Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1001 14. 4. 2010 21:12

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT: DĚTIČKY PODZIM,ZIMA 06/07 40.

Jitu paráda hjarta

Špuntíku, jdu založit domek, jo???

HOLKY, ZALOŽENO.... TAKŽE ŠUP ŠUP DO NOVÉHO kapitulationgloria

Upravil(a) spirula (14. 4. 2010 21:25)

Není tady

#1002 14. 4. 2010 21:39

Lenina2
Babinet Klub

No Ivanko z občasného psaní si těžko uděláme objektivní obrázek. Chápu že jsi naštvaná, ale rozhodně bych si tam teda na tvém místě nešla stěžovat. A pokud by se můj nadřízený choval ke mě tak jako se tvůj manžel chová k tobě (vycházím z toho jakej jsem si o něm udělala obrázek), tak bych teda s nějakou podporou jeho vyhazovu neměla problém. Takže ono kdovíco v tom bylo. I když teda zase o zacházení se zaměstnanci a to i na vedoucích pozicích v těhlech řetězcích si teda nedělám iluze.
Každopádně moc přeju ať brzy najde práci s adekvátním platem.

Jitu miminko bude nejspíš drobeček po tobě. A já vím, že jsem  s tímotravná, ale když tka krásně ukazoval nožičky, ručičky, tak neukázalo miminko i jestli je chlapeček nebo holčička? No já vím, jsem baba zvědavá. A to je jasný, že s takovýhlehO UTZ jste byli naměkko.

Haninko okolo toho porodu je to fakt blbé. Ale to se nějak v tom srpnu udělá. Třeba by dovolili manželovi aspoň zůstat na chodbě na přenosném lehátku. Nebo si přímo na tenhle termín objednat nadstandart  - to nejde? Tady jo.

http://lb5f.lilypie.com/g31Yp1.png
http://lb3f.lilypie.com/0Cgop2.png

Není tady

#1003 14. 4. 2010 21:47

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

Jíťo, gratuluju k ultrazvuku . No jasně, to bude drobeček po Tobě tummenupplol

Leni, bohužel tam žádný nadstandart neexistuje, to už bych měla dávno zamluvené smile To manžel je v tomhle v pohodě, on je schopnej si vzít spacák a spát na zemi, ale ovšem jestli bude kde že jo

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí