6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
gratuluju Jeníčkovi a Markétce, přeju do čtvrtého roku stálou pohodu a úspěný vstup mezi předkoláky, hodné paní učitelky ve kolce a posílám pusu
Dui, ty si brzy najdi dobrou práci
Není tady
Ahojky,
my opozdenci prejeme vse nejlepsi take Honzikovi, at nadale dela rodicum tak velkou radost a nezlobi brasku
Dusi, ja to dala do vysoke nadoby, zalila a pritlacila ke dnu Takovou plastovou nadobkou s modelinou Takze flekaty nejsou, ale puvodne nebyly bile, tak jsou nekde prirozene pihovate Mame zeleny a tenhle tyden jeste bych rada obarvila zopar zlutych Neumim si predstavit barvit varena vejce, vzdyt se to pak musi rychle snist a drzet v lednici, nebo to se pak vyhazuje?
Není tady
Vechny zdravíme
Oslavneců, které jsme provihly i těm, které ta sláva jetě čeká přejeme ve NEJ A NEJ.
Teď o víkendu jsme byly s Adélou v Praze u sestřenky a moc jsme si to uily !!!
ZOO, Matějská, Petřín, památky .... atd. atd.
Není tady
ahoj vem
Sillwy - já barvím deset vajíček - a ty rozdám, větinou kdy přijdou spoluáci kluků. Kadý rok chodíme s manelem k babičce, k naim, ke tchánům. No a co vykoledujou kluci - rozdáváme a máme rybičkovou pomazánku dva dny
Není tady
Tak my máme taky po slavícím víkendu,kdo chcete,mrkněte na fotečky
Není tady
ahoj, Markétce přejeme vechno nej Jaký byl první den ve kolce?
Tinu kolo se poddá
Já vám nějak na ten porod teď nemám čas zařizujeme jetě dostavbu park. stání a terasy, vrhli jsme se do toho vlastníma silama a je to teda hukot. Dneska jetě jedu zaplatit dladice a pak teda u asi můu rodit management je u konce. Jedině, e bych podpořila porod vozením koleček
Luci a ty bacily nosí Any ze kolky asi, viď? tak snad u je po víkendu fit
Pekny den, my jedeme na nakupy stavebnin
Není tady
Janis - Adélka je kočka, manekýna - moc jí to sluí
Sáro - tak to je mazec, tak fakt Justýnka asi fakt čeká, a bude někdy odpočívat.
Dík za optání se kolkou. Celý den prý dobrý, jen při obědě pofnukávala nic nejedla, po o jsem jí vyzvedla. Ale ted večer si sbalila sama věci, a prý zítra do kolky půjde zase. e lepila nějaku kytičku a musí to dodělat, aby si to mohla vzít domu.
Není tady
Ahoj vichni, nechci bejt bonzák joooo ale Sára nám opět zůstala v porodnici otevřená na 10 a prej e bude dneska rodit (tvrdí mudra) tak se necháme překvapit joooo
Prima den vem
Není tady
Tedy, jestli dnes neporodi, tak to je Dzastin poradny drzak Kdyz ji ani 10cm dira na svet nestaci
Není tady
tak jeste porad nic? no asi ne, tak snad uz to ma sara za sebou
Není tady
Tak nakukuju a Sáře a Justýnce drím palce :hjarta: Snad u mají "po vem" a uívají si prvních chvil spolu :)
Duí, tak to je Markétka ikulka :)
Janis, děti jsou krásné :)
Jsem kantáre, máme prostě doma průu, take jdu hodit nohy hore a za chvíli spát :dumbom:
Není tady
JUSTÝNA JE TUUUUUUU!!!!!!!!!!
Vylezla přesně na zprávy v 19.30 hod. s 50cm a 3,6kg
Tak Káčo se borka, moc gratulujem a těíme se na vyprávění
Jinak je kráááásnáááááááá
Upravil(a) Svedka (30. 3. 2010 20:34)
Není tady
jééééééééééééé MOC GRATULUJEME!!!!!!
Není tady
Jeeeeeeee taky moc moc gratuluju
Není tady
tak to je krasna zprava po ranu, moc gratulujeme a at je Justynka zdrave a spokojene miminko
Není tady
Take se pripojujeme ke gratulantum,. prejeme Justynce hodne zdravi, mamince hodne sily!
Není tady
Tak jeste i tady velka gratulace Kace, uz jsme ani nedoufali Justynce hodne zdravi a hodnou segru!!
Není tady
Krásné dopoledne ,
tak i zde popřeji holkám Kačce a Justýnce ve nej, Justýnka je opravdu krásná a u se těím, a je osobně uvidím .
Není tady
Také moc gratulujeme
Není tady
gratulace a pozdrav Kačce i Justýnce - taky u jsem si myslela, e je Justi jenom vtip - a ono ne těím se na fotky a přeju hlavně zdraví!
P.S. - jak se do Sáry vela taková enská????
Není tady
Tino, asi tak, jako do mne Tomasek s Daneckem nebo Davidek do Luluc
Není tady