18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
PetraP napsal(a):
Holky pro info.
Tohle mi dnes Mía napsala, jak se případ řeí:
no tak podali jsme trestni oznameni na neznámého pachatele, a vysledkem bylo, ze pani doktorka sice pochybyla zvolením patného postupu, ale neudelala nic proti lekarstvi tak ji nemuzou stihat...pan primar vypovedel (měl příslubu), ze tak tvrde usnul,e neslyel telefon, to taky neni chyba, ted v patek jedeme k pravnicce a uvidime co nam rekne, uz mam chut hodit to vse za hlavu a zit si v relativnim klidu...jo a pokud pravnicka uvidi, ze mame u soudu sanci budeme se soudit civilnim soudem na coz teda nemame, ale snad se necha zaplatit jen v pripade, ze neco vysoudime...
PetroP, zkus tady na babinet dát dotaz jetě na právní. Třeba někdo zná nějakého právníka, který se tímto zabývá, nebo vyzkouet nějaké zdruení na obranu pacientů. Hlavně a to Mía nevzdává a řeí to včas, a se to nepromlčí.
Není tady
Holky chtěla bych vám vem moc poděkovat.
Vechny peníze světa by Michaela Boháčová vyměnila za Klárčino zdraví. Rekordních jednačtyřicet tisíc z benefiční akce můe alespoň nemocné holčičce ulehčit a zpříjemnit její od narození těký ivot.
el jsem dneska z banky a myslel jsem, e muselo dojít k nějaké administrativní chybě. e si na účet sbírky někdo poslal splátku na barák, podělil se o záitek z včerejího rána těpán Pavlík, předseda sdruení Fest 2004, které u po est let Velikonoce s Jesusem ve prospěch potřebných pořádá. Pro Klárku se letos podařilo vybrat celých jednačtyřicet tisíc.
více zde: http://taborsky.denik.cz/zpravy_region/ … 00504.html
Není tady
Stránky: 1 2