|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Tuli, to právě taky nevím, zda se dají na DST Ločka smazat, nepřišla jsem na to kde...
Jinak všem gratuluju
jste šikulky...
Já nevím proč, ale mě kity od Snoopy stylově nesedí... jak jsem vyhrála ten kit, tak mi to z něj moc nešlo, pomohla jsem si aspon pomocí template... tak jsem to ani k ní nezkoušela, no stejně bych neměla šanci... 
Není tady

já hlava děravá, nevíte nějaký program na fotky, aby se tam dali dělat rámečky-neplacený. Měla jsem Zoner,ten byl super, jen je na omezenou dobu a licenční klíč nemám .
Není tady

holky krááása.
já házím taky šuplíčkový od corinne

a holky doporučte mi nějakou dobrou galerii, kde to není omezený vkládáním LO, já mám jako třetí Scrapbookgraphics a tam se můžou dát jen dvě denně. Teď jsem tam chtěla dvě dát a nepustilo mě to tam , přitom jsem tam dneska ještě nedávala.
Upravil(a) kindle (1. 4. 2010 14:47)
Není tady

Není tady
Mazání LO DST
Vpravo nahoře
Photo options
Edith photo
A úplně dole If you want to delete this image completely, check this box a zaškrtnout políčko a potvrdit
a mělo by to být smazáno 
Není tady
Dobrý den hlásím se po delší pauze a jdu splnit ct...nesu dě ločka z kitu "Orchidées" od Corinne - kit je nyní asi na 48h volně ke stažení zde:http://boutique-digiscrap.com/boutique.php#KITORCHIDEESCORINNE

díky za vaše komentáře
mám doma půjčeného lupínka od sestry a tak nějak nestíhám
Není tady
Zapoměla jsem....linecké moc pěkné a dobrý rychlý nápad..děkuji!
Ločka máte moc krásné..snad i já to budu jednou tak krásně umět..tajně doufám..
A ještě bych měla dotaz. Našla by se nějaká dobrá dušička co by mi poradila s "Rajčetem"?
Chtěla bych tam dát nějaké fotky a nechci aby tam mohl kdokoli z cizích....jak to zaheslovat atd... a ještě dotaz..když uložím fotky na rajče...nedejbože..kdyby kleklo PC...zůstanou mi na rajčeti uložené?
Moc děkuji
Není tady
Kammy, na rajčeti máš na výběr, zda to chceš mít zaheslované... a fotky tam zůstanou, jen tam jsou menší..
Není tady
Lentilko - večer ti pošlu sz,
Spirul - tobě napíšu postup, jak se maže na DST, ted mě malá nenechá
Není tady
spirula napsal(a):
Kammy, na rajčeti máš na výběr, zda to chceš mít zaheslované... a fotky tam zůstanou, jen tam jsou menší..
aha..tak to jsem si nevšimla..jdu pohledat děkuji
Není tady
dusička napsal(a):
Lentilko - večer ti pošlu sz,
Spirul - tobě napíšu postup, jak se maže na DST, ted mě malá nenechá
Duši, už to výše popsala myslím Annave...
Není tady
Ahoj všem 
Spirul - no ted to čtu, že už to sem psala Anička, já jsem jen chvilkově otevřela babinet, tak jsem hnedka psala, ale Marky už se hrabala k počítači.
Dílka nádherná, GTéčková i od Corinně i další
A gratuluju k hostování i Snoopy 
Holky - ještě nemám na DST Tutulku,Gabku,Spirulku, a Štěpánku nemůžu najít. Napište mi svůj nick, at si vás můžu přidat do přátel
Tak změna, Tutulku,Gabku i Spirulku jsem našla
takže Štěpánko - jaký máš nick u DST, já tě tam našla, ale tam nemáš nový ločka. - pod Štěpánka.Š
Upravil(a) dusička (1. 4. 2010 19:49)
Není tady
Ahojky holky
.
Chválím všechna dílka
.
Já se dneska k ničemu nedostala
.
Dnes toho mám až nad hlavu
.
Dostala jsem ocenění blogu, tak zítra některým z vás ocenění předám
.
Není tady
Zítra už nám konerně dovezou pc stůl, teď píši na kolenou, a špatně se mi píše
.
A Mates strašně zlobí
.
Není tady
Jsem to ale blbeckoukám, že od Štěpánky - mám dokonce dva ráčky - moc moc děkuju

