29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všichni, nevíte někdo o nějaké domácí práci (letáky,kompletace apod.), která by byla seriozni a bez poplatku a podvodu.
Není tady
Některými letáky - roznosem se zabývá přímo firma,když si zadáš na netu roznos letáků apod.mělo by ti něco vyjet a taky bych přímo se zeptala u firem typu Kaufland,atd.Některé supermarkety na to mají svoje lidi.Je to fyzicky dost namáhavá práce,pokud třeba na ty letáky nemáš přímo vozík.
Není tady
děkuji za info, ja bych spíše potřebovala praci na doma ,abych mohla pracovat večer.
kdyby jste o něčem věděli dejte prosim vedet.
Není tady
alnelka napsal(a):
děkuji za info, ja bych spíše potřebovala praci na doma ,abych mohla pracovat večer.
kdyby jste o něčem věděli dejte prosim vedet.
Letáky se dají roznášet i večer:gloria:
Není tady
Letáky se dají roznášet i večer
Ale těžko po obýváku, kuchyni a příslušenství, že?
Není tady
Ale co s letákaMA DOMA?Pokud má na mysli jejich graf.úpravu,tak tady se ptá dost mimo.
Každý přeci ví,teda skoro každý mimo nezaměstnaných,že peníze leží na chodníku doslova,jen je umět sebrat,ku.rňa
Není tady
99% letáků stejně roznáší pošta Takže se ptát na letáky na poště
Cena za jednu domácnost je tam tuším 0,20 Kč - to by žádnej brigádník neuběhal
Našla jsem kdysi nějakou kompletaci šperků i s odběrem, to by se ti mohlo líbit, ne? Jenže už je to nějakej pátek... heršvec, kde jsem to viděla...
Podívám se ti
Není tady
No za domácnost to je, ale je to poplatek poště od zadavatele. Většinou letáky rozváží pro poštu přímo doručovatelky, ale po několika do schránky.
Není tady
Opportunity - čtu to už popátý, ale stále nechápu, co jsi chtěla říct?
Jo ták, už to asi tuším Jasně, že cena kterou jsem uváděla, je pro klienta, tedy zadavatele. Jen si z toho člověk může udělat obrázek, kolik by musel uběhat, aby mohl finančně konkurovat poště. Bráno do detailu - 99% procent firem to zadá poště, jelikož je to levnější a nemusí se s tím vo.... Takže brigáda na roznos letáků je skoro pasé.
Není tady
Jde o to, že se neroznáší 1 leták. Firmy - nebo pošta - nabízejí celé ulice nebo čtvrti. A termín je v týdnech. Takže se jim vždycky sejde několik zakázek. A vozí to ve vozíku doručovatelky - za jedny peníze. Nechali jsme takhle něco roznést před rokem v oblasti, kde několik lidí z firmy bydlí. S letákem ve schránce se ale nesetkal ani jeden.
Raději si najdi něco jiného.
Stejně mě udivuje na hledání "domácí práce" jedna věc: většinou všichni hledají kompletování, maximálně přepisování do počítače. Myslím, že kdyby někdo nabídl svou pracovní sílu s něčím kvalifikovanějším, měl by větší úspěch.
Není tady
to si troufnu oponovat, protože roznos letáků znám z druhé strany..... takže celkem jistě vím, že ve městě s cca |25ti tisíci lidmi letáky nosí sice pošta, ale ne formou doručovatelek, ty nosí jen přilehlé vesnice (domky), paneláky dělají najatí brigádníci, resp. lidi jako přivýdělek. Ti dostávají cca 8-10 halířů za kus (nedostávají zaplacené pochůzky - tedy i kdyby jeli jednou s 10ti druhy, ale skutečně jednotlivé kusy letáků) a musím říct, že při klidně 4-5 druzích letáků na jeden dva dny se to jednak celkem pronese (u nás fasují i vozík) a přivydělají si tím cca 2-2,5 tisíce měsíčně na DPČ (rajon má asi 1200 schránek)
Opportunity - nevím teda odkud jsi, ale u nás je běžné, že při zadávání zakázky zákazník upozorní na to, že si roznos zkontroluje a jsou na to upozorněni i brigádníci... a taky jsem se setkala s tím, že přímo pošťačka měla nařízené, že chodila se vzorkem letáku a v domácnostech se ptala, zda ten který leták dostali.
Není tady
ahoj,nabízím domácí práci není to žádný prodej ani vstupní poplatek není , karmelie@seznam.cz
Není tady
mala.popelka napsal(a):
to si troufnu oponovat, protože roznos letáků znám z druhé strany..... takže celkem jistě vím, že ve městě s cca |25ti tisíci lidmi letáky nosí sice pošta, ale ne formou doručovatelek, ty nosí jen přilehlé vesnice (domky), paneláky dělají najatí brigádníci, resp. lidi jako přivýdělek. Ti dostávají cca 8-10 halířů za kus (nedostávají zaplacené pochůzky - tedy i kdyby jeli jednou s 10ti druhy, ale skutečně jednotlivé kusy letáků) a musím říct, že při klidně 4-5 druzích letáků na jeden dva dny se to jednak celkem pronese (u nás fasují i vozík) a přivydělají si tím cca 2-2,5 tisíce měsíčně na DPČ (rajon má asi 1200 schránek)
Opportunity - nevím teda odkud jsi, ale u nás je běžné, že při zadávání zakázky zákazník upozorní na to, že si roznos zkontroluje a jsou na to upozorněni i brigádníci... a taky jsem se setkala s tím, že přímo pošťačka měla nařízené, že chodila se vzorkem letáku a v domácnostech se ptala, zda ten který leták dostali.
Jsem z Prahy. Nechali jsme obeslat část Prahy 7 a 1 a dopadli jsme tak, jak píšu.
Není tady
příspěvek smazán, neodpovídá podmínkám pro zveřejnění na "Kariéře"
Není tady
Příspěvek smazán, neodpovídá podmínkám pro nabídku práce
Není tady
Příspěvek smazán, odporuje pravidlům Babinet.cz
Upravil(a) AndreaP. (23. 4. 2010 18:47)
Není tady
mala.popelka napsal(a):
bydlím ve velkém městě a naše pošta dodává letáky formou doručovatelek. U nás jezdí na kole, v jedné tašce dopisy, ve druhé letáky
Není tady
laminanonte, tak to je mi vašich pošťaček upřímně líto, vzhledem k tomu, že vím, kolik toho může být a jaké váhy ty letáky taky můžou mít
naše poštovní doručovatelky by se s letákama vracely na poštu asi tak v 6 večer....
Není tady
Něco z letáků v Praze fakt nosí pošťačky a ještě nedávno to bylo tak, že aby to měly zaplacené mimo výplatu, musely jít odpoledne, extra... jako přesčas.
A pak jsou firmy, co neplatí poště, ale najmou si jinou firmu. Ta přijímá lidi, dovalí letáky 3x v týdnu k nim domů, tam si to zkompletují (aby to pak odsýpalo) a do dvou dnů musí být roznešeno - to mám z první ruky - kolegyně roznáší...
Není tady
1.13. Diskuse Kariéra. Pro příspěvky do diskuse Kariéra > Nabízím práci platí následující pravidla:
1. Vkládat inzeráty smějí pouze uživatelé s nejméně 100 příspěvky nebo členové Babinet Klubu
2. V inzerátu musí být uvedeno, jakou konkrétní práci uživatel(ka) nabízí (hlídání dětí, prodej kosmetiky,...)
3. Je nutné zadat regionální umístění (například: Olomouc a okolí)
Není tady
Nabízím práci z domova, nutný přístup k PC, zabere jen pár minut denně. Vše mám 100% ověřené, se vším poradím, pomohu.
Kdo má zájem, pište kamila.gross@seznam.cz
Není tady
příspěvek odstraněn, neodpovídal podmínkám nabídky práce
Upravil(a) mala.popelka (16. 12. 2012 8:18)
Není tady
PŘIVIDĚLEK NA PC
Dokážete napsat na počítači 1-2 slova za 15 vteřin?
pak je tato práce vhodná pro Vás Jde o opisování kódů na počítači, za 1000 opsaných kódů je odměna od 0,85 dolaru po 1,35 dolaru podle denní doby.
Nutno mít PayPal ůčet. Výplata každé pondělí min částka 3 dolary.
Registrace : http://www.megatypers.com
Pro registraci stačí kliknout na "Free signup", vyplnit email, heslo, celé jméno, vybrat způsob výplaty (nelze později měnit, snad jen přes podporu) do pole "Invitation code" vepište:
5JDU
Bez kódu to dál nepustí.
Stránka je v angličtině, ale s pomocí překladače http://translate.google.cz/ to jistě půjde.
Máte-li nějaký dotaz pište na email:miguel1982@email.cz
Není tady
Chcete si jednoduše přivydělat z pohodlí svého domova?Vše potřebné najdete na:www.revolucni-prijem.cz/1DFAE4
Není tady
Ahoj,
koukni na web kupi.cz: http://www.kupi.cz/?u=ctkts Najdeš tam slevy a akce v obchodech přehledně na jednom místě.
Navíc můžeš sbírat body, za které získáš poukázky na nákup.
Vyzkoušej to taky! Tady je odkaz: http://www.kupi.cz/?u=ctkts A nebo skuste prosim jen klikacky jde to pomalu ale jiste nebojte se registrovat onic nejde kazdou korunu potrebujeme.http://masmail.cz/sign/up?uid=f184647c4c7fb2d40dbcdbb7a24ee221 a ted jsem nasla i neco uzitecnejsiho takze skuste jeste toto :-) a sama uz mam vejplatu doma tak to taky skuste zadny vydelavani vam nezarucuju ale kazda kacka v tomhle obdoby je dobra. http://www.ermail.cz/link/mNTa2VaJllc2C … aeYVJNNAlj a jeste skuste http://klikacka.bezkonce.cz/index.php?v … 99fcd22e96
Není tady