6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Gratulujeme Dastin k příchodu na svět Sára je borka Konečně bude mít doma pořádný mimino
U se těím na fotky
Není tady
Tino, ty a tezka vaha, jo? Vzdyt uz jses hubenejsi nez ja
Upravil(a) sillwan (31. 3. 2010 15:34)
Není tady
tina napsal(a):
gratulace a pozdrav Kačce i Justýnce - taky u jsem si myslela, e je Justi jenom vtip - a ono ne těím se na fotky a přeju hlavně zdraví!
P.S. - jak se do Sáry vela taková enská????
Co dovnitř, ale ven?????
Není tady
Gratulujeme Sáře a Justýnce ... tak a u holky dělaj mamince jen radost !!!!
Není tady
prejeme vsem krasne velikonocni svatky
jsem totalne odvarena, Luci hlasim se za tebou do klubu nevyspanych matek, nevim co se stalo, jestli mu roste zub, nebo uz mu nestaci jen mleko, ale zacal se mi budit v noci co hodina a chce se krmit, sice jsem chtela vydrzet pri plnem kojenim do pul roku, ale pristi tyden prubnu na noc nejakou kasi a v tom pul roce poslu nekam maria a Vercu na vikend a odstavim ho od nocniho kojeni
Není tady
Ahojky,
vechny zdravím
Co nějaké fotečky Justýnky, nejsou u někde k vidění?
Hani, tak to je mi líto, e se u vás nespí. Třeba zuby
U nás se teď spí docela dobře : přes den dám do postýlky, dám dudlíka, maximálně párkrát podám dudla a párkrát zahučí, ale pak spí jak dudek a to třeba dvě hodiny Jsem astná hlavně za něj, e si pořádně odpočine. U jsme ve fázi, e doma spí líp ne v kočárku
A noci, poloím, usne kolem sedmé. Pak větinou kojení v půl jedenáctý, pak v půl třetí a pak je do rána průovač. Nechápu to, ale k ránu u prostě spí a nespí. A kolem páté by chtěl ideálně vstávat, ale zaďourem dopředu a já se mám starat, aby se nenudil
Jaňul a co u vás Anetka?
Jinak u nás pak u nemarodila Any, ale laringitidu měl opět Dádula. Anetka pak u dobrý, ale od včerejka opět kael, rýma No děs. Anetky kamarádka, sousedovic Elika, je u nás denně, má zlatého stafilokoka - omlouvám se, moná v těch názvech nemocí nesedí i/y, fakt to gramaticky nezkoumám. Ale prý má normální reit, ničím se to přeléčovat nebude, prý to má 50% populace a kdy nehorečkuje, tak ádné atb přeléčení nic. A já se děsím, e si to od ní vezmeme Ale zase nechci holkám zakazovat kamarádění atd, kdy lékaři tvrdí, e je to ok. Snad jim můu věřit
Anetka dneska po obědě nechrundí, tak počkáme a se nám vzbudí Dádula a půjdeme na velikonoční trhy, mají tam ovečky a jehňátka a kozu s kůzletem a Any je vydřená. Klíďo tam stráví dvě hodiny a hladí je a krmí. Asi budeme muset přítí týden do Zoo, kdy bude hezky.
Dneska jsme barvili vajíčka, no to bylo něco. Bordel v celém bytě, ale astné dítě A máme u hezky velikonoční výzdobu a jsme nachystaný.
Vem krásné Velikonoce
Není tady
Ahojki,
spici deti zavidim Fotky male dzastin by me take zajimaly
U nas marodim ja. Mam anginu a snad po 20 letech beru antibiotika. Po dvou dnech a nocich s 39tkami jsem nacupitala k dr, krevni testy potvrdily bakterialni zanet, tudiz jsem vyfasovala antibiotika a pevne verim, ze bude co mozna nejdriv lip. Jinak mi asi praskne hlava
Luci, s tim zlatakem je to opravdu tak. My prelecovali zlataka jen u pacientu, kteri meli podstoupit nahradu srdecni chlopne, tam jsme si zadneho bacila nemohli dovolit a zlatak je v tomhle previt Jinak je relativne benigni a neskodny
Jdu zpet do pelechu, paaaa...
