18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pinky, Na Vianoce som pri kupani zistila, ze ma Danko triselnu kylu... Takze chcem co najskor obehat vsetko potrebne, resp. uvidime, kedy nam daju termin, ale chcela by som to mat co najskor za sebou.
Co sa tyka prace, je to interna ambulancia, atest z kardiologie este nemam, potrebujem obehat vykony, ktore mi chybaju a snad v nejakom rozumnom casovom horizonte to nejako dokopat k atestacii. Uvidime, mozno ma vetry zanesu inam... bez pomoci s dvoma detmi je to dost narocne povolanie
Tinus, ja som vedela, ze nas najdes To je parada, dobri holubi sa vracaju...
Chcelo by to zrazik, Brnacky
Není tady
sillwan napsal(a):
Pinky, Na Vianoce som pri kupani zistila, ze ma Danko triselnu kylu... Takze chcem co najskor obehat vsetko potrebne, resp. uvidime, kedy nam daju termin, ale chcela by som to mat co najskor za sebou.
Co sa tyka prace, je to interna ambulancia, atest z kardiologie este nemam, potrebujem obehat vykony, ktore mi chybaju a snad v nejakom rozumnom casovom horizonte to nejako dokopat k atestacii. Uvidime, mozno ma vetry zanesu inam... bez pomoci s dvoma detmi je to dost narocne povolanie
Tinus, ja som vedela, ze nas najdes To je parada, dobri holubi sa vracaju...
Chcelo by to zrazik, Brnacky
to by chtělo... ale kdy?
Není tady
Ahoj po dlouhé době, zdravíme Jarňata. Nebyla jsem schopná dát dohromady heslo... tak jsem se musela znovu registrovat. My se máme v rámci moností dobře Teď od začátku roku chodím u do práce na est hodin denně. Holky jsou ve kolce.... Bouel kadá jinde, take ranní rozvoz je náročnějí ale snad si zvykneme. Take tak. Po práci jetě stíhám krouky, které si Joha navymýlela, Týnce zatím stačí jedno cvičení týdně - natěstí. Do toho mé tréninky a zápasy, prostě jsme v jednom kole. Mějte se a těím se na dalí pokec
Není tady
a kola..... Jetě na začátku prosince Joha prohlaovala, e do koly rozhodně nepůjde a u zápisu udělá vechno proto, aby to tak dopadlo... troku jsem se toho bála, kdy si Johany vezme něco do hlavy, tak přes to nejede vlak natěstí se byli podívat ve kole se kolkou, zaujala ji interaktivní tabule... tak prý u se těí
Není tady
Ahoj Sári, tvl. úplně jsem zasklila, e má druhý baby ???
Co takhle nějaký odkaz na fotky, tetě Pinky ??
Silwi, tak to je blbý, ale pokud to bude jen malý zákrok, tak jít radi hned, ne pak s komplikacemi.
Tinu, tak to jsi teď tak akorát Pořád maká v pojiovnictví a úvěrech ?? Vzpomněla jsem si na tebe, kdy jsme přeúvěrovávali a měli problémy s poradcem
Není tady
Pinky vidí to já si včera početla pár stránek zpátky, jak se Týnka narodila
Není tady
Čaute, aj ja som tu, len som nabehla po sviatkoch do prac. procesu, a mám sklz
Není tady
Já jsem tu taky, jene nepíete, tak taky nepíu
U nás nic nového.
Jen e ted je na denním pořádku Člověče nezlob se.Akorát jsme si to uzpůsobili,e nevyhazujeme,protoe se Marky pořád nervuje. A hra je hra,ta přeci není o nervech. Děsně jí baví počítat, no, ale musím kontrolovat, začíná potvora vindlovat s házením 6
Taky jí ted baví říct písmenko a vymýlet na něj slova, co jsem ráda, aspon průpravka do koly.
Sillwy - David měl dvě kýly,jednu tříselnou od narození, pupeční mu zjistili ve třech letech,ale v esti letech u neměl ádnou. Samy se vstřebaly.Dr říkala,e vyčkáme a vyplatilo se. Ale nevím,jak je to u vás akutní,je mu se objevili málokdy a nebránili mu nijak v pohybu a tak.
Jo a s tím spaním - přesně jako u Sillwan s klukama jsem chodívala takto lehat, a kolikrát s nima usnula. U holku jsem chtěla aby se naučila chodit spát sama, ale to prostě nejde. Vylejzá do 11 hodin. Take je fakt pro mě jednoduí si s ní lehnout .Včera jsem od ní vylejzala v 21.30 co si myslí je docela dobrý,na to e spala ve kolce.
