|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj holky,
dneska se tu krásně kecalo 
napřed jsem moc moc ráda, že tu vidím Katju
jen choď zase častěji. Já jsem tě sledovala na tvým vlákně a mám radost, že se už těch třemů zbavíte
Anička je šikovná holčička!!! 
Adulko, vše nej k DAvídkovím prvním narozeninkám. Dort parádní 
Jani, to je teda váha
ale vůbec na to nevypadá. Je tak akorát a pěknej kluk 
Tinuško, básnička je veselá, moc se mi líbí. A u nás to s jídlem bylo asi 3měsíce podobný, teď se to zlomilo a konečně papá trošku víc. Jedině vytrvat.
Žanet, gratulce k samostatným krůčkům
my čistíme ráno i večer spolu, ale spíš do kartáčku kouše, prsťáček si nenechá dát do pusy už vůbec. Když jí čistím, tak jí říkám, čistí, čistí, čistí nová zubní pasta (ani nevim kde sem to vzala
) ale moc se tomu směje a trošku přejet si ty zubítka nechá, ale pak rychle zavře, moc ráda to nemá. Ale mě by čistila třeba hodinu 
Není tady
bre ranko,
tak mi psala kacka-Angel, ze nozicku ma Stepanek porad stejnou, ne-li horsi, krev i moc ma ale v poradku, nikdo netusi, co mu je, jeste ma prijit primar, tak se uvidi, jestli bude moudrejsi...
katjo, parada, ze uz se vam trapeni se trmeny zkratilo pomalu na hodiny...Aninka udelala krasne pokroky, je moc sikovna!!!
lusi,jak pokracuji pripravy na den S ?? 
jdem na nakup a pak asi na navstevu, venku je zas hnus fialovej a zima jak v psirne!
Není tady
Jééé, tady je krásná účast!!! No jen tak dál!!!
Tinuš, tak zprávy od Angel nic moc.... už aby se to bobkovi zlepšilo. Ale hlavní je, že moč a krev jsou v pořádku. Tak snad bude brzy i nožička!
Katjo - super, že se k nám pomaličku vracíš. Pokroky Aničky jsou přímo milionové!!! Paráda! Tak jen tak dál!
Tak u nás konečně dneska neprší, sice je pořád zataženo a zima, ale hlavně že neleje. No snad už na nás brzy to sluníčko vysvitne a zahřeje nás. Letos to jaro je fakt hnusné!!! 
Není tady
Katji-vitejte holky
Aninka je bojovnice a ty taky
Jeste vas ceka posledni kontrola, nebo jen cekate na den D a ritualni obrad paleni?
Tinusko-basnicka je suprova, musim si ji napsat
A ty tvoje hlasky mi tady chybely, faaakt 
Jani-teda to mrkam na Tobiho vahu
tomu teda smakuje
asi ma tezke kosti, bo to na nem nejni videt. A co noveho v Bejbacku? Neco zajimaveho ses dozvedela, videla..jsem zvedavka no 
Stepankovi at se nozicka brzy uzdravi!!!
Dnes jsme byli plavat, Filik ted chrni, tak mam svoji hodinku u kaficka a coko croasanku, mlask 
Není tady
Pauli Vonzi tam měla samé nové dušičky s pidimiminkama, tak jsem pokecela spíš s Vivčou a Maugli -krom výchovy a uspávání jsme probírali prací prostředky na šátky 
a Katji super, že ses nám vrátila, doufám, že už s Aničkou neodejdete , a dohnala vše mílovými kroky 
Upravil(a) janabas (19. 5. 2010 13:28)
Není tady
Jani-to by me zrovna zajimalo, v cem se perou satky. Tady je treba Ecover hrozne drahy, ted jsem prala v oriskach, co jsem si dovezla. Ale kdyz nic nemam, tak peru v normal tekutem prasku.
Není tady
Ahoj holky moje zlaté,
já sem za tyhle dva dny úplně hotová. Dělali sme dort a koláče, samý sladký až je mi z toho zle...
