6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hezký večer vem a ahoj v dalím domku, teda my tolik "kecáme", e já nestačím ty domky stavět Tak a se nám tu líbí a ořezu zdar
Není tady
Zdravím do nového domečku a a jsou zde jen samé dobré zprávy
Dui já se nepodceňuji, mám maturitu a mě to stačí. Chtěla jsem jít na V, ale byla jsem líná se něco jetě učit a na práva kam jsem chtěla bych musela bejt fakt dobrá, abych se dostala.
Mau do hajan, pa zítra
Upravil(a) kindle (18. 3. 2010 22:46)
Není tady
Ahoj v novém domečku. Tak a se nám tu daří
Děvčata, jak to funguje, kdy bych chtěla udělat z kitu CT éfky QP. Né e bych teď něco plánovala, ale co kdyby to na mě náhodou přilo To se pak dává jako freebie nebo je to součástí kitu a nebo......??
Není tady
Anni, to asi jak kdo ne? Já ted dělala QP pro jednu éfku (sama mě oslovila) a tak jsem zvědavá, jak s tím naloí... ale tipuju, e udělá pack třeba 4 QP a dá to do shopu...
soutění pro waterLO projekt
Není tady
Tak jetě nakukuju děvčata, koukala jsem na DDD, jestli mi to přihláení půjde. Zatím se mohu přihlásit jen do fóra a na galerii ne. A měla jsem tam v rutině tuhle zprávu
Ahoj. Dnes, administrátor nám dreamlanddigitaldesigns.com
skutečnost, e spam na tomto fóru (Spammeři: cfaby, zapálit, annave, pacina1, gabka)
Důrazně doporučujeme, aby si online ověřit nae webové stránky: http://stop-spam.servebbs.org/virusscanner/
V případě ignorování poadavků organizace StopSpam, vyhrazujeme si právo
podat stínost u svého poskytovatele Internetu zablokovat přístup k internetu.
S pozdravem
Koukala jsem, e jste tam některé uvedené taky. Vůbec nevím o co jde:dumbom:
Nejradi bych tu registraci zruila:butter: Jdu do hajan
Není tady
Ani - tak tomu nerozumím, ale na DDD mi nelo vloit do galerky při soutěi se Snoopy, musela jsem do fora hodit odkaz na mmb. Tak nevím, kde je chyba.
Já dodělala uplíčkový a jdu chrápat.
dobrou vem
Není tady
Ahoj holky!
Teda Ani vůbec netuím oč jde.Nic mi na mejla nedolo a na DDD jsem se přihlaovala jen do soutěe se snoopy.Tak nevím,kdy jsem kokla na ten tvůj odkaz tak mi to zablokoval můj poskytovatel internetu jako dost rizikovou stránku a doporučil neotvírat.My si platíme nějakou protivirovou ochranu u poskytovatele sítě,teda kro protivirusovým programům co máme doma.Take to kalu,asi tu registraci zruím a bude,ale jak se to dělá??
nová azur
Upravil(a) pacina1 (19. 3. 2010 10:16)
Není tady
Chci se jetě zeptat,jak dostanu tu blikačku do podpisu třeba ve fóru.?
Není tady
Vem fajn den.......
Paci..... nádherná díla... obě dvě..... Radost sem ráno zavítat....
Spirulko... krása...!
Ranní kousek pro Haničku...
Není tady
Krásný sluníčkový dníček přeju
Dneska to vypadá e bude hezky JARO AHOOOOOJ
Kindle já taky nemám vysokokolský vzdělání, jen maturitu a to čím jsem mě strasně baví
Není to o tom jak je kdo vzdělaný, ale o charakteru člověka a to vypovídá o vem
Jinak holky máte nádherný ráčky, snad vás stíhám vechny chválit v galerii MMB, pokud bych na někoho zapo, přihlaste se
Není tady
Ahojky holky, přeji hezký den .
Není tady
Není tady
ahoj holky, krásné ránko, zdravím tady v novém...
Anave - no jasně to tam lupni a uvidíme, na koho padne astný los....
Dui - děkuju moc... mně tohle pomáhá, si to trochu zhmotnit a vyventilovat to...
Spirulko - no to je bomba, barevně nádherné, zelenkavou mám ráda, celkově fakt nádhera.
