6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojky, nestíhám, nestíhám, nestíhám....
chválím hormadně krásná díla a vkládám jedno BL Design CT....
Není tady
Ahoj!!!
Jdu hlavně moc poděkovat Kindle za ráčka!!!
Moc mě to potěilo a málem jsem tam Kiku nepoznala , tenhle kabátek měla na sobě jen tenkrát na focení na kalendář Děkuju!!!! Poli prosím mejlem havelkovakt(zavinka)seznam.cz
Jinak teda smekám Duí, parádní práce!!!!
A vůbec teda jste se tady činily
Mlas mi el a jak jsem tam nahrála, tak mi to přestalo fungovat, tak ani nevím, jestli tam ty ločka mám
A děkuju za návod jak smazat to ločko DST, já si to myslela s tím option, ale nelo mi na to kliknout, a na poněkolikáté
Není tady
Lentil - tak paráda, e u si na to přila.
Já Zoner pouívám často - zmenuju tam fotky, někde jsem četla, e v gimpu nebo v photos. u po zmenení nejsou tak kvalitní. A zoner je prý dobrej, ne e bych tomu tak rozuměla, ale v zoneru je to rychlejí. Nevím, já mám otevřený zoner pořád, mám otevřený gimp a myí přetahuju eloe ze zoneru do gimpu. No jo,jene my máme rok nový počítač a kluci s manelem vybrali mainu, tak rychlost neřeím.
Jo a upravuju tam i červený oči. A obálky do projektu
Ali - nádhera
Tak a já jdu chrnět. Jsem zase rozeslala několik ivotopisů a průvodních dopisů, a od zítra se doma učím účto. Normo jsem si vyhledala stránku - daně atd, účtování a místo uklízení budu co marky je ve kolce prtat a psát si výpisky.
A dobrou noc vem
Není tady
Duí u jsem psala na SZ. Děkujiiiiiiiiiii
Není tady
Holky jetě jednu CT milou povinnost - Corinne Design a první část kitu je nyní zdarma !!!!!!!v shopu zde: http://www.boutique-digiscrap.com/boutique.php
Upravil(a) alenak (1. 4. 2010 23:05)
Není tady
Ali ten růovej teda je parádní ,samo e i od BL:supr:
Dui to jsou dneska krásy,se ti to selo viď?
a já nesu jetě jeden ráček na dobrou noc a jdu do hajanova
Není tady
Duí, děkuju za ráčka je to krásnýýýý To jsem ráda, e jsem jetě nakoukla...
Není tady
Júúúú Paci Denda Nádhera , mooooc krásné, pole mi na majlíka prosím ? Mooooocinky ti děkujiiii
Není tady
Ahoj holky, koukám jak jste se rozjely a jak úasně vechny tvoříte, nádhera ...
Já nějak nestíhám a občas nestíhám ani číst, ale teď u snad bude zase trochu času.
Tak alespoň z těch posledních:
Duičko, nádherné práce vechny, moc krásně tvoří
Jiruko, parádní ráček
Paci, vechny 3 ločka jsou parádní, nejvíc se mi líbí to třetí a taky poslední ráček
těpánko, vechny 4 dílka jsou super a ty dvě poslední taky pěkné a dílka od Corinne také
Lucko, pěkná práce
Tutulko, parádní práce
Spirul, taky super
Floranko, pěkný ráček ...určitě majitelku potěí a také pěkné ločko
Gabko, parádní ločka a ráček
Annave pěkná ločka
Čarodějko, také pěkná práce
Leni, krásná dílka od Corinne i to poslední
Kammy, také nádhera
Dagi, moc pěkné
Alenak, super ločko od BL design
No, tvoříte vechny úasně
Já teď budu teprve plácat soutě. Jsem si to vymyslela a teď ani nestíhám, to je ostuda
Není tady
Holky, prosím vás, a teď se fakt nesmějte já se přihlásila na DST, ale nějak nemůu najít kde mám přidat komentář. Moje angličtina je hodně slabá a ikdy jsem pouila překladač, prostě to nějak nemůu najít.
