29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No Madlicko, to neni zrovna vesela zprava, ty nestovice, ale aspon to bude za vami ja mam porad od tech nestovic v lednu jizvy, jsem zvedava, jestli to zmizi nebo budu krasavice do konce zivota
a k darkum: Agus dostala houpacku, visi nam v obyvaku a je to bomba darek, lezi v houpacce a nezlobi
Jannis, tri hodiny spanku v kuse, tak to u nas zatim neznam, od rana uz jsem 3x kojila, ale nestezuju si, to nee, jinak je zlata! ovsem do kina se s touhle frekvenci jen tak nedostanu
Není tady
Tak Tedík je zatím o.k. Teplotu měl včera, dneska nee. Pupínky jsme namazali pudrem, hrozně se u toho smál Dala jsem mu fenistilové kapky. KOupat ho hodlám obden, jen mu tam přidám hypermangan. 10 dnů bez koupání nehrozí
Oslavy u nás ještě neproběhly. Pokud se nic nepokazí, tak snad teď v neděli.... Dědečka jsem odvolala, měl pásový opar a dost si vytrpěl, tak ten dojde jindy a prababička taky, tam nehodlám nic riskovat. JInak pro ní máme velký dům hello kitty ( pasuje na duplo)
Není tady
Tak protože to tu fakt vázne napíšu dohru našeho romantického odpoledne v kině a na večeři...
Dorazili jsme domů o půl 8 večer,vykoupali a uložili Toma a plánovali že brzo zaplujem pod společnou peřinu taky .... Jenže kolem 8 jsem začala nějak podezřele často odbíhat na WC, o půl deváté už jsem učurávala co 5 minut a v 9 už jsem tam pro jistotu i s bolestma zůstávala... Mezi půl 10 a 10 už jsem učurávala krev. No klasika. Zánět močáku jak vyšitý...
Netrpím na to,ale tak 4x za život už jsem ho měla. Vždycky do 2 hod od prvních příznaků čurám krev... Takže jsem o půl 11 seděla v nemocnici na pohotovosti a hádala se se sestrou že opravdu krev vidět jde,že nemusí cévkovat,protože MS fakt nemám... No,byla to koza ,takže neuvěřila.. Zkrátím to,protože se mi právě vzbudily obě děti. Vycévkovala mě a uvěřila že zkumavka plná krve je teda z močového měchýře,zavolala primáře,udělali UTZ a napíchali do mě ATB a něco od bolesti. Injekce zabrali až o půl 3 ráno,do té doby jsem to proseděla a se slzami v očích učurkávala na WC. Toť naše romatické odpoledne v kině
Protože s těmato ATB nemůžu kojit (jestli se jedno pocucání v noci dá vůbec ještě nazvat kojením) ,tak mi Tom spí durch celou noc. Stejně jsem ho na to musela kolikrát budit (pokud nám teda nerostly aktuálně zuby-to budil intenzivně on mě). Takže už 2 noci spíme celou noc
Není tady
Ahojky,
jdu pozdravit, všem oslavenečkům které jsem prošvihla a kterých narozeninky se blíží gratulujeme a přejeme hodně zdraví, štěstí a radosti
Justýnko, tak jak?
Vendul, omrkla jsem fotky, Beátka je krásná a všem vám to moc sluší Jak na ní reaguje Agátka?
Jinak Dádula zprvu taky do šátku moc nechtěl, nelíbilo se mu v kolíbce, ale když jsem ho začala vázat vertikálně, tak naprostá spokojenost Držím palce, a´t vám nošení jde
Madli, ať jste brzy fit Taky čekám, kdy dorazí Any s neštovicema ze školky, prý teď řádí... Snad by je nedostal i Dádula, když je stále kojený. No uvidíme až to přijde a zda to vůbec přijde.
Janis, ať jsi brzy fit Auvejs, to muselo bolet... A s tím spaním celou noc to je provokace?
Přeju vám to, ale taky bych si dáchla durch do rána
No třeba za dva roky se taky dočkám
mějte se krásně, paa
JInak jsem hodila na web něco od nás, tak kdo chce může mrknout
Není tady
Ahoj Luluc, tak jsem prohlidla vase fotky, a dort konska hlava me fakt dostal a taky fotka s vasim jezevcikem na palande, to by mi u nas neproslo, Archibald, kdyz prijede na navstevu, tak musi zustat v prizemi a na koberce a postele ma zakaz
mam na jezevciky slabost!
taky chci dat na rajce fotky z Agatky narozek, tak pak dam vedet.