Paci - Ty jsi fakt dobrá, nádhera... tohle se mi přesně líbí.. a fotka dokonalá
těpánko - jůůů, růovka krásná, nádhera
Topi - krásné LO... a ten Matýsek... krásná fotka
jinak teda o vzdělání... já mám taky jen střední kolu, rodiče oba byli inenýři, brácha je taky ing... ale vůbec to necítím jako mínus.. no o vejce uvauju a nevylučuju, e se do toho pustím.. ale hodnotit podle toho lidi nejde.. manel kdy jsme se brali neměl ani učňák, vyrazili ho ze vech kol, byl to rebel... měl základní vzdělání v podstatě.. naim to nevadilo... během let si dodělal střední a teď je ve vedoucí pozici... a chytrej je dost.. jen to prostě flákal za mlada...
Není tady
Jetě jedno pejskové pro tetu..... a pomalu se budeme chystat ven.... Později prý bude pret....
Není tady
Kindle, já mám taky jenom střední kolu (maturitu) . Na vejku jsem taky chtěla, tak snad jednou dálkově.
Není tady
Zdarec holky,
nestíhám, onemocněla mi koelgyně a z mého polovičního úvazku je rázem celý, neb učím ve i za ni...Adam denně ve kolce, já v zadku vrtulku, abych to stíhala
ale zkukla jsem ráno vae Lo -nádhera
....nakecaly jste toho kupu, u si nepamatuju, na co jsem chtěla reagovat...ale mé sdělerní by nebylo to určitě nic světaborného ...
tak zatím pa...snad o víkendu nakuknu...a bouel nemám soutění, tak budu jen závistivě oblhlíet galerii v neděli...
Jo a Silwi, určitě jdi do třetího, to je teprve sranda
Není tady
Dobre rano! U nas se to vypada opet na slunecny den
Razime k dr pro razitko do skolky. Je to formalita, myslim s tou skolkou, nevezmou nas nikde, v nasi prilehle skolce hned vedle domu to dokonce vypada na odvolani reditelky - inspekce prokazala, ze skolka nesplnuje pozadavky na vyuku, ze se dostatecne individualne detem nevenuji, tak jsem asi i rada, ze letos urcite tahle skolka nehrozi a ta druha uvidim, tam ani slovkem nezminili, ze jsem na materske, dokonce si ucitelka povidala s Tomaskem, trida byla velice pekna, jen to mame trosku dal. A pak jeste zvazuji nove otevrenou waldorfskou skolku, ale to pockam, az nam definitivne reknou, ze v tech statnich nic.
K tomu vzdelani... ja nemam problem vyjit s lidma s ucnakem, ani s trema VS. Je to o cloveku, nekomu nepomuze ani deset VS Ja lidi podle toho nesoudim. Zato tchyne, mohla bych povidat... jeji prvni veta, kdyz me manzel dosel predstavit byla "sestricky maji male platy" (manza ji totiz rekl jen, ze delam v nemocnici, tak se na me asi koukla a odhadla me na sestricku, no, muzu byt rada, ze ne uklizecku ) Asi sestricky nejsou lidi Prala bych ji, aby si to zkusila jen na jeden den, co vsechno musi sestricka zvladnout
Ja uz o dalsi VS neuvazuji, atestace a kontinualni vzdelavani mi bohate staci Ale kdybych se mela jeste jednou rozhodnout, uz bych na medicinu asi nesla. Dnesni doba zenam lekarkam vubec nepreje.
Topi, uz jsem to psala vcera, ale vazne cumim, jak se matysek zmenil. Tim, ze pouzivas stejne fotky, tak si nam zatajila, jak ti hosik vyrostl.
Stepanko, Paci, Spirulko - paradni LOcka. Dal nemam docteno, omlouvam se. Zatim pa, pa...
Není tady
ahoj babuky
Hodně krásnejch práciček do novýho domku Co se teda hned při první stránce potvrzuje,kráásný ločka jsem dneska odloily
Spirulko,waterloo parádní,Paci,první nevidím ale určitě je to nádhera úasná
Jiruko,krásný fotečky jsi hodila na blog
Alísku, prosím tě,hlavně se neutvi
Já soutění zatím taky nemám
Leni,já sice studovala 4 roky na JAMu(um. akademie) herectví,ale vysoká kola bych tomu neříkala,navíc jsem psala diplomku na posl. chvíli a posl. termín,take mi ten blábol nevzali a i kdy jsem udělala státnice, diplom nemám, to jsem psala i odvolání děkanovi a rektorovi,bohuel ,i ádnej náhr. termín neumonili nai z toho byli troku patní(oba jsou inenýři...tenhle titul jsem nikdy moc nepochopila,mám pocit,e se kdysi dával jen tak a vem ), ale dneska u se tomu směju a stejně dělám to co jsem chtěla,bez titulu a nikdo to po mně nikdy nechtěl...
