6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Pekne dopoledne,
tak jen nakukuju, jestli neni neco noveho a takova zprava o Andulce. Moc moc drzim palecky, aby to v pohode zvladli 2v1 co nejdele...
Akar, ja uz taky ted zacala mluvit o tom, ze bych si mela zacit pomalu pripravovat veci do porodky. Ale je fakt, ze ty jsi o pet tydnu driv, takze ty uz mas urcite vic na case nez ja .
Jinak, v patek jsme byli na tom For Kids a nechala jsem tam dvojku behem pul hodinky . Neodolala jsem jednomu oblecku s medvidkama - jsou to dve bodycka a jedny kapsacky. Jinak jsem rikala, ze zadne obleceni kupovat nebudu, protoze toho mam doma dost. Hlavne ty male velikosti - to mam pujcene... Jedine, co chci pak sehnat je neco ruzoveho ci modreho do porodky, az z ni budeme odchazet.
Pak jsem si koupila u stanku Detske deky (a hlavne kvuli nim jsem tam sla) zateplenou zavinku, ktera je az do roka a pul s krteckem ve smetanove barve a deku fleece-bavlna take ve smetanove barve a ma tam vylisovanou hlavicku medvidka, ktera ve tme sviti . A bambusovou deku, ktera naopak trosku chladi.
A dekorace na zed, jak ma Gabu. Tak mame 10 kousku ruzne namixovanou. Mam to nafocene, takze az se dostanu k druhemu PC, tak to vlozim na Rajce, at se taky mrknete...
A uschnul mi potah na autosedacku (asi po 4 dnech), takze jsme si hrali a dali tam tu novou zavinku a medvidka tam zapli misto mimca .
Akar, jsem rada, ze ti dopadla dobre kontrola. Snad ti ten Clortrimazol rychle zabere a budes moci zacit s tou masazi hraze... Ja uz se pripravuju, ze od toho 34. tt taky zacnu. Teda, aspon to zkusim a uvidime...
Není tady
Ahojky holky,
tak se hlásím, e jsem stále 2v1 U jsem z toho teda pěkně unavená. Kadý den si říkám, e u by to mohlo být a zatím stále nic.
Myslím na Andulku....určitě to vydrí co nejdéle a za ty čtyři dny ji pustí domů.
Není tady
Ahooj holky, tak já sem letím abych zjistila e u má Sigi odrozeno a ono nic..... :_)
Sigi nezoufej, je to hrůza ty poslední dny ,ale ber to tak e jsi vydrela 9 měsíců tak teď u těch pár dnů uteče jako nic
jinak my máme za sebou rodinnou oslavičku a vechno proběhlo v pohodě. Břicho mě zlobilo a Kačka kopala jen do té doby ne jsme zbodla tiramisu, od té chvíle byl klid - tak asi bude holka na sladké
Není tady
MiriDc napsal(a):
Ahoj holky, ráda bych se vás zeptala, jak jste to měli s NT screeningem v 1. trimestru, absolvovaly jste ho vechny?
Zajímalo by mě, zda vás o něm informoval vá Dr. nebo jste se o to zajímaly samy?
Můj Dr. mi o tom zatím nic neříkal. Na kontrolu jdu teď ve středu, to budu 12.tt.
Děkuji za vae postřehy
Ahojky,mě tam poslal mudr. nejprve mi vzali krev a za dva týdny byly výsledky krve a ultrazvuk-byla jsem u mudr.Poláka v Olomouci a platila jsem 1400kč.
Není tady
MiriDc taky mě poslala doktorka, do Gennetu na krevní testy a pak kdy dorazily výsledky k ní tak mi udělala utz a společně se to vyhodnotilo - stálo mě to 1000,-
Není tady
Jinak holky konečně jsme předali mamce dárek, tak můu ukázat ty fotky :-)
http://blue79.rajce.idnes.cz/Foceni_pro … OPRAVA.jpg
Není tady
ANY - díííky :-) no joo mamka byla nadená
Není tady
ahoj babulky, tak zase na chvilku... Blue, krasny fotecky
Andulka nam snad vydrzi... jsem presvedcena ze ano, kdyz to tak krasne podchytili... jeste ze uz holka vi, co si hlidat a kdy zavcas dobre zareagovat
Sigi sup sup nejak s tim otalis... ale jestli te to potesi, tak u me to na porod taky zatim nevypada, jedine ze by to prislo fakt jak blesk z cisteho nebe... tak jsem zvedava...
Není tady
Ahoj holky!
Jsem tu jen na skok, mana mi donesl do porodky dneska notebook, ale nějak nestíhám .
