21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahojky,
minulý týden jsme si zaplatili dovolenou v Caorle Altanea - Villagio Al Mare - prý je to postavené v roce 2009, mají ****, kadý apartmán má bezpečnostní dveře, klimatizaci v ceně, předzahrádku či balkon, gará...máme tam krásné situované bazény, CK nám nabídla z místa cca 20 fotek, podle nich nádhera. Chci se zeptat zda tady někdo nemá zkuenost. Jedeme tam s dvouletým a 10 letým prckem, podle nich jsou jejich apartmány 350m od moře. Není to pro prcka moc daleko? A jak na vás působilo městečko? Milovala jsem v Chorvatsku úzké uličky, lemované kavárničkama s výhledem na moře... dá se tam očekávat něco podobného? A jací jsou Italové? Jsou taky tak vstřícní?
Není tady
Byla jsem tam v před pár lety, tedy v Caorle. Já utíkám od lidí a takový nával lidí jsem tam nečekala a předtím nikdy na pláích neviděla. Na pláí pouze s objednaným slunečníkem, hlava vedle hlavy. Večer kadý korzuje po městě, i děti, vude otevřeno, ivo. Je tam i romantika, i uličky, výborná zmrzlina. Určitě zkus velké trhy, snad se konají v sobotu a je tam (bylo) o půlku levněji ne v obchodech.
Kafe je levnějí mimo hlavní ulici, k moři blízko. Mému dítěti tou dobou bylo 7-8 let a určitě celonoční jízdu autobusem zvládala líp, ne já.
Atrakce pro děti jsou, Italové děti milují. Jeden den je koupání-akvacentrum na celý den, u autob.nádraí velicé levné, podobně to je se zábavným parkem (za mne to byla snad středa). Jestli veme hole pro 2-leté, neprohloupí a podél pláí jsou kamenné chodníky, dojde vude.
Mimo centrální ulice jsou i potraviny, kde nakoupí levněji, dokonce levněji ne u nás, běné jídlo pro děti, mléko, pití a tak.
Jo, na tu zmrzlinu nemůem zapomenout. Sen. Já si dovezla z trhu parmazan, gorgonzolu, pro dítě oblečení a malé kravinky, a pro mue byla flaka červ.vína za 1 EU...take krabice za 6 Eu...
Upravil(a) miaa (15. 3. 2010 23:44)
Není tady
my jsme také letos zakoupili dovolenou v Caorle-Altanea, ale v Villaggio Ai Pini (toto má být právě nejblíe k moři). Prý jsme vybrali moc dobře, podívej se na diskuzi přímo pod touto (Itálie s malým dítětem blízko moře). Jistě budeme vichni spokojeni (ale počítám s tím, e je to areál, mimo město-čili do města k uličkám spíe autem
Není tady