18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jaro je období plné vůní, barev a dobré nálady.
Přejeme vám krásné jarní dny plné sluníčka a hodně pohody.
Nae maminky a jejich miminka
Adule
31 let, doma mam Martina
je to Davídek
narozen: 17.5.2009 v 11:29 hod. / 3240g a 52cm
Aluska
28 let, doma u mám syna Mathiáska.
je to holčičla Ellen
narozena: 4.6.2009 v 10:10 hod. / 2990g a 47 cm
nemáme ádné zprávy
Amriana
36 let, doma kluk 11 let
je to Martínek
Narozen: 25.5.2009 v 11:39 hod. / 3500g a 50 cm
nemáme ádné zprávy
Angel
25 let, přítel těpán
je to těpánek
Narozen: 14.8.2009 v 9:30hod. / 3850g a 52 cm
Ostatní: najdete mě i na facebooku
těpánek u krásně papá ze ličky
anisek0
21 let, 1 dítko
je to Anetka
Narozena: 24.6.2009 / 3050g a 50 cm
Azalka
29 let, první miminko
je to Mikoláek
Narozen: 28.7.2009 v 8:55 hod. / 2500g a 47 cm
Bubuku
první miminko
je to Davídek
Narozen: 6.8.2009 v 20:05 hod. / 3530g a 53 cm
můj web: http://bubuku.rajce.idnes.cz/
Darina
29let, doma je dcera Michaela
je to holčička Karolínka
Narozena: 14.7.2009 v 17:50 hod. / 3790g a 51 cm
můj web: http://www.michaelka1.estranky.cz/
nemáme ádné zprávy
Dey
22 let, první miminko
je to Dianka
Narozena: 10.8.2009 / ???
můj web: fotoalba.cz/krysatka
nemáme ádné zprávy
Enn
26 let, 1. dítě
je to Elika
Narozena: 25.6.2009 / 2070g a 44cm
nemáme ádné zprávy
Ivka75
33 let, doma jedno dítko
je to Jonáek
Narozen: 4.6.2009 ve 3 hod. / 3190g a 49cm
můj web: http://ivka75.rajce.idnes.cz/
nemáme ádné zprávy
Janabas
28 let, první miminko
je to Tobiáek
Narozen: 21.7.2009 v 14:05 hod. / 2900g a 47 cm
můj web: http://janabas.rajce.idnes.cz/
21.7.2009 v 14:05 - 47cm, 2900g, 27.7. 2680g, 18.8. 4000g, 6TT- 5kg, 2M-5710g, 3M-6670g, 4M-7350g, 5M-7970g, 6M-8450g
Tobísek u krásně leze
KatjaCat
31 let, první miminko
je to Anička
Narozena: 18.7.2009 v 5:35 hod. / 3700g a 51 cm
můj web: http://katerina1977.rajce.idnes.cz/
Katkad
25, doma Terezka
: je to Krytůfek
Narozen: 15.6.2009 v 5:58hod. / 4340g a 52cm
Keks
30 let
je to Jonáek
Narozen: 6.7.2009 v 7:45hod. / 2790g a 48cm
nemáme ádné zprávy
Klea
28 let, doma Terezka
je to Jakoubek
Narozen: 26.7.2009 v 12:05 hod. / 3090g a 51 cm
nemáme ádné zprávy
Kukusa
27 let, místo Belgie, prvni dite holcicka Myriam (15.12.2006)
: Je to Adámek
Narozen: 14.5.2009 ?
nemáme ádné zprávy
Libunda
je to těpánek
Narozen: 21.8.2009 v 10:03 hod. / 3810g a 49 cm
5M 7,11kg/68cm
Lulana
29 let, 1. dítě
: je to Terezka
Narozena: 11.7.2009
můj web: http://lulana.rajce.idnes.cz/
váha: ve 2M 4,50 kg, ve 3M 5,60kg a 60cm, ve 4M 6,60kg a 65cm, v 5M 7,20kg, v 6M 7,70kg a 69cm
Lusinka
22 let, první miminko
: je to Kristýnka
Narozena: 27.6.2009 v 15:52 / 3700g a 51cm
27.6. narození 3700g smile 1M 4320g smile 6T 4600g a 55cm smile 2M 5230g smile 3M 5910g smile 4M 6200g smile 5M 6660g 65,5cm smile 6M 7150g
25.1. PRVNÍ ZOUBEK ♥ ♥ ♥ 14.2. Druhý zubítko ♥
Týnka leze a krásně stojí v postýlce
Mirka755
23 let, doma u máme slečinku Anetku
je to Ondřej
Narozen: 2.7.2009 v 9:12 hod. / 3760g a 50cm
nemáme ádné zprávy
Monaska81
28 let, jsme z Kolína
je to Robin Frantiek
Narozen: 28.5.2009 / 3450g a 50cm
Můj web: http://monaska81.rajce.idnes.cz/
Nona
28 let, doma chlepeček 1,5 roku
: je to Vendulka
Narozena: 9.6.2009 v 19:54 hod. / 2900g a 50cm
nemáme ádné zprávy
Paulina
27 let, první miminko
: je to Filip
narozen: 8.6.2009 / 4410g a 51cm
můj web: http://paulina81.rajce.idnes.cz/
Pavlik2697
32 let, doma 10letá holčička
: je to Julie
Narozena: 25.6.2009 v 13.49 hod. / 3800g a 52 cm
můj web: http://pavlik2697.rajce.idnes.cz/
29.6.-3580g, 3.7.-3740g, 10.7.-3830g, 28.8.-4960g/57cm, 24.9.-5550g/58cm, 6.1. -7790g/68cm
Jůlinka sedí, ale lézt se jí nechce
PetaZ
28let, první dítě Nela
je to Adam
Narozen: 22.6.2009 v 21:20 hod. / 3420g a 49cm
Tiffi
28 let, doma holčička
: je to Vanesska
narozena: 8.5.2009 ve 21:55 hod. / 2800g a 49cm
můj web: http://hoffmannovi.rajce.idnes.cz/
váha a výka:8.5.09 2800g, 48cm,ve 3M 5,58Kg a 59cm,v 6M 6,89Kg a 65cm, v 8M 7,22Kg a 67cm, 9M 7,52Kg
Tinuka
30 let, doma kluk Honzík
: je to těpánek
Narozen: 6.8.2009 v 13:59 hod. / 3960g a 51 cm
můj web: http://fotoalba.centrum.cz/unewest.php?nick=mikajdove
Verunka a Vaneska
24 let, doma mám dceru Vanessku
Je to Samuel
Narozen: 28.6.2009 v 8:52 / 3320g a 50cm
Zzann
24let,doma 4letá Nelly
je to Tadeá
Narozen: 14.6.2008 v 13:15 hod. / 2890g a 47 cm
můj web: http://zzann.rajce.idnes.cz/
8MĚSÍC - 9kg a 71cm
anet
28 let, doma u jedna holčička
: je to Simonka
narozena: 22.5.2009 v 0:37 / 3740g a 48cm
můj web: www.zany.rajce.net
Simonka 19.2. pokřtila nový nočník bobíkem
22.5.-21.6.
Lidé narození ve znamení Blíenců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí vyuít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o vechno dění, a velmi rychle se orientují v kadé situaci. Jsou přístupní vem novinkám, které se na světě objeví, a protoe rychle rozpoznají jejich výhody, snaí se je uvádět do ivota ve prospěch vech. Velmi často ale naráejí na nepochopení konzervativnějích spoluobčanů. Jsou to společentí lidé a reprezentativní osobnosti, které svým vrozeným armem a elánem dovedou ostatní nadchnout a ovlivnit.
23.6.-22.7.
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvlátní, výrazně citové zaloení, a tím i značnou zdrenlivost a nesmělost. Jejich rozum, mylení i chování je velmi závislé na náladách, a proto se rádi upínají na silnějí osobnosti a volí si i partnery, kteří jim poskytnou oporu. Lidé narození ve znamení Raka bývají velmi umělecky zaloení a mnozí z nich umějí své bohaté citové vjemy sdělovat tětcem, slovem i zpěvem a i kdy se o nich říká, e jsou ovlivnitelní, tak ovlivňují vlastně oni své okolí a obohacují ho o kouzlo své emocí plné osobno sti.
23.7.-22.8.
