|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1 … 35 36 37 38 39 … 41
Téma zavřeno
Tak já si naordinovala klíííídek takže nedělám nic
Jdu snídat a pustit si tv 
Jen teda uvařit oběd a ten seznámek fakt začnu psát
i když teda nebudu tak pečlivá jako ty Cies 
Až se vrátí manža objednáme postýlky a matrace a taky si objednám povlečeníčko 
Když teď nad tím tak přemýšlím je toho nějak moc ne

Není tady

Ahoj holky,
jak tu čtu, máte nebo měli jste některé s těmi tatínky problémy. Tak jsem ráda, že můj taťka, i když má nějaké mouchy, je jaký je.
A tak nějak mi Vaše popisy posloužili jako náhled do psychiky chlapů (některých). Kdysi jsem někde četla, že chlap i to mají s láskou ke svým dětem jinak, milují je, přes lásku ke své ženě. Tak se stane, když svou ženu nemiluje, nějak dovede "vypustit" z hlavy i vlastní děti. Ženy to mají s mateřským pudem jinak. No já tohle nepitvám kvůli svému otci, ale otci svého synka, bohužel to byl z mé strany špatný výběr partnera: nejeví a nejevil o dítě opravdový zájem a pak si třeba vzpoměl po dlouhé době, když byly malému 2 roky, že by ho vzal s sebou do ciziny. Nebo si vzpoměl, když byl malý kojenec, že by ho chtěl na celý víkend, tak jsem malého na celý víkend nedala (když jsem kojila...). A on bývalý nějaké kompromisy jako navštěvování, vožení kočárku na 2 hod. mezi kojeními odmítal. Nakonec se přestal zajímat úplně, psal mi SMS, ať najdu malému nového tátu (což jsem i pak našla :-) ), no a před nedávnem mi v SMS vyčetl, že jsem ho svým jednáním připravila o syna. Fakt ty chlapy nechápu.
Můj současný přítel je pravý opak bývalého, tak jsem si celkem jistá, že tohle se nám podruhé nestane.
Holky, jak když se Vám zkracuje čípek, co píše Mudr. do průkazky u CS?
Já měla před měsícem CS:0 a teď mám CS:1. Nějak to Mudr. nekomentovala, tak mi asi nic nehrozí, no já bych ráda donosila do 40. týdne. Ještě toho musím doma tolik stihnout.
Karal, dnes jsem poprvé oblékla tuniku (s krátkým rukávem). Koupila jsem ji v CaA v akci ještě v zimě, nějak mě škrtí přes ramena a ruce, jak jsem přibrala a připadá mi taky, že značně zvýrazňuje prsa a břicho taky.
Není tady
Dobré ránko maminy,
Já dneska vyjímečně spala dobře.Sice jen 6 hodin, ale po dlouhé době špatného spaní je to úspěch. Malý totiž nejradši hopsá v noci, když je klid. No mám se na co těšit, pokud mu to zůstane.
Tady zatím krásně svítí sluníčko, tak myslím vyperu další várku pidi oblečků, ať je můžu dát sušit na zahradu.
O víkendu nemám šanci se k pračce dostat, to ju zabírá dcerka, když přijede ze školy.
Karal, podprda je fajn, sem si koupila jen takovou jednoduchou hladkou,je hodně příjemná , pružná, takže i kdyby mi prsa ještě o číslo vyrostly, tak se do ní vlezu. Druhou(třetí), nevím kolik bude potřeba, si koupím v lékárně. Je docela levná. Vypadá taky dobře, ale je to jen bavlna s elastanem, tak ta bude chtít asi koupit, až budu vědět, jak nakynu na objemu.
Není tady
Ahoj Evi, oni fakt ty chlapáci mají to myšlení nějak úplně jinak... Bohužel v dnešní době se asi víc než dřív stává, že partneři opouštějí partnerky s malými dětmi (já sama jich mám kolem sebe hned několik) ale když chlap chytí tzv. druhou mízu - je to na zbláznění 
Jinak co se týče u toho zkracování, já jsem v tom od včerejška
a mě do průkazky mudr nic nenapsala (alespoň jsem nic nenašla) ale dostala jsem nějakou "větší" zprávu kde píše kolik má mm a je tam u toho v úvozovkách T...
Nevím co to znamená...
jo a už jsem dostala jakýsi papíry k vyplnění jména pro dítě 
Upravil(a) Blava (9. 4. 2010 9:57)

