1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Stránky: 1 2
Ahok holky,
chtěla bych vás poprosit o pomoc. Mám moc dobrou kamarádku, která má postienou holčičku. Bohuel toto postiení bylo způsobeno při porodu chybou nemocničního personálu.
Mía teď s pomocí sdruení FEST 2004 přes DMS schání peníze na speciální kočárek pro svou dcerku Klárku
Více tady: http://www.fest2004.cz/?p=154
a tady
http://taborsky.denik.cz/zpravy_region/ … 00118.html
Moc děkuju za jakoukoliv podporu Míi a Klárky
DMS KLARKA na 87 777
Není tady
Peto, tak jsem si hned po ránu poplakala... před chvílí od nás pár DMS odletělo, tak doufám a moc Míe a Klárce přeju, a jim spolu s monoha mnoha ostatníma pomůou
Dej pak vědět, jestli se to podařilo..
Není tady
Petro, snad se nebude zlobit, kdy jen doplním, e Klárka potřebuje částku, kterou lze dát rychle dohromady, kdy se zapojíme. Narozdíl od případů, kdy potenciální dárce odrazuje (nesprávný) pocit, e jeho příspěvek by byl jen "plivnutím do Stromovky", tady je v moci kadé z nás Klárce opravdu pomoct by jen jednou DMSkou.
(Odelete dárcovskou SMS ve tvaru DMS KLARKA (DMSmezeraKLARKA) na číslo 87 777. Cena DMS je 30,-Kč Klárka od Vás obdrí 27,- Kč a novou sedačku můe mít doma velmi brzo).
A pár info o malé Klárce, pro ty, kdo nemají čas nebo náladu kliknout:
Kombinovaným postiením trpí dnes tříletá Klárka Boháčová od narození. I kdy na vině nebylo nedonoení, ale souhra několika velmi neastných náhod při samotné cestě holčičky na svět.
Při velmi těkém a protahovaném porodu, kdy oetřující lékařka strakonické porodnice čekala na pomoc dalího lékaře půl hodiny, dolo k přeruení přívodu kyslíku. Klárka nemohla dýchat, co zanechalo těké a nevratné následky. Přitom by stačilo málo. Lékař, který přijel po půlhodině, vytáhl dítě během půl minuty. Kdyby mě tehdy rodil on, nestalo by se to, je přesvědčená Michaela Boháčová.
Osud chtěl ale jinak, a Klárka bude trpět trpět těkým kombinovaným postiením do smrti. Nebude mluvit, nebude se hýbat a bez podpůrných pomůcek ani sedět. Je ale velmi vnímavá, směje se a reaguje na různé podněty. Ze veho nejraději se chová a miluje přítomnost dalích dětí. Nová sedačka, na kterou jí doufejme vydělá benefiční koncert, jí pomůe, aby nejen na ně lépe viděla. Není toti příjemné dívat se na vechno jen vlee.
Upravil(a) Fidorka (16. 3. 2010 9:54)
Není tady
Peti, DMS u je na cestě, snad to Klárce a její mamince zkvalitní ivot
Není tady
Ketynka21 napsal(a):
Jezisinky, to je mi lito, jen se chci zeptat, byl lekar nebo lekarka potrestani?
Kety já jen vím, e podávali alobu na nemocnici. A taky vím, e tento případ není v této porodnici ojedinělý. Jak to celé dopadlo u nevím. Myslí, e vysoudily odkodné a Mía za něj kupovala speciální cvičící stůl. Ale na to bych se asi radi zeptala Míi.
Není tady
Ahoj Peti,
to je fakt hrozně smutný , neumím si to ani představit. U jsem taky poslala dmsky a doufám, e se brzo podaří vybrat dostatečné mnoství peněz.
Bohuel, kdyby jí tak lo vrátit zdraví...
Moc drím pěsti!
Není tady
DMS jsem poslala.
Ta nemocnice by měla platit takové odkodné, aby nemusela její maminka shánět peníze, kde se dá.
Hlavně, e lékaři varují před porody doma, protoe kdyby k něčemu dolo, nejde rychle udělat císař... a pak v porodnici, kdy k něčemu dojde, čeká se půl hodiny, ne přijde někdo, kdo si umí poradit. Nezkuená Mudr. by asi neměla slouit u porodu sama...
Není tady
Peti, to je hrůza, co se jetě dnes můe stát - i kdy člověk spoléhá na "odborníky".
DMS jsem samozřejmě poslala a jetě polu. Je to to jediné, čím můu pomoct.
Fidorky příspěvek polu e-mailem svým známým, třeba se někdo přidá.
Není tady
To je děsný..prostě na zabití dms poslána
Holky pro info.
Tohle mi dnes Mía napsala, jak se případ řeí:
no tak podali jsme trestni oznameni na neznámého pachatele, a vysledkem bylo, ze pani doktorka sice pochybyla zvolením patného postupu, ale neudelala nic proti lekarstvi tak ji nemuzou stihat...pan primar vypovedel (měl příslubu), ze tak tvrde usnul,e neslyel telefon, to taky neni chyba, ted v patek jedeme k pravnicce a uvidime co nam rekne, uz mam chut hodit to vse za hlavu a zit si v relativnim klidu...jo a pokud pravnicka uvidi, ze mame u soudu sanci budeme se soudit civilnim soudem na coz teda nemame, ale snad se necha zaplatit jen v pripade, ze neco vysoudime...
Není tady
Není tady
SMS jsem poslala a drím palečky.
Není tady
Nemám slov... SMS poslány
Není tady
Stránky: 1 2