29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Dobré ráno ,
Sigi, děkuji mockrát za připíchnutí na nástěnku a přeju ti aby tě už nikdo nepředběhl a měla si brzo u sebe. K narozeninám přeji jen to nej nej nej
.
Není tady
Sigi, všechno nejlepší k narozeninám
Není tady
Sigi vsechno nejlepsi k narozeninam doufam, ze si to mala rozmysli a dneska vykoukne
Není tady
Dobré ráno
holky díky moc všem za přání zatím jsem stále 2v1 a vypadá to že i nadále budu
takže jdu nachystat minioslavičku ( ta pořádná bude až se malá narodí
)
Není tady
Sigi - všechno nejlepšííí
mraketa - stavba je to opravdu krásná to je fakt :-) ale zas víš co, mě na tom uklidňuje jedna věc - kdyby nedejbůh bylo něco s mimčem tak tady bude mít tu nejlepší péči!
Já moc nevěřím, že je to jinde o tolik lepší co se týká těch poraden, mamin je hodně, doktorů málo....
Hlavně aby pak u porodu bylo všechno OK
Není tady
Dobre rano dnes je mezinarodni den spanku a ja ho poctive slavim
teda az od rana, v noci to byl des... uz jsem si rikala, ze se musi neco stat a ja brzo zacnu rodit, jenze nic
Verunka ceka na Marusku, aby ji nepredbehla
Sigi vsechno nejlepsi
NO a Mahari
mam obrovskou radost
a zavidim
Není tady
Toši tojsi hodná, že čekáš než já se vykulím...ale aby ses holka dočkala myslím, že nám se ven jen tak chtít nebude
Není tady
Tak mi psala Mahari,že děkuje všem za držení pěstiček malá byla noc v inkubátoru,měla pri porodu špatné ozvy,ale už je OK a daří se jí i pít z prsa
A jinak měla pravdu,odpovídala teprve 37 tt. takže UTZ se fakt nedá věřit!! Mám vás všechny moc pozdravovat
Hlavně,že jsou holky v pořádku
Není tady
Any díky za info o MAhari...no hlavně že jsou holky v pořádku
Mimochodem,který chůvičky philips avent máte? taky jsme je pořídili
Není tady
Není tady
Ahojky, do nového domečku hlavně zdravé maminky a miminka-)
Maha,jupíííí, gratuluju-)
Sigi, vše neeeeej a pusu k tomu-)
situško, máš SZ....
tak včerejší koncert jsem zvládla, ale už to fyzicky stojí za prd, takže ted už opravdu koncertní pauza, jen natáčení ve stuiu, to je pohoda....
hezký den.
Není tady
Any tak to máte jinačí než my. My máme jen obyč http://www.malvik.cz/Na-doma/elektronic … va-SCD-480
Není tady
Any my měli totiž v podstatě stejné ( jen starší typ) na Aničku..jenže já střevo jsem jednu upustila na dlaždice a nikdo ( ani v autorizovaném servisu) nebyl schopný j eopravit. Všude tvrdili, že jsou v pořádku, ale my víme že ne když z vysílačky nebylo skoro nic slyšet....tak jsme museli koupit nové. Jsem ráda, že jsem našla tyhle...jak říkám máme je v podstatě vyzkoušené...a na naše letní cestování pod stan jsou ideální
Není tady
Kdyz se bavite o chuvickach... Planujete, ze je budete pouzivat hned nebo az casem, az budou vetsi? Ja premyslim, kdy si je koupit. Rikam si, ze az budou treba mimcu tri mesice. Jenze si pak rikam, ze treba mimco necham v obyvaku spinkat a pak pujdu na terasu do vedlejsiho pokoje a nemusela bych ho slyset, tak mozna bude lepsi mit chuvicku asi pri ruce hned, ze?
Není tady
Téma zavřeno