Upravil(a) sillwan (2. 4. 2010 17:59)
Není tady
Ahoj Luci..četla jsem jak bojujete s laringitýdama -- no mě to stačilo u imona jednou a dost mě to vyděsilo kdy mi nemohl dejchat a měla jsem ho jak hadrové=ho panáčka..fuj raději nevzpomínat
No Anet doma je zlatá fnuká jen kdy je unavená a má toho opravdu dost,ale neusne mi sama jen u prsa u nás na posteli a pak ji přenáím do postýlky - stalo se asi jen dvakrát,e usnula sama - no snad se to věkem zlepí.
V noci jak kdy ,ale větinou u ty 4 hodiny dá v kuse a kdy se vzbudí tak si cucne 5 minut a chrupe dál,take to je zlatá .Zato venku v kočáru mi dává čočku .. spí jen tak na půl oka a to max půl hodinky pak se vzbudí a řve a řve ařve,hlavně na hřiti kdy vyrazíme se imkem,take si to dovedete představit - to nás pak vysvobodí taka kdy přijde z práce.Kluci jsou na hřiti a mladá dáma peláí domů,kde si pak klidně hodinu vejská na kolotoč a na jídlo si ani nevzpomene . No trénuje nás beruka jak můe.Tak snad se to zlepí a bude moct sedět a pozorovat,protoe tohle je na chocholouka.
To hodně síly vem a pěkné VELIKONOCE
Není tady
Ahoj holky, jdu k vám pro radu,jestli můu
Právě se nám narodila malá Viki a starí Nicolka začíná asi dost árlit (je taková lítostivá, dělá naschvály na upotání pozornosti a radi s náma vůbec nechce být) - radi chodí za babičkama (kam dřív vůbec nechtěla) - má tam toti víc pozornosti ne doma. Ikdy se jí snaím co nejvíc věnovat - hrajeme si spolu, kdy malinká spí, stejně to ale nestačí.
Jak se projevovala árlivost u vaich dětí, kdy se narodili sourozenci a jak jste to řeili?
Moc díky
Upravil(a) Maharishi (3. 4. 2010 16:31)
Není tady
Ahojky,
tak jsem tu vychválila spaní naeho Davíse a tato noc opět stála za to
Take jsem se rozhodla, e opravdu začneme "bojovat" a nedostane prso vdy kdy zahučí, ale jen 2x za noc. jednou kolem půlnoci nejdříve a pak někdy kolem páté ráno. Mezitím budu prostě uspávat na vechny moné způsoby, ale prso NE! Uvidíme kdo vyhraje a zda to nezbudí Anetku
Jaňul, tak to je Anetka vzorná, ne? A co to vyjídění ven vyřeit autosedačkou na podvozek? viděla by ven a bavilo by jí to víc
Sillwi, moc děkuju za odborný názor na zlaáka Já si říkala, zda to nemůe být příčina naich častých nemocí? Holky mají dá se říci stále to samé, kael a rýmu bez teplot, ale kael fakt bufec hnusný... Můe to Anetka od Eliky stále chytat? Je ona tím pádem nějaký bacilonosič? Od Anetky to pak zase chytá Dádulín a je to bludný kruh. Ale i přes zlaáka, Elika je fajn a jsem ráda, e se holky kámoí Jsou vdy hodinku u nás, hodinku u nich a vyblbnou se a mají o zábavu postaráno A bydlí jen za výtahem od nás
Maharishi, tak u nás to po návratu z porodnice bylo taky oklivý, Anetka chtěla dudlíka jako Davídek, bulela a vyváděla, e k ní nedojdu na kadé její zavolání a byla straně lítostivá. Ale nebylo to ani árlivostí na Dádulu, ale reakce na můj týdenní pobyt v porodce, celou dobu jsem jí neviděla, jen jsme spolu mluvili do telefonu a jak byla po tu dobu statečná a vůbec pro mě nebulela, tak pak se to vyvalilo a pobrečely jsme si obě Já tedy bulela pro ní u i v porodce Ale pak tak nějak dobrý, sem tam výkyv, chce více pomazlit, hraje si na miminko a tak, ale celkově je fakt úasná a bráku bere v poho a je moc ikovná. Ale to ví, e byly dny, kdy jsem z toho taky byla mimo ...
Drím palce, a se to srovná i u vás, nevím, zda to je nejlepí způsob řeení, ale snaila bych se babičky teď co nejvíce vyřadit, spí a povozí malou, ale starí bych se radi věnovala já. Mimču je jedno, kdo ho vozí, ale starí sestřička si maminku můe vychutnat jen pro sebe ale u jsem to četla od hodně mamin tu na bbnetu, e reakce starího dítěte byla najednou odmítavá ke své mamince a upřednostňovali z trucu babičky atd.
Nae Anulis kdy přijede babička, tak taky radi pole s kočárem ven mě ne babi, protoe babička se věnuje fakt jen jí, já i vařím atd, take ví, e s ní si víc vyhraje, protoe opravdu kadou minutu dá společné hře, co já si větinou nemůu dovolit. Drím palce
Není tady
Maharishi - u nás árlivost taky teda není 100% jak kdy prostě na sebe strhává pozornost někdy pro mě unavujícím způsobem - jako e se vzteká,leze mi pomalu po zádech kdy jsme v pokojíčku vichni 3,a taky si dost na Anet dovoluje tahá za ruce atp. ... prostě aby maminka reagovala
A dost se zaměřil na psa páč to ví e ho pak taky pucuju kdy ho zlobí protoe se bojím aby ho někdy nerafnul.
Take si teď doma dost trénuju plíce,ale myslím e horí u to nebude
Ale jinak se to dá ono přeci jen si to ty dětičky taky v hlavince rovnaj a dolo jim,e u nejsou ta nae 100% 1 a musej se naučit dělit.Já si myslím e nám pomůe i kolka,pokud nás vezmou,protoe budou nové záitky,kamarádi ..a nebude jen s mamkou,která se musí starat taky o mrně
Není tady
Zdravime, jsme doma a dekujeme za gratulace. Porod to byl nakonec docela v pohode..... Rano jsem samozrejme nestihala - privezli beton, delnasove chteli kafe.... no odjela jsem do poradny se zpozdenim, jeste jsem se stavovala u benzinky pro benzin. Kvuli stavbe jsme meli pujcene auto - nemohla jsem se dostat do nadrze, tak jsem to tam deset minut montovala, ruce od smiru do poradny jsem pribehla s pulhodinovym zpozdenim a omluvou, ze se musim jit umyt, ze jsem spravovala auto a cekala jsem, ze jsme poslou rovnou na psychiatrii.
Mudra jukla, rekla, ze fakt uz neni co resit.... CS 9, otevrena, vypoukly vak s plodovkou a ze mam naklusat nahoru na porodnici, ze mi daji atb a az zaberou, tak pichnou vodu. Sla jsem preparkovat auto, vzala jsem to jeste pres financak , abych se na sale nenudila a mohla vyplnit aspon dan. priznani.
Na porodnici mi namerili kontrakce cca po deseti min, ale ty jsem mela uz asi mesic. Tak mi kolem jedny napichli kapacku s atb kvuli streptokokovi. nastesti byl klid a zadny porody, tak me rovnou soupli na porodni sal. Tam jsem si v pohode odpocivala, precetla noviny a vyplnila dan priznani. Kolem paty mi pichli vodu a pak se to rozjelo - hnedle po dvou minutach. Nasli jsme s Mariem zpusob, jak to prezit - ve sprse, jedna sprcha na zada a druha na bricho. akorat jsem spatne dychala a zacalo se mi delat blbe..... Mario skaknul pro PA. Bouzel se vymenily smeny a nova PA stala za to. Dostala jsem vynadano, ze jako druhorodicka prece vim, jak dychat. Porad mlela, jak to mysli dobre, ze mam na sebe zapomenout a myslet na miminko. No trapila me vselijakyma hmatama, ze maly klesaly ozvy a musi to urychlit - z toho, ze jsme spatne dychala....
Nakonec jsme dychani v tandemu s vylepsili a pak uz Justyna konecne klesla a slo se tlacit. To uz byla brnkacka, fakt jsme si to v dobrem uzila - s Johany jsem byla v tyhle fazi uz mimo a vubec si to nepamatuju. Na par kontrakci byla Tyna venku a hlavne me rodila uplne suprova mudra. Pri siti jsme pokecaly Jakmile byl na sale jeste dalsi personal, tak PA zmenila taktiku a byla jak milius Pak jsme jeste zazili humorne historky se sanitarkou, ktera byla nova, ale desne snaziva..... pri prestavbe porodniho kresla na postel, to rozlozila tak, ze jsem se malem zritila. Pak vysypala kybl, kde byl odpad a vsechen mozny borcus z porodu, tak to na sale vypadalo jak po jatkach, protoze jsem hodne krvacela. No a to je tak vsechno. Tri hodky po porodu jsem uz trajdala po chodbe - vubec jsem z toho zazitku nemohla spat.
A pobyt na sestinedeli byl horsi, protoze na aprila rodilo snad cely kladno. takze postele vsude mozne i nemozne. V noci kraval, jak porad neco stehovali.... Ale prezili jsme a jsme doma. Johany zatim vypada v pohode, tak uvidime.
Tak koncim, Tyna uz se vrti a ja to asi nebudu po sobe ani cist omlouvam se za slohove nedostatky a pripadne chybky. Jdu vsechno docist a hodin na net fotky.... i kdyz s nasim supr pripojenim to bude na dlouho. pacek
Není tady
Par fotek je zatim tady, co hazel na net mario, zitra dodam dalsi - uz jsem hotova.....http://picasaweb.google.com/hans.nemec/Justyna#
Upravil(a) Sára11 (3. 4. 2010 22:58)
Není tady
Ahoj Sárí,
tak porod zní dobře, zvládla jsi to na jedničku
Justýnka je krásná beruka Podobu s Johankou nějak nějsem schopná rozkouknout
Mějte se moc krásně a uívejte si první společné dny doma
Není tady
jéééé, tichá závist nad porodem a nad kráásnou Justýnkou
Tak doufám, e vichni si to odrodili na apríla a v květnu budu mít volnej nadstandart a hlavně klídeček
Upravil(a) Gabrielle (4. 4. 2010 9:26)
Není tady
Sári, taky přidávám gratulaci k dalímu jarňátku
Luluc, Jaňule, díky za odpovědi. S tím vozením malé je to horí,zatím jsme pořád doma, ne se vyplhá aspoň na 3kg. Ale jak bude moct ven, tak zapřáhnu babičky
No snad se nám to vechno brzo upraví a doufám, e si zvykneme na nový reim
Není tady
Ahoj, jeste jednou dekujeme za gratulace. Tyna je zatim vzornak nejvetsi, nebreci, v noci jsme se vyspali, no parada.
Dneska i zvladl hodinovou hlidacku obou jsem si skakla na nakup. Tak to budu asi praktikovat casteji.
Pridala jsem dalsi fotky sem http://picasaweb.google.com/katerina.nemeckova/Justyna# a dalsi snad jeste pribudou behem vecera. Ted uz musim nejak vymyslet koupacku, vcera sla Tyna spat na cunaka - jak rika johany. Dneska uz ji pripravime lazen.
Není tady
Tak jsem vás vechny nala, tímto vás zdravím, přeju předkolákům, a tolik nepocpíchají s tím stárnutím a Justýnce jetě jednou tady krásné přivítání na světě
Není tady
Justy je krásná
Není tady
tak Justynka je opravdu krasna, to fakt leti, uplne jsem zazpominala, jak jsem nedavno rodila a uz ho skoro ani neunesu
jinak verca ma opet rymu a jak ji to tece do krku,kdyz spi, tak kasle, uz me to fakt nebavi
Není tady
Vojtiskovi vse nej ke 3. narozeninam, hodne zdravicka a stesti!
Není tady