Není tady

Zatím jsem si našla na netu několik odkazů, co to cervix skóre znamená a že už bych mohla mít i 3, takže 1 je u mě úplně OK, to jsem si oddychla, to vypadá, že mám šanci donosit do 40. týdne.
http://www.tehulky.estranky.cz/clanky/v … skore-_CS_
Není tady
Blava napsal(a):
Ahoj Evi, oni fakt ty chlapáci mají to myšlení nějak úplně jinak... Bohužel v dnešní době se asi víc než dřív stává, že partneři opouštějí partnerky s malými dětmi (já sama jich mám kolem sebe hned několik) ale když chlap chytí tzv. druhou mízu - je to na zbláznění
Jinak co se týče u toho zkracování, já jsem v tom od včerejškaa mě do průkazky mudr nic nenapsala (alespoň jsem nic nenašla) ale dostala jsem nějakou "větší" zprávu kde píše kolik má mm a je tam u toho v úvozovkách T...
Nevím co to znamená...
jo a už jsem dostala jakýsi papíry k vyplnění jména pro dítě
No Blavi, tak se konečně pochlub, jak se budou jmenovat???

Není tady
No já po tom mém doktorovi nepřečtu ani moje jméno, natož cokoliv ostatní. Ale z čeho sem byla špatná, že už mi začali poslíky. Sem tam, zatím málo, ale u dětí sem je neměla. Mi to příjde brzo.
Upravil(a) DENNY9 (9. 4. 2010 10:06)
Není tady
Ja ani nevim, kdy vlastne mam rodit, podle ms mam 19.7., ale podle utz az 25.7. Jenze nase deticky jsou drobnejsi, takze proto se to posunulo..HOnza mel 47cm a 3070g a holcicka bude asi jeste o fousek mensi..tak uvidime..Ale rda bych to zvladla v teminu, at s tim brichem se nevlacim cele leto..

Není tady
eva4444 napsal(a):
Zatím jsem si našla na netu několik odkazů, co to cervix skóre znamená a že už bych mohla mít i 3, takže 1 je u mě úplně OK, to jsem si oddychla, to vypadá, že mám šanci donosit do 40. týdne.
http://www.tehulky.estranky.cz/clanky/v … skore-_CS_
Evi jsem to přečetla, ale já tam žádné body nemám napsané 
Ale jak mě včera psala Karal, kdyby to bylo zlé pošle mě do špitálu nebo nařídí ležet (což neudělala)
Denny jména zatím ještě rozhodnuta nejsou i když už jsou vesměs favorité
ale až se manža vrátí chci to s ním definitivně probrat 

Není tady
Blav, je fakt, že ty to máš všecko 2x, ale zezačátku když jsem utvořila ten seznam, tak se mi toho zdálo taky strašně moc, ale jak postupně mam u každý položky buď napsáno "máme" nebo odkaz, či obchod, kde to koupíme, tak je toho míň a míň a za chvíli budeme mít všecko
nebejt těch tabulek byla bych na nervy, že na něco zapomenu, takle sem spokojená páč aj vidim co už je koupeno a kolik co ještě bude stát peněz a tak
mam ráda ve všem jasno, jinak jsem nesvá
Je pravda, že jsem trošku šáhlá v tomhle, máme excelový tabulky na všecko, na měsíční výdaje - kdy se co platí, na jméno když jsme vybírali pro dítě i třeba na nosnost mojí drůbeže 
Není tady
Karal napsal(a):
Ja ani nevim, kdy vlastne mam rodit, podle ms mam 19.7., ale podle utz az 25.7. Jenze nase deticky jsou drobnejsi, takze proto se to posunulo..HOnza mel 47cm a 3070g a holcicka bude asi jeste o fousek mensi..tak uvidime..Ale rda bych to zvladla v teminu, at s tim brichem se nevlacim cele leto..
Karal já mám termín 27.6., ale podle všech mudr klučíci báječně prospívají a přibývají na to že tam jsou dva takže to tipuju na dřív... ale ráda bych alespoň vydržela do začátku června... Snad se to povede!!! 

