|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1 … 36 37 38 39 40 41
Téma zavřeno
cieska napsal(a):
Chtěla sem se zeptat, poslední dobou mam chutě na vesměs samá nezdravá jídla - hranolky s majonézou, grilované maso, párky a uzeniny.. no věci, který normálně jim tak jednou za půl roku. Tak jestli malý nemůžu tim co snim ublížit? A co třeba taková čínská polévka? je tam napsáno nevhodné pro děti do 3 let, ale o těhotných nic, co myslíte?
Když na to má "malý" chuť, tak mu klidně dopřeju. Samozřejmě všeho s mírou.
Není tady
cieska napsal(a):
Chtěla sem se zeptat, poslední dobou mam chutě na vesměs samá nezdravá jídla - hranolky s majonézou, grilované maso, párky a uzeniny.. no věci, který normálně jim tak jednou za půl roku. Tak jestli malý nemůžu tim co snim ublížit? A co třeba taková čínská polévka? je tam napsáno nevhodné pro děti do 3 let, ale o těhotných nic, co myslíte?
já myslím, že když na to máš chuť a nebudeš toho jíst kila tak je to ok 
ono možná po tom IVF je to trochu jiné, navíc já jsem jak chroust takže všici "psychařili" jak budu nosit dvě děti apod. Pověry jsem až tak moc neřešila, prostě jsem spíš chtěla dojít do období kdy i kdyby se nedej bůh cokoliv stalo už budou mít "větší" šanci to zvládnout v inkubátorech apod.
A s tím kočárkem, ono je možná těžší vybrat pro jedno než pro dvě 

Není tady
já si budu muset jít za chvílu hodit něco do hrnce 
ale stihla jsem se objednat na kontrolu na oční tak jsem ráda, sice mají volno až na konci dubna, ale nic nepotřebuji tak mě to nevadí 
jojo Denny snažím se a odpočívat fakt budu 

Není tady

To CS skóre mi píše Mudr. do kolonky v těhu průkazce, která se nazývá "vnitřní nález, hrdlo, kolpo, cyto". a napsala do kolonky CS: 1 a pak něco co nepřečtu, vypadá to jako Pt nebo P+.
Ciesko, dřív jsem do Fast foodu nechodila a teď jsem v KFC 2x za týden na Smart mini menu Twister s hranolky. Mám totiž KFC z práce za rohem. Cpu se čokoládou. Pak nemám mít +10kg.
Ty čínské polévky asi nedoporučují kvůli glutamátu, asi zrovna pro těhotné nejsou vhodné stejně jako pro malé děti.
Není tady
baby, prišli mi plienky. nejdem vás tu tým zaťažovať, kto si chce pozrieť moje aktuálne rozpoloženie, tak je na výbavičke v plienkach 
nemám moc čas, snáď sme všetky OK 
Není tady
Blavuš tak se pochlub jaké ty postýlky jste nakonec vybrali? u mě je favorit http://www.darjanabytek.cz/ItemPage.asp?IID=46 anebo Scarlett Alenka. objednám ji v květnu.
Není tady
Tak ja jsem hrozne pribrala na nohach a zadku, a to behem par dni - aspon se mi to zda. Predtim jsem takove hnaty nemela. V KFC jsem take ted dost casto, nastesti tu neni nikde blizko, to bych tam byla asi kazdy den.
A to me doktor minule napominal, ze mam vysoky cholesterol a at se vyhybam tucnemu a korenenemu. At zije KFC! 
Není tady
Tak fastfoody mě nějak přešly, ani předtím jsem tomu moc neholdovala, dávala jsem si jen pravidelně tak jednou do měsíce cheesburger a shake v mekáči, ale teď na to vůbec chuť nemam, kfc mam z ruky, takže tam nepřijdu vůbec, ale dostává mě vůně kebabu každý den na náměstí, ale normálně to nejim, tak jsem ještě nepodlehla
podle poslední návštěvy u doktora jsem oproti své původní váze přibrala půl kila
takže v tomhle jsem v klidu zatím.
Sakur a neotýkáš spíš?
Není tady
teda holky, prohlížela jsem co tak všechno pro mimi a sebe v lékárně a je toho teda fůra. a to myslím nechci nic moc navíc...
tak si jdu asi udělat kafíčko a vrhnu se na ten seznam 
jinak postýlky asi objednáme od Scarlettu Alenku
a matraci kokos+molitan

Není tady
Cies, je to mozny, ze to je jen zadrzena voda - neprijde mi totiz, ze bych se nejak precpavala. Ale udelala se mi hrozna celulitida na zadku a stehnech, to jsem predtim tolik nemela. Tak jsem radsi zacala mazt i nohy tim ElastiQem, aby se mi jeste neudelaly strije. To by mi jeste schazelo, do porodu vic jak tri mesice, to asi pekne nakynu jeste...
Tak se mejte krasne, ja jdu do hajan. Zitra skolka neni, tak se zase krasne s Ryu vyspime. Akorat chudak manzel chodi o sobotach do prace...
Není tady
Jeje Karal, tak snad to nějak "vyležíš" a zaženeš 
Já dala dohromady ten seznam a jsem na sebe pyšňoučká
Už se těším až to všechno budu objednávat
taky jsem viděla krásný teploměr do vody s barvou rybky Nemo
a samé takové blbinky 
Jo ale vrtají mě hlavou dudlíky, mám-li nějaké pořídit apod.
A lahvičky s dudlíky taky uuuužžžž??? Nebo až uvidíme jestli půjde kojení apod.

Není tady
Blava napsal(a):
Já dala dohromady ten seznam a jsem na sebe pyšňoučká![]()
Už se těším až to všechno budu objednávattaky jsem viděla krásný teploměr do vody s barvou rybky Nemo
a samé takové blbinky
A lahvičky s dudlíky taky uuuužžžž??? Nebo až uvidíme jestli půjde kojení apod.
Blavi lahvičku sem kupovala zatím jen jednu- doufám,že kojení půjde, ale bude na léto, tak spíš na čajíky.
A dudlíky mám dva- sem dostala v krbicích pro budoucí maminky. Ale jinak bych stejně kupovala.
Není tady
DENNY9 napsal(a):
Blava napsal(a):
Já dala dohromady ten seznam a jsem na sebe pyšňoučká![]()
Už se těším až to všechno budu objednávattaky jsem viděla krásný teploměr do vody s barvou rybky Nemo
a samé takové blbinky
A lahvičky s dudlíky taky uuuužžžž??? Nebo až uvidíme jestli půjde kojení apod.Blavi lahvičku sem kupovala zatím jen jednu- doufám,že kojení půjde, ale bude na léto, tak spíš na čajíky.
A dudlíky mám dva- sem dostala v krbicích pro budoucí maminky. Ale jinak bych stejně kupovala.
no já snad nějaké dudlíčky dostanu, ale myslela jsem na takové ty ryze novorozenecké 
zase všude píšou, že dudlíčky neeee, že si děti mají zvyknout na bradavky apod. tak nevím 
a s lahvičkou asi ještě počkám... dneska se dá vše koupit pomalu ze dne na den 

Není tady
ja taky dneska delala inventuru v oblecenicku..z tech slabych vecicek mam si myslim vsechno..ted premyslim, kolik z te velikosti 62 teplejsich vecicek, kdyby srpen byl studenej..S mamkou usijeme fusaky, obycejny obdelnik se zipy po stranach, pro honzu jsem je mela taky a hooooodne jsme je uzili v kocarku, doma, na chalupe, neodkopal se a ja vedela ze je v teple..A co Honzik nemel a uzili bychom, byl mantinel kolem postylky, ten si asi taky spichnu :-))
Blavi, budes chtit neco poslat z tech vyslovene klucicich veci? Vzhledem k penezum si neco necham,ale vecicky s bagrama a podobne rada poslu..ale samozrejme ze to mam jen v jednom vydani :-))
Upravil(a) Karal (9. 4. 2010 19:18)

Není tady
Karal napsal(a):
ja taky dneska delala inventuru v oblecenicku..z tech slabych vecicek mam si myslim vsechno..ted premyslim, kolik z te velikosti 62 teplejsich vecicek, kdyby srpen byl studenej..S mamkou usijeme fusaky, obycejny obdelnik se zipy po stranach, pro honzu jsem je mela taky a hooooodne jsme je uzili v kocarku, doma, na chalupe, neodkopal se a ja vedela ze je v teple..A co Honzik nemel a uzili bychom, byl mantinel kolem postylky, ten si asi taky spichnu :-))
Blavi, budes chtit neco poslat z tech vyslovene klucicich veci? Vzhledem k penezum si neco necham,ale vecicky s bagrama a podobne rada poslu..ale samozrejme ze to mam jen v jednom vydani :-))
Nestraš, že bude srpen studený
já se těšíííím, že bude teplo min do října 
Pokud určité věcičky nebudeš potřebovat tak přijmu ráda
a přihodím i nějakou kačku za to 
A už je ti lépe???

Není tady
Dudlíky mám ty nejmenší, ale budu se snažit nedávat. A tu lahvičku sem měla nařízenou koupit od táty, protože kupoval ohřívačku lahviček, tak musel hned zkoušet. 
Není tady
Blavi, kacky si nech, zajdeme na zmrzku :-)) Ja to proberu tu nejmensi velikost a pak ti dam vedet, co tam je..u nas ted panuje chaos, cele horni patro uz je rozfrcane po baraku, uf, to budou neprijemne tydny,az bude barak plny prachu a delnasu, do toho vztekle dite a brich jako velryba..
Jsem si udelala matovy caj a sbastila espumisan, to mi pomohlo, a rychle jsem se nevecerela..takl ted cekam co bude..ale bricho tvrdne..

Není tady
DENNY9 napsal(a):
Dudlíky mám ty nejmenší, ale budu se snažit nedávat. A tu lahvičku sem měla nařízenou koupit od táty, protože kupoval ohřívačku lahviček, tak musel hned zkoušet.
ahaaaaa 
no dudlíčky nějaké pořídím a ohřívačku nejspíš ne. Na dvě lahvičky to popř. vyřešíme jinak 

Není tady
Karal napsal(a):
Blavi, kacky si nech, zajdeme na zmrzku :-)) Ja to proberu tu nejmensi velikost a pak ti dam vedet, co tam je..u nas ted panuje chaos, cele horni patro uz je rozfrcane po baraku, uf, to budou neprijemne tydny,az bude barak plny prachu a delnasu, do toho vztekle dite a brich jako velryba..
Jsem si udelala matovy caj a sbastila espumisan, to mi pomohlo, a rychle jsem se nevecerela..takl ted cekam co bude..ale bricho tvrdne..
dobrá, až budeš mít čas a chuť apod. tak se pokoukni a pak probereme a doladíme ten zbytek 
teda moc ti nezávidím ty zlobivá střeva... já musím říct, že po období zácpy je to teď spíš naopak...

Není tady
Karal, to je dobře že už bříško nebolí. S tím tvrdnutím- ono už to asi o moc lepší nebude. Já ho mám tvrdý prakticky furt, když se pohnu.
Není tady
Blavi, to bude hodne na tobe a na tvem postoji, my dudlik meli a neznam nic hezciho nez ucpat ten rvouci cumacek dudlanem :-)) (To samo prehanim :-)) Prece jen jsou okamziky kdy potrebujes prsa schovat :-)) Ale samo jsou i matky, ktere dudlani dusledne odmitaji..Pro jistotu bych je mela pripravene :-)

Není tady
Téma zavřeno
Stránky: 1 … 36 37 38 39 40 41