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské. Tito lidé o sobě zpravidla nemají ádné pochybnosti, protoe věří svým pracovním i morálním kvalitám a důvěřivě posuzují i své protějky. Jsou to lidé hrdí a mají v úctě i hrdost svých spoluobčanů, u kterých jsou oblíbeni pro svou přímost a otevřenost. V jejich povaze je rytířskost a vrozený takt. V přítomnosti těchto lidí se kadý cítí dobře a nikomu nevadí, podřídit se jejich vedení a rozhodování, protoe tito lidé vyzařuj& iacute; klidnou převahu a nikdy se neuchylují k malichernostem.
Upravil(a) Pavlík2697 (17. 3. 2010 17:14)
Není tady
Vím, e nový chlívek jetě není ukončen, ale PAVLÍÍÍ !!!!!!!!!!!!!!!!! o mě přece zprávy máte !!!!! Kromě jedné malé pauzičky, jsem tu pořád!!!!!!!!!!! a u se mě nezbavíte....
Není tady
Ahoj Holky ..hm.. ani kulíka nechce.... ale srajdil 3x dneska, řídký ale ne voda....a pil jen mlíko 480ml co ej málo, ale zase aspoň nějaký tekutiny.. zátra to brnknu Dr. jestli ho bude jetě chtt vidět...no uvidíme...
Janičko, Tobík je bojovníček, u bude dobře - musí!! A předkoka... hm...muj chlap je obřezanej hele... a dobrý jako váte jak to myslim A kámoky malej to taky nepřetáhne, a dostane kortikoidy - mastičku + si za famfulína začnou tahat.. je moný, e se to povolí samo.
Lusí ty zoubečky... to je straný, ale a vylezou to bude krasavice
Není tady
Tak holky, do novýho domečku přeju, a u děti nestůňou a jsou zdravé, spokojené a veselé, stejně tak jako jejich maminky!
a posíláme vám od nás trochu toho jara, kdy to zatím venku moc nevypadá
Není tady
Teda tady se marodi Tak at je vsem marudkum co nejdriv lepe;)
Tiffi, prosim te a kde se lepe prodava, muzes mi sem hodit tipa? Me taky stve, ze musim prodat vse totalne pod cenou....
Lusi, a na aukru se to plati?
Jinak se musim pochlubit, Davidek si zacal sam sedat
Dneska jsem byla na zapisech ve skolkach... reditelky: joo, malymu uz budou 4, to je dobry.... pak ctou dal: aha, vy jste na MD, tak to je horsi, hmmm.... tak vidim, ze nas zas nikam nevezmou
Jani, s pindikem neplas, proc to resis takhle brzy??? U nas se na to dr. do roka ani nedivaji, pak reknou, ze se to ma opatrne ve vode zkouset, ale ne nasilim a resi to az kolem 3 let. Martikovi to slo asi z 1/3, dr. nas poslala na urologii, ze pry mu to nejakou kulickou uvolni a vis, jak to vypadalo, prisel dr. a udelal behem pikosekundy skup...Martik to mel desne natekle, byl to horor, zkucel jak blazen, pak to po 3 dnech bylo OK, ale neslo to uplne zcela stahnout, takze jsme tam naklusali znova ted uz to ma OK
ale jinak proc rovnou na operaci, ja ze sveho okoli znam pouze jednu kamaradku z chalupy, jejiz malej s tim musel na operaci, ostatnim to pretahli kolem 3 roku silou
Není tady
Ahoj holky,
včera u se mi nic psát nechtělo a dneska jsem vůbec neměla čááás. A teď
Take kafíčko super. Odela jsem z domu před 16hodinkou a vrátila se kolem půl deváté večer. To u Simonka spinkala a Mika byla připravená na spánek. Take taka ve na jedničku zvládnul ( i kdy někdy se tváří, e ani neví kde jsou plenky ) a tak jsem mu řekla, e kdy to tak hezky zvládá, e si na to kafčo s kámokou zajdu častěji. Jinak samo, e jsem u kafe nezůstala. Dala jsem si jedno mojito - mňam, pak super dobrou večeři - kuřecí salátek a na zahřátí svařáček. A bylo mi fajn. Prostě u jsem to potřebovala!!!!
Jinak jsem dočetla, tak koukám, e se tu marodí o stoest, tak přeji marůdkům brzké uzdravení!!!!
