Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 4. 5. 2012 9:47

jarmila20
♥------

Re: mykóza?

ahoj, s kvasinkami a mykózou bojuji snad už od puberty. Od gynekologa jsem obdržela spoustu různých léků (čípků i orálních), které vždy pomohly na akutní problém, ovšem za 14 dnů, nejpozději měsíc mám problém opět. Vyzkoušela jsem i čínskou medicínu, která mi pomohla vyléčit neustálé záněty močového měchýře, které jsem měla tak 6x za zimu a navíc jsem měla 2x zánět ledvin. Myslím si, že mám nějakým způsobem nabouranou obranyschopnost celé spodní části těla - opakující se mykózy, dříve záněty močového měchýře. Do toho mi byl před 5ti lety diagnostikován nespecifický zánět tlustého střeva. Vše se pořád točí dokola, každý doktor si léčí svůj problém, ale nebere mne jako jeden organismus a když mi přeléčí jeden problém, zhorší se mi druhý. Pokud byste mi někdo uměl poradit, budu moc ráda. Už fakt nevím co dělat. díky

Není tady

#27 4. 5. 2012 12:15

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Předpokládám, že léčbu podstupuje i případný partner? Jinak je celé léčení mykóz k ničemu.

Není tady

#28 26. 6. 2012 11:15

Pufinka
♥------

jarmila20 napsal(a):

ahoj, s kvasinkami a mykózou bojuji snad už od puberty. Od gynekologa jsem obdržela spoustu různých léků (čípků i orálních), které vždy pomohly na akutní problém, ovšem za 14 dnů, nejpozději měsíc mám problém opět. Vyzkoušela jsem i čínskou medicínu, která mi pomohla vyléčit neustálé záněty močového měchýře, které jsem měla tak 6x za zimu a navíc jsem měla 2x zánět ledvin. Myslím si, že mám nějakým způsobem nabouranou obranyschopnost celé spodní části těla - opakující se mykózy, dříve záněty močového měchýře. Do toho mi byl před 5ti lety diagnostikován nespecifický zánět tlustého střeva. Vše se pořád točí dokola, každý doktor si léčí svůj problém, ale nebere mne jako jeden organismus a když mi přeléčí jeden problém, zhorší se mi druhý. Pokud byste mi někdo uměl poradit, budu moc ráda. Už fakt nevím co dělat. díky

Já si myslím, že některé problémy vznikají používáním chemie. Jak píšeš, doktoři řeší vždy každý problém zvlášť a nemyslí příliš na to, co mohou v těle způsobit předepsané léky za paseku. Nejtypičtější je to s antibiotiky a následnými potížemi s mykózami. Nejsem nějaký fanatik do přírodního žití, ale vyzkoušela jsem několik přípravků a zůstala jsem u koupelí z chytré houby. Přípravek se používá jak preventivně, tak na začínající mykózu a jelikož se používá opravdu jen formou koupele, nerozhodí nic dalšího. Bohužel co se týče tlustého střeva, tak s tím zkušenosti nemám... Mimochodem teď je tady na Babinetu soutěž právě o ten přípravek s chytrou houbou, tak to zkus, třeba budeš mít štěstí :-)

Není tady

#29 21. 6. 2014 20:54

Ecinazuz
♥♥-----

Bylinky na ženské letní problémy. Teplo má přes všechny radovánky i své horší stránky: zvýšený výskyt ženských problémů, jako jsou záněty, infekce, kvasinky či plísně.
Důvodem je zejména častější pobyt ve vodě, vlhku a také nošení chladných mokrých plavek či neprodyšného oděvu. To vše může mít nepříjemné následky ... http://www.fcc-club.cz/fcc-finclub/0/0/2/82

Není tady

#30 7. 9. 2014 20:59

Mendy
♥♥♥♥♥--

.

Upravil(a) Mendy (15. 10. 2014 14:58)

Není tady

#31 9. 9. 2014 19:59

barados
♥------

Mendy napsal(a):

Od léta r. 2009 jsem s tím bojovala a už si nevěděla rady, gyndu jsem vzdala protože mi můj dr. vždy jen napsal nějaké bobule a tim to zhaslo. Takže opakovaně jsem do sebe cpala - jenamazol, gynopevaryl, klotrimazol a jiné čípky a masti, dělala si výplachy rosalginem, bílý jogurt na tampon... všechno to pomáhalo jen na chvíli.
Až letos, co mi jedna známá která s tím byla u poradkyně poradila, ať zkusím skončit s cukrem - takže veškeré buchty, sušenky, čokolády, sladké limonády jsem vynechala. Koupila jsem si tea tree oil, na menstruační tampon velikosti mini jsem si pět večerů nakapala 5 kapek, zavedla a nechala do rána. Od června mám klid, hodně udělalo to sladké, byla jsem na něm závislá a někdy se čokoládama, buchtama a sušenkama cpala jako nezavřená.

Prošla jsem si podobnou zkušeností, pak jsem změnila gynekologa a na jeho doporučení jsem si koupila Herbalon s kaštanem. Dost jsem pochybovala jestli mi opravdu má pomoct gel pro intimní hygienu za 135,-Kč, když předtím nezabraly čípky a tablety na předpis, ale dneska lituju, že jsem gyndu nezměnila dříve. Taky je asi hodně důležité, aby se léčby účastnil taky manžel (což si v případě Gynopevarylu moc neumím představit big_smile ) a používal Herbalon taky pro mytí svého nádobíčka gloria Pokud to totiž ženská řeší jen sama, tak je to asi špatně.  Dneska to jsou už více než dva roky co jsem skončila s kvasinkama a čípkama tummenupp, kupuju si buď Herbalon s kaštanem nebo Herbalon s kontryhelem a děkuju bohu že jsem potkala Mudr. Kempného. Kdo nezažil, neuvěří jaká je to úleva reta

Není tady

#32 15. 10. 2014 13:37

Angela
♥------

Vždycky se strašně divím, že gynekolog nám toto neřekne hned při prvním problému. Já jsem také dlouho hledala příčinu svých mykóz až jsem se dočetla, že člověk musí vyřadit cukry a ve velkém množství produkty, které obsahují mouku. Dále jsem se také dočetla, že není dobré podrobovat se častým koupelím a už vůbec ne používat koupelové pěny. Musím opět zmínit, že nedám dopustit na Wobenzym, který mi pomáhá v řadě věcí. Již jednou jsem jej zde v rámci diskusního fóra zmiňovala v souvislosti s imunitními problémy. A Barados má absolutní pravdu, když říká, že léčby se měl účastnit také partner. Poněvadž jinak je člověk v začarovaném kruhu a jen, co se člověk vykurýruje a těší se, že si patřičně užije to, co si musel odepírat, najednou je to zase tu.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí