29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Teda Luci, to je krásný výtvor. No to Luky ani náhodou nezvládne. Ten jen čmáře Ostatně já taky
Oni to myslí ty tchýně a maminky asi dobře, ale my to těžko bereme. Třeba moje mamka mě neustále opakuje, že Lukáškovi dělám všechno co chce a že si mě pěkně omotal kolem prstu a že tohle a tamto. Místo, aby se chovala jako babička, tak by ho spíš vychovávala za mě. Hlavně, že nás dobře vychovala. Brácha je spíš ženská a se mnou to taky není valný.
No jsem zvědavá jaké budeme my. Ale taky budeme asi chytré až na půdu. Já si pořád myslím, že budu rozumná, ale to si myslím teď
Není tady
Sudi, Kubík měl rýmu myslím 2 krát, co máme Matýska a pokaždý to od něj M. chytil... a ani nevím jak jsem to řešila... když byl ještě takhle malé mimčo, tak u něj Kubík ani moc nebýval, ono bylo léto a my furt venku....
Není tady
když to je těžký-sám adam mi říkal že barunka má velkej kašel.........a já vím že barunky maminka je doma-tak nechápu proč si jí nenechá doma..... to by člověk vraždil fakt...tak jsme mu řekli at se s dětma který kašlou nekamarádí
koukáte na primu na ten novej seriál?já z toho mám teda prd-protože se tady vrtal v televizi tak jem viděla jen konec
.ta co hraje tu doktorku tak je od nás z jc
Není tady
Sudi Málka teda od Máti chytne všechno, ale když byla miminko, tak byl Máťa ještě doma a tím pádem téměř zdravej. Akorát tehdy o vánocích - to byly Málce 3 měsíce měl laryngitidu a pak ještě virozu a přestože byli pořád v kontaktu, tak to nechytla. Tak když kojíš, tak snad to bude dobrý.
Serial jsem viděla a teda vůbec mě nezaujal - zkusím ještě druhej díl a uvidíme. A zrovna ta doktorka mi tam moc nesedí. Ale líbí se mi "Šebek" :-))
Není tady
no to se s námi teda fakt nepárali, chudáčkové jsme byli A pak mamka může říkat, že to bylo v pohodě,když jsme byli s bráchou o rok. No bodejď by ne, když jsme si řvali a ona si v pohodičce dělala, co chtěla
Né, já vím, že my teď to máme luxus, máme pračky, máme myčky, máme jednorázové plíny, máme polotovary, oni to měli fakt o hodně těžší.
Sudi, jak dopadl brácha? A ten druhej s těma kamenama je na tom jak?
Teď nevím, jestli jsem vám to psala. Kamarádka dala po hodně dlouhé době ve čtvrtek chlapečka do školky a odpoledne už byla na koberečku, že se kluk neumí ustrojit a že ani nespolupracuje. Normálně jsem vytřeštila oči, protože Luky se taky neumí ustrojit a nikdo si mě nestěžovat a to tam teď chodí už přes měsíc v kuse. Už ho pacholka zase podezřívám, že tam se normálně snaží, stejně tak jako doma nejí a tam jo. Ale je fakt, že bačkůrky už v pohodě, jen se ptá, jestli má kozí nohy, ponožky zase jestli má dobře patu a tuhle si i oblíknul vršek pyžama, takže on když chce, tak to asi dokáže. Teď se to hodně změnilo během pár dnů. Vyhrabal slipy z Tesca, kde jich je v balíčku 5 a nandal si v sobotu všechny najednou Ale v ten čtvrtek jsem si normálně myslela, že si na toho chlapečka zasedli, ale on se Luky asi ve školce snaží. Ten chlapeček prej jen čeká, až ho oblíknout a svlíknou(Luky doma taky, né vlastně, on nečeká, já ho honím s každým kusem po baráku
)
Jdu do pelechu, jsem nějaká unavená z toho odpoledne
Není tady
bré ráno ty jo u nás napadlo normálně tak 20 cm sněhu a ted do toho asi prší...ty jo doufám,že to nebude do školky extra klouzat
na sněhu se nebojíma,ale na ledu jo
Helel hani je to možný,že ve školce se Luky strojí sám..tak ho doma nech taky at sám...to víš,že jim to vyhovuje,že to za něj někdo udělá..smrádata ..Naty to na mě taky někdy zkouší,že jako oblíkne ji maminka
Není tady
Krásné ráno. Tak tady je jenom poprašek, tak to snad do odpoledne sleze.
Luci, to já bych ho ráda nechala, já se i snažím, jenže to bysme ven nešli nikdy, možná by ani ven nechtěl. I takle to je na dlouho, já ho tady honím s každým kusem. Pořád říkám "tak chceš ven nebo ne, já jdu teda sama"
A když už se náhodou jako začne snažit a nejde mu to, tak řekne vztekle, že to nejde a je hotovo. Ale on bude ten tip, co to bude chtít umět, takže prostě počkám. Akorát mám dotaz. Jak je učíte svlékat trika s dlouhým rukávem. Přes hlavu na ruby to je blbost. Já mu vzala jako ručičku, aby si s ní chytl rukáv té druhé ruky a vytáhl se z toho, pak tu druhou stranu, no a pak přes hlavu. Jenže když má těsnější triko tak to nejde.