Není tady
Topi - ahoj 
Lentil - máš SZ 
Není tady

Holky ahoj,celé odpolko jsme byli venku,malá je utahaná,už spinká.Jsem trošku poklidila,zítra přijede ,,tchyňa jaruna" tak ať se nelekne hned ve dveřích.To píšu s nadsázkou tchyňka je fajn!!
Topi to je dobře,že už bydlíte,stěhování je hrůza,ale potom to rozmísťování a zařizování zas jinak než ve starým,to mně docela bavilo.

Splácala jsem soutěžní,neb nevím jak se dostanu k pc 
a teď jdu plácat na MMB,jsem od rána ani jednou neplácla 

Není tady
Děvčata.... krásně jste tvořily z Corinne....

Duši.... nehledej Štěpánku.Š Hledej nick ŠtěpánkaŠ..
TAKY BYCH SI VÁS RÁDA DALA DO PŘÁTEL...... ale neumím...
RAK pro Gabku.... ta fotka je prostě úžasná.....
Není tady
Štěpánko - krásný

Paci - my taky byly venku, skoro dvě hodky, ale fičel tu studený vítr a to mě neba 
Štěpánko - dej si svojí galerku na DST - a klikni napravo - welcome - tvůj nick a klikni na něj.
Objeví se ti tam tabulka Friend - asi ještě prázdná a dole v tabulce vlevo klikni na Edit Your Friends List
Pak napiš pod Add a Member to Your List... nick koho tam chceš a dej add kontakt - se ti to objeví -
mmch -
nick ŠtěpánkaŠ mi tam nejde dát - máš to i s háčkama,čárkama?????
Upravil(a) dusička (1. 4. 2010 20:36)
Není tady
Duši... tu jsem..... http://www.digishoptalk.com/gallery/sho … user=26036
a díky.....
JEŠTĚ MI DUŠI, PĚKNĚ PROSÍM PÍSNI, JAK SE TO POTVRZUJE, KDYŽ SI DÁ NĚKDO DO PŘÁTEL MĚ....? 
Upravil(a) Štěpánka.Š (1. 4. 2010 20:41)
Není tady
Štěpánko - sice jsem tě našla i v seznamu, ale když tě chci přidat mezi přátele hlásí to, že tvůj nick není v databázi. Možná to dělaj ty háčky, zkus si tam napsat k sobě nick mariedusicka - a když dáš add contakt zaškrni u mý fotky friend a dej save. - mě by to mělo nahlásit, že sis mě přidala do přátel a já si tě pak přidám
Není tady
Ty jo tak to nevím štěpánko, vím, že zkraje mi napsala Dagi - už neím, jestli to bylo v SZ, ale hned to na mě blikalo, tak jsem to odklikla. Už si napamatuju 
Není tady
dusička napsal(a):
Štěpánko - sice jsem tě našla i v seznamu, ale když tě chci přidat mezi přátele hlásí to, že tvůj nick není v databázi. Možná to dělaj ty háčky, zkus si tam napsat k sobě nick mariedusicka - a když dáš add contakt zaškrni u mý fotky friend a dej save. - mě by to mělo nahlásit, že sis mě přidala do přátel a já si tě pak přidám
STALO SE...
Není tady

Štěpánko krásnýýýýýý moc
já si odložím z GT
Není tady
Tak už tě mám taky 
Sem si tě uložila - na stejné stránce jako se přidává - 
Kindle - 

a já ještě jedno GTéčkový
[/img]
Není tady