29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
MiriDc napsal(a):
Ahoj Blani,
Olii, děkuji za odpověď, budu ten ascorutin brát do další kontroly (2 týdny) pak se na to zeptám doktora. Uvidímedíky
Ahoj Miri
Není tady
holky normálně je mi zima doma ale v krbu netopím bo není nařezané dřevo tak jsem zatopila plynem a ještě mám nervy s kontroly snad bude vše ok mám toho dneska požehnaně kontrola v rizikové poradně pak injekce na hematologii obvodak a završím to o půl třetí velkým ultrazvukem to jsou nervy kurńa
Není tady
oliii napsal(a):
holky normálně je mi zima doma ale v krbu netopím bo není nařezané dřevo tak jsem zatopila plynem a ještě mám nervy s kontroly snad bude vše ok mám toho dneska požehnaně kontrola v rizikové poradně pak injekce na hematologii obvodak a završím to o půl třetí velkým ultrazvukem to jsou nervy kurńa
Tak Oliii ať ten studený den dobře zvládneš a nebooooj, velký utz ti bude odměnou až tam uvidíš to vaše mimi jak sebou mele a háááází
Já dneska pokračuji v klidovém režimu jen něco uvařit
a pak pohoda
Ale včera nám přišel další nedoplatek za elektriku (navíc nám zvedli zase zálohy) tak jsem z toho taková smutná a přemýšlím,kde se to bere
už jsem uvažovala i noťasu, ale to snad nemůže tak "žrát proud"
Není tady
Ahoj holky, tak tady taky zima, Kuba je s manželem venku, chodí kolem stavby a něco tam kutí. Dnes tam máme instalatéra a chystá odpady, vodu a topení...
Já dnes uvařím těstoviny se smetanovou omáčkou a kuřecím masem a asi gulášovou polévku s porkem. Tu máme rádi....
Jdu založit nový chlívek a kouknu na vás odpoledne, jak bude Kubíček spinkat.
Není tady
ahoj holky, tak mam dneska náladičku supr, venku krásně a i když musím být v práci, tak je mi fajn, páč jsem dneska zjistila, že už mi zbývá jen 14x jít do práce a jdu na mateřskou, páč mam ještě 21 dní dovolený ))
a ještě se musim pochlubit, že jsem vyhrála 400,- na šťastných deset je to pár korun, ale potěší
Upravil(a) cieska (13. 4. 2010 10:02)
Není tady
Ciesko,
blahopřeji k výhře.
V práci budu taky jen do konce měsíce. Doufám, že budeme mít slunný květen.
Dovču si nechám proplatit, jinak bych už doma mohla být, ale asi by ani v práci nebyli moc rádi, něco tu dodělám a pak půjdu.
Oliii, snad to bude všechno dobré. Držím palce.
Není tady
Ahoj, holky!
Olii, drž se, teš se na ultrazvuk a ostatní ber hákem!
Ciesko taky blahopřeju, každá taková zpráva dobrá!
Blavi, nezdražili trochu el? Nebo nevaříš teď víc? Nám to hodně naskočilo a taky praním, počkej až budou mrňata, budeš jen prát a až vyrostou, tak zas vařit...
Není tady
Téma zavřeno