Není tady
Jo jinak dnes Simča spala od 10 - 12:15 a pak la spát a večer - před sedmou. Toti jsme celé odpoledne nebyli doma, ly jsme na potu, pak pro Miku do kolky a pak nakoupit do DM-ka a ve sparu jsme zůstali v dětském koutku. Myslela jsem, e Simča usne v kočárku při zpáteční cestě, ale vůbec. No nechápu!!!
Není tady
do nového domečku přeju a jsou vichni jeho obyvatelé i s rodinkama zdraví
Lusi ten recept jsem ti u poslal , u nás se u spí , jdu dodělat buchtu
Upravil(a) janabas (17. 3. 2010 20:09)
Není tady
ahoj holky, do nového chlívečku přeji jen usměvavé a zdravé dětičky a maminky samozřejmě taky..
chci se jen optat, naí malé před měsícem vyraily zoubky, oboje spodní jedničky a ted jsme objevili zoubek i nahoře, ale vypadá to tak na trojku a leze jakoby ne ze spoda dásně, ale z boku.. vypadá to hnusně, a se toho títim.. holky, jestli vaim prckům rostou taky pičáky, písněte prosím, jestli jim to taky tak divně roste, my dnes byli u Dr., ale nevimli jsme si toho, a doma..
Není tady
Ty brďo Dey.. nám teda zoubky jetě nerostou nemůu radit ale ahooooooooooooj!! Povídej jak se máte co děláte... tebe sem tu neviděla snad od porodu....jinak ty pičáky takhle rostli mě ale a druhý...a jedničky tam jetě dreli - to byl hnus sem je pak násilím vyrvala.....alejestli to je normální to nevím, zavolej mudře...
Jinak pro ty, které moc Fb nenavtěvují - dala sem trigreen do koíku v 8:04 a Verka psala, e u není...tak sem si vzala triyellow ...trochu zklamání...ale snad si ho zamiluju my spinkáme, pijeme jen mlíčko...kulíka 20ml a víc nechtěl, tak sem mu z něj udělala mlíko - aby aspoň ty vitamínky měl..zítra volám Dr. zda nás chce vidět kakal jen 6x a u to měl tak jako kdy sem kojila...uvidíme..mrzoutek muj malej...
Dobrou sluníčka!
Není tady
Dobré ránko mamulky,
přeji do nového chvílečku hodně zdravíčka a těstíčka.
Teď jsem Vás dočetla a popravdě si nemůu vzpomenout, na co jsem chtěla reagovat. Dneska se mi vztávalo krásně, konečně i u nás po těch nekonečných dnech vysvitlo sluníčko. No, je to nádhera.
Ná drobeček tady kolem mě lozí a okukuje svět. Vyuívá vekerý nábytek, aby si mohl stoupnout, take furt lítám, aby mi někde nespadl. To byli časy, kdy jenom spinkal a papal.
Jo u vím, na co jsem chtěla hlavně reagovat. Jani já mám tchýni jetě horí. U Vanessky jsem měla to samé, musela jsem si vybojovat místo na slunci. Ona si myslela, e já porodím a ona se bude starat o svého synáčka a vnučku a já budu jen inventář. Nakoupila si postýlku, stoleček s dětskou idličkou, atd. Trvalo mi dva roky, kdy jsem s ní bojovala, aby si uvědomila, e ona není matka, ale babička a e to co řeknu já, tak to bude. Nejvíc mě serinkala se stravou, její věčné a proč nedává tohle a tohle, ale Standovi já dávala med na dudlík (ví, e jsem alergik na med) a proč tu Vanesska nemůe spinkat atd. Pak to vzdala a já mám klid, take Samuelka si vychutnávám, konečně mi nikdo neradí, co a jak mám dělat.