Není tady
Já mám termín taky dost od sebe. Jeden 20.6. , druhý 28.6. Tak doufám, že to bude ten první. Já měla dětičky totiž dost velký. KUbík měl 4 kilča a 55 centimetrů.
Upravil(a) DENNY9 (9. 4. 2010 10:21)
Není tady
Blava napsal(a):
eva4444 napsal(a):
http://www.tehulky.estranky.cz/clanky/v … skore-_CS_Evi jsem to přečetla, ale já tam žádné body nemám napsané
Ale jak mě včera psala Karal, kdyby to bylo zlé pošle mě do špitálu nebo nařídí ležet (což neudělala)
Denny jména zatím ještě rozhodnuta nejsou i když už jsou vesměs favoritéale až se manža vrátí chci to s ním definitivně probrat

ony sou tabulky už i na děložní čípek a hrdlo, no tak to čučim aj já
Blav, neboj, šetři se, žádný lítání a donosíš v pořádku určo 
Není tady
Denny, kdy ti dali druhý termín? já mam od začátku jen jeden 
a jak se poznaj poslíčky? nebo jak to cítíš? já si to neumim ani představit 
Upravil(a) cieska (9. 4. 2010 10:25)
Není tady
cieska napsal(a):
Blav, je fakt, že ty to máš všecko 2x, ale zezačátku když jsem utvořila ten seznam, tak se mi toho zdálo taky strašně moc, ale jak postupně mam u každý položky buď napsáno "máme" nebo odkaz, či obchod, kde to koupíme, tak je toho míň a míň a za chvíli budeme mít všecko
nebejt těch tabulek byla bych na nervy, že na něco zapomenu, takle sem spokojená páč aj vidim co už je koupeno a kolik co ještě bude stát peněz a tak
mam ráda ve všem jasno, jinak jsem nesvá
Je pravda, že jsem trošku šáhlá v tomhle, máme excelový tabulky na všecko, na měsíční výdaje - kdy se co platí, na jméno když jsme vybírali pro dítě i třeba na nosnost mojí drůbeže
fakt 
ale když vám to vyhovuje proč ne 
já jsem takový váhavý střelec a nechtěla jsem se rozšoupnout s čímkoliv dokud nebudu mít tak nějak potvrzeno (a mít i vnitřní jistotu) že ty mimča to zvládnou, že budou růst a bude prostě vše tak nějak ok...
Začali jsme vlastně kočárkem a pár hadříkama, doma mám nějaké vlhčené ubrousky z různých "slevových akcí" a chůvičky... Jinak nic... ale za 14 dní budu 30tt a tudíž bych řekla, že už je čas dopořídit tak nějak ten zbytek
Jo a taky už mám na cestě ty kojící a těhu noční košilky
se na ně těšíííím 

Není tady
Karal napsal(a):
Blavus, cim je prikrmujes? :-)) Ze bych taky Barborce neco poslala :-))
Ani ti nevím... prostě jím normálně 

a mám různé chutě na vesměs "obyčejné" věci - rajská, knedlík s vajíčkem apod.
ale jsem ujetá na šátečky s marmeládou, nebo různé koblížky... takže možná to
jo a taky bílé jogurty - nechápu teda...
Asi fakt všechno 

Jediný co v těhu nemusím a jinak mám ráda jsou ryby... divný...