Janis, zanet mocaku jsem taky parkrat mela, a je to strasna bolest! To ti fakt nezavidim... Ale to cevkovani me prekvapilo, me nikdy necevkovali, to asi, abys toho nemela malo tak se drz a at je ti brzo lip! Na cem jste byli v kine, muzes neco doporucit?
Není tady
Ahoj holky!
Jannis, tak zanet mocaku nezavidim a preji at je brzo dobre. Romanticke odpoledne s manzou presto zavidim
A dite spici celou noc jeste vic... To moje je celou noc online a oducovani vidim na tuze tezky boj... Nechci tlacit na pilu, ale asi budu muset...
Luluc, fotky krasny, Dada je celej ty... Jsou si s Any hodne podobni, krasne deti mate...
Vendi, take zdravim!!!
Jsem hotovson dneska, tak zalehnu s klukama... Ikdyz Dany dnes usnul pozde, takze driv nez v devet to nezalomi. A mame pred sebou narocny tyden... Obihani skolek s vyplnenyma prihlaskama, ocni s obema klukama, rocni poradna s Dankom... Ale uz to venku vypada jarne, tak se tesim...
Mam par fotek z fotoatelieru, deti jsou super, pak hodim na rajce. Zatiiiim
Není tady
Ahojky...
Díky za spoluúčast na mé močové záležitosti . Aktuální stav je takový,že je vše O.K., ATB beru dál.
V kině to bylo moooc fajn,fakt po dlouhé době povedený český film. Byli jsme na Ženy v pokušení. Komu se líbil Román pro ženy,tak určo běžte,je to něco na ten samý styl. Půl filmu obr chláma,druhá půlka i slzičky... Prostě se fakt povedl A ty výkony Vlasákové a hlavně Balzerové,která tam hraje erotickou babičku- no fakt
Ke spaní Tomáška - dneska třetí noc po sobě bez papkání... Pochopil že děti od půl roku by měli spát celou noc
Není tady
Teda Janis, ty mas tak inteligentni deti ty moje to nepochopily doted, ze by mely v noci spat. A Beatka dokonce nechape, ze pit mliko po hodine znamena, ze to z ni pak pujde vsema otvorama
ty Zeny v pokuseni bych taky chtela videt..
Upravil(a) vendulak (22. 3. 2010 13:49)
Není tady
ahoj, zdravime stale v celku Zitra to vidim na otevreni na deset a Justyna delajici dlouhy nos_ Neresim_ vidim to na dlouhy prenaseni jak s johany_
Johany dikuje za prani k narozkam_ zatim mela decentni oslavu a dostala kolo a obr krabici malyho lega _ mestecko_ tak porad stavi a stavi:
z kola 12ctky sotva dosahne na slapky, neJDrIV JSEM MYSLELa, ZE BUdEme MUSET POCKAT.... ale hned v patek jsme vyrazily, po 20 min jakz takz zvladla slapani. ted jeste sPojit rovnovahu se slapanim _ pac porad kouka_kde co lita a zapomina slapat. Protoze nedosahne na zem, tak holt ji budeme muset pomahat s nasedanim a zastavovanim D protoze kdyz seskoci, tak ji kolo stahne sebou na zem - prtavku. ale bavi ji to, tak se tesim na bruslenI S KOCARKEM A Cyklo doprovodem Johany.
Není tady
Zdravim holky!
Jannis, jak ty to delas
Saro, teda ty mas jeste odvahu hlasit, ze jses v celku? Ale ne, no jasne, dzastin si sama rekne, kdy vyleze...
