6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Blava napsal(a):
DENNY9 napsal(a):
Dudlíky mám ty nejmení, ale budu se snait nedávat. A tu lahvičku sem měla nařízenou koupit od táty, protoe kupoval ohřívačku lahviček, tak musel hned zkouet.
ahaaaaa
no dudlíčky nějaké pořídím a ohřívačku nejspí ne. Na dvě lahvičky to popř. vyřeíme jinak
Kámoka ohřívá normálně v mikrovlnce, má do ní i sterilizátor, co je super e nemusí pro dva furt vyvařovat.
Není tady
no holky zrovna si tak říkám co úskalí mě moná čeká při těch dvou
a to mě dneska tchýně hlásila, e v sousedství je entina co má u synátora (10let) a teď čeká po IVF trojčata...tak klobouk dolů před ní teda
Není tady
Denny, no, jak jsou streva plny pak me taky bricho tvrdne pri normalnich pohybech, pro jistotu zase zvysim magnezko,ale bude to tema strevama..kdyz povoli streva, je to o hodne lepsi..Ale stejne uz zacinam mit pocit tezkeho bricha, neumim si predstavit ze bych tam tahala dve :-)
Není tady
Blavi, ja myslim, ze se zabehnes stejne rychle jako s jednim, jen budes muset vyvinout vetsi rychlost :-)) Ja taky ohrivala v mikrovlnce, ono se to nema, protoze se to neohriva rovnomerne, ale kdyz se to poradne protrepe :-))
Není tady
Blava napsal(a):
no holky zrovna si tak říkám co úskalí mě moná čeká při těch dvou
a to mě dneska tchýně hlásila, e v sousedství je entina co má u synátora (10let) a teď čeká po IVF trojčata...tak klobouk dolů před ní teda
Neboooj, zvládnout se to dá. Holt nebude moct chovat, kdy jen zakňourají, by ses musela přetrhnout.
Ta kámoka byla na vechno sama- maminku daleko a tchýně má 76 let, tak se miminek bála a zmákli to krásně. Je to sranda, nedávno se narodili a u jí mejdí po čtyřech oba dva.
Není tady
Karal napsal(a):
Denny, no, jak jsou streva plny pak me taky bricho tvrdne pri normalnich pohybech, pro jistotu zase zvysim magnezko,ale bude to tema strevama..kdyz povoli streva, je to o hodne lepsi..Ale stejne uz zacinam mit pocit tezkeho bricha, neumim si predstavit ze bych tam tahala dve :-)
Já měla s tvrdnutím problém i u dětí, tak sem s tím počítala, e mně to nemine. S Romčou sem kvůli tomu leela 2 měsíce v nemocnici a ani mi to nedolo, ale čím je člověk starí, tak má asi ze veho víc obavy. Se te dost hlídám, na procházce sem nebyla ani nepamatuju. Radi vude autem.
Není tady
Denny, ja to mela s Honzou od 17tt, musela kvuli tomu na rizikove, takze ted uz nastesti neplasim tolik jako tehdy, ale mas pravdu,ze clovek se vic hlida..kdyz mam pocit, ze je to vic nez se mi zda unosne, radeji naklusu na kontrolu..
Upravil(a) Karal (9. 4. 2010 19:53)
Není tady
jo zvýit rychlost... no tak to u se vidím, jak tu budu lítat jak motorová my
já mám břicho vesměs taky tak nějak tvrdé, ale vude, já tam asi nic jiného kromě miminek nemám hádám, e vnitřnosti mám na zádech
no snad to nějak půjde, bude muset a jak říkám, pudy a matka příroda snad trochu taky vypomůe
Není tady
Karal napsal(a):
Denny, ja to mela s Honzou od 17tt, musela kvuli tomu na rizikove, takze ted uz nastesti neplasim tolik jako tehdy, ale mas pravdu,ze clovek se vic hlida..
Nojoo holka, ty to má jetě v ivé paměti, no ale co já??? Po sedumnácti letech je to pro mně vlastně vechno nové. A dost moná, e sem víc ze veho vyjukaná, jak kdy sem čelala první.
Není tady
DENNY9 napsal(a):
Karal napsal(a):
Denny, ja to mela s Honzou od 17tt, musela kvuli tomu na rizikove, takze ted uz nastesti neplasim tolik jako tehdy, ale mas pravdu,ze clovek se vic hlida..
Nojoo holka, ty to má jetě v ivé paměti, no ale co já??? Po sedumnácti letech je to pro mně vlastně vechno nové. A dost moná, e sem víc ze veho vyjukaná, jak kdy sem čelala první.
Denny a ty má 17-ti letou dceru a teď čekáte druhé?
Není tady
Blava napsal(a):
DENNY9 napsal(a):
Karal napsal(a):
Denny a ty má 17-ti letou dceru a teď čekáte druhé?
Jinak- dcerka měla nedávno 21 a synek bude mít v létě 17. Dobrý, ne?? Vím, e sem se zbláznila, ale co u.
Není tady
DENNY9 napsal(a):
Blava napsal(a):
DENNY9 napsal(a):
Nojoo holka, ty to má jetě v ivé paměti, no ale co já??? Po sedumnácti letech je to pro mně vlastně vechno nové. A dost moná, e sem víc ze veho vyjukaná, jak kdy sem čelala první.Denny a ty má 17-ti letou dceru a teď čekáte druhé?
Jinak- dcerka měla nedávno 21 a synek bude mít v létě 17. Dobrý, ne?? Vím, e sem se zbláznila, ale co u.
proč zbláznila je to náhodou fajnový
já jsem si myslela, e jsi nějaká "třicítka" i kdy to můe být e
Není tady
Chtěli sme daleko dřív, antikoncepci nemám u skoro devět let, opravdu snait sme se začali tak před pěti, i kdy ani před tím sme se tomu nebránili, ale holt to nelo. Třikrát sem o mimčo přila, "natěstí" vdycky v prvním trimestru, tak budem mít holt mazánka na "staré kolena".
Není tady
DENNY9 napsal(a):
Chtěli sme daleko dřív, antikoncepci nemám u skoro devět let, opravdu snait sme se začali tak před pěti, i kdy ani před tím sme se tomu nebránili, ale holt to nelo. Třikrát sem o mimčo přila, "natěstí" vdycky v prvním trimestru, tak budem mít holt mazánka na "staré kolena".
jeje to mě mrzí, take to i tak byla dost trnitá cesta
a mazánek na "stará kolena" je supeeer
Není tady
DENNY9 napsal(a):
Třicítka nejsem, koncem ledna mi bylo 40. To byl taky můj strop, do kdy se o mimi snait. A ejhle, Vaík mi u okopává pupek.
to je heeeezký
Není tady
Blava napsal(a):
DENNY9 napsal(a):
jeje to mě mrzí, take to i tak byla dost trnitá cesta
a mazánek na "stará kolena" je supeeer
Trnitá- to joo, pro to sem taky radi podstoupila i tu plodovku, aby bylo vechno v pořádku.
Není tady
jetě mě napadá... kdy budu pouívat papírové plenky musím ze začátku dávat i ty látkové??? Kvůli kyčlím...
jsem to tu z těch rozhovorů nějak "nepochytila"
Není tady
Blava napsal(a):
jetě mě napadá... kdy budu pouívat papírové plenky musím ze začátku dávat i ty látkové??? Kvůli kyčlím...
jsem to tu z těch rozhovorů nějak "nepochytila"
Myslím, e holky jenom přidávaly látkovky kvůli kyčlím přes noc. Ono to ti určitě řekne doktor, jestli bude potřeba.
Není tady
DENNY9 napsal(a):
Blava napsal(a):
jsem to tu z těch rozhovorů nějak "nepochytila"Myslím, e holky jenom přidávaly látkovky kvůli kyčlím přes noc. Ono to ti určitě řekne doktor, jestli bude potřeba.
tak fajn díkes
já slupla část ledového salátu a jdu si dát megnesium a lehnout k tv, a mám ten klidový reim...
Přeji hezký večer Denny a vám co se tu třeba jetě zjevíte samo taky
Není tady
Blava napsal(a):
DENNY9 napsal(a):
Blava napsal(a):
jsem to tu z těch rozhovorů nějak "nepochytila"Myslím, e holky jenom přidávaly látkovky kvůli kyčlím přes noc. Ono to ti určitě řekne doktor, jestli bude potřeba.
tak fajn díkes
já slupla část ledového salátu a jdu si dát megnesium a lehnout k tv, a mám ten klidový reim...
Přeji hezký večer Denny a vám co se tu třeba jetě zjevíte samo taky
Hezký večer a pozdravuj kluky
Není tady
Denny to jsme na tom uplně stejně mě čekají krásný kulatiny v červnu jeden syn má taky 21 a druhýho mám jen o tři roky mladího jak ty
to si ty miminka náleitě vychutnáme co
Není tady
Gabu napsal(a):
Denny to jsme na tom uplně stejně mě čekají krásný kulatiny v červnu jeden syn má taky 21 a druhýho mám jen o tři roky mladího jak ty
to si ty miminka náleitě vychutnáme co
No to teda. Kdy je to uuurčitě naposled!! No ty si konečně aspoň uije těch culíčků a atiček. Sem "nenápadně" mrkla, má nádherný věcičky pro malou.
Není tady
No snad bude co česat a nebude mít čtyři chlupy ve dvou řadách po tátovi jéi kdyby mě slyel
dík za pochvalu kdy ono se na ty holčiny tak hezky nakupuje tak nějak větinu jsem posbírala průběne na mmb
tak hezký těhulkování přeji
Není tady
Gabu napsal(a):
No snad bude co česat a nebude mít čtyři chlupy ve dvou řadách po tátovi jéi kdyby mě slyel
dík za pochvalu kdy ono se na ty holčiny tak hezky nakupuje tak nějak větinu jsem posbírala průběne na mmb
tak hezký těhulkování přeji
Tie závidím tu holčičku. To je opravdu potěení nakupovat No ale táta je astný jak blecha za synáčka, u plánuje ty motorečky, autíčka .... Je to jeho první dítko, tak si to chce náleitě vychutnat. Ono nakupování barbínek atd. chlapa asi moc netáhne.
Tobě se to taky u kráásně krátí, tak si uij jetě tech posledních pár týdnů, ne to nastane.
Není tady
Téma zavřeno