27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
příspěvek smazán z důvodu nepovolené reklamy
Není tady
Testík, jak se vám bude hubnout (Eva, 16. 04. 2010 14:33)
je z literatury, nevymyslela jsem ho, ale odhalí vám způsob vaeho mylení, pak se s tím dá třeba něco dělat.
1. Potkám bývalého spoluáka a on prohodí poznámku, e jsem ve kole byla jiná, tíhlejí, ale stejně mi to sluí.
A- Jeho názory mne nezajímají
B- Začervenám se a snaím se říct, e se změnili vichni.
C- Připomenu mu, e ani on není tak přitalivý, jako býval.
D- Urazím se.
2. V obchodě si zkouíte kalhoty a vae číslo je vám najednou malé.
A- Začnete v duchu nadávat na výrobce oděvů.
B- Tyto kalhoty zakoupím a začnu do nich hubnout.
C- Koupím si tedy větí číslo.
D- Raději ne oblečení si koupím nějakou potřebu do kuchyně
3. Nechtíc vyslechnete poklebky na svoji postavu.
A- Nokdo není dokonalý a jdu si klidně dál.
B- Nevímám si toho, ale v hloubi due si uvědomím, e s tím chci něco udělat.
C- Přesně si začnu rozmýlet jednotlivé kroky, co budu pro zlepení postavy dělat.
D- Je mi jedno, e se mi někdo poklebuje.
4. Partner vám nesměle občas připomene, e jste bývala pohyblivějí a chce, abyste zase sportovala a trochu zhubla.
A- Nevímám si jeho řečí, není dokonalý.
B- Okamitě nakráčím na váhu a zkontroluji, kolik tedy mám.
C- ádného přítele nemám.
D- Urazím se a nebudu se s ním bavit.
ena A - Má sklon schovávat se za lhostejnost a leérnost, je ochotná být jako sud, hlavně, e je doma uklizené a napečené. Tady musí nastat změna mylení, potom bude hubnutí úspěné.
ena B - Chce zhubnout a je tomu schopná obětovat mnohé, ale má o vem své představy a to i o stravování a hubnutí, není moc ochotná přijmout nové informace a řídit se jimi.Nebřaňte se mylenkám jiných a nechtějte být nejchytřejí, pak to půjde pěkně.
ena C - Je se sebou nespokojená a hubnutí vyzkouela mnohokrát, také zhubla a zase nabrala, potřebuje oporu a kolektiv těch, kteří jsou na stejné notě, pak je velmi úspěná.
ena D - Trochu rezignovaná tvrďačka, která si nechce pravdu přiznat a hledá náhradní řeení, je spokojená a zdravotní rizika nevnímá.
Není tady