29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Brrrrrrrrrrrrrrrr sklípkan , to radši myši, hady, ještěrky...... Pavouk je jediný zvíře , snad ještě kromě vos, komárů a klíšťat, co nepovažuji za mazlíčky
jsi odvážná. Moje mamka má nefalšovanou arachnofobii, a my mít doma pavouka, tak sem v životě nevkročí a máme po hlídání, škoda ale že by to nefungovalo na tchýni, toho bych velmi využila - tak minimálně 10 terárek , 2 v každé místnosti
Není tady
camelia napsal(a):
Brrrrrrrrrrrrrrrr sklípkan
, to radši myši, hady, ještěrky...... Pavouk je jediný zvíře , snad ještě kromě vos, komárů a klíšťat, co nepovažuji za mazlíčky
jsi odvážná. Moje mamka má nefalšovanou arachnofobii, a my mít doma pavouka, tak sem v životě nevkročí a máme po hlídání, škoda ale že by to nefungovalo na tchýni, toho bych velmi využila - tak minimálně 10 terárek , 2 v každé místnosti
Není tady
Jo jo, Blavy, to by bylo na román, až se někdy budu nudit, sepíšu paměti. Tchýně je ta pravá a nefalšovaná, přesně od ní asi pocházejí všechny ty vtipy. No hold mi došlo až později, že si ženská bere chlapa i s jeho matkou....
Není tady
camelia napsal(a):
Jo jo, Blavy, to by bylo na román, až se někdy budu nudit, sepíšu paměti. Tchýně je ta pravá a nefalšovaná, přesně od ní asi pocházejí všechny ty vtipy. No hold mi došlo až později, že si ženská bere chlapa i s jeho matkou....
![]()
Tak to mě mrzí, kdysi jsem takovou potencionální taky mohla mít ale nějak jsem včas prohlédla
Teď si vesměs nemůžu stěžovat takže já jsem spokojená s ní i s tchánem
Není tady
Jo, chtěla jsem vám se něco hodit, přišlo mi to mailem, je to bomba, mrkněte:
http://www.youtube.com/watch?v=qwYZuFrJObY
Není tady
Cam, hlavně, že je to zdravý ;-) a třeba se spletli :-)
Sakur u nás ve vsi je rodinka, co měla taky první dva kluky, do třetice se jim povedla holčička, takže paráda, ale pani se zřejmě nějak rozrodila, protože si pořídili brzy na to 4. a to je zas kluk, to už jim snad stačí :-) 4 malé děti jsou záhul jak blázen, pani je z toho pěkně udřená a taky to uživit!
Blav, jj, mam doma sklípkana, to je on - http://diskutnici.cz/foto.php?id=10312 ale je to hodně stará fotka, dneska už je o dost větší a barevnější. Mazlík je to můj, můj muž se ho popravdě taky bojí, ale nijak extrémně, jen kdyby utekl, tak by ho určitě zaplácnul pantoflí, to je mi jasný tenhle druh je prakticky neškodný, kousnout může, ale nedělá to, teda mě to nedělá a nikdo jiný na něj nesahá a není jedovatý, pouze má jedové chloupky na zadničce a ty vykopává nožkama, když se rozčílí, což taky nedělá když k němu jdu já, pouze lidem ze kterých asi cítí nervozitu, nebo nevim, ale když ho krmila máma a já byla na dovolené, tak měl pak uplně vypelichanou pr..., jak jí chtěl strašit
ty chloupky jsou asi jako maličké trny od kaktusu, když se zapíchnou musí se vyndat, jinak to štípe.. taky mam doma dva potkany, ty bez srsti, říká se jim fuzz
Cam, ještě mam taky i mnohonožky, ty jsou taky občas někomu po*né, ale většinou neškodné.. had je jediný zvíře, který mi muj doma nepovolí, protože z nich má fóbii, jinak už bychom doma měli nějakýho škrtiče
Není tady
Blava napsal(a):
camelia napsal(a):
![]()
Tak to mě mrzí, kdysi jsem takovou potencionální taky mohla mít ale nějak jsem včas prohlédla
Teď si vesměs nemůžu stěžovattakže já jsem spokojená s ní i s tchánem
To ti moc závidím, moje tchyně byla nad zlato do té doby, než jsem si chtěla vzít jejího syna, a pak zjistila, že to pořád myslíme vážně, že budeme mít dítě, a koupě bytu.... No prostě se začala po 8mi letech chovat jako pravá TCHÝNĚ!!!