Není tady
Holky já si taky zaloila FB, ale nevím jak se jmenujete a jak Vás tam najdu, jsem tam teda jenom občas
Není tady
Jsem psala do starého chlívečku, tak jsem jen překopírovala:
Ahojky, vem marůdkum přeju brzké uzdravení a posílám sílu maminkám. I Lusince, tam jsou zdravý, ale zase zlobí zoubky
Taky jsem si přila postěovat. Včera na skype volala tchýně ( mimochodem její rozhovor vdy kdy volá je jen e 15minut dělá na Robího pacičky, take já jsem řekla A., e u u pc sedět nebudu, kdy je to jeho mamka at si tam sedi on a on to vadrí max. 5 minut ) a dneska odpo se zastaví. Co samozřejmě nevadí, spí jde o to, e pracuje kousek od naeho bydlitě a byla tady naposled před 2 měsící a to jen prot e měl Robí svátek. Pořád se vymlouvala na to, e je zima ( dneska je konečně hezky a ona si myslí e na ní snad budeme čekat doma)přitom ví, e jsme chodili téměř kadý den odpo na procházku, mohla jít taky. A zas se bude ptát kdy přijedeme na víkend. Jene pro mě je to pomoc na prd, já si víc odpočinu doma ne u nich. Take jsem rozhodlá, e u jí to řeknu. Pořád se ptá, co by Robí potřeboval, tak jí odpovím, e babičku, kterou bude znát. e o víkenech jezdit nebudeme, protoe máme svoje plány a návtěvy a e můe přijít kdykoliv v týdnu( končí v práce ve 14h) a vzít malýho ven, ne být zavřená u nás doma. Jo a jetě si od vánoc stěuje e jí bolí noha, a nikd nebyla, tak kdy s tím zase začne, má prostě smůlu, Robí u bude asi v létě běhat a pokud ona nebude moct, tak to se nedá nic dělat.
Jsem se vykecal, doufám e to nevadí, ale tve mě.
Včera jsem v Oresi viděla krásnou kuchyň, tak asi jí budeme mít. Dneska bych si na netu chtěla vybrat myčku troubu a varnou desku.
Holky nemáte některá zkuenost s myčkou ktrá má ty čudlíky na programování zabudovaný přímo v sobě na místě, jak se to zavírá( neumím si dost dobře představit kdy se ty myčka zavře, e se y čudlíky nedotknout druhé strany)
Není tady
tak koukám, e tchýně perlí skoro vude, mě se pořád s ní bojovat nechce
Angel jak je ?
Moni pochlub se kuchyní, hoď odkaz
Veru polu SZ
Není tady
Jani, u jsem tě nala, ach ta technika, moc si s tím nerozumím.
Jani já musím zaklepat, e u mám klid, ale fakt mi to trvalo asi dva roky, teď taky nějaké výstřelky občas jsou, ale neřeím.
Moni pochlub se, zbírám inspiraci do domečku. Jinak bych tchýňce zavolala, e je venku moc hezky, tak jestli místo dřepění doma nepůjdete na čerstvý vzduch.
Upravil(a) Verunka a Vanesska (18. 3. 2010 9:49)
Není tady
já mám jetě jednu story , teď jsme stěhovali patra , já byla den po střevní viróze a Tobi začal blindit, já nosila věci, tcháni přili pomoct, tak jsem tchýni poprosila a hlídá malého , a hlídala , ale jak jsem la krmit tak mi začali uklízet spolu se vagrem v kuchyni -ikdy jsem je opakovaněprosila a to nedělají, e ted je třeba stěhovat skříně a věci- tak za mnou vagr chodil se ptát kam má dát olej, a kam zas tohle, výsledek- oni byli pyní a chtěli vděk za to, e mi uklidili kuchyň ( byl tam binec, při střevních potíích j sem nezvládla vyklidit a dát nové věci do myčky, apod)a já doted nemůu najít některé věci
no asi napodesáte to vzdal, svalil se na gauč a prohlásil, kdo mi udělá kafe ?
tak jsem mu udělala kafe, které asi po 2 minutách vylil na nový koberec , pak usnul, zatímco my jsme kmitali kolem s tím, e proč by měl pomáhat, kdy kdy on se stěhoval tak mu nebyl pomoct nikdo
dodám, e vagrovi je 34 let
Upravil(a) janabas (18. 3. 2010 9:56)
Není tady
Ahoj Angel díky za hezké uvítání.. to ví, motáme se kolem malé, je to nae sluníčko, začíná lézt a snaí se sednout si, tak u netrpělivě čekám, a mi pota doručí ohrádku.. asi zavolám k té Dr. co to s tím zubem je, moc hezky to teda nevypadá, snad se to srovná. Jinak jsme se s 2měs. mimčem stěhovali, babička daleko, take si moc neodpočineme, kamáradky daleko, ale bydlíme si tady hezky. Snad se za pár let vrátíme do naeho městečka, je nám tu občas smutno, hlavně mě, kdy je mana od rána do večera v práci. Koukám, e se bavíte o FB, tak písnu svůj, tam bývám docela často, a budu ráda, kdy mi některá napíete..