Jinak můj první pokus o potahovaný dort: 
bylo to dílo, hlavně modelovat ty růže, vcelku sem spokojená, ale je hodně nedokonalej, v tom je ale krása ne 
Tak aby byl dobrej
Tinuš, přípravy pokračují, pořád nejsem nervozní, spíš unavená, zítra ale bude den klidnější, tak snad si odpočinu trošku. Kristýnka to zvládá skvěle hrála si s H. nebo dědou, trochu mě mrzí, že si s ní nehraju já, ale nepláče, je veselá a já jí pak večer tulím a jsme jen spolu i ráno v posteli.
jsem moc ráda, že se tady docházka lepší
jen choďte...
Angel, je mi to líto. Držte se
holky já sem asi barbar, ale šátek sem prala 3x a jen v persilu sensitive nebo lovele :DDD
jinak u nás ráno svítilo sluníčko, pak se to rychle zkazilo, ale nepršelo, jen zima a vítr..snad se to do pátku ještě vylepší
Není tady
Lusi už jsem psala na FB, dortík je nádherný , fakt se ti moc povedl a já bych nikdy nic takového nevytvořila 
Angel držímě pěsti ať je brzy líp a jste brzy doma
Lusi já peru zatím jen v persilu senzitiv taky neboj
Není tady
Lusinko, uz jsem psala na FB, ze fakt obdivuju, ze delas sama dort...ja jsem pripravy stihala jen tak tak, neodvedu si predstavit, ze bych do toho jeste patlala dort... jsi strasne sikovna!!
Tinusko, Davidek je zrout, ji vse (i kdzy to k jidlu neni), k obedu sni tak kolem 300 ml, klidanko i vic, proste co dostane, kdykoliv sni...
Jinak tu basnicku rikame Martikovi taky, trosku jinak, ale smeje se u toho a necha si zuby vycistit (4.6. jdeme cela rodina k zubari...mam zubni kamen, zbytek se uvidi...)
basnicka: cistim zoubky, rizi, rizi, at jsou bily jako brizy, cistim vpredu, cistim vzdau, cistim horni a pak dolni radu, cistim zoubky dost a dost, Martinkovi pro radost
Katjo, super, zes zavitala...a Anicka je sikovna, zvlada presne to same, co Davidek...
Angel, at na to primar prijde a jste brzy doma 
Holky, jdete k volbam? Me desne prekvapila ta anketa na bbn...ze tolik holek bude volit CSSD...

Není tady
HOlky děkuju, ale je opravdu hodně nedokonalej. Skoro nic na tom není, díky netu sem okoukala na youtube jak se potahuje a jak tvarují růže
prohlídla pár fotek a udělala si představu jak to chci.
jani určo bys to taky zvládla 
Adul, mě nepřijde, že by toho zařizování byl nějak moc, neděláme velkou svatbu, berem to tak nějak lehce
a mám na každý den plán co udělat a až na ty poslední dva dny to bylo bez stresu.
k volbám bych šla, od 18 chodím poctivě, jen nevím jak to bude, když se týden předtím vdám a má občanka bude vlastně neplatná. Chci si to zjistit.
Nevolím velké strany, už několikrát ukázali co umí a že je to pořád stejný - horší...
ale ať si každý volí koho chce, jen nemám ráda lidi co nevolí a pak si stěžují.
Není tady
Lusinko-takhle vypada PRVNI pokus? Takova nadhera!!!
Ty brdo jak je nekdo manualne zrucny, to fakt obdivuju 
Volit snad stihnu, zrovna budu v CR. Je to des s tema oranzakama..Priznam se, ze politika jde tak trochu mimo me, ale uz by to chtelo nejakou zmenu.
Není tady
Lusi, i ja zde chvalim a chvalim - je to nadhera a bude urco moooc dobrej

Pauli ta siesticka musela byt fajnova - mnam coko-croissantek ... holky ja jsem tak desne mlsna koza, to je strasnyyyyyyy 
Adulko, 300ml
???! No to je husty, to je dobrej stravnik, pro nej musi byt radost jidlo chystat ... u nas to jsou fakt boje - u tech obedu, ja z toho mivam stazenej zaludek, bo nevim, jestli bude mit mladej pan naladu a sni neco nebo jestli me hned u prvni lzicky vypiska jak na sudiho na fotbale - a to mu davam tak nejak to same - osvedcene, takze to bude asi v nalade, nebo nevim?!