Není tady
Já hady miluji, můj sen je mít hroznýše královského, nebo nějakou pěkně barevnou krajtu. Ale asi si budu muset nějak¨ý rok ještě počkat. K malým dětem radši nechci. To by mě tchýně udala za plánovanou vraždu, to je jasný
Není tady
Cies, fuuuuuj. Tak k tobe na navstevu nejedu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cam, fajn, zes na nas jukla, a ze mas dobre zpravy..S tim klukem je mi to lito, trebas budete mit stesti na potreti..Neztracej nadeji, jsou i kluci, kteri maji s maminkama hodne blizky vztah, treba to bude alespon jeden z tech tvych!!
Holky, jak na vas pusobi tahle zmena k teplu? Ja jsem tenhle tyden strasne unavena, rano nemuzu vstat z postele, mam pocit, ze jsem spala sotva par hodin, pobolivaji me svaly a klouby..ja jsem obecne vnimavejsi na zmeny tlaku a ruzne vykyvy, tak nevim, jestli ted je to ono (minuly tyden jsem ac s rymou ale byla v pohode) nebo na me neco leze :-( Ale trva to uz od pondelka, tak to uz by snad neco bylo?
Není tady
Holky, obdivuju vás, já nekamarádím s hmyzem, ten je mi po*ný i na pohled. Hlavně všechno, co má víc než osm nohou...Takže hlavně ty mnohonožky. Také nemůžu jíst vůbec krevety a podobně, což je v Japonsku dost běžné jídlo, dávají to do všeho, ale já jak vidím ty nožičky a krunýřky, prostě nemůži. To už tradši ty hady, ale doma bych je mít nechtěla.
Camči, to je mi líto, že jsi z toho byla smutná, já nevím, co bych cítila, kdyby mi řekli druhého kluka. Asi bych se s tím taky dlouho smiřovala. Já mám taky příšernou tchýni, holky z Maminek a dětí vědí moc dobře, psala jsem tu už o ní romány. Až se dozví, že čekáme holčičku, to zase bude horor (ona má totiž dva syny a po holčičce moc touží). Bude chtít o ní pečovat sama, to je mi jasné. Budeme se zase hádat o výbavičce a péči o miminko, jistě u nás bude pečená vařená, nechodí totiž do práce. Takže se toho moc děsím, že to zase budou nervy, másto toho, abych si miminka užívala. Ach jo.
Není tady
Nic holky, frčím, jdu k sousedce na drby a kafčo. Zase někdy dorazím. Zatím ahojky a krásný začátek jara, snad to vydrží. Papa.
Není tady
Ciesko tak to máš teda zajímavá zvířátka bála bych se bála
já nemám ráda všechny ty nohaté potvory, stonožky, mravence, klíšťata - no prostě to lezoucí s hodně nohama
toho hada bych snesla (tetky přítel má asi 4), i když kdyby utekl...ale kdyby utekl ten pavouk tak bych odešla z bytu a volala snad policii
Ahooooj Karal, na mě to počasí nijak extra nepůsobí, jen začínám být víc unavená a začíná mě bolet v kříži... ale to asi nebude až toliko souviset s počasím
Není tady
Sakura napsal(a):
Holky, obdivuju vás, já nekamarádím s hmyzem, ten je mi po*ný i na pohled. Hlavně všechno, co má víc než osm nohou...Takže hlavně ty mnohonožky. Také nemůžu jíst vůbec krevety a podobně, což je v Japonsku dost běžné jídlo, dávají to do všeho, ale já jak vidím ty nožičky a krunýřky, prostě nemůži. To už tradši ty hady, ale doma bych je mít nechtěla.
Camči, to je mi líto, že jsi z toho byla smutná, já nevím, co bych cítila, kdyby mi řekli druhého kluka. Asi bych se s tím taky dlouho smiřovala. Já mám taky příšernou tchýni, holky z Maminek a dětí vědí moc dobře, psala jsem tu už o ní romány. Až se dozví, že čekáme holčičku, to zase bude horor (ona má totiž dva syny a po holčičce moc touží). Bude chtít o ní pečovat sama, to je mi jasné. Budeme se zase hádat o výbavičce a péči o miminko, jistě u nás bude pečená vařená, nechodí totiž do práce. Takže se toho moc děsím, že to zase budou nervy, másto toho, abych si miminka užívala. Ach jo.
Sakur na tohle paltí jedinné - a to poslat jí rázně do p.r.d.e.l.e.!!!!! Já to taky tak udělala a od ledna jsem ji neviděla a je klííííííd. Ale tím že má malej za pár dní narozky, tak se sem zase nakvartýruje, to je jasný, zase mi pak bude chvilku trvat, než ji vykážu do patřičných mezí. Naštěstí je manžel vždy na mé straně, tak to mám v pohodě!! Papapa.