Já k vám občas mrknu, spí si počtu, ale nějak moc nevím co psát
Angel, chudinka malej, my zatím etě takový problémy neměli.. jen se zeptám, kolik ti vypije mlíčka normálně za den? já teda dávám jen na oběd příkrm a na večeři kai, ale malá se mi troku rozpapala, vdycky pila málo, teď dá na jeden zátah větinou 120ml, co je u nás úspěch a myslím, e to vypije tak 4-5x denně, blbě se to sleduje, ale schválně si to spočítám.. chtěla bych to právě srovnat s věkově stejným mimčem..
Upravil(a) Dey (18. 3. 2010 10:49)
Není tady
Ahoj Dey, s tím zubem nevím, my máme jen dolní jedničkly zatím, ale je moné, e se to srovná samo, ted je v pusince dost místa
Není tady
Jani, já doufám e jo, k Dr. se nemůu dovolat, spí si říkám, e co mi jako můe říct, e to mám nechat a zub doroste a e to bude na rovnátka třeba.. a to je a za pár let, no nevím.. Teda malej se ti u pronese viď, nae Didi má 7200g, tak se to jetě jak-tak dá
Není tady
no on ted zhubl, má jen 8860g, měl průjem
no nevím jestli se davají rovnátka na mléčné zuby , spí myslím, e ho kdy tak vytrhnou
Není tady
Ahojky,máte to teda problémy s tchýněma!!!
Ta moje se trochu podobá tchýni Monasky.Přijede jen,kdy se jí to hodí,co je max 3x do roka.Větinou jen kdy mají děcka narozeniny.Letos Elice jetě ani nepopřála,protoe prý nemá peníze a je jí blbý přijet bez dárku.Ale na cigarety má.Slíbila,e ted' v březnu jí dá penízky.Take s dárkem si opět hlavu lámat nebude.A data svátků a narozenin v hlavě nenosí u vůbec.Má je napsaný na papírku na ledničce a i tak se zapomene kouknout,aby mohla poslat aspoň SMS.Mě a V. k narozeninám jen zavolala,ale potřást rukou osobně u tak nějak zapoměla.Já jí o dárky nestojím,ale mrzí mě,e opravdu kolikrát ani nepopřeje.Dospělý to pochopí,ale 4letýmu děcku se těko vysvětluje,e dotane dárek,a babička bude mít peníze.
Kdy měla v létě Vojtu s Elikou na prázdninách,byla z nich úplně hotová.Prej je měla oba dva naráz naposledy.:dumbom:No ona je tam měla tak dlouho i poprvé.Nechtěla si vzít ani Vojtu na pár dní na chatu,kam jela s přítelem na 14 dní.Prostě je to enská,která ije jenom sama pro sebe a jetě pro váru.Je mu 30 a pořád se o něj stará jak o malýho kluka.
A ted' včerejí story se těpánkem.Opět v noci plakal,tak jsem si ho dala k sobě do postele.Ráno,kdy jsem la budit Eli s Vojtou,jetě spal:sova:.No a pak jsem přila v pravý čas.Malý se sápal po časopisu,který jsem měla strčený mezi matrací a čelem postele.Jenome u nás je čelo tak,e končí postel a nad ní je jenom tyč a přes to poltáře,které tam momentálně nebyly.No prostě leel úpně na kraji postele.Chyběl kousek a spadl by za postel asi z 50cm výky,do 20cm kvíry mezi zdí a postelí.mudla se smál,ale ve mě by se v tu chvíli krve nedořezal.:usch:To by nám to ráno pěkně začlo,odjezdem do nemocnice!
