3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Téma zavřeno
Ollii na tebe myslím a na kontrolu drím palce Holčuky zase na chvíli mizím, Simi tak se na mě nezlob, jestli se tě můj výraz nějak dotkl, já to tak neberu...prostě dočasnej zdravotní problém, to se pořeí
Není tady
Ronja napsal(a):
Ollii na tebe myslím a na kontrolu drím palce
Holčuky zase na chvíli mizím, Simi tak se na mě nezlob, jestli se tě můj výraz nějak dotkl, já to tak neberu...prostě dočasnej zdravotní problém, to se pořeí
Ja se zlobit ,me to za tebe samou nastvalo ,ze si to tak rikas
Není tady
Ahoj,
jsem se pobavila na Snakách
Teda resp. jsem zezačátku jen kroutila hlavou nad drzostí a neomaleností některých dam. Teda Ronjo, ty - ty - ty, ty jedna oklivá moderátorko!
Olii - drím palce na zítřek! A je ten hematom v tahu!
Není tady
Roji . sakra klika, e jsem musela čtení řeruit a pak jsem navázala tady v konečníku. Jinak bych tvojí prosbu přehlídla a někdo by si to teda za rámeček nedal To je dneska mláde
Trochu respektu to nemá
Hrůza
Není tady
Olii a uz nam po KO pak das na web fotecky Magdalenky? ... jinak tady preju at je hematom fuc
a k tomu krtkovi, to byla teda sila celkem takhle se sem prihlasit a hnes prvni den se tvarit ze me neznasi celej babinet
Není tady
Oliii, po očku tě sleduju a přeji samé dobré zprávy na kontrole.
Není tady
Holky moc děkuju e na mě tak myslíte určitě pak dám info co na kontrole a pokud mi dají fotečku i fotku hodím zatím mám bohuel jen dvě a to jednu váčku a druhou ve 13tt a jetě rozmazanou
Není tady
Veranna napsal(a):
Ahoj,
Olii - drím palce na zítřek! A je ten hematom v tahu!
Jsem to ale koza Róza
Já prostě nějak nekoukám na kalendář - jasně e a toho 19.3:, ale tak prostě to ber tak, e drím palce furt
Není tady
Olii a brisko nam neukazes? ja jsme desne zvedava ja vim ... ja se tak z toho tesim ze vam to tak krasne jde
a Magdalenka se ma k svetu
... a jeste jsme se chtela zeptat jestli se ten hematom jeste ozyva, nebo je sance ze uz tam neni...
Není tady
oliii napsal(a):
Marti hematom se neozývá nepiním mám klid tak doufám e tam není a jestli jo snad bude miniaturní a pupík u roste nevlezu se ani do jedněch riflí ale není to tak hrozný
http://img96.imageshack.us/img96/3940/dsc00004hu.jpg http://img198.imageshack.us/img198/3202/dsc00007sw.jpg
juu to je krasne brisko .. ja chci taky takove hezke
Není tady
oliii napsal(a):
Marti neboooj dočká se já věřím e brzo
jo vzdyt casu mam jeste dost ... zivot pred sebou, teda doufam
... a vykyvadlovanyho klucika na duben
tak uvidime jestli se povede
Není tady
oliii napsal(a):
Marti neboooj dočká se já věřím e brzo
ty ses takovej nas priklad zazraku
Není tady
Marti hooooooooj no to si pi,e to bude brzy a já měsíc hned po Tobě,tak ne,e se bude ulívat
Není tady
Olííííííííí ahoooooooj holky jůůůůůůůů krásný bříko
jak se máte?
Není tady
Téma zavřeno