Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 19. 3. 2010 13:54

kindle
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Středočeský kraj

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.42

Holky já Vás obdivuji s těma dětma. Já jsem taky vždycky chtěla dvě děti a po prvním porodu si říkám, že to jedno tak nějak stačí. Ještě jsem názor nezměnila, i když každej říkal, že po čase na porod zapomenu a budu chtít druhé. Já jsem kolikrát vyšťavená u jednoho dítěte, nacožpak u dvou. Když vidím Matýska jak si hraje se svou sestřenicí, které jsou tři roky a hulákají u toho, řvou, že není slyšet slovo tak mám po náladě. Vím, že to k dětem patří, nevadí mi, že Matýsek pořád lítá, ječí, alw když je to dvojnásobně ak to by mi ulítla hlava. To jsem asi hrozná máma, co? I když Matýska miluju nadevše, myslím si, že jedno mi asi bude stačit. No třeba si to do čtyřiceti rozmyslím lollol

http://lb2f.lilypie.com/wmpWp1.png

http://kindlescrap.blogspot.com/
http://www.rajce.net/u160314                               nové fotky 6.6.

Není tady

#52 19. 3. 2010 13:56

Lenka_35
♥♥♥♥---
Web

Pěkný sluníčkový den holky. Jdu pochválit ločka:
Spirul, Paci,Topaz - nádhera tummenupp tummenupp tummenupp
Ani, krásné svatební tummenupp

A jdu se zeptat na dvě věci:
Chtěla jsem vám sem hodit odkaz na blog, ale večer jsem ještě zjistila, že se mi neukazuje žádné okno pro vložení komentáře. Prošla jsem nastavení, ale nenašla. Nevím jestli to není tou jinou přehranou šablonou nebo jestli jsem to v kódu náhodou neumázla, ale takového velkého zásahu si teda nejsem vědoma.

A druhá věc, zaregistrovala jsem se na DST, ale jaksi nevím co dál. Angličtina není moje silná stránka a s použitím překladače jsem si moc nepomohla. Chtěla jsem vědět, kde si lze vložit třeba pozadí a jiné obr. na blog a taky nová ločka.

Pokud mi můžete někdo v krátkosti poradit, budu ráda.

Není tady

#53 19. 3. 2010 14:00

Lenka_35
♥♥♥♥---
Web

kindle napsal(a):

Holky já Vás obdivuji s těma dětma. Já jsem taky vždycky chtěla dvě děti a po prvním porodu si říkám, že to jedno tak nějak stačí. Ještě jsem názor nezměnila, i když každej říkal, že po čase na porod zapomenu a budu chtít druhé. Já jsem kolikrát vyšťavená u jednoho dítěte, nacožpak u dvou. Když vidím Matýska jak si hraje se svou sestřenicí, které jsou tři roky a hulákají u toho, řvou, že není slyšet slovo tak mám po náladě. Vím, že to k dětem patří, nevadí mi, že Matýsek pořád lítá, ječí, alw když je to dvojnásobně ak to by mi ulítla hlava. To jsem asi hrozná máma, co? I když Matýska miluju nadevše, myslím si, že jedno mi asi bude stačit. No třeba si to do čtyřiceti rozmyslím lollol

Leni, nic si z toho nedělej, já jsem na tom stejně, jedno by mi teoreticky i stačilo, ale předpokládám, že dvě si lépe vyhrajou (Marťa 17 m. na mě pořád visí, neumí si sám hrát) a taky bych mohla jednou litovat, takže já do druhého jdu.

Upravil(a) Lenka_35 (19. 3. 2010 14:01)

Není tady

#54 19. 3. 2010 14:11

sillwan
♥♥♥♥♥♥♥

Kindle, nemyslim si, ze bys proto byla spatna mam. Urcite nejsi. Kazda mame sve dny, kdy to zvladame lip a kdy hur, ja zrovna dnes mam tu druhou variantu. Ale jinak jsou to moje slunicka ikdyz rvou a masti se a kdyz jednoho chvili nevidim, jsem cela nesva...hjarta

Není tady

#55 19. 3. 2010 14:16

Štěpánka.Š
Babinet Klub
Místo: Nejdek
Web

sillwan napsal(a):

Ja se divala na DDD, normalne jsem se prihlasila a vse se zda, ze funguje bez problemu. Zkusim tam az kluci usnou vlozit LOcko a uvidim, co bude dal.

Jo, jeste k tomu tretimu diteti, zejmena po takovych psycho dnech jako je treba ten dnesni, kdy me kluci dovedou az k slzam, tak si rikam, ze spise ma nase rodina konecny pocet. To jsou jen takove zachvevy citu, kdyz vidim nejakou tehuli nebo mimco smile Zas takova superhrdinka nejsem sad Myslim, ze v mem pripade by to byla dokonce sebevrazda sad

Silvi.... za pár let budou kluci soběstačnější... a ty klidnější..... do té doby ještě názor můžeš 10 krát změnit...smile

Se mnou teď cloumá jen to, jak koukám na fotky od Haničky.... kde jsou obě sestřičky...a cvičí to se mnou jak hrom...gratergrater
Ženský by měly - jak uhodí čtyřicítka... ztratit veškeré takové pudy.... co je ponoukají do dalšího dítěte...butterbutterbutter

http://i.mimibazar.cz/h/bc/6/100319/14/f2762658.jpg

Upravil(a) Štěpánka.Š (19. 3. 2010 14:18)

Není tady

#56 19. 3. 2010 14:18

Lenka_35
♥♥♥♥---
Web

Ještě mám jeden dotaz:
Co znamená šuplíčkové lo? Podle toho co jsem viděla, to znamená ne ze starého kitu, ale ze staší fotky?

Není tady

#57 19. 3. 2010 14:19

dagi
Host

leni, třeba k tomu časem ještě dozraješ par. já vždycky chtěla děti tři, ale reálně to nevidím.. měli jsme problém s početím filípka, a druhé zatím taky v nedohlednu.. a i když mě občas joo pozlobí, prostě šla bych do toho hned smile. nějak mě to mateřství naplňuje rodna

#58 19. 3. 2010 14:26

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Lenka_35 napsal(a):

Ještě mám jeden dotaz:
Co znamená šuplíčkové lo? Podle toho co jsem viděla, to znamená ne ze starého kitu, ale ze staší fotky?

Šupíčkové ločko je ločko udělané v rámci CT, prostě uděláš ločko z kitu od designérky, ale nemůžeš ho dát ven, dokud není kit v shopu, takže ho vlastně jakoby schováš "do šuplíčku".

Není tady

#59 19. 3. 2010 14:28

sillwan
♥♥♥♥♥♥♥

Stepanko, ja vim... Nikdy nerikej nikdy. Ale dnes mam toho fakt plny kecky. offtopic

Locka super, obzvlast se mi libi to modre pro Dusicku od Andrejky!

Není tady

#60 19. 3. 2010 14:35

Štěpánka.Š
Babinet Klub
Web

sillwan napsal(a):

Stepanko, ja vim... Nikdy nerikej nikdy. Ale dnes mam toho fakt plny kecky. offtopic

Locka super, obzvlast se mi libi to modre pro Dusicku od Andrejky!

Silvi... to je jasné.... Když přijde den D... nikdo se do dalšího nehrne...
Když den blbec odejde...a je fajn.... vše je růžovější.....stolt

Upravil(a) Štěpánka.Š (19. 3. 2010 14:36)

Není tady

#61 19. 3. 2010 15:13

kindle
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Středočeský kraj

no no mě to třeba přejde až přijdu do práce a uvidím to tam ztak zase radši půjdu na mateřskou lollol dneska mi personální řekla, jestli nechci už přijít, že by mě potřebovali, že jsou tam tři těhotný lollol

dávám sem ráček pro Dušičku, když už mi to Andrejka připomněla, já bych pak určo zapomněla

http://resize.like.cz/images/1269007996rakprodusicku.jpg

http://lb2f.lilypie.com/wmpWp1.png

http://kindlescrap.blogspot.com/
http://www.rajce.net/u160314                               nové fotky 6.6.