No tak se nasnídám, půjdu do skleníku zalít ty mouchy, nastavím ty lepící pásky a půjdu si umýt vlasy. Odpoledne přijde kamarádka s chlapečkem, tak už se moc těším.
Dneska ve školce hned maminy hlásili, že se tady v ulici narodil jedné mamině druhý kluk, jmenuje se Davídek. Normálně jsem jela ze školky domů a měla jsem zase slzy v očích. Teď má ještě jedna termín zítra (tamta měla až 22.3) a pak už jsem na řadě já No a pak ta kamarádka se stejně starých chlapečkem, ta má termín v druhé polovině července a bude mít holčičku
Není tady
Hm, tady zase nikdo. Holky, potřebuju poradit, hrozně mě teď posledních pár dní svědí břicho, asi jak roste. Ale co s tím? Já se můžu udrbat. Pokaždé to mažu něčím jiným a je to pořád stejný
Pořád moc moc myslím na Jíťu. Už ať to má za sebou a užívá si těhotenství
Není tady
Hani Naty se taky svlíká tak,že vytáhne jednu ruku,druhou,apak přes hlavu a stím svěděním já neporadím,ale svědělo mě taky a pod prsama,jsem měla úplně tupý pruh..jsem tam tu kúži vůbec necejtila..po porodu dobrý,takže asi vydržet
a jaký máte vybraný jména...prozrad a neříkej,že ještě nevíš a já teda myslím podle tvýho bříška a jak ti to sekne,že to bude klučina
Není tady
Ahojky
tak se hlásím stále jako 2v1 Včera jsem byla na ko v porodce + monitor + utz .....takže monitor v pořádku utz taky v pořádku ...jen teda asi budeme mít obříka, protože podle přeměření je odhad porodní váhy ke včerejšímu dni 3800g
Jinak stále trvá to, že budu moct rodit normálně a prý mám čas do 41+3, aby malou přemluvila, aby se něco začlo dít. No a k vyšetření..Dr shlédla monitor a utz a pravila,že to je oboje v pořádku, takže není třeba dělat ještě vyšetření a další ko za týden.
No třeba už se toho nedočkám, ale zatím se u nás rozhodně nic neděje. Ani bouřka na mě nezabrala
Jinak jsem v porodce opět strávila půl dne...bouřka zabrala na spoustu mamin ale na mě teda neee ...měli tam tři rozjíždějící se porody na dva monitory takže jsem na monitor čekala přes 1,5 hodiny a pak jsem čekala hodinu na utz a pak ještě na poradnu, ale to už bylo jen půl hodinky no fakt odtamtud jdu vždycky tak vyšťavená to je hrozný. ALe mám perfektní tlak 125/70 a konečně jsem se od předvánoc zbavila bílkoviny v moči
Jo a taky mi dneska přišel papír ze sociálky, že mi odebírají rodičovský příspěvek od 1.2...no kdo by to byl řekl když už mi přišla první mateřská
HAni mě na svědění pomohlo to namazat olejíčkem.
Na Jíťu taky moooc myslím určitě to bude všechno v pořádku ao na už si konečně začne pořádně užívat své těhotenství
Není tady
Ahojda, tak Sigi koukám ještě vcelku...
Hani, taky mě svědilo a nic nepomáhalo, takže vydržet... A bříško máš heeezký...
a ta bunda mi nepřišla zase tak velká
Není tady
Sigi, vnutila jsme ti do sz mobil na mě
Není tady
Už to je lepší to břicho, já se totiž před chvílí koupala, takže jsem to břicho natírala, ono to je asi nejhorší, když to natřu. A díky za pochvaly no. Moc lidí mě teda holku netipuje , vlastně teď o nikom ani nevím. Necháme se překvapit.
Luci, fakt nevíme , ani o tom moc nepřemýšlíme. Jak už jsem tady psala, holčička by se mě k Lukáškovi líbila Lucinka, ale tchánovci by měli druhou vnučku Lucii, ale tamta (22) s nima momentálně nekomunikuje, no o to asi hůř.
Ale tchán jasně řekl, "no tak to bude Lucinka a hotovo" A kluka fakt nevím vůbec. Každej den si řikám, že musím vzít kalendář a vypsat všechna možná jména a pak se nějak rozhodnout
Spirulko, když jsem tu bundu vytáhla, tak jsem si řekla, a sakra a je to tady, je to obrovský. Ale pak jsem to na něj navlíkla, to byla taky ještě hrůza, ale pak jsem to postahovala a už se to podle mě dá nosit, tak nějak. No s podšívkou kupovat nebudu, vlastně máme 3, tak mu snad ještě budou. Ale ještě chci minimálně jednu slabou.
