6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Blavi, vidis, dalsi bojovnik :-)) Ikdyz ja to musim bohuzel pribrat na vrub i svemu cholerismu :-)) Na druhou stranu jsem se musela krotit, pac by to pak odnesl manza, ze delam v pci ramena a dovoluju si, kdyz mam ridu za manzela, bylo to naprd.. me ale proste vytaci obecne, kdyz si nekdo honi ego na nekom vyrazne slabsim..no, za dalsi tri roky buhvi jak to bude :-)
Není tady
jinak pohyby jsou furt takový nic moc, občas cítim ukanečky hodně nízko, skorem v podbřiku a jinak nic, imrání , spí mravenčení u pupíku proběhlo dneska, asi tahal za pupeční ňůru
Není tady
Oliii, nebud smutna, Magdalenka je urcite v poradku, kazdy den ti bude pribyvat tukani a nez se nadejes, mas ji doma!! Vim, ze je to z vzteku, ze utz by te uklidnil, ale uz jsi hodne daleko a tak uz to taky zustane OK!!! S Honzou se jeste nedelal ani NT screening, takze za cele tehu jsem mela 3x utz
Není tady
Olíí, jsem ti to říkala, mě ho v tom týdnu co jsi ty taky nedělala, taky jsem měla pocit křivdy a byla z toho smutná.. ale smutnějí jsem byla teď, kdy mě pani doktorka s timu utz tak odflákla, právě i proto, e to bylo po hodně dlouhé době a já se tak těila .. zatim je mi útěchou ten zaplacený úterní ultrazvuk, snad kdy jsem objednaná přímo na určení pohlaví, snad se bude pan doktor snait a snad se miminko ukáe pořádně, nevim jak moc je důleité před tím pít? doktorka mi řekla, e jsem pila málo, ale já myslela, e dneska u to neni nutný se předtim nějak nalejvat, vim, e kdy čekala máma mě, e do sebe musela nalít kýble čaje předtim, ale o tom mi nikdo nic neřekl, udělala bych maximum vědět co, aby to bylo pěkně na utz vidět ..
Není tady
Ahoj Oliii, vím, e tě to mrzí, já si říkala e kdy mudr ten utz má v ordinaci bude kontrolovat pokadé...ale teď vlastně chodím měsíc co měsíc take mě to u nepřijde... Tak nebuď smutňoučká určo se má holčina k světu
Není tady
Ciesko,nevim, plny mocak tlaci ditko do hornich partii a kolem pupiku je pak spatne videt..ja na velkem utz v Gennetu mela malou az u pupku a nesla vysetrit, bo misto obrazu tam byly cerne fleky..musela jsem si dojit vycurat a jeste ji chozenim sklepat dolu :-) Plny mocak je potreba snad jen na zacatku, kdy je miminko male..buhvi, co ta tvoje mudra ma za pristroj..
Není tady
jo Olíí, taky si myslim, e by tě měli víc hlídat, jak vidí jsou doktoři vude né zcela uspokojivý, mě taky sejří, e mi asi nedělala ten NT screening a e mě neposlala na to vyetření srdíčka jak se chodí, ale neboj, to bude dobrý, kdy u uká, tak je to hned veselejí viď? mě u se aspoň od té doby co se hýbe tolik nestýská, fakt předtim se mi vdycky mezi jednotlivýma utz stýskalo, co mi přilo íleně uhozený, kdy mam maličký vlastně vude a pořád sebou, koda, e neni to břicho průhledný, bych na něj čučela pořád
Není tady
Sakuro,
četla si můj vzkaz? Jo, a atičky mám také.
Není tady
Karal, take mudra opět kecala já u tý babě vůbec nevěřim nemam jí ráda babiznu jednu já toti právě vyčůraná byla a ona tvrdila, e proto je dítě patně vidět, e je nízko, ale maličký se točilo jak holub na báni, take babizna mohla klidně počkat, a se natočí správně, prostě mě odflákla a jetě le, u s tim, e je brzo hlavně, e má nějakou tu licenci, nebo specializaci, či kýho laka na utz vyetření, má u sebe normální utz i 3D a taky ho nedělá pokadý a 3D jen za zaplacení sem fakt zvědavá na toho novýho doktora, snad bude ochotnějí a jestli ne, no tak to budu zas z toho smutná, vim, sem jak malá ale normálně sem to její odfláknutý vyetření posledně obrečela, byl to tak spontální pláč, e sem to nemohla zastavit..
jdu na obídek, zatim
Není tady
cieska napsal(a):
jo Olíí, taky si myslim, e by tě měli víc hlídat, jak vidí jsou doktoři vude né zcela uspokojivý, mě taky sejří, e mi asi nedělala ten NT screening a e mě neposlala na to vyetření srdíčka jak se chodí, ale neboj, to bude dobrý, kdy u uká, tak je to hned veselejí viď? mě u se aspoň od té doby co se hýbe tolik nestýská, fakt předtim se mi vdycky mezi jednotlivýma utz stýskalo, co mi přilo íleně uhozený, kdy mam maličký vlastně vude a pořád sebou, koda, e neni to břicho průhledný, bych na něj čučela pořád
Oliii, ja teda mela malinkatej, ale je fakt, ze pokud jsem se na nej vyslovene neptala, taky ho nikdo nezkoumal..Zase kdyz te nijak vyrazne nehlidaji, tak asi nepredpokladaji, ze by neco melo byt spatne, to je taky dobra zprava,ne? Drz se, vim, ze je to tezke, ale my uz to spolecne nejak doklepeme!!
Není tady
cieska napsal(a):
Karal, take mudra opět kecala já u tý babě vůbec nevěřim nemam jí ráda babiznu jednu já toti právě vyčůraná byla a ona tvrdila, e proto je dítě patně vidět, e je nízko, ale maličký se točilo jak holub na báni, take babizna mohla klidně počkat, a se natočí správně, prostě mě odflákla a jetě le, u s tim, e je brzo hlavně, e má nějakou tu licenci, nebo specializaci, či kýho laka na utz vyetření, má u sebe normální utz i 3D a taky ho nedělá pokadý a 3D jen za zaplacení sem fakt zvědavá na toho novýho doktora, snad bude ochotnějí a jestli ne, no tak to budu zas z toho smutná, vim, sem jak malá ale normálně sem to její odfláknutý vyetření posledně obrečela, byl to tak spontální pláč, e sem to nemohla zastavit..
jdu na obídek, zatim
Ciesko, to si netroufnu rict, ze kecala, ale v Gennetu jsem si lehla, doktorka mi napatlala bricho, pustila utz a rekla,ze mimnko je vysoko, ze me posle vycurat..jake jsou ale moznosti pristroje tve mudry nevim. Me prijde, ze ji to snad ani nebavi..
Není tady
Karal napsal(a):
cieska napsal(a):
Oliii, ja teda mela malinkatej, ale je fakt, ze pokud jsem se na nej vyslovene neptala, taky ho nikdo nezkoumal..Zase kdyz te nijak vyrazne nehlidaji, tak asi nepredpokladaji, ze by neco melo byt spatne, to je taky dobra zprava,ne? Drz se, vim, ze je to tezke, ale my uz to spolecne nejak doklepeme!!
no já právě kvuli takovému hematomu minule potratila proto jsem vysoce riziková a proto mě paní dr nechala u sebe v rizikové poradně aspon tak mi to dnes říkala sestřička tak jsem s toho jelen
Není tady
čau holky, tak mě dnes íleně tvrdne břicho! Je to moc nepříjemný a docela i bolestivý. Jako bych do určitého místa dostala křeč, či co. No zkusím nějak přeít víkend a pokud se to neuklidní, tak v pondělí zavolám doktorovi.
Anebo mohla bych si začít uívat nějaké to magnezium třeba sama od sebe? Bez předpisu a bez konzultace u Dr. Mana teď jede do práce, tak by se mi cestou stavil v lékárně.
Olii koda toho ultrazvuku, na tvém místě a po tvých zkuenostech bych asi striktně trvala na UTZ i za cenu úhrady, protoe opatrnosti není nikdy dost. Mě UTZ také nedělá, ale najde aspoň přes ultrazvuk srdíčko a pustí ho třeba 10sekund nahlas. Co je dobré, protoe aspoň jsem na vlastní ui přesvědčená, e je mimi ivé.
Karal já výbavičku červeno-růovou nepořizuji vůbec, dostala jsem pytel od kamarádky, ale jsou tam bílé, růové a červené věcičky, ale atičky spíe a na dalí rok. Podle mě jsou pro novouka stejně nejpohodlnějsí bodynka a dupačky, nebo nějaké tepláčky. Osobně nejsem ani zastánce novorozeneckých rifliček a podobných nesmyslů. Drím se hesla - pohodlí nadeve.
Není tady
no nic holky jdu si ohřát polívku a pak se natáhnu odpoledne musím upect perník pro tátu jedu ho navtívit zítra od 29.12 co byl u nás a kvuli mé hospitalizaci musel k brachovi jsem ho neviděla tak má slibené e mu upeču a dovezu i slíbené palačinky s tvarohem které jsem mu tenkrát nestihla udělat. pá odpoledne nahlídnu
Není tady
Oskarko, kup si Magne B6, ja s Honzou brala bud 3x1tbl nebo 3x2tbl kdyz tvrdlo hodne..horcik nicemu neublizi,takze ho muzes bastit i bez predpisu..Ja s Honzou mela par kalhot nakoupenych, ale nedavala jsem je, jeli jsme jen v overalcich a dupackach, pozdeji teplackach..Me prave prijdou ty saticky zbytecne ikdyz na obrazku jsou sladke, spis koukam po overalcich..vcera jsem koupila ty laclacky, navic budu rodit koncem cervence a srpen uz muze byt studeny, tak ani moc tech bodycek bez rukavu neberu..kdyz bude vedro, holt se bude prat a ono to bleskove uschne..
Není tady
Karal tvrdlo mi asi 5x během hodiny, kdy jsem vařila oběd. tak asi 15s, křeč v břichu, někdy boule - je to fakt nepříjemný. Teď nedělám nic, tak je to OK, ale musím se překonat a jít uklidit kuchyni atd. A to jsem se chtěla pustit do oken a záclon. Dnes na to prdím.
Není tady
Ciesko, ja byla v tom 20 tt v Krci a na dverich meli napsano,ze urcite pred vysetrenim nepit velke mnozstvi vody a jeste pred samotnym ultrazvukem se jit vycurat,takze se obavam,ze pani doktorka je opravdu hodne mimo.
Olii,me v tom cca 17 tt take nedelal utrazvuk,takze v tom nejsi sama.
Není tady
Oskarko neporadim, je jsem ani v prvnim tehu nevedela,co to je tvrdnuti bricha a nevim to vlastne dodnes. Prcek kope o sto sest. Jinak Karal souhlasim, ja jsem mela Matu prvni dva mesice jen v overalcich,pak jsem presla na bodycka, tricko a teplacky a pokud se slo k doktorce nebo na vitani obcanku,tak jsem nemela rifle,ale bud manzestracky nebo nejake bavlnene laclacky,ty se mi osvedcili dodnes a Mata je miluje a ja na nich dost slusne ulitavam. Jinak poslu mejlik do 5ti minut,omlouvam se,ale pred 3,5 mesici byl na operaci pes s kameny a je to tu zpet,uz druhy den neji, je ustraseny,proste jsem nevedela,co se deje a bojim se o nej stejne jako o dite,takze manzel sel opet zrujnovat tezce usetrene penize na miminko,aby nam potvrdili,ze tam jsou proste zpet,nechapu to a je mi do breku z toho vseho.
Není tady
Píete, jak vám tvrdne břicho a tak... u pvního jsem touto dobou měla tvrdnutí i mléko, teď nic z toho... tak mi to přijde zvlátní.
Tvrdnutí břicha zaívám jen po tulení (jak se vyplaví přirozeně oxitocin...)
Teď mám akorát po ránu křeče do lýtek a občasné poruchy zraku, ... Kadé těhotenství je asi jiné.
Oskárko, prosím Tě, na okna a záclony se vykali. To si nech a po 38 týdnu, nebo jetě lépe, nech to na manela. A si jetě neublíí. Tvrdnutí by asi nemělo v tomto stádiu těhotentsví bolet.
Upravil(a) eva4444 (19. 3. 2010 14:33)
Není tady
cieska, tvrdnutie celkom určite spozná, neviem u ako ti to opísa, ale je to neprehliadnutežné, ver mi netráp sa, brucho ti určite netvrdne keď o tom nevie
ja som unavená tie,ale to je tým e som celý deň na nohách, buď dom alebo vonku..take to bude tým..ale počasíčko si uívam
dnes som bola na krv, objednali ma na ogtt na apríl. inak nové nič, prcek sa hlási, ja mám plus dve kilá oproti mojej váhe, take som celkom spokojná. ialene ma bolia kríe, ale skôr niie ako kríe, u pri zadku...asi niečo pricviknuté...aj pri chôdzi. o nejakom ohýbaní nemôe by reč, to ochkám ako storočná
Není tady
baby, klesla som pod stovku!!!!
Není tady
Téma zavřeno