Není tady

#62 19. 3. 2010 15:15

Lenka_35
♥♥♥♥---
Web

Andrejko díky, to jsem teda neodhadla smile

A vkládám jedno lo - "zatím co jsi spal ........" smile
Kredit - Freebie Kit SpringtimeFun od Verena Designs

http://www.baby-cafe.cz/modules/coppermine/albums/userpics/25560/vka_SpringtimeFun_1.jpg

Není tady

#63 19. 3. 2010 15:48

Jiruska
♥♥♥♥♥--
Web

ahoj holky, jdu se rozloučit... za chvíli padám... ještě zkoušku zpěvu, pak hned s dětma do Varů k ségře odložit děti a pak tradá směr Plzeň a zítra směr Praha... smile

anave - krása, svatební je super tummenupp

andreo - to je bomba, tvůj ráček.. skvělý barvy, krásně Ti to ladí.. fakt parádní tummenupp

jinak do diskuse tady o galerii se vůbec nemůžu zapojit, absolutně nevim o co jde... já válčím i v těch normálních galerkách, nejsem prostě ještě tak zkušená...
Evajsku - krásné LO ze siti... líbí se mi ta fotka taky smile

Štěpánko - dneska je tu taky krásně, viď.. četla jsem, že jsi byla venku.. to my taky, mě úplně praštilo přes nos, jak je fakt teplo.. a jak to taje, jako blázen, tolik vody všude... jinak tu tlustou řeckou svatbu jsem viděla a je to pěknej film, taková prima oddechovka... jinak LO máš krásný se Štěpánkou tummenupp a ten ořez perfektní, vám to všem tak jde... a hele, pudy mám taky.. třetí bych chtěla.. fakt klidně hned... dudlik

Kindle - krásný rak tummenupp a uvidíš jak s dalším miminkem... třeba to přijde rychle a bude...  dudlik já viděla, že už ten Ríša potřeboval sourozence... prostě se vše točilo jen okolo něj.. tak se to s příchodem Julinky pěkně rozptýlilo... smile

Leni35 - moc povedený, ta druhá fotka je krásná... ty oči, no paráda tummenupp

Není tady

#64 19. 3. 2010 16:21

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

Já chtěla vždycky 2 děti, máme je..ale mám to jako Silvan, vidím těhuli a třetí možná někdy vissla uvidíme...

S tím DDD myslím, že byl jen problém, jak jste to dílko do soutěže vložili jako odkaz na jinou stránku, tak jim to asi hlásilo, že spamujete... myslím, že to tam je i v pravidlech.. ale proč rusky, to nechápu...

Není tady

#65 19. 3. 2010 17:12

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

http://resize.like.cz/images/1269015135goldenb.jpg

kredit na blogu smile

Není tady

#66 19. 3. 2010 17:37

sillwan
♥♥♥♥♥♥♥

Spirulko, to je naaaaaaaaaaaaadhera!!!

U nas uz je zase klid, stihla jsem jeste oprat, povesit a udelat dort (snad se povede, samo, ze pak odfotim a pochlubim se smile )

Není tady

#67 19. 3. 2010 17:54

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Není tady

#68 19. 3. 2010 17:57

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

Topi tummenupp hezky roztomilý tummenupp

Není tady

#69 19. 3. 2010 18:23

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ráček pro Sillwan smile .

http://img5.rajce.idnes.cz/d0508/2/2002/2002032_11d9d028632bedf8e193b32d8e807602/images/Sillwan_6_.jpg

Upravil(a) topazio (19. 3. 2010 18:24)

Není tady

#70 19. 3. 2010 18:31

sillwan
♥♥♥♥♥♥♥

Topi, dekujiiiiiiiiiii. hjarta Muzes mi ho prosim poslat na mailik? Koukam, ze uz jses velikonocne naladena smile

Není tady

#71 19. 3. 2010 18:34

pacina1
♥♥♥♥♥--
Místo: Havířov

Holky krásně tvoříte,dneska teda smekám moc se mi líbí andrejky pro duši.Jó modrou já můžu v jakýmkoli odstínu.smile

K těm třem dětem.Já chtěla vždy velkou rodinu ,oba s manželem jsme plánovali čtyři děti,po dvou už manžel další nechtěl,spíše se bál o mně a moje zdraví,funguje mi pořádně jen jedna ledvina.Po porodech mi přišlo,že je více vyčerpaný než já.No na třetí jsme ho přesvědčili všichni a myslím,že je rád,že to tak dopadlo.Mně spíš mrzí,že jsem elinku neměla dříve.te´d když jsou Luci a Maty už vlastně samostatná jednotka mi to přijde,že je Eli takový jedináček.Štěpánko já měla Eli v 35,musím říct,že to prožívám daleko lépe,než když byli ti velcí malí.jsem klidnější,nic mně tolik nevytočí,dokonce jsem zjistila,že umím být i trpělivá.Děti jsou moje každodenní radost i když jsou někdy na zabitísmilesmilesmile a to vč.manžela.Jo a jak mi Matěj jednou jen tak mezi řečí sdělil,že Eliška je výborná antikoncepdce,že on tak brzo mít děti nebude.Takže i k něčemu dobrý,že vidí kolik je s malým dítětem starostí a práce.

Silvi jsem si vzpomělla jak dopadly fotky v ateliéru s dětma?Nebo se už někde chlubila,já jsem moc zvědavá v létě bych je chtěla taky nechat vyfotit.smile

Nebohatneme hmotnými statky,ale bohatneme našimi dětmi!!
http://pacinyblog.blogspot.com/
http://www.tickerclub.com/cache/8c4fc7a4f0.png
http://www.tickerclub.com/cache/9f6a1a3797.png

Není tady

#72 19. 3. 2010 18:54

Floranka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Přerov

POZOR, POZOR VŠICHNI.kapitulationkapitulationkapitulationkapitulation
mám tu zprávu od Jirky  - vkládám.

Ahoj, vůbec si toho nevšímejte. Chtějí vás nalákat na nakaženou stránku a ovládnout tím vaše počítače (na té stránce na vás totiž čeká trojský kůň). Tedy žádné strachy, ignorujte to a hlavně nevstupujte na tu stránku s virus skenerem, je to podvod.dumbomdumbomdumbom

S těmi dětmi, já už jen vnoučátko, ale šla bych do toho hned.
Zvlášť když děti jsou v porodnici  hned s maminkou a mohou se tak dlouho kojit. Nám je hned sebrali a jen půjčovali.
A čím víc dětí, tím lépe se o sebe postarají.

Ločka nádherná, závidím, jak krásně tvoříte.tummenupptummenupptummenupp
Všechna nádherná, zvlášť to pro silwan.

Upravil(a) Floranka (19. 3. 2010 18:56)

Není tady

#73 19. 3. 2010 19:08

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

No vida.... vissla

Není tady

#74 19. 3. 2010 19:16

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Krásný večer všem stolt
nejdřív bych moc moc chtěla poděkovat Andrejce za ráčka. Je nádhernej. A modrá je dobrá. A modrou miluju děkuju tummenupptummenupptummenupp
Kindle - i tobě děkuju za ráčka, je krásnej, jarní, barvičky laděj, supr tummenupptummenupptummenupp
A ostatní dílka supr tummenupptummenuppgodlikegodlikegodlike
Kindle na druhý dítko - určitě nejsi špatná máma, malej je ještě malej, počkej třeba půl roku, rok, sama ucítíš, že je doba, kdy by si do druhýho šla. stolt
Paci - taky to tak cítím, že Markétka je tak trošku jedináček. A že já jsem trpělivá, a ne žádná spartanská výchova jako u kluků. A že se to u nás řeší domluvou.
Ale zase na druhou stranu, všechno zlý je pro něco dobrý, a kluci budou vědět, jak se starat o mimino jednou - do budoucna stolt
Do čtvrtýho bych nešla. cítím že je to až dost.
Spirulko - nádherný tummenupptummenupptummenupp
já mám docela trable s polkou Aninkou - prostě mi to nejde od ruky.
A zpráva od Jirky - Když jsem četla floranku, že tam sem i já. dumbom Přitom jsem se tam registrovala jen kvůli Snoopy. A jinak tam ani nelezu dumbom

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#75 19. 3. 2010 19:25

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

Duši, tak mě ten nový od Anii docela sednul, ačkoliv to nejsou vůbec moje barvy ale aspon jsem si zaráčkovala s holčičkama... moc mě nesedl tento co je v shopu ted, s tím jsem zas bojovala já...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí