18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hani, my mame synflorix.
Není tady
Ahojky, zdravím vechny
Hani, my máme naočkovaný Prevenar. Doplatit rozdíl jsem si taky chtěla, prý to nelze, ale je to v jednání. Take nae dr mi doporučila, aby jsme teď dali sedmičku a e prý to potom na konci očkování uzavřeme dávkou Prevenaru 13. Prý to kombinovat lze a poslední dávka je prý rozhodující. Dr pouívá výraz, e to nabustruje. nevím přesně jak to myslí, ale důvěru v ní mám, take tak. Synflorix taky doporučuje, ale my se rozhodli pro tuto variantu
védu, uijte si návtěvu Dáenky, pozdravujeme a dovolená a vyjde. Záááávidím. Mám absák po slaném vzduchu a vodě Ale u nás to letos nehrozí. Necháme to na přítí léto
A Justýnka jak?
Upravil(a) luluc (24. 3. 2010 12:23)
Není tady
Jinak stav u nás : Any stále hrozně kale a od včerejího večera mi horečkuje Davídek, do toho mu tečou sople a tlačí se obě horní jedničky Tak si to chudák musí odtrpět Noc jsme měli ílenou, prostě pořád jen bulí a bulí. I přes den i v noci, co je u něho dost neobvyklé, u aby byly potvory venku
Není tady
My bychom take mely Prevenar 13, jenze v te dobe nebyl a Synflorix chrani pred 10 kmeny, na rozdil od klasickeho Prevenaru, ktery jen pred 7 kmeny. Jenze podle doporuceni je potreba ockovat, resp. mit za sebou dve davky do 6 mesicu veku, takze jsme necekaly, az vyjde P13 a zaockovali Synflorixem.
Upravil(a) sillwan (24. 3. 2010 14:46)
Není tady
je to stejne na palicu,proste je tu nova vakcina prevenar 13 a oni te nuti ockovat prevenarem 7 a ani neumozni,aby si rodice ten rozdil doplatili,ja chapu, ze potrebuji vyprodat zasobu prevenaru, ale je spousta rodicu,ktera by nezaplatila ani ten rozdil a do prevenaru (7) by sla
Není tady
ahooj, teda koukam, ze to ockovani je jeste vetsi vyssi divci nez s Johany ufff. Budu to muset nastudovat
Luci, prejeme brzke uzdraveni.
Vcera v poradne - CS 8, otevrena snad na 5 a pani Mudra, ze mi udela kamose Hamiltona a za hodku se uvidime no netrefila se. Bolelo to jako prase a nic z toho. Akorat od rana spinim....takze myslim, ze se s ni jeste pristi ut uvidime
Jinak Joha jezdi na kole - bez postranich kolecek. akorat musi cejtit, ze mam ruku na jejich zadech - jakoze ji drzim jinak zacne zmatkovat a pada, ale to snad vychytame. Takze za ni beham poklusem a Justyna se v brise jen chechta Dalsi vychytavka - pred barakem mame vyhrabanou douru 60cm, takze lezu domu do vysky cca 80. Budou nam delat parkovaci mista, ale kdovikdy, tak jsem zvedava na vychazky s kocarkem
Prestavam se orientovat v oslavencich, tak preju vsechno nej vsem slavicim Mejte se fanfarove
Není tady
jo a jeste vtipek - pred chvili volal "tchan", kdy jako minim rodit, jak to ze jeste nic a jak se ten kluk bude jmenovat
Ze si myslel, ze si delame legraci, ze to bude holka a jeste k tomu Justyna
No chlapecek to snad nebude, nechala jsem Maria, aby nechal na matrice zapsat jmeno dle vlastniho vyberu - tak tam dal Honzika. Nic proti Honzum nemam, ale ze bysme museli mit doma dva, no to fakt ne Takze jestli se mudri spletli, tak nevim
Není tady
Ahojky
Sárí, Justýnka je náhodou nádherný jméno a krásně se to hodí k Johance, take myslím, e jste vybrali nejlíp jak jste mohli a holky jednou budou spolu za hvězdy sehrahý
a jak to u vás vypadá dnes po hamiltnu? neděje se nááááhodou něco?
Sillwi, ty jako dr, jak to prosím vidí s tím přeočkování Prevenaru sedmičky třináctkou? Jak si vysvětluje výraz naí dr nabustrovat? Moc děkuji za odborný názor
Jinak musím mrknout na vá webík, zda tam jsou nějaké nové fotky z vlastní dílny
U nás právě spí obě děti najednou, vdy mi to dá takový pocit jak jsem úasná, e něco tak dokonalýho dokáu a u kafe si vychutnávám chvíli relaxu
Jinak noc opět děs, ale u lepí ne předtím o malinko. Stále nevím, zda teploty způsobuje nějaká viroza a nebo ty horná zuby. Jetě nic nevylezlo, tak uvidíme. Má k tomu sopel, ale nic straného. Kael nee... No je to něco, stále se plácáme v nudlích atd
Jinak včera jsme Anetce přidělali bezpečnostní sí k hornímu lůku palandy. Tak je nadená, pak to vyfotím a hodím na web. Tak u by tam i mohla spát, ona i chce, ale já se stále troku bojím, co kdy by náhodou večer lezla dolů a rozespalé by se jí něco stalo a svezla by se ze schodů... Jinudy u vypadnout nemůe, je to oetřený, ale i téhle verze se děsím
Jak zvládají děti horní spaní? nebylo nějaký uchnutí v rozespání? Vím e tu spoustu ikulek spí vysoko
hezký den vem
Není tady
Luci, tak ted to mam podobne, obe deti chrni, tak jsem si honem udelala kafco a davam si chvilku relax, nez pujdu umyvat okna....taky jsem se hrozne bala,kdyz mala zacala spavat na te vysoke posteli, ale pak ji tam manza udelal taky jeste zabranu a uz to bylo v pohode, dokonce se v noci probudi a v pohode se sklouzne a zbudi manzu, ze jde curat
Silwi, to by me taky zajimalo s tim prevenarem, jestli o tom neco vis...idealni by bylo,kdybys byla pediatricka ...delam si srandu, jsi hodna, ze nam tu radis i odborne.....nase mudra se ted vratila z nejake "pneumokokove konference" a rikala, ze ted leze na povrch, ze prevenar byl delan pro uzkou skupinu deti, ktere jsou nejak chronicky nemocne a neni vhodny pro vsechny, mam uz z toho hlavu jak kopacak, clovek chce pro ty decka nejlepsi, ale co to je...jak rikam, premlouva me,abych zaplatila ten prevenar 13, ne ze bych to malemu nezaplatila, ale prece jenom je to celkem kolem 8000,-, coz mi prijde hodne, kdyz by mel synflorix nebo prevenar zadarmo
Sari, mne se taky Justyna libi, je to pekne a ne moc caste jmeno, mne zas porad tchan rikal,jestli uz se na svet chysta Jurasek (chteli,abych dala jmeno po mariovi)
Jeste jsem se chtela zeptat, nemate nejaky napad, mame jit na havai narozeninovou party a vzhledem k tomu, ze tam budu kvuli kojeni jen chvilku, tak se mi dlouho nechce vymyslet obleceni, rikala jsem si,ze si udelam sukni z krepaku, ale co pod to a nejak na to ani nemam cas,nemate nejaky napad na rychle obleceni
Upravil(a) Haňule (25. 3. 2010 13:17)
Není tady
Téééda koukám, e očkování je vyí odborná jetě e to neřeim a jedu v základním povinném to navíc je stejně tahání peněz z kapes
Na patře spí Téra skoro rok a bez pádu ... nepočítaje jeden cca před měsícem, kdy nevim co kravla ale normálně večer lezla spát najednou rána, řev, tak jsem dola jako co jeeee a ona e uchla, ale byla tak vyvalená, e ani nevim odkud přesně, jestli z posledního stupínku ebříku nebo zhora kadopádně nic jí nebylo a ani nevyváděla, zalezla nahoru a chrápala . Pokud jde ráno na wecko nebo se nad ránem přemisuje ke mně, tak to dává po klouzačce, resp. bych řekla, e po ebříku nelezla dolu snad nikdy od toho tam má tu klouzačku e ... ale luluc vy máte asi klasika palandy, take tam se mládě musí poprat z ebříkem tam i zpět co?
Holky co jste na MD ne e bych vám záviděla mimina nebo břucha, ale to volno v tomhle super počásku mi fakt chybí
Není tady
Ahoj holky!
Luluc, jen v rychlosti, booster davka je vlastne "pripominaci" po*n davka, ktera se obvykle dava s delsim casovym odstupem, napr. za rok po zakladnim ockovani nekterou vakcinou. Je to bezny termin a bezny postup.
Hani, jeste zkusim prostudovat novinky a pak pisnu.
Nam snad konci besny tyden... a bude zas trosku klid. Jinak aktualni Daneckovy miry z rocni preventivni prohlidky - 12100g, 83cm
Tak pa, pa. Jdeme ven.
Není tady
Sillwan hustej Danko, my máme ve třech letech 14 kilo
Není tady
Silwi, jsi zlato, nespecham na to, mudra ma pristi tyden volno, takze pujdem az za 14 dni, moc diky
to ma Danik pekne miry, Tomik bude mit nejspis podobne , taky to zatim neznam, protoze Verca ma ve trech taky 14
tak Tomovi asi rostou i zuby, coz je super kombinace s tim kaslem, strasne kouse a porad mu musim davat cumel,nebo by si snedl ruky
Není tady
Tinus, tu sobotu asi nedame... Danik si nejak srovnava denni spani a nevydrzi mi tak dlouho v MHD Ale radi bychom vas videly Muz jede na lyze, takze jsme sami...
Není tady
Zdravím vechny mamky a dítka.
Předně přeji vem jarním dětem vechno nejlepí k jejim třetím narozeninám .
Já nějak nestíhám , buď jsem ve kole nebo na kolení, neustále se kýbluju k holkám védkovic a mám se tam jako na dovolené , je mi u nich tak príma, e budu jezdit časteji .
Verča je ve kolce u celkem v pohodě, ale připadám si jak matka saň, kdy jí vyzvedáváme kolem 4 hodiny a větinou je tam poslední, fakt nechápu, jak to ty ostatní mámy a tátové dělají , je mi z toho veho nějak divně.
Co se týká postele s patrem, máme jí, ale spí na okrasu nebo na obloení nějakými věcmi , malá tam nespí, chrápe se mnou.
Co se týká očkování, nevim, jsem ráda, e to nemusim řeit, ale přijde mi to vechno na jedno brdo, my jsme taky ili bez těch sračkojidních věcí a ijeme furt, take asi tak, akorát se snaej z matek na MD tahat prachy navíc!!!! Já dala například ty blbý netovice a pak jsem se dozvěděla, e je stejně já dostat můu, take vyhozený peníze, mohla si je prodělat, i kdy nevim, kdo by s ní byl měsíc doma .
To brou dobrou vem .
Není tady
Brý ranko,
co to tady čtu Dáenka a častěji jo???!!! Ty jofka u takhle kvůli tobě iju v celibátu, kdy si vybírá blbý termíny a prej častěji, no jdu do kolen Si nemysli, e kdy ne..... ty tak já taky nebudu!!!! Počkej, ti uletíme a bude mít s ubytkem útrum ...
Není tady
Dobre rano!
Dasi, neboj, u nas budou kluci take posledni... Ja take nevim, jak to vsichni delaji, ze si jedou na treti pro deti do skolky
Dusicko, vse nej, nej, nej k Marketcinym narozeninam
Tatinka mame na lyzich, tak jsme sami, barvime vajicka Hodim jeste do pracky zimni veci a pujdeme ven Sice fouka vitr, ale sviti slunicko, tak pujdu schladit ty moje dve horke hlavy
Není tady
ahoj holky
Sillwy - díky moc
Jeníčku - ve nej nej ne k dnením narozeninám
a vem ostatním dítkám takté dodatečně vechno nejlepí
Marky jde od pondělka do kolky, no jsem na ni zvědavá, ale říkám si, vechny dítka řvou, ne si zvyknou. Jinak v po jedu na pracák, dostala jsem odstupný a nevím nevím, co jak seenu. Mám rozjednaných pár věcí, rozeslaný ivotopisy kam se dá, tak uvidíme.
Mějte se:kapitulation:
joa míruju Justýnku
Není tady
Přejeme Honzíkovi a Markétce ve nej k narozeninám
Markétce a jde dobře kolka a líbí se jí tam a je to bez pláče
Duí, a brzy něco fajnového seene
U nás opět laringitida, ale u se to lepí, netěká a začíná vykalávat. v noci jetě sýpot byl. Ale noc ze čtvrtka na pátek byla zase děsivá
Any se vrátila k spánku po obědě a kadý den si dává tak 2,5 - 3 hodiny lofíčka To je klídek
Dáda spí u dvě hodiny, chodíme ho s manou hlídat, zda dýchá, toto u nás není obvyklé
Není tady
Luluc, jj, barvime prvni varku My je totiz barvime vyfoukle, tak muzeme uz ted
Není tady
take prejeme Marketce a Honzikovi vse nejlepsi a Marketce prejeme,at se ji libi ve skolce...no a Dusi tobe, aby sis rechle nasla nejakou praci
Mario odjel k babicce s Vercou, vecer prijedou, zustala jsem s Tomem doma, sice uz tak strasne nekasle, ale porad vykaslava, tak jsem ho nechtela nikam tahat,takze umyvam okna a peru zaclony, jenze to jde pomalu,kdyz maly nespis, tak musim byt u neho a nejlepe ho nosit
Luci,tak at uz je lip i vasi Anetce
Jee, Silwi, vy jste sikulove a kdo vyfukoval vajicka, ja doufam, ze bude Verca zdrava a bude moct jit do skolky a stihne tam taky vyrobu vajicek, u nas bude vyfukovyt tatinek, no a cerstve nabarvime asi o vikendu u tchyne
Není tady
Hani, no jaaaaaaaa Nas tatka by se s tim nesr...
Není tady
Holky - díky moc
A marůdkům posílám pusu
Sillwy - a jak barvíte vyfouklý? já to jednou zkouela a to vůbec nelo. Plavaly na vodě, musela jsem je pořát lící otáčet a pak byly flekatý.
Není tady
bry vecer, tak mame po rodinne oslavicce, bylo to paradni, jen ten den je pekne dlouhy....Stepa je vzhuru od pul pate a Jenicek od peti dvaceti ... darku zas bylo jak za dobrych casu...no a kolo, co dostal, to byla komedie - jsem zvedava, kdy se nauci slapat, bo dnes po hodine a ctvrt byl uspech, kdyz parkrat slapl - cimz zdravime Johanku sikulku!!!
Marketko, vsechno nejlepsi k narozkam, at se Ti ve skolicce libi!!!
Luluc, at jste brzy fit!!!
Diky moc za pranicka, tetky
Není tady