29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, moc moc prosím , nemohly byste se juknout na moje dotazy z dneška v 13:56 jestli byste některá nevěděla?
Díky.
Není tady
Není tady
Jo Leni, já ti chtěla napsat, ale zapomněla...
ohledně toho blogu... jde ti o komentáře k jednotlivým příspěvkům nebo o vzkazník?
A DST, musíš přispět do fora 5krát, pak teprve můžeš vkládat a komentovat, zkus tady vyhrát kit, napiš někam 5 krát http://www.digishoptalk.com/boards/happy-place-31/
pak to chvilku trvá... ale zítra už tě to určitě pustí ke vkládání fotek...
Není tady
A já nesu dalšího ráčka, tentokráte pro Haničku, moje sluníčko Já jsem té fotce na blogu nemohla odolat,a tak jsem si ji uloupila
Kredit : Dream or Reality? by Chriscrap
Není tady
Ahoj holčulky
Odkládám novou La´dku a přeju hezkej večer
Jsem vám to tu s tím mailem z DDD psala...já na to klikla a comp v řititi a zavirovanej
Ale někdo by jim měl napsat,že jejich stránky někdo takhle zneužívá
krásný ločka,Spirul,ty teda v poslednídobě taky jedeš
Leni,šuplíčkový LO je ločko který uděláš z kitu,kterej ještě není v shopu,ale designér ho dá ke tvoření členům svého týmu..potom s ním vyleze stejně jako s ločky z něj vytvořenými..který my,členové,máme zatím v šuplíčku,připravený ke zveřejnění třebas i několik týdnů
Není tady
A já nesu novou azur.
Je to ráček pro Gabrielu z letních miminech 2007 (tedy už skoro předškoláků )
Není tady
Evajsku,Andreko -nádhera
Holky - mě to tak nebaví nahrávat do galerek, to je taková ztráta času
Není tady
Duši, já to přímo nenávidím a co je pro mě smrt je pak to, jak ještě chtějí designéry odkazy zkopírovat na fórum, bych zabíjela
Není tady
Ločka fantastická všechna Holky od Azur, koukám, že jedete jak draci, tak jaké to tam teď u ní je?
Stále stejné eloše?
A Duši, nejsi na skype, že bych Ti šoupla toho ráčka
Není tady
Andrejko - jdu si ho zapnout, se poslední době vůbec nezapínám
Jo jo - kopírování odkazů na vložený ločka - to je fakt nejhorší. to i pro mě
Paci - nádherná nová šablona
Není tady
Tak nic Andrejko, je tam přihlášený synátor, ajá nevím, jak ho mám odhlásit. Ještě randí, tak to jdu zkoušet,
Není tady
teda Andrejko,kráásný Ločko
Duší,to je nááádhera
Fakt seš neskutečná,navíc z tý Azur! Ta z tebe musí bejt na větvi,jakou jí děláš parádní reklamu
Já se přiznám,že kolikrát nechávám nahrávání do gelrií na"potom" A a pak na to zapomínám a nahrávám třebas s třídenním zpožděním,hrozný
A ty linky co chce třeba Mirka Timková,to taky nechápu...jako důkaz,nebo co?Stejně na to pak podle mě neklikaj aby si to teda ověřili,je úplně jedno,co tam dáš...
Není tady
spirula napsal(a):
Jo Leni, já ti chtěla napsat, ale zapomněla...
ohledně toho blogu... jde ti o komentáře k jednotlivým příspěvkům nebo o vzkazník?
A DST, musíš přispět do fora 5krát, pak teprve můžeš vkládat a komentovat, zkus tady vyhrát kit, napiš někam 5 krát http://www.digishoptalk.com/boards/happy-place-31/
pak to chvilku trvá... ale zítra už tě to určitě pustí ke vkládání fotek...
Spirul díky. O vzkazník mi nejde, to je asi aplikace nahraná zvlášť, ne?
Normálně se mi nezobrazí pole pro komentář pod příspěvkem.
Posílám odkaz, můžeš to zkusit.
www.el-graphic.blogspot.com
Není tady
Andrejko, Dušičko, nádherný ráčči
Není tady
To jsem ráda, že to neštve jen mě. A ty odkazy, to je peklo
Děvčata, to mám zase CT. Violett má během týdne 3 kity Sice krásný, ale to tempo je teda ďábelský
Duši, krásný, už jsem se kochala na fóru. Azur ti prostě neskutečně sedne
A chválím i ostatní. Oko sem si potěšila.
Není tady
Evajsku - díky ale je pravda, že Azur mi sedne, hezky se mi z ní dělá, asi máme stejný vkus, protože u jiných design. mám někdy problém
Leni - zkus - nastavení - poznámky -
Není tady
pro malého oslavence:hjarta:
Není tady
Leni koukal jsem na blog a chtěla dát komentář,ale fakt mi to nejde.Možná zkusit něco v nastavení.
Duši díky za pochvalu,ale klela jsem tu včera u toho,se mi tam ta šablona moc nechtěla dát,no děsný,zas mám asi na čas pokoj:):)Hele a k té azur teda ten poslední kit no jestli z toho něco stvořím tak to bude zázrak:D
Není tady
Se vyfotíme a hodíme se do vany A koukala jsem, že už ho snad má v shopu.
Není tady
Dobrou noc kočky
Paci - určitě stvoříš, si šikula, o tom nepochybuju
A všechny ostatní taky.
Není tady
ahjky holčiny.
náááááááááááááádhera, tady je to samá nádhera.
Duši toje překrásný z tý Azur...
pokus o kalendář
jejda, já jsem je sem dala každej v jiným rozměru, no to neva je to jen na shlédnutí
Není tady
a tady je má blikačka, dostala jsem od Síti souhlas
Není tady
Anný - nic jsem v shopu to nový nenašla , já ještě nic nemám
Kindle - já kdybych začala tak brzo, tak stokrát předělávám, takže začnu at v říjnu.
Krásný
A s blikačkama supr- pro mě věc nepochopitelná, jak jí udělat.
Není tady
jůůů,PAci,to je bombový LO!
Není tady
Leni, ty komentáře fakt nejdou, něco zkusit změnit v nastavení nebo nevím... a teda čubrním, co už tam toho máš...
Anni, ta Violett jede, co? Ale mě se z toho dělá dobře, takže to ani neva...
Kalendář začnu dělat v druhé půlce roku, jinak bych to taky pak stejně předělávala
Není tady