|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

ahojky holky,
nechala jsem si ordinačně vybělit zuby, ani ne před týdnem. Po zákroku jsem byla velmi spokojená, jak se hezky vybělily, ale teď, po těch pár dnech, mi přijde, že už nejsou takové jako hned po tom...
je vůbec možné, aby za tak krátkou dobu změnily barvu a nebo jsem si na to tak zvykla? Nevim co si myslet 
otázka hlavně pro ty z vás, které takové bělení podstoupily..
díky za názory:reta:
Není tady

Ahoj Marti, sice jsem vybělení nepodstoupila, ale chtěla bych se Tě zeptat, zda jsi dodržela "pobělící" indstrukce...nepít kafe, víno, nekouřit apod. Vybělené zuby samozřejmě nevydrží sněhové bílé napořád, ale týden je opravdu krátká doba.
Není tady

Dobrý den,
moje zubařka mi v otázce bělení řekla jedno pravidlo...
"Když začneš, už musíš pořád.."
Martinko,
asi bych se obrátila ma ordinaci, kde Vám bělení prováděly. Zkuste mi napsat jakou metodou to bylo...Mám tu v sousedství zubaře, zeptám se Vám na to :-)
Zdraví,
Veronika
Není tady

Ahoj, tak konečně vám můžu odpovědět.. někdo mi změnil heslo na email, kde jsem měla i heslo sem, tak se omlouvám, ale musela jsem si udělat nový účet.
Nikiniki26: všechno tohle jsem dodržovala, nekouřím a takovému jídlu, které barví jsem se vyhýbala několik dní.
Veronika Kremzová: Pokud byste byla tak hodná... jednalo se o systém zoom! (gel nanesený na zuby + modré světlo). Paradox je, že teď vážně nevím, jestli už jsem si na to nezvykla natolik, že mi to takové nepřijde jako ten první den, kdy to byl znatelně rozdíl... každopádně se mi moc bílé nezdají 
Není tady
Ahojky.
Martinko,můžu se zeptat na cenu a jak dlouho ti lékař řekl,že to vydrží?Uvažuji o vybělení,ale trochu si mě odradila....Díky,pa Iva.

Není tady
Ja jsem byla taky v kvetnu na beleni zubu zoomem, a jsem moc spokojena. Zuby mi zbelely o 4 odstiny, takze mam na skále odstinu druhy nejbelejsi. Prvni tyden jsem zmenu vnimala hodne, pak uz mene, zvykla jsem si. Ale vim, ze mam porad ten samy odstin, protoze jsem po mesici po beleni byla na kontrole a docisteni, a doktorka mi opet k zubum priĺozila stupnici odstinu a mela jsem stale ten druhy odstin od kraje.
Barevnou dietu jsem drzela prisne 48 hodin po zakroku. Nastetsi nepiji ani kafe, ani nekourim, cervene vino mi take nechutna. Kdyz si sam treba cerny caj nebo colu, tak jsem si navykla si zuby bud hned porplachnout vodou, nebo si vzit belici zvykacku. Zuby si udrzuji i doktorkou doporucenou belici pastou z lekarny , pri vecernim cisteni. Za pul roku jsem domluvena na kontrole odstinu a pripadnem osvezeni (800kc).
Verele doprucuji, vahala jsem nekolik let a zbytecne. Jsem moc spokojena. Sla jsem do toho, protoze si i u druhych lidi automaticky vsimnu stavu a barvy zubu, a i kdyz jsem mela zuby jen na spicacich mirne nazloutzle, coz vetsina lidi vubec nevnimala, a rikala mi, ze mam hezke zuby, je ten rozdil znat.
Není tady
Tak já mám tedy špatnou zkušenost, nechala jsem si zuby vybělit i s kamarádkou, dvě jsme totiž dostaly slevu takže nás to stálo každou "jen" 3 tisíce a výsledek byl znát asi tak dva dny, ale žádný holywoodský úsměv to stejně nebyl. reklamovat jsme to nebyly, protože nám řekli, že vybělení neodhadnou, že má každý jiný pigment a stejně by jsme jim nedokázali, že tu bílou dietu jsme zkutečně dodržovali. takže pro mě vyhozený peníze....
jo a byla to tahle stejná metoda gel+modré světlo.
Upravil(a) lulu24 (27. 7. 2010 16:04)
Není tady