29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Má tady někdo zkušenosti s HA ANTINEOVIN ?
Jak vysoké procento má spolehlivost HA a po kolikátém dni prvního užívání můžu mít
nechráněný pohlavní styk?
Liska napsal(a):
Tuhle HA neznám,ale obecně májí pilulky účinnost 99% a nějaký drobný...Pokud začneš užívat první den menstruace, měla by být účinná hned.
Tak to HA má název ANTENOVIN...
Chci aby se přítel maximálně uvolnil, tudíž se ptám, jestli je možné aby, se přítel "do mě" udělal aniž bych otěhotněla?
HA anteovin som brala 2 roky, mám nedobré skúsenosti. Bolesti hlavy, depky, krče v lýtku. 8 rokov som brala potom triquilar a je určite modernejší z hľadiska obsahu hormónov, nebolo mi zle, ani som nemala migrény. Počas brania HA sme to robili často naplno a 10 rokov som neotehotnela, až po vysadení, ked som chcela . Dávala som si tabletku presne . Po užití úplne prvej by som bola 2 týždne opatrná a aj pri chorobe ked sa berú antibiotiká. Potom uz pri presnom užívaní učinkujú sploahlivo.
Není tady
Jé, tak to byla moje první HA, brala jsem ji asi před 10 roky. Já s ní žádné problémy neměla, ale já jsem snášela bezproblémově (až na ztrátu libida) všechny HA, které jsem kdy brala. Jo a doplácela jsem na Anteovin 5 Kč, to byla paráda.
Není tady
Nu já ji užívám teprve 10 dní a žádné problémy se zatím nevyskytly.
Jen ta cena teda vzrostla neboť za ni platím 145Kč...