Dneska jde po o.
Není tady
Dui, u nas teraz frčí Ubongo Samozrejme nehráme podža pravidiel, lebo s dankom to nejde, zbieraju sa tam diamanty a Danko si ich zásadne vyberá podža svojho Tomáko v pohode, tie rád vyhráva, ale jak tak hrá regulérne Ale aspoň je sranda.
Na tú operáciu asi dojde, má to dos vežké a má to okamite vonku, aj keď mu to zreponujem dnu. On je taký nervák, má teraz také obdobie, zlostí sa, bude lepie, ke´d sa to zoperuje, toto sa u samo nespraví.
A ete k tomu zaspávaniu, ja to nechcem hroti, tak zaspávame spolu, ale trvá to fakt max. 10-15 minút, take pohoda a v podstate to smerujem a pripravujem ich na ďalí krok - e budú aj zaspáva sami, ale nechávám tomu vožný priebeh. Občas sa stalo, e ma vytočili a museli zaspa sami a to bol v izbe kžud hádam do 5 minút
Není tady
čauvajz BBmatky
S uspáváním to u nás neklapne. Adéla usíná od půl roku sama a od dvou let u DVD. No, blbě jsme si ji naučili. kdy si za ní lehnu já nebo manel, tak z toho má haló a stejně nespí. Furt kecá a vymýlí kraviny. To tam dřív vytuhnu já
Silwi, co to je Ubongo ??
Člověče pro velký malá dostala teď na vánoce, ale jetě jsme nehráli, pořád paříme ty hry s obrázkovou kostkou a nebo jakousi Gargamelovu past
Jinak ona je spí přes PC, co taky jinýho, kdy od kluků nic jinýho nevidí.
Ona s přehledem hraje ZOO tycoon. Mine craft bo jak se to zove a nebo paří hry na mým nebo iphonu.
Já mám antibiotika,a le stejně chodím do práce, take jako bych ani nemocná nebyla
Není tady
ja jsem tu
pinky se ptala,jestli chodim do prace- tak jo,chodim,od Adovych necelych tri let,jsem furt na fakulte,co jsem byla,ucim a ucim... ted k tomu pisu a pisu... do roka se musim habilitovat ... asi zkoncim v blazincu
jinak Verca v puberte,Ondra na prahu puberty- takze same svetle chvilky :-))))
ne,vazne,decka jsou vcelku ok,Ondra je v pate,budeme zkouset osmilety gympl,ale jelikoz je sice genius na matiku,ale ma dve dis poruchy na cestinu,tak ty prijimacky asi neda... Verca je uz v tercii na gymplu,zavodi furt aerobik,letos dovezly z mistrovstvi sveta bronz( byla jsem s nima,byllo to uzasny,desnej nervak )) no a Ada jde do prvni tridy a doufam ze bude s Tomaskem od Silvan ve tride )))
Není tady
jinak nic moc, psala jsem uz Silwan,ze nam lonskej rok nejak moc nepral,nejprve muzovymu brachovi umrelo mimino po narozeni,pak mymu brachovi se v 28ttnarodila holcicka,a kdyz po dvou mesicich nervu,zda prezije,bylo vse na prvni pohled ok,tak jim rekli,ze ma vaznou poruchu rustu tzn.bude mit tak metr do vysky tak to zatim vsichni rozdejchavame,je ale sladka a ja se k ni chodim vylozene nabijet energii- je uzasne vnimave mimino a tak si chodim muchlinkat
Není tady
jo a holky co mate facebook,nejak napovezte,pod jakym jmenem si vas mam pridat napr.napiste do sz... mam kontakt jen na Siwan,Lucku,Tinu,Saru....
Není tady
ahoj zuzi, koukam, ze mas mimi! gratuluju k Honzikovi!
Není tady
Ahoj Alenko,
moc díky
Určitě napíu více, jak ijeme, ale a bude více času. Teď u přichází Honzíkova "hodina" a u lítám do lonice...
Není tady
Ahojky,
tak ve zkratce
Loni v květnu k nám do rodiny přibyl Honzíček. Je to moje zlatíčko, věčně usměvavé, ale jen kdy je v dosahu maminka. Nu jak jsem si vychovala, tak mám
Je moc ikovný, v sedmi měsících u lezl a stál u nábytku. vatlámě první slabiky a máme první ub
Terezka jde teď v lednu na zápis do koly. Taky ji musím veřejně pochválit ..zvládá sčítání do deseti, je schopná napsat "jakékoliv" slovo (občas ji nějaké písmenko uteče ) a začíná číst. Ve sama, do ničeho ji nenutím.
