Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 26. 3. 2010 18:00

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Re: nevěra s nejlepší kamarádkou

majkafa napsal(a):

Skutečná "dáma". To se fakt vyplatí, oceňovat, že tvůj manžel a ty jste spolu zůstlali kvůli tomuhle. ježíši

Možná zrovna kvůli tomuhle a podobným způsobům chování je to u vás takové, jaké to je. Dokud se nezmění jeden, nezmění se ani ten druhý.

drahá Majko - nic si nepochopila. roll

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#52 26. 3. 2010 18:03

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

majkafa napsal(a):

Jestli se to někdy stalo náhodou, možná 2x za 20 let, omluvila jsem se a červenala. Myslím, že normální je odebrat se do soukromí, když se to nestihne, tak se aspoň omluvit a nepokládat to, co ty píšeš, za běžné. Jsem halt elfí víla. smile

Ono to možná není běžné., ale je to přirozené. Já občas nechápu, někdy se lidi přirovnávají ke zvířatům, pudům přírody a jeden "p*r*d je rozhodí lol

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#53 26. 3. 2010 18:09

majkafa
Host

Suzie, moc hezký závěr.

Děkuji za něj. Přiměl mě k zamyšlení. Fakt dík.

Upravil(a) majkafa (26. 3. 2010 18:12)

#54 27. 3. 2010 9:39

werena30
♥♥♥♥---

Suzie napsal(a):

werena30 napsal(a):

No,a proč dvakrát třikrát v týdnu neponecháš plešouna svýmu osudu a nevyrazíš si udělat čas pro sebe?

Holka zlatá, z práce chodím asi v sedm, ráno si vždycky plánuju, jak si večer vyrazím a pak jsem ráda, že se doplouhám domů. Mně teda manža až tak nevadí, ale on chce večer komunikovat a já si chci navlíkat korálky. Kdyby mi ten můj nechal alespoň hodinu, kdy na mě nebude mluvit a nebude nic chtít /jíst/, tak budu šťastná jako blecha. Kromě spaní jsme spolu pořád, takže žádné novinky si říct nemůžeme, neb je už známe, tak mě jen ukecává, abych udělala večeři.
A abych ho úplně nepomlouvala, pár vlasů na hlavě ještě má.

Jo,to mám kolikrát taky.Tak mám alespoň pravidelný kurzy,kam se vždycky s nechutí doploužím,jak mrtvola,ale pak je to super a odcházím fakt spokojená.
S večeří neporadím u nás,když není do desíti a já pořád pracuju,tak si muž jde disciplinovaně namazat chleba a na nic se neptá.

Není tady

#55 27. 3. 2010 14:03

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

werena: proč dvakrát třikrát v týdnu neponecháš plešouna svýmu osudu?

No teda holky...... big_smile big_smile big_smile

Není tady

#56 27. 3. 2010 14:07

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Suzie: tak mě jen ukecává, abych udělala večeři

Suzie, jen mě napadlo, proč ho neukecáš Ty, aby Ti udělal večeři, než se vrátíš z práce v 7? va Zkus to někdy aspoň z legrace wink, chlapi nejsou tak neschopní, jak nám rádi předvádějí wink.
Taky dělám hodně věcí v domácnosti běžně sama, ale po mém návratu z několikadenní pracovní akce je kuchyň vydrhnutá a i prádlo má chotík vyprané, aniž bych mu o to říkala. big_smile "Zajímavý". wink

Není tady

#57 1. 4. 2010 12:51

Suzie
♥♥♥♥---

Tercila napsal(a):

Suzie: tak mě jen ukecává, abych udělala večeři

Suzie, jen mě napadlo, proč ho neukecáš Ty, aby Ti udělal večeři, než se vrátíš z práce v 7? va Zkus to někdy aspoň z legrace wink, chlapi nejsou tak neschopní, jak nám rádi předvádějí wink.
Taky dělám hodně věcí v domácnosti běžně sama, ale po mém návratu z několikadenní pracovní akce je kuchyň vydrhnutá a i prádlo má chotík vyprané, aniž bych mu o to říkala. big_smile "Zajímavý". wink

Tercilo, jsem permanentní dietář a snažím se nevečeřet. Občas mi M tu večeři udělá a já, abych mu udělala radost, tak ji sním, ale vlastně proti své vůli, protože takhle ty tři kila nezhubnu. Jinak tu ukecávání je taková spíš hra - M kombinuje lichotky /"od tebe mi nejvíc chutná, ty jsi nejlepší kuchařka, jak ty to děláš, že je to tak dobré"/ s polohou nebohého nešiky. To když už tvrdě odmítnu jídlo udělat, tak jde do špajzu a každých 30 vteřin se ozývá: kde máme cibuli? kde máme olej?jak dlouho se má to maso smažit? a jako hudební pozadí do toho upouští hrnce na zem.
Mám slabou vůli, takže většinou se nakonec zvednu a jdu vařit. Ale jak píšu, je to spíš taková hra.

Není tady

#58 1. 4. 2010 13:02

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Suzie: M kombinuje lichotky /"od tebe mi nejvíc chutná, ty jsi nejlepší kuchařka, jak ty to děláš, že je to tak dobré"/ s polohou nebohého nešiky.... a každých 30 vteřin se ozývá: kde máme cibuli? kde máme olej?jak dlouho se má to maso smažit? a jako hudební pozadí do toho upouští hrnce na zem

big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile
Lehká pomoc.... z postele při listování nějakého časopisu (u toho se nepotřebuješ soustředit) vytrvale a zpěvavým hláskem na jeho dotazy odpovídat a k přehlušení hrnců si pustit CD hlasitěji.... big_smilebig_smile
Ne, já vím, chápu, naprosto rozumím. Ale víš, jak to v životě je - ta silná vůle k úspěchu potřebná JE!
Tak můj muž teď právě vaří a v kuchyni je ticho big_smile - asi si ho ještě chvíli nechám wink big_smile

Není tady

#59 1. 4. 2010 13:26

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

V kuchyni a ticho? Není to podezřelé? lol lol

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#60 1. 4. 2010 20:21

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

pomněnka: V kuchyni a ticho? Není to podezřelé? lol lol

Myslela jsem to tak, že žádný hrnec k zemi nešel big_smile a nepadaly ani žádné dotazy, asi všechno našel napoprvé big_smile
Oběd byl výborný - manžel nevaří nijak často, ale dnes kupodivu zaujal postoj u plotny překvapivě sám, "bez donucení" (a to ani nejedl - zatím je mi dobře, takže otrávené to asi nebylo....) wink big_smile

Upravil(a) Tercila (1. 4. 2010 20:23)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí