|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj, potřebovala bych pomoci s jedním snem.Zdálo se mi o tom, že jsem porodila mrtvé dítě.Prostředí bylo neznámé, osoby jsem znala.Jedno mimi mám, o druhé se zatím nesnažíme.Věděla jsem , že jsem těhotná, ale přesto jsem brala nějaké léky( na zhubnutí) co jsou kontraindikovány v těhu.Myslela jsem si, že se nic nestane.
Není tady

Myslím si, že nejde přímo o dítě. Může to být nějaký projekt nebo plán, kterému vědomě (prášky) škodíš a ten plán nevyjde. A nebo o tom škození sama nevíš, protože to nevidíš, že to škodí.
Není tady
Anebo jen změna v tobě samotné, které se bráníš. Dítě znamená prostě něco nového v tvém životě - cokoli - a to je to, čemu bráníš. Jinak Bamulíno, sny jsou tady http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=37217
Není tady