jani, koukam, ze ses husta odbornice pres satky 
jo a co se tyce voleb, tak levici fakt nevolim ... moc me pobavily ruzne hlasky na pana Paroubka a pak skupina na FB, aby si v pripade voleni levice dotycneho rovnou vymazali z pratel 
tak kluci si hraji uz pul hodky sami v pokojiku, ale zacinam zaznamenavat prvni nepokoje, tak tam na jdu vlitnout a zjednat kliiiiid ... no aspon jsem si uvarila a nasnidala se v klidku 
preji krasny a ne-proprseny den
Není tady
tak deti celkem v klidu, tak vam jdu jeste poreferovat zpravu od Angel:
nozicku ma malej furt stejnou, dali mu nove leky - na tri dny, zda pomuzou...dr. priznal, ze je to neobvykle a ze vlastne nevi, co to je....
no tak asi toliko...fakt divny, chudaci maly, kez by ty leky zabraly
Není tady
Ahojky dnes jsme byli 7 hodin venku, jela jsem s Filikem navstivit nasi profesorku espanol a jeste prisli 2 spoluzaci, tak to bylo fajn setkani.
Teda snad Stepankovi ty nove leky zaberou, to je pech, kdy vlastne jedou na tu dovcu?
Lusinko-dnes jsi naposledy slecna
At se vam vas velky den vydari podle vasich predstav, hlavne hodne lasky preju 
Není tady
Lusinko , moc Vám přeju ať je zítřek krásný a nezapomenutelný den a moc si to všichni užijete
jinak my máme za sebou plavčo, dnes nám posílala děti pod vodou asi cca půl metru a normálně jsme viděla jak Tobi koukal pod vodou a byl moc šikovný
jinak u nás nic moc nového, jen jsme mu zkoušela udělat na sváču pohankovou kaši s ovocem, a dal si jen 3 lžičky, pak už nechtěl
a na to zbaštil celý jogurt 
Není tady
Lusinko
Jdu ti taky popřát, ať se den D vydaří jak jen to jde a ať s H. vstoupíte do manželství pravou. krásně si to všichni 3 užijte

A teda dort je senzační, jsi strašně šikovná a úžasná nevěsta
Těším se na fotečky ze svatby, určitě ti to bude moc slušet 
Tinuš, Adul, Katjo, vítejte zpátky 
Adul, teda Davídek je fakz žroutek
Tak to my teď taky trochu bojujeme.. Ale zjistila jsem, že je Terda asi vybíravá
Nevím teda po kom, my žereme jak kyselina všechno.. Něco jí ale nestačím nandavat a nad něčím se ofrňuje.. potvůrka malá.. A jogurt dřív strašně milovala a teď mu taky moc nedá.. No třeba je to jenom obdobím...
Chudák malej Štěpánek, to by mě strašně rozčilovalo, kdyby se to nijak nevyvíjelo a nikdo pořádně nevěděl.. Snad se to konečně zlepší
Dovolenou vem čert, hlavně aby byl v pořádku..
Už nevím, co jsem chtěla... Jo, jsem ráda, že tu není nikdo oranžový, protože ty jejich populistický kydance se nedají poslouchat.. Mám osypky, sotva někoho z nich vidím nebo slyším
Jestli vyhrajou volby, tak potěš koště, bude ještě hůř
A už mlčím 
Není tady
Lusinko, tak krasny svatebni den!!! Jsme dneska prvni gratulant! Hooooooooooodne stesti a lasky 
Tinusko, kdzy ja spis musim Davidka brzdit, aby porad nejed, ale jakmile nekdo ji a jemu nedame (byt chvilku predtim sned treba celou presnidavku), tak se hrozne rozciluje a bere nam to z talire nebos trhava ubrus
Taky ma pekne tvare, takove Marta nemel...doufam, ze z nej nebude kulicka
A vybiravej je taky, treba svestkovou kasi od Nestle nahodil kdeco, ale nepozrel ji, to same kupovane pokrmy...
