19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Zdravíme vechny jarňata!!!
KOmu jsme nepopřáli, tak přejeme nyní ve nejlepí!!!
Justýnka je úasná!!!!!
Není tady
Baby, si delate srandu, tady je jeste nizsi ucast jak kdyz jsme byly v miminkach...
Není tady
rekla, bych, ze je tu na tomto foru celkove dost mrtvo, no jo, asi to bude tim, ze uz jsou tu 3-letaci a vetsina zenskych uz je v praci, pokud nejsou na materske s druhym a to uz si myslim, ze na ten pocitac fakt neni cas
no nic, ja musim valit uklizet, mario jede na vikend na zavody a prijede mi kamoska, tak si udelame supr vikend, snad nebude cely prset, chceme vyrazit do zoo
Není tady
ahoj, tak ja vam sem jdu teda napsat, jak to vypada u nas Zatim je to pohoda nejvetsi, Tyna jen spi a ji. Ani nejak nevíme, ze ji máme
Od středy u jsme samy doma a dobrý. Jen skloubení večerní koupačky troku hapruje, kdy jsme na ně sama - jestli dřív kojit Justýnu nebo číst pohádku Johaně..... Dnení koupání obou vyhraje Mario, tak ja budu mít pohodičku. Momentálně obě chrní a já jsem se probrala před chvilkou
Jediná haprující věc je, e Joha vyaduje asi tak 4x větí pozornost. Dřív si hrála celý dopoledne sama, teď ji mám pořád za zadkem a vymýlí jednu hovadinu za druhou. Ale snad si zvykne. Včera zkouela, jestli Justýně pasuje do oka USBčko na kabelu na foák, při kojení mi leze po hlavě apod
Hodim Vám sem jednu aktuální ze včera
, ostatní nové fotky (i z johy malé oslavy narozek) jsou na webuhttp://picasaweb.google.com/katerina.nemeckova
Upravil(a) Sára11 (9. 4. 2010 15:55)
Není tady
Sári -- krásný holky a to vechny 3
s tím lezením po hlavě a pozorností ! nápodobně! to hodné spící miminko tu tie závidím ,ale já u si taky nestěuju s Anet je čím dál větí sranda tak ty horí chvilky u jsou nějak zapomenuty bo co
tak pěkný víkend
Není tady
Krásný robátka
A doporučuju číst pohádku při kojení
Jinak vechny zdravím
Není tady
Ahoj Sári,
moc sem sice nechodím, ale vidím, e máme obě holčičiky podobně staré...
Malou má moc krásnou. Taky právě řeíme to nadměrné vyadovaní pozornosti u té starí, natěstí to zatím jde, protoe malá Viki přes den spinká (a v noci teda řádí ). Jo a mimochodem se narodila taky v 19.30 jako tvoje Justýnka
Není tady
Sari, mala je krasna a Johanka si brzy zvykne
Luci, tak jak pokracuji vase noci, omezilas nejak to nocni kojeni? Maly se mi ted zacal budit kazdou hodinu! pristi tyden jdem k dr. tak se s ni poradim, jestli uz nezacit s prikrmama, on totiz fakt v noci ji a nejake utesovani nepomaha
jinak Verca je konecne zas ve skolce, tak jen doufam, ze nebude brzy zase nemocna, jeste si asi na ty kolektivni bacily nezvykla
Není tady
Dobrý večer ,
přila jsem pozdravit, říct, e se máme dobře, vechno kmitá jak má, sice trochu chaos, ale zvykám si. Minulý týden jsme se viděla s Vendy a holčičkami a jsem moc ráda, e jsem je viděla, jsou pohodářky .
Posílám pozdrav od holek védkovic, dneska u se válejí v teplíčku u moře, dorazily v pořádku, prý hotel je senzační, sluby taky a mají tam horko , tak snad nám trochu přivezou sebou zpátky
.
Tak pááá
Není tady
čau holky,přila jsem vás pozdravit.Připojení přes telefon funguje,tak ve zkratce je to tu bomba.Dnes 29 ve stínu od zítra hlásí 32 asi tu chcípnu,voda super,rybičky vude,jsem víc pod vodou jak nad.Jídlo je taky senzační,hotel čistý,vichni milí a v pohodě.Cesta byla super a včera kdy jsme v pět ráno přijeli,dostali jsme hned pokoje a pásky na ruce abychom mohli na jídlo a k baru.rádlo i pití je k dispozici non stop take pohoda... ho :-) nám tu chybí!Mějte se prima a kdy zbyde místo v kufru,vezmeme kousek sluníčka a tepla s sebou.Pa jdu chlastat a hrát karty.