Dočtu vás, a bude čas. Jinak já moná půjdu zítra nebo pozítří domů, záleí, jak mi dopadnou testy na srálivost, po porodu jsem celkem dost krvácela, ale jinak to teda byl záhul , jsem ráda, e je to zamnou. Natěstí jsme to zvládly, ikdy v jednu chvíli mě chtěli vzít na císaře (kvůli ozvám malé), ale rozchodily jsme to . Viki byla přes noc na jipce, ale u je ok.
Jinak malá krásně pije mlíko, u ho mám zase plno, tak chodím zásobovat jiná mimča
Akorát se spaním katastrofa, má přetočený reim, ve dne chrupká, ale v noci je to malej ďáblík...u jsem celkem hotová.
Vidím, e ádné dalí jarňátko se zatím nekoná, tak holky honem do toho
Jestli se mi to podaří, hodím sem nějakou fotenu Viki.
Není tady
Andulku jsem pozdravovala
Maharishi to je skvele, ze mala hezky pije, uz se tesim na fotky a vsechno nejlepsi Nicol k dnesnim narozeninam
Sigi ja vim, ze ten posledni tyden (pri prenaseni) je nekonecny, vydrz, dyl jak tyden to uz trvat nebude
Není tady
Holky, tak jsem aktualizovala rajce. Jsem si dneska celkem dala. Uklizela jsem skrin a vyhazovala, co uz neni potreba. Pak jsem vytahla vsechny vecicky na mimco, vyfotila, pretridila a tak... Jeste se mrknu na nejaky seznam, co do porodky a napisu si, co vsechno koupit v lekarne... Jsem dneska byla nejaka aktivni... :-) Ze by to bylo tim jarem?
Není tady
Mahar, zrovna dneska jsem na tebe myslela, kdy te asi s Viki pusti domu . Super slyset, ze mlicka mas dostatek a mala bumba...
Není tady
Mefi to je super, ze jsi se tak do toho pustila to vis, zacinas hnizdit
Ja byla dneska na zahradce, mam zaseto, tak jsem rada
Není tady
Mahari,tak to jsou krásné zprávy ,uvidím jak budu zítra stíhat,kdyby mi to vylo tak se za tebou podívám
Mefi,tak to jsi ikulka,mě se u nechce ani hýbat natěstí u nic nemusím chystat.Dneska jsem celý den byla zase v pohybu a jsem unavení a troku mi natekly kotníky ,ale teď u je to normální,jen doufám,e to nebude horí a horí
Není tady
Akar má pravdu...je to nekonečný ...kdyby člověk aspoň věděl, kdy to přijde, ale tohle čekání na nevím kdy je příerně náročný...hlavně psychicky.
Mahari jak já tu závidím, e u to má za sebou...a u se těím na nějaké fotečky.
Any nateklé kotníky znám..taky se mi to teď stává ...je to pěkně otravné. Nejčastěji to mám kdy někde dlouho sedím ....asi musím být pořád v pohybu...to jsou pak nohy úplně ok
Není tady
Ahojte, Akar, co mi to tu píe o Andulce, to je zlý sen!!!!!!!!!!!!!! Musí být pekelně ve stresu, zvlátě v tomto tt !! Moc a moc doufám, e se brzy 2v1 vrátí domů!!!!
Není tady
Mahari , jsem ráda, e jste tak ikovné a moc vám závidím, e u to máte za sebou!!
Any a Ty u můe klidně rodit !! Zítra jde na KO, tak jsem zvědavá. Mě to čeká v úterý, tak uvidíme!
Upravil(a) slunicka (21. 3. 2010 20:32)
Není tady
Maha, ahoooooj, to jsou super zprávičkyyyy-)
Sigi, přijde to určo brzy a najednou,drím palečky.
Není tady
dobré ránko,
teda Mahari to je paráda, mlíčko máte, malá hezky pije a e má otočenej reim? neboj, to se urovná
Tak doufám, e budete u dneska doma a těím se na fotečky :-)
Sigi - jetě nic? holka tebe to mimčo teda nechává vydusit....ale o to pak bude hodnějí uvidí
Jinak oteklé kotníky zatím natěstí nemám - ale to je tak asi jediné co mi jetě chybí Dneska zase hrozná noc, břicho jako kámen, křeče - no ůo...a do toho jak mi doktorka napsala to elezo na chudokrevnost, tak po něm mám akorát průjem take taky radost....
U se těím do nemocnice zítra na ten utz co mi řeknou - snad bude malá přetočená...
Není tady
Ahoj vechny zdravím,
Blue pěkný fotky
U Apoli jsem zatím spokojená, ráno jsem v 7h na monitoru, potom nahoru do ambulance a hned jsem hotová, jde to jak po drátkách Sestřičky zatím vude hodný, doktoři taky. Ovem to základní a hlavní teprve přijde
Není tady
Téma zavřeno