Není tady
těpánko - pejskový rak super... to obdivuju.. jako e dovede ořezat psy... já jsem líná ořezat moje děti... proto ty rámečky... navíc to nikdy nemám tak pěkně ořízlý.. no prostě super, jsi dobrá!
alenko - no dr se... a a je brzy kolegyňka v cajku a Ty můe zvolnit
Silwi - má pravdu o těch lékařkách... chlapi mají výhodu, nemusí na mateřskou.. podle mě ena lékařka, kdy chce fakt udělat kariéru, tak by nemohla mít děti.. líbí se mi, jak jsi to rodinně pojala Ty.
Evajsku- děkuju za pochvalu... u jsem si tvůj blog přidala a obdivuju tvoje fotky.. a napsala jsem komentář k tvým krásným fotkám, jak Ti to tam sluí... jsi fakt pěkná baba!
jinak já jsem soutění včera dorazila, jednu dneska na víkend do Prahy a budu ráda, kdy to vůbec po tý osmý stihnu vloit... přijedu zpátky někdy v neděli večer...
Není tady
Jo Aničko,na QP se raději přímo zeptej..vím,e u Azur nebyl problém si to jako freebko dávat na blog,pro BL se dělá tak,e to přidávaj ke kitu a třeba u joey to bylo taky tak,e se to nemohlo dělat jako freebie,protoe její kity(jako kity skoro vech) obsahujou i eloe ,které koupily jako CU a nejsou určené ke tvoření freebieček,take leda by ti pak musela napsat,ze kterejch elementů můe QP dělat a ze kterejch ne..tohle mě nebavilo,tak sjem je nedělala
Není tady
holky, mně sem pořád nejde nahrát ikonka... parametry mám jaké to chce, ale furt mi to hlásí, e je to velký.. co dělám blbě, nevíte někdo??
Není tady
annave napsal(a):
Tak jetě nakukuju děvčata, koukala jsem na DDD, jestli mi to přihláení půjde. Zatím se mohu přihlásit jen do fóra a na galerii ne. A měla jsem tam v rutině tuhle zprávu
Ahoj. Dnes, administrátor nám dreamlanddigitaldesigns.com
skutečnost, e spam na tomto fóru (Spammeři: cfaby, zapálit, annave, pacina1, gabka)
Důrazně doporučujeme, aby si online ověřit nae webové stránky: http://stop-spam.servebbs.org/virusscanner/
V případě ignorování poadavků organizace StopSpam, vyhrazujeme si právo
podat stínost u svého poskytovatele Internetu zablokovat přístup k internetu.
S pozdravem
Koukala jsem, e jste tam některé uvedené taky. Vůbec nevím o co jde:dumbom:
Nejradi bych tu registraci zruila:butter: Jdu do hajan
Ahoj holky
anni, co to je mám stejný problém jako ty:| já se tam přihlaovala jen k té soutěi na snoopy a stejně mě to nelo vloit, tak jsem se na to vyprdla ale toto teda
Není tady
tak já se schválně na to DDD přihlásila a mám tam Anni stejnou zprávu jako ty a mám tam navíc napsanou i Kindle ale nala jsem tam ve foru nějakou Help zonu, tak jsem tam napsala, psala jsem to narychlo s google, tak je tam asi dost chyb no a co e
Není tady
tak a já jsem na DDD taky vlezla, dávala jsem tam snoopy a elodesigns a nala jsem tam toto
Здравствуйте. Сегодня, Администратор форума dreamlanddigitaldesigns.com сообщил нам
о факте рассылки спама членами данного форума (Спамеры: Mariedusicka;AaronTassle;stevejobs;m@rtanek;Floran ka)
Мы, настоятельно рекомендуем Вам пройти онлайн проверку на нашем сайте: http://stop-spam.servebbs.org/virusscanner/
В случае, игнорирования требований организации StopSpam, мы оставляем за собой право
подать жалобу Вашему Интернет Провайдеру на блокирование доступа к Интернету.
С уважением, Всемирная организация по защите от спама StopSpam.
2x jsem to vkládala do překladače, nikdy mi to nepřeloil, ale rozumím tomu tak, e na nás i s Duičkou a jinými chtějí podat alobu pokud se nenecháme zkontrolovat jimi na dané adrese , jinak e poádají o zamezení naeho přístupu k internetu.
Tak mě napadlo, jestli by nám třeba neporadil Jirka. Co myslíte?
Upravil(a) Floranka (19. 3. 2010 10:27)
Není tady
Floranko tak mám to taky ve zprávách.S jirkou dobrý nápad:supr:
Není tady