6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Oskárko, na to oblečení mám stejný názor, sice ty sukýnky a dínečky a svetříčky i na tříměsícční miminka prodávají, ale podle mě je to pro ně nepohodlné, navíc to i tak malým miminkům moc nesluí. Já si počkám a bude miminko aspoň sedět, ne začnu se svetříkama a sukýnkama a podobně, ono to akorát tak na tu zimu a jaro vyjde. V létě si vystačíme s bodýčkama, v Japonsku je 35 stupňů a do konce října, nake na novorozeňátko kupuju jen bodýčka nebo trička. Pak jsem v Zara Kids koupila nějaké pěkné aty, díny a kabátek, ale to vechno a velikost 9-12 měsíců.
Oliii, tak jsem čekala na zprávy od tebe a jsem docela v oku, jak to v té rizikové poradně berou na lehkou váhu. Myslela jsem, e UZV by ti měli dělat snad pokadé, aby ten hematom sledovali! Adri, jak to má ty? také jsi přeci na rizikovém...
Není tady
Jinak co se UZV a močáku týče, v Japonsku mi taky vdycky říkají před velkým UZV, e mám moč zadret a je to pak vidět líp. Jene to bych se mezitím počurala, take si dojdu doma na záchod a pak si cestou třeba koupím něco k pití.
Upravil(a) Sakura (19. 3. 2010 16:34)
Není tady
Ambo, děkuju za nabídku, četla jsem ji, ale myslela jsem, e mám reagovat, jen kdy bych měla o něco zájem. Jak jsem u psala, teplé oblečení na miminko nepotřebuju a kimono si můu koupit v Japonsku kdykoliv. Třeba bude mít zájem někdo jiný, ale jetě jednou děkuju.
Není tady
ahoj sakur, ty nákupná maniačka
mne môj lekár robí utz pri kadej návteve, posledné razy aj vaginálny kvôli krčku a pôrodným cestám...
som taka uchodená, normálne mám svalovicu na zadku a stehnách , kondička je v péčku
a niekedy sa mi aie dýcha, teda nemám pocit e by sa mi zle dýchalo, ale cítim taký tlak na hrudníku. za chvížku idem na návtevu mesačného chlapčeka, moc sa mi nechce, ale aspoň to obzriem, ako to vyzerá, také mrňaté
Není tady
dobrý večer
já si po obídku pospinkala a pak vyrazila na vzduch a sluníčko, ale lezla jsem jak nek, začíná být to bříko solidně těké take jsem dom přila docela hotová a uvelebila se na gauč s kníkou...
Teď jsem dala véču a udělala ovocný salát a asi skoukneme s manou nějaký film... Já bych taky měla pořeit ty záclony, mana dnes umyl okna... tak uvidíme jak na tom budu o víkendu
Pobolívají mě záda a vůbec jsem taková nějaká unavenějí, asi jarní únava
Hezký večer veeem!
Upravil(a) Blava (19. 3. 2010 19:34)
Není tady
Sakur, cisilko na me mas,takze klidne pisni, jinak ja bych mela do Letnan dorazit nekdy odpoledne,pocitam mezi pul druhou/druhou. Jeste to pak upresnim pres sms-ku.
Není tady
Slni, rozuměno. Tak já tam taky dorazím někdy po poledni a písnu ti SMS, abysme si domluvily místo srazu.
Mějte se tu krásně, sprchnu se a půjdu do hajan. Včera v noci jsem toho moc nenaspala, jak mě vzbudila tchýně mobilem, do toho miminko se dost vrtělo a já nemohla najít vhodnou pozici ke spaní.
Není tady
Sakuro,
já vím, e si tam kimono můe kdykoliv koupit, chtěla jsem ti ho dát zadarmo, tady se moc neuije, spí na akcích s Japoncema, ale těch zase není tak moc. Nae holčička ho měla na sobě asi 5x, pak z něho vyrostla. No nic, tak se měj fajn a přeju ti krásné zdravé miminko , spokojenou rodinku a pěknou cestu zpátky.
Není tady
Oliii, dobré ráno. Tady v Praze je taky zamračeno a nevlídno. Vůbec se mi do té zimy nechce ven. A to jsem si zrovna včera říkala, e zaměním kabátek za bundu, protoe včera jsem v tom kabátku měla návaly na omdlení, jak mi bylo vedro. Ale tuím, e i dneska zase vytáhnu kabátek. A to slibovali o víkendu 18 stupňů...
Není tady
Oliii, autem bych si taky troufla, jenze oni popojedou vlakem a pak jdou zpatky pesky..nojo, holt to musim jeste par mesicu vydrzet, s kocarkem uz budu "svobodnejsi" :-)) Pak ale asi budu neustale v lufte :-))
Není tady
no Karal taky se těím a budu moc trajdat s kočárkem a se psem na prochazky to u je nějaký pátek co jsem se jen tak byla projít ale jetě jednou tolik zhruba a u budu moct zítra jedu do 5tého měsíce
Není tady
oliii napsal(a):
no Karal taky se těím a budu moc trajdat s kočárkem a se psem na prochazky to u je nějaký pátek co jsem se jen tak byla projít ale jetě jednou tolik zhruba a u budu moct zítra jedu do 5tého měsíce
Oliii, taky mi pohyb chybi, ale co se da delat,vid? Nejak to doklepeme!!! jen doufam, ze nebudu 14 dni prenaset, bo bych byl konec leta
Není tady
Karal napsal(a):
oliii napsal(a):
Oliii, taky mi pohyb chybi, ale co se da delat,vid? Nejak to doklepeme!!! jen doufam, ze nebudu 14 dni prenaset, bo bych byl konec leta
no já ani přenáet nemusím a bude konec léta ani nevím co vzít prckovi do porodnice za oblečení
Není tady
Ahoj letnátka..jen jsem nakoukla a vidím krásnou fotečku. Oliii, určitě by se mamince líbil a moc, je překrásný
Ani jsem někde neviděla jak jsi dopadla na kontrole, ok??
Není tady
Oliii, je moc krásný, já pro maminku hrob nemám, neměl by ho kdo udrovat, kdy tu skoro nejsem.
Jinak vám to léto s miminky u nás závidím, v Japonsku jsou taková vedra, e se nedá trajdat po venku, jen se krčit doma u klimatizace. Stejně se mi s tak malým mimi ani nebude chtít chodit mezi lidi, tak si to uijeme na podzim.
Není tady
sissi napsal(a):
Ahoj letnátka..jen jsem nakoukla a vidím krásnou fotečku. Oliii, určitě by se mamince líbil a moc, je překrásný
Ani jsem někde neviděla jak jsi dopadla na kontrole, ok??
Sissinko KO byla o ničem jen prstem vyetřila a utz nebyl prý je ve ok tak snad - musím věřit
Není tady
Téma zavřeno