Upravil(a) Svedka (14. 4. 2010 20:26)
Není tady
tak jdu neco napsat,at nezapadnem, ale tady moc neni ani zapadnout kam
u nas celkem nic noveho, Verca chodi do skolky a tomasek je stale tak hodne dite, az teda na to nocni spani, ale pockam jeste mesic a jak zacnem s prikrmama, tak uz se donunitila maria, aby s nim spal sam a nakojim ho jen tak 1x v noci,tak sand se to pak povede...Luci, co u vas, mate nejaky pokrok s nocnim spanim?
Svedko, tak to je super, ze si to uzivate, verejne priznavam, ze zavidim
holky, jak sem davate, prosim vas, fotku? Nejak mi to jde, prekopiruju to sem, oznacim a zmacknu Img a nic, tak co delam spatne?
Upravil(a) Haňule (18. 4. 2010 19:31)
Není tady
k včerejím narozkám imonkovi a k dnením Adámkovi jen to nejlepí, hodně těstí, zdraví, lásky, nových kamarádů, hodné paní učitelky ve kolce a "bezproblémové" sourozence!
Není tady
Ahojky, Adam děkuje za přání!
Oslavili jsme dle moností dobře - jsme toti jen krátce zpět z nemocnice, kde jsme zkončili se záchvatem dunosti..nakonec to byla bronchytýda, ale dunost trvala 4 dny (ani inhalace v 4 hodinových inetrvalech po 4 dny nezabíraly ) a tento pátek nám byl sdělen konečný verdikt : astma. tak se učíme a zíváme s diagnozou a s kortikoidovými spreji... Sice mě to dost vzalo, ale říkám si, e pokud to není nic horího....
No, tu jeden pozdrav ze sobotní oslavy pro vechny:
Není tady
Prejeme opozdene vse nejlepsi Simonkovi a Adamkovi, hlavne at jsou kluci zdravi a Adovi prejem, at to astma dobre zvlada a moc ho netrapi..Ali, krasny dort
jinak dneska byl maly u mudry., vazi v 5 mesicich 6990 g a uz mame zacit s mrkvou
Není tady
Ahoj holky,
imonek děkuje za přání...my vubec nestíháme sledovat kdo slavil slaví bude slavit take jsme ostudy,ale myslíme na vechny!!
Oslava proběhla v klídku jen my 4 a dort ala spiderman později snad hodím nějaké foto byl to můj první potahovanej tak to byl takovej výtvor..no do 2 do rána jsem si s tím hrála.
No a jinak jsme koplet nemocní já u ani nemluvím neb mi odely hlasivky tak si to dovedete představit jak tu krotím tu divou zvěř no a obě děcka nasoplený ,ukalaný se zánětem v očích prostě paráda -- ale natěstí bez teplot. Any čeká 4 měsíční prohlídka a bojim bojim e u bude mít 7 kilo páč je jak puclík no a je veselá,ale potvůrka take má své dny.Ve středu nám budou píchat naunice tak u mám nerva předem a v puse se jí klubou zuby!! ale to tak e jich tam má nalápnuto 8 !!! no jestli to vyleze vechno tak mě vomejou a končím s kojením!!
A imon byl u zápisu,ale letos to asi nedopadne neb je tu nátřesk jako blázen..tak je mi to tak líto protoe se straně těil e u půjde konečně do količky za dětma..chjoo
Není tady
Sára11 napsal(a):
ahoj, tak ja vam sem jdu teda napsat, jak to vypada u nas
Zatim je to pohoda nejvetsi, Tyna jen spi a ji. Ani nejak nevíme, ze ji máme
Od středy u jsme samy doma a dobrý. Jen skloubení večerní koupačky troku hapruje, kdy jsme na ně sama - jestli dřív kojit Justýnu nebo číst pohádku Johaně..... Dnení koupání obou vyhraje Mario, tak ja budu mít pohodičku. Momentálně obě chrní a já jsem se probrala před chvilkou
Jediná haprující věc je, e Joha vyaduje asi tak 4x větí pozornost. Dřív si hrála celý dopoledne sama, teď ji mám pořád za zadkem a vymýlí jednu hovadinu za druhou. Ale snad si zvykne. Včera zkouela, jestli Justýně pasuje do oka USBčko na kabelu na foák, při kojení mi leze po hlavě apod
Hodim Vám sem jednu aktuální ze včera http://resize.like.cz/images/1270820743IMG_4651.JPG
, ostatní nové fotky (i z johy malé oslavy narozek) jsou na webuhttp://picasaweb.google.com/katerina.nemeckova
Kači, holky jsou nádhrený! promírovala jsem i fotky z picasaweb a musím říct, e máte krásnej novej byteček!!! Mě úplně uniklo, kde vlastně nyní bydlíte....