Není tady
camelia napsal(a):
![]()
Cam, myslim,ze o tom zklamani vim take sve,take jsem ho obrecela a dodnes v sobe stale nosim,ze to treba nebyl pindik, stale si rikam,ze existuje 5%,kdy se i velky ultrazvuk muze splest. Je to hrozne,ale je to tak.
A co se tyka tchyne a u me i tchana,tak si myslim,ze neni nad tu moji. Jinak to bylo uplne stejne,dokud jsme spolu chodili,tak to bylo v pohode,ve chvili,kdy jsme jim rekli,ze se budeme brat,tak nam odvetili,ze oni s tim nesouhlasi a at jim to nepripominame,ze na svatbu se prijdou najist,ale to je tak vsechno a nakonec to tak i bylo. Takze se ted divi,co je Mata na svete,ze si moc vnoucete neuzije, no hold jak se k tomu postavili,tak to maji,ja se pretvarovat nehodlam a nebudu.
Není tady
No tchýně se bojí holubů, tak si asi pořídím ke vchodovým dveřím holubník.
Také se loučím, dneska je můj poslední všední den v Praze (v pondělí budu dělat doma velký úklid), tak jdu oběhnout poslední obchody. Stavím se v Palladiu pro kosmetiku Lush, je přírodní a není v těch deodorantech ten obávaný hliník, navíc to na pocení prý fakt zabírá, tak to ozkouším.
Objevím se zase k večeru, tak se těším na dobré zprávy od Oliii. Papa!
Není tady
camelia napsal(a):
Blava napsal(a):
camelia napsal(a):
![]()
Teď si vesměs nemůžu stěžovattakže já jsem spokojená s ní i s tchánem
To ti moc závidím, moje tchyně byla nad zlato do té doby, než jsem si chtěla vzít jejího syna, a pak zjistila, že to pořád myslíme vážně, že budeme mít dítě, a koupě bytu.... No prostě se začala po 8mi letech chovat jako pravá TCHÝNĚ!!!
tak my až na nějaké občasné spory (termín svatby kvůli šestinedělí její dcery, nové nebo použité postýlky pro naše děti) to jde... navíc já jsem v některých věcech dooost umíněná, takže postýlky budou nové a hotovo!!!
Není tady
Sakura napsal(a):
No tchýně se bojí holubů, tak si asi pořídím ke vchodovým dveřím holubník.
Také se loučím, dneska je můj poslední všední den v Praze (v pondělí budu dělat doma velký úklid), tak jdu oběhnout poslední obchody. Stavím se v Palladiu pro kosmetiku Lush, je přírodní a není v těch deodorantech ten obávaný hliník, navíc to na pocení prý fakt zabírá, tak to ozkouším.
Objevím se zase k večeru, tak se těším na dobré zprávy od Oliii. Papa!
Sakuro v Palladiu jsem byla včera a bylo tam šíleně lidí, vůbec nechápu co tam všici pořád nakupují
Tak hodně sil a užij si to
Není tady
Blavi, já zrovna to Palladium nesnáším, mají tam složitý systém jezdících schodů a těch lidí...ale jinde tu prodejnu nemají, je to jediná v Praze. Ale pak si jdu do Mamaja pro sexy těhu noční košilku a ještě jednou do Tveretu pro jedno tričko, co v pražské prodejně neměli, a dnes jim dorazí z Brna. To už si pak nákupy užiju.
Tak se mějte nádherně, snad dneska to počasí vydrží.
Camčo, díky, však já s tchýní zatočím. Nenechám si od ní řídit život. Každý den jí tam mít teda nechci a nebudu a basta.
Upravil(a) Sakura (19. 3. 2010 10:44)
Není tady
Blavi, nojo, si rikam,ze tech 10kg si taky zacne vybirat svou dan, ale tohle prislo ze dne na den..ja kdyz je nizkej tlak jsem jak prastena a ted jsem prastena a navic jeste tezka Kriz me boli taky, nekdy vic, nekdy min, ale vim o nem..
Jsem si ted prodluzovala pres net smlouvu na telefon, menila tarif, a vycerpalo me to na 3 dny Ja mam tchyni uplne normalni, sama davno pochopila, ze na me musi opatrne, jinak reaguju jak byk na cervenou, kdyz se po me neco chce co ja nechci
Takze celkem pohoda..horsi vztahy mam se svagrovou, ale obavam se, ze jsme tak rozdilne jak povahove tak u zamerenim, ze ani spolecnou rec najit nemuzeme..ac jsem se o to zpocatku dost snazila, ale podle me jsme si proste nesedly..
Není tady
Karal, to je přesné, když tchýně chce něco, co já nechci, tak je oheň na střeše. Ona má totiž vždycky pravdu...