Není tady
libu, to chce klid u nás je to podobně, narozeniny teda tchyně dodruje, větinou dá nějakou tu kačku.. ale jinak je to jak píe, hlavně aby jela 4x do roka na dovolenou, stěuje si jak je nemocná a jak musí chudák pracovat, to za komančů by u nemusela nic.. a my, kteří nemáme celou zimu co do huby, nezájem, pomáhají jen nai, mana neměl práci v zimě, ale hlavně aby se měl její nestarí synáček nejlíp, ten se válí na pracáku, iví ho manelka a vyřval si aby na něj napsali barák, on to toti potřebuje, bezdětnej, aby si mohl kupovat motorky, čtyřkolky, auta, a jezdit na dovolený. Ted se tchánovci přiznali, jakou udělali chybu, e nás měl vyplatit (barák v hodnotě 5mega, dostal půlku a jsou 3 bráchové, paradoxem je,e kdyby je do toho bytu,kde ted jsou nepustil mana,museli by se postarat sami, ale on je tam pustil, ovem netuil, e s ním takhle vyje.ou).. a teď jim jejich miláček jen nadává, na návtěvu o patro ní nepřijde.. jak sliboval, e se o ně v důchodu bude starat, oni u si spoří na domov důchodců, hezky dopadli, ale já si říkám, e dobře jim tak, moc dobře věděli jakej on je..
Nemá cenu se asi nad těma tchyněma pozastavovat, ber to jak to je, pousměj se nad tím, aspoň se nemusí před nikým přetvařovat..
jetě e máme ty svoje sluníčka e jo holky
Upravil(a) Dey (18. 3. 2010 11:26)
Není tady
Libu jetě , e se nic nestalo
u nás tchýně malému pořád něco kupuje i nám a drahé věci, ona není patná enská, do narození Tobíka mám ale pocit, e by ho chtěla mít pro sebe a e já jsem byla jen inkubátor- moná to tak ani nemyslí, ale v podvědomí to tak je a já jsem na tohle citlivá
Není tady
Dey,má pravdu.Je nejlepí hodit to za hlavu a soustředit se na ty,které má ráda.
Na jednu stranu je V. na sebe hrdej,protoe on jedinej se postavil sám na vlastní nohy,ani by se matky doprooval o pomoc.vagrová dostla byt,vára barák a V. vyrazila s holou pr.delí.2roky máti neznal ne se zase dali dohromady.Pamatuju si to jako tenkrát,kdy u nás v noci zat'ukal na okno.Rok jsme bydleli u naich v baráčku 2+1,pak jsme si pronajali 1+1 a po pár letech spoření jsme se odstěhovali z města opět na vesnici a máme byteček 3+1.Zatím pořád splácíme,ale za pár let to bude nae.
vagrová má byt,kterej zrekonstruovali,ale k čemu jim to je,kdy ten byt je státní.
várovi padá barák na hlavu a zadluil se tak,e mu hrozí exekuce.
Vlastně vdyt' my se máme dobře,a na pár půjček.Děti jsou zdravý a to je pro mě nejdůleitějí!!!
Není tady
jani, nae tchyně má 130 kg a pronikavej hlas, tak se u ní malá ani nechce pochovat, z čeho mám kodolibou radost moc se s nima nenavtěvujeme, teda my k nim do JEJICH baráku nesmíme, musíme se předem ohlaovat, take tam odmítám chodit, protoe nevím kdy se mi bude chtít jet k nim nebo nebude, nikam se nahlaovat na návtěvy nebudu, oni sem taky nejezdí, vlastně mi to tak vyhovuje. U naich je to jinak, dokonce mám klíče od jejich bytu, můu přijet kdykoliv a oni sem taky, nikdy jsem nikomu neříkala aby se ohlaoval, mobily máme a kdy budu s malou na vycházce, tak těch pár minut snad počkají.
Jo a s těma pádama.. já u mám malou ohraničenou několika peřinama, ona jak se různě přetáčí, tak si dává o zem do hlavičky, nejdřív jsem to řeila, teď u ne, protoe se to uhlídat prostě nedá, kolikrát se stane, e ty peřiny přeleze a bouchne se o zem(lino) a ani nepláče.. Ale od té doby co začala být trochu pohyblivá, tak ji nikde takhle vyvýeně nedávám.. jistě si vzpomenete jak jsem ílela, kdy mi vyklouzla a bouchla se o kachličky co měla za hlavou to mě teda dostatečně vykolilo, holt oni u jsou mrtní no
Není tady