Sigi, tak super, že výsledky jsou v pohodě. Už můžeš rodit A s tím čekáním tam to je teda mazec
Není tady
Hani mě taky svědilo a trochu pomáhal ten dětský olejíček s azulénem, ale neboj, po porodu mě to přešlo. :-))
Sigi už jsem si říkala, že se nám zapomínáš hlásit. Tak si ji ještě hezky v bříšku ponos - výsledky super, hlavně že ten tlak i ta bílkovina se umoudřili.
Hani na mě Máťa s nějakým učením oblíkání kašlal, ale teď se svlíká i oblíká sám a dokonce mi říká jak si to má vysvléct, že to říkala p. učitelka Miládka. A svlíká si trika přesně tak - vytáhne jednu ruku, pak druhou a pak přes hlavu.
U nás napadlo taky 20 cm a teda taje to, to naštěstí jo. Dopoledne jsem hodila Máťu ke tchánovcům a nechala jsem jim tam chvilku i Amálku a skočila se podívat na burzu a budete se divit - koupila jsem si rifle - sobě HIS ty pěkné úzké a za 80,- Kč. Na Máťu jarní bundu za 50,-, ale je mu trochu větší. Chtěla jsem Málce nějaké tuniky, ale na holčičky tam měli jen na malá miminka. Ale z riflí mám radost. Už dlouho jsem se chystala do obchodu že musím nějaké pořídit a pak takovej úlovek. Jsou jako nový.
Není tady
my chtěli taky Lucinku... ještě k tomu pohlaví... to je přesně reakce, které bych se bála, když byste měli kluka... že pak budou řeči typu, no jo vy jste chtěli holčičku a zase kluk apod... proto jsem to taky chtěla vědět, aby bylo všem jasno, že je to druhý kluk a že jsme rádi... ono je to teda jedno, ale okolí má zbytečný kecy...
Není tady
Triko učím svlékat stejně, momentálně to je u nás stejně jako u haniny, kdybych ho neoblíkla, tak se ven nedostaneme a když dot oho brečí Mates, tak ho raděj ustrojím... ale vím, že leccos by uměl... a dělá že to neumí
Upravil(a) spirula (16. 3. 2010 11:25)
Není tady
Jé holky já jsem tak ráda, že Anička už se oblíká sama bez problémů...teda občas má něco obráceně, ale jinak pohoda. No taky to byl u nás boj...vždycky se zskla a začla řvát a vztekat se že to nejde a tím bylo vymalováno. Tak jsme to vyřešili soutěžema kdo se dřív oblíkne jestli já nebo ona....no samo že první týden vyhrávala ona a jak to zabralo. Teď už se oblíká naprosto v pohodě.
JInak na triko máme stejný postup jedna ruka druhá ruka a pak přes hlavu
A k to mu sněhu...u nás není nic..naštěstí..ráno byl teda jen poprašek,a le už je to pryč...trochu zapršelo a je to. Jen kdyby chtělo vykouknout sluníčko. Už se těším na víken, kdyžmá být těch 18 stupňů sice prý zataženo, ale aspoň bude teplo
Není tady
Štarmí, penízky přišly...
U nás taky jen poprašek...
Není tady
A s tím strojením, nebo se vším, co mu nejde... mě uklidňuje, že kluci jsou na to tataři, takže tím to omlouvám
Není tady
Taky si myslím, že je to tím, že jsou to kluci. Málinka si boty, tepláčky a čepici umí obléct už teď.
A zrovna včera jsem potkala známou a když jsem se jí ptala co to teda je - protože chtěli překvapení, ale přála si holku, tak říká "No je to kluk, no." Skoro jsem tam to "no co se dá dělat" slyšela.
Ale když člověk někde řekne, že chtěl holku nebo obráceně kluka a pak to nedopadne, tak ať řekne jakkoliv, tak v tom ostatní slyší to zklamání.
Jedna kámoška zase říká "Táta chtěl kluka, ale má co si udělal, ale my jsme rády, že máme další holku co?"
Není tady
Sigi kočko drž se asi si Maruška počká až sleze sníh
S tím pohlavím to máte pravdu,taky si říkám,že to nikomu neřekneme jako u Naty,tchýně taky pořád kdy že budeme mít toho Jarouška no Jaroušek to nebude určitě a jeslti to bude kluk nebo holka je mi putna
..a Hani Lucinku ti schvaluju
a k Lukáškovi by se mi líbil Tomášek
Není tady
Jo a tedka jsem Naty udělala ten tymiánový sirup na kašel..sem si říkal,že bych ho mohla jednou denně dávat preventivně
a asi jsem úplný mimon..ale když jsem šla do lékarny kupovat tymián tak mi prodali mateřídkoušku....že tymián je mateřídouška ...věděli jste to?
Není tady