6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj vichni, nevíte někdo o nějaké domácí práci (letáky,kompletace apod.), která by byla seriozni a bez poplatku a podvodu.
Není tady
Některými letáky - roznosem se zabývá přímo firma,kdy si zadá na netu roznos letáků apod.mělo by ti něco vyjet a taky bych přímo se zeptala u firem typu Kaufland,atd.Některé supermarkety na to mají svoje lidi.Je to fyzicky dost namáhavá práce,pokud třeba na ty letáky nemá přímo vozík.
Není tady
děkuji za info, ja bych spíe potřebovala praci na doma ,abych mohla pracovat večer.
kdyby jste o něčem věděli dejte prosim vedet.
Není tady
alnelka napsal(a):
děkuji za info, ja bych spíe potřebovala praci na doma ,abych mohla pracovat večer.
kdyby jste o něčem věděli dejte prosim vedet.
Letáky se dají roznáet i večer:gloria:
Není tady
Letáky se dají roznáet i večer
Ale těko po obýváku, kuchyni a přísluenství, e?
Není tady
Ale co s letákaMA DOMA?Pokud má na mysli jejich graf.úpravu,tak tady se ptá dost mimo.
Kadý přeci ví,teda skoro kadý mimo nezaměstnaných,e peníze leí na chodníku doslova,jen je umět sebrat,ku.rňa
Není tady
99% letáků stejně roznáí pota Take se ptát na letáky na potě Cena za jednu domácnost je tam tuím 0,20 Kč - to by ádnej brigádník neuběhal
Nala jsem kdysi nějakou kompletaci perků i s odběrem, to by se ti mohlo líbit, ne? Jene u je to nějakej pátek... hervec, kde jsem to viděla...
Podívám se ti
Není tady
No za domácnost to je, ale je to poplatek potě od zadavatele. Větinou letáky rozváí pro potu přímo doručovatelky, ale po několika do schránky.
Není tady
Opportunity - čtu to u popátý, ale stále nechápu, co jsi chtěla říct?
Jo ták, u to asi tuím Jasně, e cena kterou jsem uváděla, je pro klienta, tedy zadavatele. Jen si z toho člověk můe udělat obrázek, kolik by musel uběhat, aby mohl finančně konkurovat potě. Bráno do detailu - 99% procent firem to zadá potě, jeliko je to levnějí a nemusí se s tím vo.... Take brigáda na roznos letáků je skoro pasé.
Není tady
Jde o to, e se neroznáí 1 leták. Firmy - nebo pota - nabízejí celé ulice nebo čtvrti. A termín je v týdnech. Take se jim vdycky sejde několik zakázek. A vozí to ve vozíku doručovatelky - za jedny peníze. Nechali jsme takhle něco roznést před rokem v oblasti, kde několik lidí z firmy bydlí. S letákem ve schránce se ale nesetkal ani jeden.
Raději si najdi něco jiného.
Stejně mě udivuje na hledání "domácí práce" jedna věc: větinou vichni hledají kompletování, maximálně přepisování do počítače. Myslím, e kdyby někdo nabídl svou pracovní sílu s něčím kvalifikovanějím, měl by větí úspěch.
Není tady
to si troufnu oponovat, protoe roznos letáků znám z druhé strany..... take celkem jistě vím, e ve městě s cca |25ti tisíci lidmi letáky nosí sice pota, ale ne formou doručovatelek, ty nosí jen přilehlé vesnice (domky), paneláky dělají najatí brigádníci, resp. lidi jako přivýdělek. Ti dostávají cca 8-10 halířů za kus (nedostávají zaplacené pochůzky - tedy i kdyby jeli jednou s 10ti druhy, ale skutečně jednotlivé kusy letáků) a musím říct, e při klidně 4-5 druzích letáků na jeden dva dny se to jednak celkem pronese (u nás fasují i vozík) a přivydělají si tím cca 2-2,5 tisíce měsíčně na DPČ (rajon má asi 1200 schránek)
Opportunity - nevím teda odkud jsi, ale u nás je běné, e při zadávání zakázky zákazník upozorní na to, e si roznos zkontroluje a jsou na to upozorněni i brigádníci... a taky jsem se setkala s tím, e přímo poačka měla nařízené, e chodila se vzorkem letáku a v domácnostech se ptala, zda ten který leták dostali.
Není tady
ahoj,nabízím domácí práci není to ádný prodej ani vstupní poplatek není , karmelie@seznam.cz
Není tady
mala.popelka napsal(a):
to si troufnu oponovat, protoe roznos letáků znám z druhé strany..... take celkem jistě vím, e ve městě s cca |25ti tisíci lidmi letáky nosí sice pota, ale ne formou doručovatelek, ty nosí jen přilehlé vesnice (domky), paneláky dělají najatí brigádníci, resp. lidi jako přivýdělek. Ti dostávají cca 8-10 halířů za kus (nedostávají zaplacené pochůzky - tedy i kdyby jeli jednou s 10ti druhy, ale skutečně jednotlivé kusy letáků) a musím říct, e při klidně 4-5 druzích letáků na jeden dva dny se to jednak celkem pronese (u nás fasují i vozík) a přivydělají si tím cca 2-2,5 tisíce měsíčně na DPČ (rajon má asi 1200 schránek)
Opportunity - nevím teda odkud jsi, ale u nás je běné, e při zadávání zakázky zákazník upozorní na to, e si roznos zkontroluje a jsou na to upozorněni i brigádníci... a taky jsem se setkala s tím, e přímo poačka měla nařízené, e chodila se vzorkem letáku a v domácnostech se ptala, zda ten který leták dostali.
Jsem z Prahy. Nechali jsme obeslat část Prahy 7 a 1 a dopadli jsme tak, jak píu.
Není tady
příspěvek smazán, neodpovídá podmínkám pro zveřejnění na "Kariéře"
Není tady
Příspěvek smazán, neodpovídá podmínkám pro nabídku práce
Není tady
Příspěvek smazán, odporuje pravidlům Babinet.cz
Upravil(a) AndreaP. (23. 4. 2010 18:47)
Není tady
mala.popelka napsal(a):
bydlím ve velkém městě a nae pota dodává letáky formou doručovatelek. U nás jezdí na kole, v jedné tace dopisy, ve druhé letáky
Není tady
laminanonte, tak to je mi vaich poaček upřímně líto, vzhledem k tomu, e vím, kolik toho můe být a jaké váhy ty letáky taky můou mít
nae potovní doručovatelky by se s letákama vracely na potu asi tak v 6 večer....
Není tady
Něco z letáků v Praze fakt nosí poačky a jetě nedávno to bylo tak, e aby to měly zaplacené mimo výplatu, musely jít odpoledne, extra... jako přesčas.
A pak jsou firmy, co neplatí potě, ale najmou si jinou firmu. Ta přijímá lidi, dovalí letáky 3x v týdnu k nim domů, tam si to zkompletují (aby to pak odsýpalo) a do dvou dnů musí být rozneeno - to mám z první ruky - kolegyně roznáí...
Není tady
1.13. Diskuse Kariéra. Pro příspěvky do diskuse Kariéra > Nabízím práci platí následující pravidla:
1. Vkládat inzeráty smějí pouze uivatelé s nejméně 100 příspěvky nebo členové Babinet Klubu
2. V inzerátu musí být uvedeno, jakou konkrétní práci uivatel(ka) nabízí (hlídání dětí, prodej kosmetiky,...)
3. Je nutné zadat regionální umístění (například: Olomouc a okolí)
Není tady
Nabízím práci z domova, nutný přístup k PC, zabere jen pár minut denně. Ve mám 100% ověřené, se vím poradím, pomohu.
Kdo má zájem, pite kamila.gross@seznam.cz
Není tady
příspěvek odstraněn, neodpovídal podmínkám nabídky práce
Upravil(a) mala.popelka (16. 12. 2012 8:18)
Není tady
PŘIVIDĚLEK NA PC
Dokáete napsat na počítači 1-2 slova za 15 vteřin?
pak je tato práce vhodná pro Vás Jde o opisování kódů na počítači, za 1000 opsaných kódů je odměna od 0,85 dolaru po 1,35 dolaru podle denní doby.
Nutno mít PayPal ůčet. Výplata kadé pondělí min částka 3 dolary.
Registrace : http://www.megatypers.com
Pro registraci stačí kliknout na "Free signup", vyplnit email, heslo, celé jméno, vybrat způsob výplaty (nelze později měnit, snad jen přes podporu) do pole "Invitation code" vepite:
5JDU
Bez kódu to dál nepustí.
Stránka je v angličtině, ale s pomocí překladače http://translate.google.cz/ to jistě půjde.
Máte-li nějaký dotaz pite na email:miguel1982@email.cz
Není tady
Chcete si jednodue přivydělat z pohodlí svého domova?Ve potřebné najdete na:www.revolucni-prijem.cz/1DFAE4
Není tady
Ahoj,
koukni na web kupi.cz: http://www.kupi.cz/?u=ctkts Najde tam slevy a akce v obchodech přehledně na jednom místě.
Navíc můe sbírat body, za které získá poukázky na nákup.
Vyzkouej to taky! Tady je odkaz: http://www.kupi.cz/?u=ctkts A nebo skuste prosim jen klikacky jde to pomalu ale jiste nebojte se registrovat onic nejde kazdou korunu potrebujeme.http://masmail.cz/sign/up?uid=f184647c4c7fb2d40dbcdbb7a24ee221 a ted jsem nasla i neco uzitecnejsiho takze skuste jeste toto :-) a sama uz mam vejplatu doma tak to taky skuste zadny vydelavani vam nezarucuju ale kazda kacka v tomhle obdoby je dobra. http://www.ermail.cz/link/mNTa2VaJllc2C … aeYVJNNAlj a jeste skuste http://klikacka.bezkonce.cz/index.php?v … 99fcd22e96
Není tady