Není tady
taky zdravim, nejak nestiham, verca dobira ATB a uz je docela ok,akorat porad pokaslava, ale co mi dela vetsi starost je tomik, v noci mel 38,2°C a zacina kaslat, tak to asi od Verci chytl , zitra jdem s Vercou na kontrolu, tak ho beru rovnou taky, aby se na neho taky podivala
janis, au au, s mocakem mam take sve zkusenosti a zive si to dovedu predstavit, kdyz byla Verca kojenec, tak jak se cekalo s ATB, tak mi to vlezlo do ledvin, takze se k mocaku pridal zanet ledvin a mela jsem tri dny ctyricitka, super vec ty zanety, no hlavne, ze uz je ti lip....jinak tomasek je sikovny, snad i ten nas to v pul roce pochopi
Madli, tak aspon budete mi nestovice za sebou
tak jsem toho chtela jeste napsat vic, ale Tomik zacal plakat...vsem oslavencum vse nejlepsi
Není tady
Ahojky,
u nás právě spí obě děti
Vendul, náš jezevec si dělá co chce, válí se v postelích, vyhřívá se na kobercích a prostě je to člen rodiny. Obnáší to převlékání postelí 1x týdně, někdy i dvakrát denně vysávám celý byt
, ale co bych pro něj a nás neudělala, máme ho skoro deset let a je to prostě mazel a tyran, paličák v jednom
A dort koňská hlava nekomentuju , Anetka chtěla za každou cenu "koníkový dort". Nic lepšího koňskýho jsem nesehnala
. nejen že byl ošklivej, ale ani nebyl dobrej a to jsem si od něj slibovala alespoň to, že si na něm pochutnám. Příští rok na experimenty prdím a objednáme nějakou klasiku.
A teď to hlavní co jsem tu dneska chtěla :
Přejeme Danečkovi všechno nejlepší k jeho prvnímu roku První druhorozeňátko z našeho chlívku a už dvouleté, no fakt je to fofr jak to letí ...
Sárí, Justýnka se dokrášluje a věřím, že max do neděle je tu Užívej poslední dny pupíku
Hani, ať jsou děti brzy zdraví
Anetka taky marodí, má rýmu, večer záchvaty kašle, pláč a bolest. Ale bez teplot. Byli jsme dnes u dr na tříleté, tak jí hned poslechla a je čistá, průdušky nic, tak snad to brzy přejde a nechytí to i Davídek.
Včera trhnul Davídek svůj rekord a spal po obědě 2 hodiny a 5 minut doma v posteli
Lepší se
Hezký sluníčkový den, tady je nádherně
Není tady
Jéééééééé Daneček má narozeniny Taky přejeme všechno nejlepší!!!!!!!
Janis, s tím močákem je to masox, hlavně že už je ti líp
Dort koňská hlava se mi náhodou líbil, blbé je, že chuťově nic moc!! Já pekla teď na neděli jahodový podle mmb, po prvotních nervech, že ho vyhodím a prdím na to se docela povedl
Tedýsek řádí, další neštovičky už se nevyhazujou a některé začínají pomalu zasychat. Kdyby měla následně takový průběh i Niki tak budu happy.....
Taky čekám, kdy se bude chtít Justýnce kouknout na svět!
Hani, vy to teď máte s těma nemocema fakt na hlavu. Hlavně ať je Tomíkovi líp
Není tady
gratuluju Danečkovi a švédce - víc oslavenců tu, koukám, pro dnešek není... jenom si dovolím drobnou korekci - první druhorozeňátko byla Agátka od Simi té byl rok už loni v červenci
ale zpátky k oslavencům - zkusím to vzít dohromady, mohla by to být sranda - hodně zdraví, štěstí, lásky, pohody, úspěchů... a už mi to nejde, nějak dneska nemám tvůrčí či co
Janis - doufám, že až to budete opakovat, nechytne tě močák znovu
madli, je fakt, že to budete mít aspoň odbytý
a zbytek večer, musím jít uklízet, za chvilku je tu návštěva
Není tady
Danko dakuje
Tu su nejake fotocky z atelieru:
Není tady
Ahojky, jdu ještě k večeru pozdravit
Tinuš, na Agátku jsem zapomněla
Sillwi, fotky jsou krásné, klukům to ohromně sluší těším se na další. Jen : ten králík je fakt živý?
Není tady
Luluc, v case foceni rozhodne byl Jestli jeste i ted nevim, ale myslim si, ze ano. Ale byl uz stary, tak ikdyby ne, tak neni jasne, zda-li zemrel prirozenou nebo asistovanou smrti
Není tady
Luluc, fotografka ma dve deti, je jejich. Sama prisla s napadem fotit se s kralikem, pry je zvykly. Nez ho zacala pouzivat na foceni, kousal. Pak asi dostal coproto a je krotky jako beranek... No, ja se na to take nemohla divat, ale pry je fakt zvyklej
Není tady
sillwi, koukala jsem jak jsi byla na očkování poučena - ach jo... jak jsem psala - kde berou ti, kteří přečtou pár článků na netu tu jistotu, že vědí opravdu nejlíp a hlavně tu drzost poučovat...
jinak - obligátní dotaz - co děláte o víkendu?
Není tady
Dala jsem na rajce Agusikovo narozky, je to jen par fotek: http://agus.rajce.idnes.cz/narozeniny/#album
Luluc, je tam videt dort, kterej jsem vyrabela sama, takze asi chutove podobnej koňovi zdrcnul se mi piskot, a musela jsem udelat 2 piskoty, abych mela co spojit, takze byl takovej hutnejsi, z 8 vajicek
a vsechno nejlepsi Daneckovi!!
Není tady
Zdarec ženy, tak vás jdu taky pozdravit z pracovního procesu
U nás vše ok, narozky proběhly všechny ve velkém (děkujeme za gratulace ) Já včera oslavila komorně lahvinkou vínka s tetou Dášenkou, která se k nám zase nastěhovala, páč má v Pze školeníčka
Občas sem nakouknu co je nového, ale vzhledem k tomu, že je tu dost mrtvo, tak vlastně ani není co psát .... u nás také žádné změny, jen že svítí sluníčko, takže sbohem mhd a lítám za T. do jeslí pěšky, takže si místo zimních 2 km denně dávám 4 kilásky letní
páč jak vylezl mozol, jezdíme na koloběžce, koloodrážedle a kdyby mohla, tak jezdí i na kole, ale to musíme nejprv vypilovat
V neděli jsme byly s tatínkem na Matějské, docela prima ... a jinak asi nic, pořád někde lítáme, celej březen byl co víkend to oslava, už mě to unavuje a nebere to konce, teď v neděli další oslava a 3.4. ještě táta narozeniny
takže se asi dobrovolně stanu alkoholičkou
páč jinak to nevidim....
Jo a ještě se můžu pochlubit, že 13.4. bychom měly (když nikdo neodpadne) odletět na 11 dní za sluníčkem a tam to asi taky bude o chlastu, páč pít při ultra all incl. vodu je fakt blbost .... hlavně budu mít částečné hlídání doufám, tak můžu relaxnout
Mějte se tu prima a užívejte sluníčka
a znovu všem dopředu i zpátky vše nejlepší k narozeninám (jmenovat nebudu, páč bych mohla na někoho trapně zapomenout, že ... )
Není tady
tina napsal(a):
sillwi, koukala jsem jak jsi byla na očkování poučena - ach jo... jak jsem psala - kde berou ti, kteří přečtou pár článků na netu tu jistotu, že vědí opravdu nejlíp a hlavně tu drzost poučovat...
jinak - obligátní dotaz - co děláte o víkendu?
Ahojki vsichni!
Tinus, diky za optani, o vikendu jeste program nemame... Asi se budu odpocivat, mame hodne narocny tyden pred sebou. Uz se tesim na pristi vikend, jedeme k nasim na dva nebo tri tydny.
A k tomu ockovani, jo, Definitiv vi vsechno nejlip
A jeste jednou dekujeme za gratulace k narozeninam
Není tady
tak co Dzastin?
Silwi, fotky jsou primo nadherne a s tou Definitiv mas pravdu, nechapu to, ja ted spis resim opet opacny problem, co dat proti pneumokokovi. mame narok na zadara na prevenar, synflorix, ale nase dr. mi rikala, ze prevenar ma jen 50% ucinnost oproti prevenaru 13, ktery ma pry pres 90% a radi mi si zaplatit prevenar 13 a vubec nemluvi o synflorixu, jak kdyby s nim nesouhlasila
......taky nechapu, proc u nas nejde, abych si dopaltila rozdil mezi prevenarem a prevenarem 13, jak je tomu na Slovensku
...holky, co mate druhe ditko po srpnu, nechaly jste naockovat proti pneumokokovi? a cim? vim, ze jannis davala synflorix
Není tady