Ja treba nechapu to zbytecne zadluzeni ohledne materske, de facto volicky CSSD maji spis nizsi prijmy, takze jich se to netyka a kdyz nektera vydelavala 80 tis, tak ji snizeni o 5 tis mes nevytrhne, nerikam ze 6x5 tis nepotesi, jsou to pekne penize, ale vysokoprijmove skupiny se bez nich obejdou, ale nas uz tak zadluzeny stat to zadluzi jeste vic...a proc to vracet zpet, kdyz uz se jednou tohle nepopularni reseni udelalo
No nic, jdu spat 

Není tady
Ahojky holky moje zlaté, tak se na vás jdu mrknout naposled jako slečna
ráno už to asi nestihnu.
Zatím nervozní nejsem, ale nechce se mi spát, sem to zalomila s Týnkou odpoledne.
Přípravy jsou hotový, tak už aby to bylo. Už se těším na náš režim a zas jen naše dny.
Děkuju všem moc za přáníčka 
Není tady
Dobré ránko!!!
Lusinko i já přeju ať vykročíte pravou a ať ten svatební den je pro Vás ten nejkrásnější. 
Jinak nevím jak u Vás, ale u nás prší, takže že by štěstí 
Tak už mám Simču na klíně, takže toho moc už nenapíšu....tak snad později.
Není tady
Dobre ranko, Lusinko moc si ten dnesni den uzij 
Není tady
AHojte
Lusi doufám, že jste si to moc užili a už se těším na fotky
jinak si jdu pro radu- Tobíka jsem uspávala vždy v manduce, po jedné max 2 mravenčích ukolébavkách spal
dnes nějak nechtěl být večer v manduce, plakal, tak jsem ho dala od postýlky, chtělo se mu moc spát, ale pořád šel na čtyři, vzal si peřinu, klekl si , s peřinou v rukách se zaklonil a pak plnou parou spadl do peřiny v rukách, jenže jak už u tohodle usínal, tak občas takhle plnou parou narazil hlavou do šprušlí a pořád do kola, dala jsem ho na bok vleže a zase se postavil, ...
no kdybych tam nebyla, tak by se hodně silou praštil do hlavy mockrát, takhle jsem to nevychytala "jen" 4 x
pak už jak byl víc unavený tak se jen stavěl a jak už neměl sílu tak jen padal ze stoje dolů - no a tohle uspávání trvalo přes hodinu - na což nejsem zvyklá
mohla bych ho tamnechat, nehledal mě, neplakal, jen prostě do posledního zbytku sil pořád vstával - a pak padal
mám strach ho tam nechta , že si něco udělá a zase každý den hodinu uspávat se mi nechce
podotýkám, že jsem byla potichu, on usínal sám, já jsem jen občas nastavila ruku ať se neraští do hlavy
Není tady
Ahoj holky,
tak zaprvé Lusinko vše nej do nového života!!! A vítej mezi vdanými ženami
.
Jani, máme podobný problém, už jsem tu chtěla na to založit vlastní témátko. Uspat Aničku je nadlidský výkon, do té doby než začala stoupat, usínala do cca 10 min sama v postýlce. Cca 3 týdny, se vždycky zachytí šprušlí, sedne a stoupne (i se třmenama
). Naštěstí nepadá dozadu, takže jí tam vždycky položím odejdu a v chůvičce poslouchám co se tam děje a až když začne natahovat, tak jdu k ní, položím do postýlky, většinou se už zase zachytí šprušlí
, zakryju jí naší těžkou peřinou a odcházím a většinou je to na několikrát.........to je na ní vidět, že je unavená a zavírají se jí oči, někdy usnula i v třmenech na bříšku. Napadlo mě pořídit nějakej vyšší mantinel, ale ona by ho stejně shrnula....
No a navíc se někdy probudí ve 2 ve 3 ráno a sedí a kouká z postýlky ven, tak si ji vezmeme mezi sebe, no a ona sedá a lozí po nás a taky nebrečí, je na ní vidět, že by spala, ale touha se hýbat je asi větší...
Kdo s tím máte zkušenosti, dá se s tím něco dělat, nebo se to upraví samo?
Není tady
Katji mě by nevadilo kdyby byl v postýlce a třeba i stál a sedal , ale on už je v polospánku a prostě usíná ve stoji a padá, kdyby nepadl a nebouchal se , tak si jdu klidně po svém a on by si tam broukal a stavěl se do té doby než by usnul, ale bezpečně, takhle je to naprd
Není tady