Není tady
cieska napsal(a):
Jeden podle měsíčků, druhý podle velkých ultrazvuků. Ty sem měla osum týdnů od sebe(13 a 21) a shodli se na den přesně.
Není tady
cieska napsal(a):
Blava napsal(a):
eva4444 napsal(a):
http://www.tehulky.estranky.cz/clanky/v … skore-_CS_Evi jsem to přečetla, ale já tam žádné body nemám napsané
Denny jména zatím ještě rozhodnuta nejsou i když už jsou vesměs favoritéale až se manža vrátí chci to s ním definitivně probrat
ony sou tabulky už i na děložní čípek a hrdlo, no tak to čučim aj já
Blav, neboj, šetři se, žádný lítání a donosíš v pořádku určo
díky Cies, snad budeš mít pravdu 

Není tady
DENNY9 napsal(a):
cieska napsal(a):
Jeden podle měsíčků, druhý podle velkých ultrazvuků. Ty sem měla osum týdnů od sebe(13 a 21) a shodli se na den přesně.
jojo, já mám taky dva, ale přiklánějí se k datu podle utz...

Není tady
Blava napsal(a):
DENNY9 napsal(a):
cieska napsal(a):
jojo, já mám taky dva, ale přiklánějí se k datu podle utz...
Taky tak. podle UTZ mám i metřík.
Není tady
Blavuš, no já to tak mam pro svůj klid
abych prostě na nic nezapomněla, nenávidim totiž ten pocit, že vim, že sem něco chtěla udělat, nebo potřebovala koupit, zařídit.. a nemůžu si najednou vzpomenout co, nebo si vzpomenu uplně už pozdě.. takže si pořád všecko píšu a i když většinou ty poznámky nepotřebuju, tak mi to dodává klidu 
Tak třeba kočárek my ještě nemáme, já prostě nejsem schopná se rozhodnout jakou barvu a design mam vybrat, nechci vyloženě červený nebo růžový, ale kombinaci barev, kdyby třeba druhé mimčo bylo klučík.. pořád váhám mezi asi 8 kočárky, taťkovi je jedno který z nich to bude, takže ten mi to vůbec neulehčuje, ale taky už chce abych to objednala, jenže já pořád nevim
Jinak s tím, že se nemá moc kupovat dopředu, kdyby to náhodou nedopadlo.. tak tohle já jsem si vůbec nepřipouštěla, jsem si říkala, že se stejně stane co se stát má a kdyby to nevyšlo, tak to přece potom nevzdám a určitě bychom zkoušeli miminko znovu a znovu.. takže jednoho dne bych ty věci stejně potřebovala
je to fakt osud, o té smůle je to jen pověra, - tě nechci strašit - ale třeba teď pracuju s mladou pani, co přišla o dvojčátka v 5. měsíci, to už by člověk řekl, že se skorem nemůže stát a u nás na vsi sousedka taky přišla o miminka a to je donosila až do termínu a stejně, prostě když se to má stát, tak se to stane a člověk to neovlivní tim, jestli bude dopředu nakupovat nebo ne, je to osud
Není tady
Ciesko, s poslíkama jsem taky začátečník- nebo si je fáákt nepamatuju.
Nevím jak to popsat, ale je to takový tlak do břicha, že mně to nutí prodýchávat. Nebolí, ale je to divný.
Není tady
Chtěla sem se zeptat, poslední dobou mam chutě na vesměs samá nezdravá jídla - hranolky s majonézou, grilované maso, párky a uzeniny.. no věci, který normálně jim tak jednou za půl roku. Tak jestli malý nemůžu tim co snim ublížit? A co třeba taková čínská polévka? je tam napsáno nevhodné pro děti do 3 let, ale o těhotných nic, co myslíte?
Není tady
no tak denny, něco podobnýho jsem měla než mi napsala doktorka to magnézko, řekla mi, že mam stahy dělohy, ale už dobrý .. možná to bylo ono, nebo taky uplně něco jinýho, pohyby jsem si taky představovala trošku jinak než to nakonec je
je možný, že se mi shoduje termín podle MS a termín podle utz? protože v průkajdě mam napsáno podle utz 4.8. a když si dám kalkulačku podle poslední MS, tak mi vyleze taky 4.8. 
Upravil(a) cieska (9. 4. 2010 10:39)
Není tady
Téma zavřeno
Stránky: 1 … 35 36 37 38 39 … 41