Nestíhám, ale občas semka načumuju, abych věděla, jak se vichni máte
snad se polepím, u jsme se vcelku zaili do rolí pracující matky a kolkového dítěte, tak jak se teď Adam vyzdraví, tak snad u do prázdnin bude víc pohoda...
Tak se mějte moc hezky. pa.
Není tady
Ali, Áďa je úasnej, fotka krásná
Chápu Tě, e Tě to dost vzalo, popravdě není nad to, kdy jsou děti zdravý a nějak o to nám asi jde vem nejvíc... Jsou to pecky, kdy se něco takovýho zjistí, ale přesně jak píe-kdy se s tím zije, vlastně si pak říká, e jsou daleko horí věci a e tohle je jen trochu omezení, ale jinak mu to v běném ivotě nebude nijak vadit... Je to krásný kluk a my mu celá rodinka přejeme, a si můe pěkně začít uívat teplíčka a nemocnici a se u vyhýbá velkým obloukem!
Vechny ostatní taky moc zdravím, my teď pořád bojujem rýma, kael, no kdy je jen to...
Hani, jak chutnala mrkvička?
Není tady
tak to tak vypada, ze se tu zas budem schazet v hojnejsim poctu a kazdy den zase az v zime
Terko, zatim maly ji mrkvicku jak mlinek, co jde dovnitr,tak jde jak mlinek ven,tak mu to tam zase supnu, ale uz par lzicek snedl
Není tady
Ahojte,
jak tu tak čtu, kolik váí které miminko, tak začínám mít depku..ná tříleák na prohlídce u dr. váil 13kg Asi mám trpaslíka...měří 95cm a váí jak rok a půl staré děcko
Není tady
Alenak - my máme 14,5kg co taky nejni veleextra a měříme 99 vak voni to kluci dohoněj!! hlavně a Vás moc nepotrápí to astma a Ada to dobře zvládá!!
no nae droběnka má ve 4 měsících 6780g,máme nauničky,čouhaj nám dva zuby a dalí se tlačej a dnes se sama přetočila na břicho tak u tu zkouela valit sudy
Není tady
jo - Máa je "přerostek", jak říká moje vica, má metr a 18kg
Hani, vyděraj - u nás to taky nebylo jiný, ale do týdne dlabali oba, a měli boule za uima
Jani, Anetka je rychlík, ikulka za chvilku ji nenajde
Ali,
Není tady
ahoooj,
děkujeme za pochvaly Týna roste jako z vody, u vidím, jak tu za chvíli bude kutálet sudy jak Anetka
Občas zabrečí, poprdí, ale není to nic stranýho..... Stále je to nae hodný miminko. Spí bojujeme s Johany. Neguje uplne vsechno, naucila se chodit na zachod na bobka temer pri kazdym kojenim - takze skoro kazdy kojeni musim prerusit kvuli utreni zadku. Kdyz jdu za rvaci Justynou, tak zacne vydavat stejny zvuky jako Týna - no je zrala na chocholouska. A to nemluvim o tom, ze se pocurava..... Do postele schvalne - zkousi, jestli bude postel dostatecne mokra a bude moct jit spat k nam.
a taaak
Ali, Ada je fakt fesak timto prejeme dodatecne vsechno nej... hlavne zdravi a spoustu srandy. A drzim palce v boji s asmatem
Nase bydleni je stale ve fazi dodelavani, coz bude asi jeste hodne dlouho.... je to kousek od Kralup, tak az tady bude mit Verca zavody - tak se ozvete
A Adamek rozhodne neni nejmensi - Johany mela na trilety 89 cm a 12 kg.... Zvazit a zmerit se na KO nechala, ale to bylo tak vse.... Jinak nespolupracovala - cteni obrazku ci pismenek - sedela, usmev jak mesicek na hnoji, ale nevydala hlasku. Tak pristi tyden jde na spesl vysetreni, koukne do jakoby "dalekohledu" a budou presne vedet, co a jak ma s ocima. Vzhledem k tomu, ze ja i mario mame bryle, tak mudra nechce nic podcenit.
Tady je dneska krasne, vyrazime odpol na brusle. Poprve ve 4, jsem na to zvedava. Joha pojede asi kolmo a tyna se poveze
Jdu na ten metrik
Není tady