|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Maminky jak je to s miminkem na bříšku? Co by mělo v jakém věku dělat? Malé se to na bříšku vůůůůůbec nelíbí, nezvedá se, možná by chtěla ale nejde to. Kope zběsile nožičkama a hned pláče. Musím ji na bříško dávat?
Není tady
Kamčitko, každé miminko je jiné, takže takové ty tabulky, co by mělo v jakém věku dělat, neber vůbec vážně a nenech se tím nervovat. Pokud se jí na bříšku nelíbí, tak jí tam nedávej, je zbytečné, aby plakala. Je ještě malinká, neboj, než se naděješ, bude zvedat hlavičku, lézt, chodit....uteče to, uvidíš. Já se taky nervovala, když Tomášek něco v určitém věku nedělal, a věř úplně zbytečně. Každé dítko má své tempo a samo si určí, kdy je pro ně co dobré 
Není tady
Díky Andrejko, mně totiž vyděsila ta fotečka Mishi, kde má Verunka hlavičku tak vysoko a ještě se u toho culí . Malá je jinak moc milá, pořád se směje, vlastně i když ji trápíme - vysávání z nosíku, cvčení kyčlí, je moc pohodová. Ale je jen o 9dnů mladší než Verunka, tak mne to udivilo, protože jinak doktorka říkala, že je šikovná, brzy se smála, je čilá a čiperná, nožkama a ručkama kolem sebe rozhazuje... Tak jsem si jen říkala, jestli se musí na bříško dávat. Protože se ji to nelíbí, tak to neděláme, ale abychom něco nezanedbali. To víš.... 
Není tady
Kamči je mi líto, že jsem tě takhle vystrašila, ale musím tě uklidnit. Verča nesnáší polohu na bříšku, zpočátku hlavičku zvedne, ale smála se u toho jen a jen jednou a proto pro mě tahle fotka tolik znamená. Když ji tam dám, tak také řvosí a štve ji, že ji to tlačí na její tlusťoučké bříško. Doktorka mi tvrdila, ať ji takhle dávám co nejvíce, ale prdím na ni. Nechci, aby Verča zbytečně plakala. Už chytá hračky a snaží se ovládat ručičky, ale to posledni 2 dny. To jsou hrozně rychlé skoky! Zase se směje jenom když na ni dělám ksichty, jinak moc ne. Moc ti závidím smíška. Verča oplakala i tu rýmečku, se kterou ještě stále ráno bojujeme 
Není tady
No to jsi mě Miši uklidnila
! Malá se směje pořád i když někdo zvedne hlas... nebo štěkají psi .... ručičky má taky šikovné, snaží se chytat chrastítka, ale nejlépe ji to jde s takovým malým plyšáčkem od babičky
..na tom bříšku leží jako placka s hlavičkou na podložce, chvilku se jakoby směje, ale pak ji dojde že nemůže hýbat a repovat s tlapkama, tak začne řvousit. Nevěřila bys, ale kvůle té tvé fotce jsem ji dneska na to bříško dala, abych zkusila, co ona na to
Nodala mi jasně najevo, že to není nejlepší nápad, a když jsem ji otočila zpět, tak úsměv od ucha k uchu.........
Není tady
Nam brisko taky vadi, ale uz udrzime pekne hlavicku. Ja si Barcu polozim briskem na svoje brisko a to snasi lip nez na podlozce. Na rehabce na me vyjeli jakto, ze ji nedavam na brisko, ze to jsem mela delat uz od 1. mesice a moje MUDr. zase rikala, ze ne. V nemocnici rikali, ze obcas ano, tak dvakrat denne a chrastit ji pred cumackem necim, aby se za tim jako otacela. A pak si vyber.....
Barca se obcas usmeje, ale to urcite jeste neni cilene a je to opravdu malo. Jinak spi nebo place. Ted uz od jedne hodiny babozni a poplakava, clovek nevi coby, u prsu usina a jakmile ji odcucnu, tak se rozjede...
Není tady
Romi , to je dobrý nápad ji dávat bříško na bříško. Vyzkouším to. Já ji třepala plyšákem před nosem, ale když zjistila, že nemůže si sáhnout, tak začla řvousit. Malá se směje od přelomu 5/6týdne. Někdy si říkám, že má z nás srandu. To to pěkně to rodičovství začíná 
Není tady
nám Jiřík v poloze bříško na bříško krásně usínal - cítil dech a tepot srdce... manža s ním kolikrát takhle prospal půl noci... a to je samý žebro, jako radiátor
já jsem měla strach, že ho zalehnu, ale táta se nebál a svědčilo jim to oběma 
Není tady
Tak jsem to romi vyzkoušela a jde to! Malá totiž se ráda nechá nosit na rameni nebo zádama na hrudníku, aby jako všude viděla. A tuto polohu tatínek praktikuje při usínání, mám je tak i na fotce. On spí na zádech a malá na hrudníku, na zádíčkách. Kdž jsem si ji tak teď dala, tak má snahu zvedat ke mně hlavičku.... tak to budeme zkoušet aspoň takhle 
Není tady
ahoj,Terce se to taky zrovna moc nelíbilo a nosí se taky ráda zádama na bříšku,aby všude viděla,asi je zvědavá po mamince.Kamčo a co takhle poslat nějaké foto at se pokocháme? co?
Není tady
jojo kamci, chceme fotecky!
mala na brisku chvili vydrzi a snazi se zvedat hlavicku, ale kdyz ji dam zadama k brichu a nosim ji, tak to rve, no asi je kazdy prcek jiny
smeje se od 5. tydne, ale moc se ji nechce, spis mi pripada, ze je vazna a nebo zamracena, jako by si o nas myslela svoje:-) no a nebo porad rve, to je asi jeji nejoblibenejsi cinnost
Není tady
To jako fotky tatínka spícího ?? No podívám se, jestli není nahatý
Kouknu, teDˇjsme dlouho nefotili, jsme ostudy 
Není tady
to ja obcas neco vyfotim, ale nez se to stahne z fotaku, to je taky hruza. jojo nejsou lidi a dostat se k PC to je kumst, kdyz nahodou chlap u toho nesedi, tak rve mala a mam smulu, no a kdyz prestane pracovat tak to je nekdy v noci a to uz se mi ani moc nechce nic delat. ted jsem dostala desetiminutovku a mala spi po prochazce v kocare, to je nahodna kombinace:-)
Není tady
tak mě napadlo, že jsem Vám posílala tolik fotek a v tom byla i fotka tato, co se mi tu objevuje, začínám mít podezření, že některé mé emaily nedochází tam kam mají 
Není tady
Misho něco na tom bude, já tu fotku vidím prvně, proto ten šok a panika 
Ale toje problém éterové pošty 
Není tady
A to jsem ti Kamči už posílala tolik fotek, a prosila jsem o Kačenku a nikdy jsi ani neodpověděla. Myslela jsem, že jsi neslušná
no a teď se z toho takhle vykroutíš 
Není tady