Nala jsem galerii kde jsou komentáře, ale tím jsem skončila. Netvrdím teda, e jsem klikala úplně vude.....
Uvítám vechny rady, potřebuji se na tom webu nějak zorientovat. Díky.
Není tady
Holky pomóóć tady sněí .jinak přeji vem krásný Velký pátek:)
Není tady
pěkný den...
nám svítí sluníčko.... jdeme honem ven....
Moc chválím dílka Alenak...... moc se mi líbí....
Paci, Dui.... krása....
Ranní kousek...
Není tady
Hezký den babulky
těpánko
Ali to noční taky nádhera
Taky konečně něco vloím
Není tady
ahoj holky..tak u nás taky přes noc chumelilo včera jsme s Naty hrabala zahrádku,dala u ven stůl idle..byla jsem jen v krátkým rukávu a do rána na nás vykouklo toto
sice to taje,ale dost mě to mrzí,protoe dneska a zítra měl být velký den pro mýho mue jak jezdí motokros,tak zítra u nás měly být první velký závody a J. jako organizátor okolo toho měsíce lítal a ted mu to pokazilo počasí take to musel zruit..já mám Naty u od včera u tchýně,měla jsem tam jít dělat administrativu..take jsem si aspon uklidila celej barák a soutení mám taky hotovo
Není tady
Kočenky, včera jsem nějak nestíhala a dnes jem rychle přeletěla vechny nádhery. Omlouvám se e na MMB někdy nestíhám a nedávám moc smajlů, protoe mě brní ruky, jak dělám stejné ¨pohyby. dnes mi zas drte pěsti,máme vystoupení s mrňaty na náměstí na velkém podiu, kde nikdy nebyly. Tak jsem jak na trní. Ale pí.řed. si nám po posledním vystoupení výslovně vyádala. To mám za to!!!Velikonoce jsem jetě nezačla řeit. Vnučka má dnes sladkých 16. Tak jsem jí uděala takové rychlé narozeninové z nového freebíčka Mary Pop
Nápady ádné, ale vnučce se líbí. Tak se mějte a krásně tvořte
Není tady
Ahoj babuchy
Nějak nestíhám ale dílka nádherný
A sníh?Jak to vypadá? tady sluníčko jupííííííííííííííííííí.Doufám e nám to vydrí do zítřka aby jsme si s Nikčou uili zajíčka.
Luci a to nas...... viď.Počasí dovede zkazit spoustu věcí.
Není tady
zdravíííím holčiny,
Duíííííí mě přechází zrak, takový nááááádhery
Paci jakbysmet
Luci, to si dělá srandu? Odkud e jsi? Tady na kladensku je nádherně. je pravda, e sice svítí sluníčko, ale moc zatím nehřeje, ale odpoledne to bude bájo. Ten sníh opravdu tedy nezávidím.
Já vám holky tak závidím jaký máte krásný výtvory, já vdycky otevřu kit a čumím do toho jak vejr a nevím kde začít a jak to poskládat, ale např,. Duička teda to je něco, straně se mi to líbí.
Ale normálně mi připadá, e ty kity co jsou spíe pro holčičky jsou krásnějí, jemnějí a ty elementy josu takový jakoby rozpitý, nejsou tak ostrý. Nebo se mýlím?
Matýsek před chvílí usnul, tak a se vzbudí tak chce jet ven na motorce, tak budeme asi jen kolem baráku. Alespoň vyvětrá
Soutění stále nemám, musím asi říct ségře, aby mi vyfotila neteř, to je taková modelka, e to pro ní nebude problém, protoe Matese asi jako modela nevyfotím.
Holky, včera jsem tu prasa, jestli by jste mi některá neporadila nějakou dobrou galerii, která není omezená vkládáním LO, já jsem si dala jako třetí Scrapbookgraphics a tam smím dát denně jen 2 a občas mi tam nejde ani jedno. Díky moc.
To jsem se zase nějak rozepsala.
Není tady
Kindle .....pardubický kraj,okres Svitavy
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Kindle .....pardubický kraj,okres Svitavy
Tak to jo, ale neboj, ono to brzy sleze a bude krásně i u Vás. Okolo Pardubic jezdíme k tetě - teda myslím, já tam nebyla u hodně dlouho a moje znalost zeměpisu je mizivá- bydlí v Holicích - Hradec Králové
ale teď tady koukám do mapy a ono je to docela daleko o Vás
Upravil(a) kindle (2. 4. 2010 13:00)
Není tady
Ahoj holky,
teda Lucko, to ti nezávidím, mrzí mě ty závody, sama vím jaké to je s přípravami...my se chystáme na běecké v květnu...vechno se musí dělat dlouho dopředu, bojím se, e bude pret a kromě dospěláků, kteří jsou zvyklí běhat za kadého počasí a nic je nezastaví nebo nerozhází, tak děti by nedorazily....
Spirulko, tvoje dílko je zase úasné!!!
Moc se mi jetě líbí od těpánky zamilované a Aleny od Corrine
Nemůu ale nepochválit i ostatní, závidím vám, e na to máte čas, já mám tolik kitů, ze kterých bych chtěla něco spíchnout a nemám kdy...nejvíc mě mrzí ten velikonoční hallo egg od Síti, ten mi tu leí ladem u dlouho, letos jsem ani neudělala ádné velikonoční přáníčko
Teď dám prďolu do pelechu a začnu balit, odpoledne jetě musíme vygruntovat auto, a si neuříznem ostudu , zítra nabereme tchýni, pojede s námi na závody, Kika taky poběí 50 m a pak hurá směrem Gabka a Any!!!
Není tady
ahoj pusiny
U nás bylo dneska krásně,tak jsme byly dvě hodinky venku na motorce a bylo super já jsem furt chcíplá, ale i tak jsme řeili,jestli nepojedeme na Moravu nebo budem doma...ale máme před vejplatou a jsme bez dálniční známky,co by znamenalo jen za benzín a známku dát tři tisíce,co fakt nehrozí,jiný auto jsme nesehnali,take asi nejedeme nikam
Tuli, to berete tchýni ke Gabkovejm s sebou ?
chválím krásný ločka,já teda taky nemám čas na nic,achjoo...ale vel. přání jsem splácala z QP pohlednice od Síti a dokonce u včera i dorazilo vytitěný rodině Tuli,mělas to taky tak udělat, je to hned
Luci to je teda nadílka koda, chudák mu, musí bejt z toho dost zklamanej
Není tady
krásný den holky,
já jen nakukuji, prolétla jsem to a zírám... to je nádhera, fakt koukám jak z jara... skvělé práce
Lucko- ten sníh to je síla... u nás je dneska naopak úplně luxusně, dopoledne jsme byli venku, je tu sluníčko, u i teplo, prostě paráda....
Lenka_35 - na DST musí nejdřív někde dát 5 komentářů, ale ne k fotkám, ale na foru... http://www.digishoptalk.com/boards/ a pak a Ti půjde komentovat LO... mě to snad pak lo a druhý den po tom, co jsem někde napsala
jinak soutění nemám a nevim jestli stihnu, s návtěvou to neudělám, odjídí zítra, ale máme zase velikonoční akci, tak v neděli doma taky nebudu... no uvidim.
Upravil(a) Jiruska (2. 4. 2010 13:44)
Není tady
Jetě jednou vkládám Lucinku, trochu jsem to dodělala, no snad k lepímu
Není tady
ahoj babuchy
jenom nakukuju, co u vás nového.. teda luci, to fakt nas... . chudák mu, toliko zařizování kolem, a nakonec z toho sejde . u nás to ale taky stojí za prdlačku. ráno dé se sněhem.. fůůůj.. to se nám ty velikonoce moc nevydařily .
alespoň odloím jedno veselé jarní.. je to z nového kitu od lary.. dorazím a dočtu později