|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1 2

PetraP napsal(a):
Holky pro info.
Tohle mi dnes Míša napsala, jak se případ řeší:
no tak podali jsme trestni oznameni na neznámého pachatele, a vysledkem bylo, ze pani doktorka sice pochybyla zvolením špatného postupu, ale neudelala nic proti lekarstvi tak ji nemuzou stihat...pan primar vypovedel (měl příslužbu), ze tak tvrde usnul,že neslyšel telefon, to taky neni chyba, ted v patek jedeme k pravnicce a uvidime co nam rekne, uz mam chut hodit to vse za hlavu a zit si v relativnim klidu...jo a pokud pravnicka uvidi, ze mame u soudu sanci budeme se soudit civilnim soudem na coz teda nemame, ale snad se necha zaplatit jen v pripade, ze neco vysoudime...
PetroP, zkus tady na babinet dát dotaz ještě na právní. Třeba někdo zná nějakého právníka, který se tímto zabývá, nebo vyzkoušet nějaké združení na obranu pacientů. Hlavně ať to Míša nevzdává a řeší to včas, ať se to nepromlčí.
Není tady

Holky chtěla bych vám všem moc poděkovat.

Všechny peníze světa by Michaela Boháčová vyměnila za Klárčino zdraví. Rekordních jednačtyřicet tisíc z benefiční akce může alespoň nemocné holčičce ulehčit a zpříjemnit její od narození těžký život.
„Šel jsem dneska z banky a myslel jsem, že muselo dojít k nějaké administrativní chybě. Že si na účet sbírky někdo poslal splátku na barák,“ podělil se o zážitek z včerejšího rána Štěpán Pavlík, předseda sdružení Fest 2004, které už po šest let Velikonoce s Jesusem ve prospěch potřebných pořádá. Pro Klárku se letos podařilo vybrat celých jednačtyřicet tisíc.
více zde: http://taborsky.denik.cz/zpravy_region/ … 00504.html
Není tady
Stránky: 1 2