25.ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 25.ledna : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.ledna : Dieta po vánocích? Leden, na váhu zásadně (ne)vlezem! 4.ledna : Účinný a ekologický domácí prostředek na mytí nádobí vyrobíte za zlomek ceny |
|
|
:hjarta:Prosím je tu někdo kdo tomu rozumí a je ochotný to pro mě udělat?Chtěla bych vyvěštit nebo v katách vyložit,jestli se mi ještě podaří otěhotnět a porodit zdravé miminko?Děkuju za případné odpovědi.
Není tady
Koukala jsem na tvuj web,teda ty mas deticek to jsou vsechny tvoje??
Není tady
eremuruss mám,jsem blázen,že,ale miluju je a nelituju.A po sice neplanovaném,ale špatně skončeném těhu jsem zatoužila ještě po jednom.Je mi líto,že tu není nikdo,kdo by pro mě mohl věštit nebo mi poradit kam se obrátit.
Není tady
Tady se o vesteni moc nedozvis to spise na DAMA.cz zajdes na diskuzi a zadas kartarky a spol. tam by te mohla pomoci pani Anezka.Mnohe holky tvrdi,ze jim predpoved vysla.
Upravil(a) eremuruss (18. 3. 2010 17:13)
Není tady
Jejda to ti moc děkuju!!!!Měj se krásně!!!!!!!!!!
Není tady
Tulipánko moc děkuju!!!!!!!!!!
Není tady
Budoucnost není daná a mění se každým okamžikem.Každý má tu moc ji změnit.Pokud vám kartářka něco vyvěští-může vycházet tedy jen z okamžiku,kdy právě věští.Síla slova je velká a člověka to vždycky ovlivní,je to hra s ohněm.Alespoň tak si to myslím.
Není tady
lusi, cítíš se dobře ? příspěvek od tebe pořádně žádnej, za to fakáčema od tebe se to na duchovnu jen hemží
Není tady
PPavlaa napsal(a):
lusi, cítíš se dobře ? příspěvek od tebe pořádně žádnej, za to fakáčema od tebe se to na duchovnu jen hemží
citím se velice dobře víc než si mylíš nevím co ti vadí ?
Není tady
No já nevím: může se nějak zvlášť dobře cítit někdo, kdo je plný pohrdání?
Není tady