29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
mefi my je zatim neporizovali... az uvidime, ze jsou potreba tak poridime, zatim ne... proste to ma zatim cas, ale je pravda, ze my mame jen maly byt... kdo ma barak nebo velky byt, tak je to nezbytnost...
Není tady
Ahoj holky,
Any a není to tím že měla 2900g-tak tím odpovídala 37tt?
U nás to bylo tak že při váze 1900g odpovídal 33tt ale sono hlavičky které je u nedonošených povinné se prokázalo 30tt
Sigi všechno nej nej nej
Any-----jsem moc ráda že už pojedou holky domů
Není tady
Jo, kdyz nad tim tak uvazuju a beru to kolem a kolem, tak asi ty chuvicky poridim taky hned... At neudelam dva kroky vedle a nebojim se, ze prcka neuslysim...
Není tady
mefinka napsal(a):
Jo, kdyz nad tim tak uvazuju a beru to kolem a kolem, tak asi ty chuvicky poridim taky hned... At neudelam dva kroky vedle a nebojim se, ze prcka neuslysim...
Přesně tak-taky bych se bála na chvíli odejít
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
mefinka napsal(a):
Přesně tak-taky bych se bála na chvíli odejít
ja se prave dovedela, ze svagrova ma kos na koleckach a pujci nam ho, tak mam obrovskou radost
budu mit Verouše porad za zadkem
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Aha,tak to mě mrzí
už je tam taky pěkně dlouho
uz to budou tri tydny celkove se mu totiz zhorsil zdravotni stav a hlavne cukrovka, takze mu museli nakonec nasadit i inzulin a zase stabilizovat po teto strance... no porad neco... ted uz si ho bude muset pichat porad
teda mamka... vcera studovala navod na inzulinove pero
Není tady
My budeme mit taky kos, takovy obri. Ale je hodne houpaci, takze kdyt to bude mimcu vadit, tak ho dame na neco pevneho. Je to totiz takovy ten kos, co se delaval kdysi. Jako ze to ma dve nozicky, na nich jsou tycky a na tech tyckach je pak ten kos... Nedavno jsem ho videla dokonce v casopise Maminka ci Betynka, kdyz tam byl clanek o otcich, jak se pekne staraji o miminka... A tam ho nemeli houpaci, ale jen tak polozeny na necem...
Není tady
holky tak ja musim letet... nakoupit, vyprat, vyzehlit, uvarit... no klasika tak zatim papa a snad se co nejdriv zase ukazu... ANY kdyby bylo neco noveho tak mi napis
treba kdyby se nam vyklubala Maruska, at vim, ze uz muzeme taky
v pondeli se snad zase dostanu na net... jinak kdyby NAHODOU
, tak se samozrejme taky ozvu
Není tady
Ach jo. Ja vim, ze ta pani, co ji tu ucim za to nemuze, ale prave mi rekla, ze se pozvracela (ja byla venku se podivat na prace delniku) a ze ji neni vubec dobre. A ze z jidla to mit nebude... Tak jestli je to nejaka viroza, tak to budu vazne happy, protoze tahle se siri rychlosti blesku. Ach jo. Ja tu chci byt zase sama, help!
Není tady
No, sla jsem ven za nasima klukama a rikala jsem jim to a toho jednoho kolegu to taky napadlo - jestli nahodou neni tehotna. Tak jsme se zasmali, i kdyz ta predstava, ze nekoho zaucuju jen kvuli par mesicu, to by me asi kleplo. Ale myslim, ze to chytla od sve dcerky, protoze predevcirem pro malou byla ve skole babicka, ze zvracela. Tak si prave rikam, ze to asi viroza je...
Ale poslala jsem ji domu, vyvetrala jsem a pak si vzala takove ty Pronto vlhcene kapesniky a vseho, ceho se dotkla jsem tu drhla. No, blazen... Ale nejak mi to nedalo. Ale jestli to mam chytit taky, tak me asi zadne cisteni niceho nepomuze...
PS: Dneska po praci jedeme na ten For Kids. Sice to bude jen na hodinku, protoze maji jen do sesti, ale kdyz by nahodou to bylo na dyl, tak tam zajedeme jeste zitra dopol..
Není tady
Nejde mi se nepodelit o tento odkaz . Pamatujete, jak jsem se bavily o dekoraci? Jak ma Gabu ty kyticky? Tak kamaradka mi posilala odkaz na jednu firmu, ktera dela dekoraci a zjistila jsem, ze to je presne ta firma, ktera to vyrabi. A ma tam toho vic na vyber mi prijde. Mrknete napr. na zidlicky, jsou uchvatne
A ted ten odkaz, at vas dlouho nenapinam :
http://kiff.nlogy.com/webhosting/www.tiny.cz/eshop/
Není tady
Téma zavřeno