Já jsem teď odhlašovala televizi a rozhlas a taky internet a kabelovku a taky mě to stálo sil, drželi se zuby nehty, nutili mi udržovací poplatky měsíčně "jen za 500kč". A chtějí po mně, abych jim ten modem poslala v pojištěném balíčku na 4000Kč, prostě si pro něj nechtějí přijet sami (i když tu ta možnost taky je). Jsou to potvory.
Není tady
Sakuro, u nas by spis ustoupila tchyne nez ja, cim jsem starsi,tim jsem horsi v tomhle :-)) Ja s tim mela docela velky problem i pred materskou v praci, delala jsem pod sefem, ktery h... umel, na slabsich si honil ego a rozdavam totalne stupidni prikazy..Mela jsem fakt problem proslechnout a nekdy jsem i neposlechla :-)) byl to mazec, jednou na me houknul jak na posledni posluhu at mu udelam kafe pro navstevu a prootoze uz me necim vytocil tesne predtim, kafe jsem neudelala..jak my se pak pohadali :-)) Takze ted v zari me manzel radeji rpesunul jinam, bo jsem uz dopredu upozornovala,ze ani rodicovska dovolena me neotupila natolik abych toho blba poslouchala :-)) Nakonec jsem dostala sexy charismatickeho sefika, ktery nam kdyz byl dobre naladeny, rikal Lasko :-)) Jak me bude chybet :-))
Upravil(a) Karal (19. 3. 2010 10:57)
Není tady
Karal, já jsem taky utahaná a motá se mi hlava, jsem tak nějak mimo sebe, hlavně když třeba dýl jdu po městě nebo v mhd, nebo někde kde je vydýcháno, tak na mě jdou mdloby, ale zatim jsem to vždycky ustála, ta jarní únava snad brzy přejde..
Sakur, krevetky mam ráda a sou zdravý, když se obalej v pikantnim těstíčku a usmažej, tak ani o žádných nožičkách člověk neví
já musim říct, že mam tchýni i tchána v pohodě, někdy jsou až moc familiérní, vzali mě hned do rodiny ani nevim jak a sem prostě jejich a hotovo je fakt, že se málo vidíme, protože bydlí na opačném konci republiky, ale někdy se mi fakt od nich ani nechce domu, jsou hodní, otevření, sympatičtí a ctí naše vlastní rozhodnutí, poradí, když jsou požádáni, nebo když je třeba, necpou ale nikomu svoje názory, zkrátka mě mrzí, že nejsou blíž, kdežto s mámou vlastní to tak růžové neni, to je generál, chce nás pořád stavět do lajny, všechno podle ní a pořád nějaký výčitky.. zkrátka všude je něco.
Není tady
Karal napsal(a):
Sakuro, u nas by spis ustoupila tchyne nez ja, cim jsem starsi,tim jsem horsi v tomhle :-)) Ja s tim mela docela velky problem i pred materskou v praci, delala jsem pod sefem, ktery h... umel, na slabsich si honil ego a rozdavam totalne stupidni prikazy..Mela jsem fakt problem proslechnout a nekdy jsem i neposlechla :-)) byl to mazec, jednou na me houknul jak na posledni posluhu at mu udelam kafe pro navstevu a prootoze uz me necim vytocil tesne predtim, kafe jsem neudelala..jak my se pak pohadali :-)) Takze ted v zari me manzel radeji rpesunul jinam, bo jsem uz dopredu upozornovala,ze ani rodicovska dovolena me neotupila natolik abych toho blba poslouchala :-)) Nakonec jsem dostala sexy charismatickeho sefika, ktery nam kdyz byl dobre naladeny, rikal Lasko :-)) Jak me bude chybet :-))
Mě zrovna teď psala kolegyně, že kromě ní a kdysi mě se u nás v odd. nikdo veřejně neozve že se mu něco nelíbí nebo nezdá... Já se šéfkou vcelku vycházela a vycházím, je fakt, že jsem na odd. déle než ona takže k práci jsem jí nepotřebovala (to poučovala ty novější) a jinak jsem se s ní vždycky tak nějak domluvila a když to nešlo tak jsem byla hooodně důrazná
Není tady
Ahojky holky jsem zpět a onic chytřejší dr mě pouze vyšetřila prstem ale na UTZ mě neposlala prý se to tak často nedělá no nevím pokud vím tak co 4 týdny né a já jsem těd skoro 5 po minule a tak si musím počkat až Magdalenku uvidím až 12.4 na tripelch paradox je že kdybych byla u svě gyndr tak UTZ dělá po každé takhle jsem v rizikové a připadám si mín hlidaná než normálně budu brečet
Není tady
Téma zavřeno