Já teď "hnípu" doma a u mi celkem začíná strait ve věi. U lakuju, e bych alespoň brigádně nastoupila někde na jeden den v týdnu (teda respektivě a přestanu kojit). I kdy s mou profesí ...no nevím, nevím...
Mezi Terezkou a Honzíkem jsem dělala u nás v nemocnici.
Baráček u máme téměř hotový, ale znáte to ..never endding story...
Alenko, má můj obdiv, jak se neustále vzdělává. Já po státnicíchě zkusím uvaovala, e jetě zkusím doktoranské studium, ale jeliko jsem do toho nela hned, tak pochybuju, e se kdy dokopu.
..ty trable v rodině mě mrzí. Snad holčička bude astná a v rámci moností i zdravá!!!!
řeily jste tu uspávání. Tak já neuspávám. Terka buď mrkne na animáček nebo se ji přečte pohádka a jde chrnět.
spát chodí v osm, vstává v sedm. Nevyspaná, omrzlá, ale dříve jak v osm i do postele nedostanu.
Honzík usínal krásně taky sám, ovem jak se naučil stát, tak mám po ptákách
Tak já jdu honem něco dělat, ne se raubíř vzbudí
Není tady
Zuzi, taky gratuluju k Honzíkovi
Taky mám doma dva, jednomu u táhne pomalu na 40 a druhýmu bude teď v květnu 17
Buď ráda, e jsi doma... já bych la na mateřskou hned znovu.
Se íleným podnikáním manela, se nám vyloeně hodí, kdy jsem doma a on se věnuje jen práci a nemusí se starat o malou. Co musí, protoe já směnuju. Take se ve vodění a vyzvedávání střídáme.
No, myslím, e teď u je to pro něj lepí,protoe, kdy jsem byla v Brně, musel dělat obojí včetně nákupů, pokud nechtěli čekat a jim hodně odpoledne něco nakoupím a přivezu. Byl to pakec
Ali, tak to mě mrzí, e máte takový trable v rodině
Snad se to postiení nějak spraví nebo to nejde ?? Není naděje ??
Kde se vlastně vezme, taková vrozená vada ?? V dnení době je toho nějak moc
Není tady
Ahoj vem
Ali - je to moc smutný. člověk se kolikrát nervuje kvůli věcem ale pak a při takovýhle tragedii zauká a řekne si,kdy nejde o ivot, jde vlastně o h...
Zuzi - tebe průběně tady sleduju. Holka je tedy ikovná,kdy umí odčítat a sčítat.
Já Vám sem dám pár odkazů, co paří Marky. třeba se to hodí
http://www.starsue.net/online-games/Princess_Games.html
http://herniostrovy.cz/index.php?task=view&id=671
http://www.dolidoli.com/cooking-games/
http://www.samik.cz/?i=hry
http://www.oyunlar1.com/cookinggames.asp
http://www.katka.svetlonevidiacim.sk/matematika0-1.htm
Ovládá my, rozklikne si co chce, dává si poloky do své sloky nebo do oblíbených. Ale hry se ipkama ji moc nejdou.
Není tady
Dui, díky za odkazy.
Já pořád terezku před světem počítáčů tak nějak chráním. Tím, e nemá starího sourozencem tak se mi zatím daří. Ale vím, e u to není na dlouho...
Pinky, já vím, e bych se neměla rouhat a e bych si měla uívat to, e jsem doma a e mi stát dává "spoustu" peněz.
Já jen potřebuju mít pocti, e jsem uitečná i někde jinde...
TY bláho, ty u má doma takového čahouna. 17 let??!!! To je ílené, jak to letí..
Není tady
Ahoj holky, ahoj duičko , straně dlouho jsem tu nebyla, jsou to roky, jak to letí... Nemohla jsem se sem dostat pod starou přezdívkou, tak mám teď navíc "a". Nakoukla jsem na úplný začátek a vzpomněla si, jak jsme vechny čekaly, kdy u bude to nae těstí na světě a jak jsem hltala " cesty mrňousků" na svět . Snad sem teď nakouknu častěji. Dneska jdeme k zápisu, Májinka se těí a mně je líto, e u nastanou opravdové povinnosti, e si nebudeme moct ráno zalenoit, kdy se nám zrovna nebude chtít vstávat.
Není tady