není tady
Já už bych je klidně koupila...aby za měsíc byl nějaký výběr...
Není tady
Ráček pro Dusičku
.
Není tady
U nás je dost hnusně, leje jako z konve
.
Není tady
Holky, včera jsem ještě zapoměla napsat, psala mi Deb, mám vás tady všechny pozdravovat a mám obavu, že už asi nepříjde, neb má pocit, že už není vítaná
Takže Deb, pokud to čteš, a já doufám, že ano, tak věř, že to není pravda, že vítaná jsi a doufám, že příjdeš. Je to fórum o fotkách, scrapu, a to Ti jde skvěle, je to tady relax od protivných manžílků, uřvaných zlobivých i sladce nevinných dětí, řeší se tu i osobní starosti a my s holkama jsme tady skupina prima bab a chtěly jen poradit, či spíše ukázat i z vnějšku, že cesta, kterou sis vybrala, nemusí být zákonitě ta správná, ale od nás je to jen názor, tu cestu, ať je jakákoliv, půjdeš nakonec jen ty sama, ty si musíš vybrat. Každej dělá v životě blbosti, udělej jich co nejméně 

A jak říkám, příjď zas na pokec, vystřihni ločko, jak umíš jen ty a nesmutni, nějak bylo, nějak bude 

Není tady